eitaa logo
نان کامل خوشه
8.6هزار دنبال‌کننده
809 عکس
474 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾به اجزای دانه گندم دقت کنید. ❎ آرد سفید تنها از قسمت نشاسته تهیه شده و هیچ گونه ارزش غذایی نداشته و فقط راحتی برای نانوا دارد.از استراحت کم تا کشش بالا که کم تجربه ترین ها هم می توانند نانی یکدست و زیبا که نگاه مشتری را میفریبد پخت کند حال چه برسر دستگاه گوارش می آورد ❓❓❓ کمبود املاح و ویتامین و... را نانوا مسئول نیست ، چون خود مشتری او را وارد رقابتی در هرچه سفید تر و زیبا تر و یکدست تر شدن نان کرده و هیچگاه به ارزش غذایی و اینکه این نان چه برسر بدنش می آید توجه نکرده❌❌❌ @Nanekhooshe
نحوه صحیح ورز دادن خمیر ⭕می بایست در مرحله ورز دادن مواد اولیه کاملا باهم ترکیب شوند. 🌾بعد از اینکه مواد باهم مخلوط و کمی حالت خمیری پیدا کرد، برای اینکه خمیر به دست نچسبد میتوانید دست خود را در ظرف آب بزنید و نمناک کنید. @Nanekhooshe
به این شکل می باشد که شما می بایست ابتدا تمامی مطالب کانال پیرامون و را مطالعه کنید و سوالات خود را در این موارد و همچنین تامین مواد اولیه به ادمین @JavadHafez ارسال نمایید، سپس یک روز در بازه زمانی ساعت ۱۷ الی ۱۹ برای پخت نان توسط شما و همراهی گام به گام ادمین هماهنگ میگردد که شما در حین پخت مرحله به مرحله با ارسال تصویر و فیلم ،نکات مربوط به هر مرحله را دریافت میکنید. 🌾لازم به ذکر است با هر لوازم و سطح تجربه ای پخت نان در خانه امکان پذیر می باشد فقط کمی صبر و تلاش و حوصله و تمرین را می طلبد تا انشالله نان کامل را بر سر سفره خانواده خود بیاورید. @Nanekhooshe
🌾برخی از آداب استفاده نان در روایات @Nanekhooshe
🌹این هم از شیرینی شربتی خانگی تهیه شده از آرد کامل گندم،روغن حیوانی،عسل،هل بدون هیچگونه مواد افزودنی و ناسالم اعم از شکر و ...🌹 مواد اولیه: آرد کامل گندم ۲ پیمانه شکر سرخ یک ق غ هل یک ق چ آب یک پیمانه تخم مرغ محلی ۲ الی ۳ عدد کره حیوانی ۳ پیمانه دستور پخت: ابتدا شکر سرخ رو در آب روی حرارت ملایم حل کنید سپس از روی حرارت بر میدارید و یک پیمانه از کره حیوانی رو به اون اضافه میکنید و خوب هم میزنید تا کره ذوب بشه و مخلوط کره حیوانی،شکر سرخ و آب، سرد و یک دست بشه. در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ محلی رو جداگانه در ظرفی هم میزنید تا کامل سفیده و زرده مخلوط بشن و اصطلاحا کف کنه و اون رو به مخلوط آب شکر سرخ و کره حیوانی اضافه کنید. بعد از اون پودر هل و گلاب رو بهش اضافه کنید و در نهایت آرد کامل رو کم کم اضافه کنید. و درنهایت خوب بهم میزنید تا کامل مواد به خورد هم بروند. در مرحله آخر مواد شیرینی رو در فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدید(یادتون باشه حتما با دو پیمانه کره حیوانی باقیمانده کاملا کف سینی رو چرب کنید و حتی مقداری کره هم در کف سینی فر غوطه ور باشه) حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه باشه تا کاملا پخته بشه در صورتیکه فر ندارید می تونید مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی درب اون رو با دم کنی بپوشونید و قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و با حرارت متوسط بذارید در حدود ۳۵ الی ۴۵ دقیقه پخته بشه( در این حالت از روغن بیشتری برای چرب کردن قابلمه استفاده کنید) درنهایت از شربت گلاب و عسل و آب روی شیرینی بریزید @Nanekhooshe
