❌❌❌بکینگ پودر خطرناک تر از جوش شیرین
⭕متاسفانه امروز این مواد شیمیایی به راحتی در اغلب کیک و شیرینی های بازاری استفاده می شود.
جوش شیرین چیست❓❓❓
👈🏻جوش شیرین بیکربنات سدیم خالص است که واکنش جوشان نشان می دهد و دی اکسید کربن ایجاد می کند. به علت این واکنش شیمیایی در نوشیدنی های گازدار استفاده می شود و این درست همان واکنشی است که به ورآمدن شیرینی جات کمک می کند.
بکینگ پودر چیست❓❓❓
👈🏻بکینگ پودر پیچیده تر است و از جوش شیرین، اسید تارتاریک، سدیم، آلومینیوم سولفات و کلسیم فسفات تشکیل شده است.
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅ بر اساس روایات:
🌾 "نان مقوی و ارزان برای همه "
مبنای استراتژی غذایی و امنیت غذایی در حکومت اسلام قرار میگیرد.
@Nanekhoosshe
#نان_در_روایات
🚨 علت بی کیفیتی نان !!!
‼️ از هر پزشک و دانشمند و پزشک تغذیه و هر انسان عاقلی سوال کنید نظرشون رو راجب نان سبوس دار اعلام کنن ،بدون کوچکترین تردیدی نان سبوس دار را مفید اعلام می کنند و بر مصرف ان تاکید دارند !!
🔹 حال سوال ما از وزارت قتل عام بهداشت و وزارت تراریخته کشاورزی اینه که چرا سبوس را از گندم جدا می کنید ؟
چرا هر ماده اشغال را به ارد اضافه می کنید؟
🔸 اگر مرد هستید به فکر کیفیت نان هستید به فکر سلامتی مردم هستید ارد سبوس دار طبیعی وارد بازار کنید بدون دستکاری !
🔹 بهداشت به همه قرص اهن و اسید فولیک میده ! داخل ارد اهن و اسیدفولیک اضافه می کنید ! تمام ماست ها و لبنیات رو به این سم الوده می کنید و مجدد پزشکان این سموم را برای همه عموم تجویز می کنند !
این سموم به کبد و کلیه و گوارش مردم زیان رسونده . 90 درصد مردم کبد چرب دارن!!
‼️والله تمام کسانی که این ظلم رو به مردم کردن در جهنم جاودان خواهند بود !
اگر بهترین شاطر نانوایی را بیاورید نمی تواند نان خوب پخت کند ! نانوا های عزیز هیچ گناهی ندارند کیفیت نان به ارد مزخرف دولتی بستگی داره! نمک ید دار موجود در نان سرطان است !
‼️ این آرد با طبع سودا علاوه بر مشکلات گوارشی پوست دست نانوا ها را تخریب کرده است!
تمام کسانی که این ارد را خمیر می کنند مشکلات پوستی دارند!!
نان ها سرطان زا هستن !
باید نان با ارد طبیعی سبوس دار و بدون الودگی در اختیار نانوا ها قرار بگیره با نمک دریا یا سنگ نمک خمیر بشه ! باید از خمیر ترش استفاده بشه !
سبک زندگی اسلامی و سبک قدیم بهترین روش پخت نان است!
ما کم کم مجبور می شویم در روستا گندم دیم اسیاب کنیم و خود نان طبیعی پخت کنیم!
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مقدار تقریبی خمیر مایه خمیر ترش (خمیر ترش ۱۵ روزه) مورد نیاز برای یک کیلو آرد
از نشانه های خمیرمایه خمیر ترش خوب بوی ترشیدگی و عدم انسجام و فروپاشی زیاد آن در هنگام برداشتن می باشد.
❌متاسفانه امروز برخی افراد به خاطر بوی ترشیدگی آن گمان میکنند که این خمیر مضر می باشد درحالی باعث از بین رفتن اسید فیتیک موجود در پوسته غلات از جمله گندم و درنتیجه آن آزاد سازی املاح مفید می شود.