اهمیت تخمیر در روایات 🌾امیرالمؤمنین علیه السلام، نسبت به پوشاندن روی خمیر نان، اهتمام داشتند و می‌فرمودند: قرار دادن خمیر در ظرف در بسته برای مدت مناسب، موجب بیشتر شدن مقدار بهره‌برداری از آن برای پخت نان می‌شود. ⭕ان علیا کان یعاتب غلمانه فی تخمیر الخمیر یقول هو اکثر للخبز. قرب الاسناد ص۳۴ @Nanekhooshe
💎نان میخوریم یا داروخانه ؟💎 ✡️نانواهایی که با دست خمیر درست میکنند دچار زخم و عارضه پوستی می شوند! ✡️در نان های امروزی که با آرد سفید و تهی سازی شده تهیه می شود ،به توصیه سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی این مواد شیمیایی افزوده می شود که عامل اصلی سرطان مری،معده،روده و...میباشد. 🌑افزوده های به آرد به توصیه سازمان بهداشت! 1️⃣قرص ویتامین دی 2️⃣قرص آهن 3️⃣قرص فولیک اسید 4️⃣کلر ،سدیم و ید شیمیایی 5️⃣پروتئاز 6️⃣گلوکز اکسیداز 7️⃣آنزیم های آلفا آمیلاز 8️⃣همی سلولاز 9️⃣زایلاناز 🔟لیپاز ☠️یک نان ، بیش از ده قرص شیمیایی☠️ @Nanekhooshe
مزایای افزایش زمان پخت نان چیست؟ 1️⃣باعث برشتگی و پختگی مغز نان می شود. 2️⃣باعث تخریب اسید فیتیک( عامل مزاحم آزادسازی املاح گندم و جو) بجا مانده از تخمیر می شود. 3️⃣باعث ژلاتینه شدن نشاسته آرد و اسفنجی شدن بافت نان می شود. 👌🏻4️⃣مصرف نانی که زمان پختش بیش از یک دقیقه باشد باعث جذب اسید معلق در معده شده و مانع بروز پدیده ریفلاکس – اسیدوز و ترش کردگی معده میگردد و شما را از مصرف قرص رانیتیدین ، سایمتیدین و کلی از این "قرص های با دینِ بی دین"😔 بی نیاز میسازد و درنتیجه آن جلوی سود مافیای پزشکی غربی(چرخه تولید بیمار و فروش دارو) را هم خواهد گرفت.💪🏻 @Nanekhooshe
🌾پخت نان خانگی توسط یکی از اعضای کانال در فر ایشون موفق شدن با تلاش و همت خودشون، بعد از یکی دوبار پخت ،نان سالم و کامل رو برای خانواده خودشون تهیه کنن. @Nanekhooshe
🌾 تخمیر چیست؟ استراحت یک تا سه ساعته خمیر داخل قدح را تخمیر گویند. در جریان این استراحت حدود ۴۰ ماده جدید در خمیر متولد میشود که در غنی سازی – پوکسازی – زیباسازی و مرغوب سازی نان موثر است. ✅ مهمترین آثار تخمیر این است که : نشاسته آرد را به قند تبدیل می کند و قند خمیر به گاز کربنیک و نهایتا عطر و بو تولید میشود. ⭕ درصنعت آرد و نان تخمیر به معنی : ورآمدگی و چاق شدگی خمیر است که به منظور بارورسازی مخمرها - قارچها – باکتریها در دل خمیر صورت میگیرد و موجودات ریز با خوردن غذای موجود در آرد رشد و تکثیر می یابند و باعث تولید عطر و اسیدهای آلی میشوند. @Nanekhooshe
❌❌❌بکینگ پودر خطرناک تر از جوش شیرین ⭕متاسفانه امروز این مواد شیمیایی به راحتی در اغلب کیک و شیرینی های بازاری استفاده می شود. جوش شیرین چیست❓❓❓ 👈🏻جوش شیرین بیکربنات سدیم خالص است که واکنش جوشان نشان می دهد و دی اکسید کربن ایجاد می کند. به علت این واکنش شیمیایی در نوشیدنی های گازدار استفاده می شود و این درست همان واکنشی است که به ورآمدن شیرینی جات کمک می کند. بکینگ پودر چیست❓❓❓ 👈🏻بکینگ پودر پیچیده تر است و از جوش شیرین، اسید تارتاریک، سدیم، آلومینیوم سولفات و کلسیم فسفات تشکیل شده است. @Nanekhooshe
✅ بر اساس روایات: 🌾 "نان مقوی و ارزان برای همه " مبنای استراتژی غذایی و امنیت غذایی در حکومت اسلام قرار میگیرد. @Nanekhoosshe
🚨 علت بی کیفیتی نان !!! ‼️ از هر پزشک و دانشمند و پزشک تغذیه و هر انسان عاقلی سوال کنید نظرشون رو راجب نان سبوس دار اعلام کنن ،بدون کوچکترین تردیدی نان سبوس دار را مفید اعلام می کنند و بر مصرف ان تاکید دارند !! 🔹 حال سوال ما از وزارت قتل عام بهداشت و وزارت تراریخته کشاورزی اینه که چرا سبوس را از گندم جدا می کنید ؟ چرا هر ماده اشغال را به ارد اضافه می کنید؟ 🔸 اگر مرد هستید به فکر کیفیت نان هستید به فکر سلامتی مردم هستید ارد سبوس دار طبیعی وارد بازار کنید بدون دستکاری ! 🔹 بهداشت به همه قرص اهن و اسید فولیک میده ! داخل ارد اهن و اسیدفولیک اضافه می کنید ! تمام ماست ها و لبنیات رو به این سم الوده می کنید و مجدد پزشکان این سموم را برای همه عموم تجویز می کنند ! این سموم به کبد و کلیه و گوارش مردم زیان رسونده . 90 درصد مردم کبد چرب دارن!! ‼️والله تمام کسانی که این ظلم رو به مردم کردن در جهنم جاودان خواهند بود ! اگر بهترین شاطر نانوایی را بیاورید نمی تواند نان خوب پخت کند ! نانوا های عزیز هیچ گناهی ندارند کیفیت نان به ارد مزخرف دولتی بستگی داره! نمک ید دار موجود در نان سرطان است ! ‼️ این آرد با طبع سودا علاوه بر مشکلات گوارشی پوست دست نانوا ها را تخریب کرده است! تمام کسانی که این ارد را خمیر می کنند مشکلات پوستی دارند!! نان ها سرطان زا هستن ! باید نان با ارد طبیعی سبوس دار و بدون الودگی در اختیار نانوا ها قرار بگیره با نمک دریا یا سنگ نمک خمیر بشه ! باید از خمیر ترش استفاده بشه ! سبک زندگی اسلامی و سبک قدیم بهترین روش پخت نان است! ما کم کم مجبور می شویم در روستا گندم دیم اسیاب کنیم و خود نان طبیعی پخت کنیم! @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار تقریبی خمیر مایه خمیر ترش (خمیر ترش ۱۵ روزه) مورد نیاز برای یک کیلو آرد از نشانه های خمیرمایه خمیر ترش خوب بوی ترشیدگی و عدم انسجام و فروپاشی زیاد آن در هنگام برداشتن می باشد. ❌متاسفانه امروز برخی افراد به خاطر بوی ترشیدگی آن گمان میکنند که این خمیر مضر می باشد درحالی باعث از بین رفتن اسید فیتیک موجود در پوسته غلات از جمله گندم و درنتیجه آن آزاد سازی املاح مفید می شود. 👈🏻خمیر ترش بعد از ۱۵ روز و آماده شدن بایستی در فضای سرد نگهداری شود. ⭕بهترین زمان برای زمان افزودن خمیرمایه خمیر ترش به مواد اولیه ،هنگامی است که مواد اولیه کمی حالت خمیری به خود بگیرند. شرح فیلم خمیر مایه خمیر ترش نان کامل خوشه @Nanekhooshe
پخت نان کامل خانگی توسط یکی از اعضای کانال @Nanekhooshe