👈🏻خمیر ترش بعد از ۱۵ روز و آماده شدن بایستی در فضای سرد نگهداری شود.
⭕بهترین زمان برای زمان افزودن خمیرمایه خمیر ترش به مواد اولیه ،هنگامی است که مواد اولیه کمی حالت خمیری به خود بگیرند.
شرح فیلم خمیر مایه خمیر ترش نان کامل خوشه
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
✅ پخت نان کامل خانگی توسط یکی از اعضای کانال
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
✅ دو اقدام که در کاهش و حذف اسید فیتیک گندم یا آرد کامل نقش اساسی دارد:
1️⃣سبوس گیری ❌ : اگر سبوس گیری ۱۵ تا ۲۰ درصد باشد اسید فیتیک هم به شدت سقوط می کند ولی دیگر املاح یا ویتامینی در آرد نخواهد بود تا نیازهای حیاتی انسان را تامین سازد ! چون با سبوس گیری ارد تهی سازی می شود وفاقد ارزش غذایی می گردد.
2️⃣توسل به تخمیر✅: با افزایش خواب وتزریق استارتر (محرک) مخمر – خمیرترش . (مخمر محرک خمیر ومکمل تخمیر است) اگر استراحت خمیر بین ۱ تا ۲ ساعت باشد وبه هر کیسه ۱۰۰ گرم مخمر و ۱۰ عدد چانه خمیر ترش تزریق کنیم محیط اسیدی شده و پی هاش از بالای ۶ به حدود ۵ سقوط کرده واسید فیتیک ۶۰۰ به صفر می رسد و تجزیه اسید فیتیک کامل انجام میشود. که اگر پی هاش خمیر به حدود ۵ برسد اسید فیتیک هم به صفر می رسد
⭕ولی برخی از افراد بی عرضه با سبوس گیری دنبال حذف اسید فیتیک و پاک کردن صورت مساله هستند .
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅ خمیر ترش ۱۴ روزه که توسط یکی از اعضای کانال تهیه شده است.
👈🏻همچنین ایشون به روشی که پیشتر در کانال هم توسط یکی از اعضای کانال برای پخت نان استفاده شده بود، موفق به تولید نان کامل خانگی شدن
👌🏻احسنت به ایشون
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
✅پخت نان کامل جو توسط یکی از اعضای کانال و در فر...درود بر همت و تلاش ایشون
⭕نکته مهم:در خمیر تهیه شده با آرد جو به دلیل اینکه گلوتن(عامل چسبندگی خمیر)کمی دارد ، انسجام کم می باشد لذا برای جبران این موضوع و افزایش انسجام خمیر دو راه حل وجود دارد که می توانید یکی و یا هر دو را همزمان به کار گیرید:
1️⃣تولید نان جو گندم یعنی افزودن آرد کامل گندم به آرد کامل جو و پخت نان با این خمیر
و یا
2️⃣افزایش میزان نمک به خمیر جو کامل چرا که نمک برای خمیر حکم چسب را دارد و مثل سیمان در ساختمان سازی عمل میکند.
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌لطفا این کلیپ رو تا انتها مشاهده کنید❌❌❌
فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَىٰ طَعَامِهِ
آیه ۲۴ سوره عبس
✅ پیغمبر خدا صلی الله علیه و آله:
آن چیزی را که زیان و ضررش را دانستی نخور، با خوردن خوراکی های زیان آور، هوسی زودگذر را بر سلامتی و راحت بدنت ترجیح نده
بحارالانوار جلد ۵۹ صفحه ۲۶۹
❓آیا نان سفید ،خوراک زیان آوری نیست؟
🙏🏻لطفا همین امروز برای حفظ سلامتی خود و خانواده تان پخت نان در خانه را شروع کنید.
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅ پخت نان خانگی توسط یکی از اعضای کانال در فر
🌾شما هم همین امروز شروع کنید و در طی فرایند پخت ما قدم به قدم از تامین مواد اولیه تا روش پخت در کنار شما هستیم...
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال