eitaa logo
نان کامل خوشه
8.5هزار دنبال‌کننده
800 عکس
472 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍یک نان با طعمی بی نظیر👌🏻 ✅امروز برای اولین بار پخت نان هیزمی و بر روی سنگ رو داشتیم ⭕مواد اولیه : آرد یک کیلو گرم آب ۶۵۰ گرم نمک ۲۰ گرم خمیر ترش۱۴ روزه ۲۰۰ گرم و مدت استراحت ۸ ساعت 🎯نکته : اگر از خمیرمایه فوری یا همون خمیرمایه بازاری استفاده کردید به ازای هر کیلو آرد، سه گرم بزنید و مدت استراحت ۲ ساعت ✴ روش پخت: ابتدای توی یه منقل یا چیزی شبیه به اون ترجیحا توی تراس یا حیاط یا یه فضای باز یه مقدار هیزم یا زغال (ما از چوب درخت پسته استفاده کردیم) را کاملا سرخ میکنید وقتی که دیگه آتش اون از بین رفت و زغال ها کاملا گداخته شد(حدود چهل دقیقه زمان لازم هست البته نیازی نیست شما کار خاصی انجام بدید فقط آتش رو روشن کنید و بهش زمان بدید تا گداخته بشه )، قلوه سنگ ها یا سنگ های رودخانه ای (میتونید از مصالح فروشی ها یا رودخانه های اطراف شهرتون تهیه کنید)که حدودا به اندازه یه تخم مرغ باشه رو روی زغال ها قرار بدید (سعی کنید که کاملا روی سطح زغال ها با سنگ پوشیده بشه) و روی منتقل رو یه سینی یا درب قابلمه ای میذارید(برای اینکه گرما توی منقل باقی بمونه) و اجازه میدید که سنگ ها کاملا داغ بشود حدود بیست دقیقه زمان لازم هست و سپس خمیرهایی رو که از قبل چانه گرفتید کمی پهن میکنید و روی سنگ ها میذارید (نان ها رو نازک نکنید و حدود یک بند انگشت معادل سه یا چهار سانتی متر ضخامت داشته باشه) و مجددا سینی یا درب قابلمه رو میذارید روی منتقل (میتونید مقداری زغال هم روی سینی بریزید تا روی نان هم کمی برشته تر شود )و اجازه میدید حدود سی الی چهل دقیقه در همین وضعیت باشه تا نان پخته بشه. @Nanekhooshe
پخت نان هیزمی در تنور گلی👌🏻 🎯مواد اولیه آرد یک کیلو آب ۷۰۰ گرم خمیرترش ۱۴ روزه ۲۰۰ گرم نمک ۲۰ گرم ✴مدت استراحت ۸ ساعت ⭕وزن چانه ۱۰۰ گرم ❎مدت زمان لازم برای گرم شدن تنور حدود ۴۰ دقیقه ❇مدت زمان پخت هر نان حدود ۲ دقیقه @Nanekhooshe
بسم الله الرحمن الرحیم ✅ کارگاه آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام مکان: تهران ،شهرری دارالشفاء حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها ⏰ زمان ❇کلاس تئوری پنجشنبه چهارم اسفندماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ظهر ✴کارگاه عملی پنجشنبه و جمعه ، چهارم و پنجم اسفندماه 📝 جهت ثبت نام با شماره 09102174564تماس گرفته شود یا در 👈 👉 به آیدی ذیل پیام ارسال فرمائید. @narjeskhatoon_313 👌جهت برقراری نظم و آموزش بهتر ، عزیزان بعد از ثبت نام در گروه های مشخص قرار خواهند گرفت و روز و ساعت کارگاه عملی به ایشان اعلام خواهد شد. . 🏩 ‏ دارالشفاء حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها : https://maps.google.com/?q=35.591225,51.426426 🆔 https://t.me/daroshefaenarjeskhatoon313 📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313 @Nanekhooshe
بدون شرح (حتما پیشنهاد میکنم عکس و متن رو مطالعه کنید) ❌علم تجربی امروز بعد از کلی آزمون و خطا و با دستگاه پیشرفته و البته ایجاد خسارت های جانی و مالی به این نتیجه رسیده که : روند پخت، نوعی آنتی اکسیدان که با سرطان مقابله می کند در نان ایجاد می کند و مقدار این آنتی اکسیدان در کناره های نان ۸ برابر خود نان است. ❓چقدر این نتیجه علمی برام آشناست ؟ قبلا کجا دیدمش ؟🤔 امام رضا علیه السلام از قول پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند : “چون نان میخورید از کنارش بخورید که برکت در کناره های نان است”.❤ عیون اخبار الرضا @Nanekhooshe
🤔نان خانگی روی اجاق گاز اشپزخانه همیشه خشک میشه ❓این سوالی هست که خیلی از اعضای کانال میپرسن ✅امروز به لطف اهل بیت علیهم السلام و اتکا به تجاربی که در این دو سال به دست آوردیم، یک نان کامل اون هم روی اجاق گاز آشپزخانه پختیم😎 ⭕اما روش پخت در واقع همان روش پخت نان تاوه ای (تابه ای) هست که در بخش هایی از کشور مرسوم هست. با این تفاوت که به جای زغال از شعله اجاق گاز و به جای ساج از ماهیتابه استفاده کردیم. ❇ترکیبات آرد یک کیلو آب یک کیلو(خمیر شل و مثل خمیر سنگک هست) نمک ۲۰ گرم خمیر ترش ۱۴ روزه حدود ۲۰۰ گرم مدت استراحت ۸ ساعت 🎯نحوه پخت ماهیتابه روی شعله بزرگ گاز که تمام سطح زیر ماهیتابه رو پوشش بده میذاریم و اجازه بدید تا حدود یه ربع تا بیست دقیقه با شعله خیلی خیلی خیلی کم داغ داغ بشه. حالا دست تون رو خیس کنید و مقداری خمیر حدود به اندازه یک مشت بریزد وسط ماهیتابه و مجدد دست تون رو خیس کنید و سعی کنید به طور یکنواخت خمیر رو کف ماهیتابه پهن کنید تا تقریبا همه سطح ماهیتابه رو پُر کنه. اجازه بدید حدود دو دقیقه با همین شعله کم نان پخت بشه سپس مرحله اصلی یعنی پخت روی نان رو آغاز میکنیم به این ترتیب که ماهیتابه رو تاکید میکنم ماهیتابه رو بچرخانید و اجازه بدید روی نان هم مستقیما در معرض شعله قرار بگیره و حدود یک الی دو دقیقه به همین حالت بماند تا روی نان هم طلایی و پخته شود و در نهایت ماهیتابه رو به حالت اول و طبیعی برمیگردونید و با یه کاردک یا کف گیر نان رو از ماهیتابه جدا کنید و تمام. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🏴🏴آجرک الله یا بقیه الله🏴🏴🏴 اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَ ، اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ ، وَشٰايَعَتْ وَبٰايَعَتْ وَتٰابَعَتْ عَلىٰ قَتْلِهِ ، اَللّٰهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً 
بسم الله الرحمن الرحیم 📣📣📣📣📣 مژده مژده 📣📣📣📣📣📣📣 ✅کارگاه های پخت نان کامل خانگی مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام در سه شهر شیراز ، تهران و کرمان 1️⃣🛑شیراز ، زمان ۲۷ بهمن ماه برای ثبت نام به ای دی ذیل در ایتا پیام ارسال فرمائید. @YasahabAzzama ______________________ 2️⃣🛑تهران، شهرری ، زمان چهارم و پنجم اسفند ماه برای ثبت نام با شماره ذیل تماس حاصل فرمائید. ۰۹۰۱۲۱۷۴۵۶۴ ______________________ 3️⃣🛑کرمان، زمان دوازدهم اسفندماه برای ثبت نام با شماره ذیل تماس و یا به ای دی ذیل در ایتا پیام ارسال فرمائید. ۰۹۱۳۲۴۲۸۳۹۸ @mahda9510 ______________________انشالله برای برگزاری کارگاه در مشهد هم برنامه ریزی شده است که به زودی در کانال اعلام میگردد.لازم به ذکر است که مجموعه نان خوشه هیچ هزینه ای برای آموزش های مذکور دریافت نخواهد کرد.سرفصل های کارگاه 🌐سرفصل های تئوری ◼شناخت جایگاه و اهمیت نان در روایات اهل بیت علیهم‌السلام ◼مضرات نان های بازاری ◼بیان نحوه پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام 🌐سرفصل های عملی(این بخش تماما توسط هنرجو صورت می پذیرد) ◼تولید خمیر و بیان نکات پیرامون نحوه ورزدادن ◼چانه گیری و اهمیت آن ◼پهن کردن چانه و شیوه های مختلف آن ◼پخت نان در تنور @Nanekhooshe
🌹2️⃣روش تهیه خمیر مایه خانگی خمیر ترش (روش دوم): پیشتر نیز روش های دیگری در کانال قرار داده شده است. برای تهیه خمیر ترش نیاز به آب بدون کلر داریم که می بایست آب را بجوشانیم و بگذاریم خنک شود و یک ترازوی دیجیتال و یک ظرف شیشه ای و آرد کامل روز اول: 50 گرم آرد رو با ترازو وزن کنید سپس 50 گرم آب بهش اضافه کنید تا وزنش به 100 گرم برسه حالا خوب مخلوط کنید و در ظرف شیشه ای رو ببندید نیازی نیست محکم ببندید باید یه خورده هوا بهش برسه و ظرف رو توی کابینت بذارید به مدت 24 ساعت روز دوم: از امروز استارتر رو یکبار در هر روز تغذیه میکنید، روز دوم 50 گرم (نصف)از محتوای ظرف رو بردارید و به جاش 25 گرم و 25 گرم آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید روز سوم: در این روز ممکن هست روی سطح خمیر حباب هایی ببینید اما اگر نبود هم مهم نیست به تغذیه خمیر ادامه بدید و مجدد نصف خمیر ،50 گرم رو بردارید و 25 گرم آب و 25 گرم آرد اضافه کنید و مخلوط کنید روز چهارم: مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید. روز پنجم: مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید روز ششم: مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید روز هفتم: مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید. از روز هفتم شما بایستی نشانه های فعال شدن خمیر ترش را ببینید نشانه های آن سطح خمیر پر از حباب می شود و بوی ترش و شیرین یا چیزی شبیه به ماست ترش و دوغ میدهد. از روز هشتم تا چهاردهم : بایستی فرآیند تغذیه هر روز را دو بار (هر 12 ساعت )انجام دهید یه مرتبه صبح روز پانزدهم : خمیر ترش آماده است و میتوانید از آن برای تولید خمیر مایه استفاده نمایید. @Nanekhooshe
1_1662924985.pdf
3.19M
کتابچه آموزش پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام ⭕پس از انتشار جزوه آموزشی در قالب فایل پاورپوینت، هم اکنون کتابچه آموزشی پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام به همراه برخی مستندات جدید ، حاصل تجربیات و مطالعات گروه نان کامل خوشه منتشر میگردد. ✅لازم به ذکر است این کتابچه و جزوه های آموزشی کانال به مرور به روز رسانی میگردد. 🙏🏻لطفا نظرات خودتون رو در خصوص کتابچه فوق با ما به اشتراک بذارید. @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🏴🏴آجرک الله یا بقیه الله🏴🏴🏴 امشب شب شهادت امام مظلومی است که حضرت رضا علیه السلام فرمودند بعد از شهادت جد ما حضرت سیدالشهدا علیه السلام هیچ احدی در عالم به شدت مصائب حضرت موسی بن جعفر سلام الله علیه گرفتار نبودند و هیچ کشته ای مثل ایشان چنین کشته نشدند.◼
🥧 لَوِه نون ارسالی توسط یکی از اعضا 🌾همون طور که در روایات تاکید شده که از خرید نان پرهیز شود و توصیه فراوان به خرید گندم شده است ایشون به حمدالله خودشون گندم تهیه میکنند. 📣توضیحات ایشون سلام گندم خریدیم و بعد شستن وخشک شدن بردیم بیرون برامون آسیاب کردن برا تهیه خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری آرد رو با کمی آب خمیر کردم نسبتا خمیر رو به شل بود داخل ظرف دربسته کنار شوفاژ گذاشتم بعد حدود ۱۰ ساعت خمیرمایه آماده شد البته اگه جایی با دمای معمولی باشه حدود ۲۰ ساعت هم شاید طول بکشه که اماده بشه آرد رو فکر کنم ۳ تا لیوان بود با خمیرمایه و نمک مخلوط کردم و با آب ولرم خمیر کردم داخل قابلمه رو چرب کردم و کمی آرد پاشیدم تهش و خمیر رو تو قابلمه گذاشتم و حدود ۴ ساعت کنار شوفاژ استراحت دادم بعد رو گاز پختم فقط قابلمه تکون شدید نخوره که پف خمیر کم نشه. نکته مهم: ⭕از همون اول خمیر رو تو قابلمه گذاشتم و استراحت دادم ❎وقتی خمیر پف کرد اصلا نباید بهش دست زد یا تکون داد ✴ََمادرم اینا قدیم این شکلی درست میکردن و تو شمال به این میگن لَوِه نون یعنی نونی که تو قابلمه درست میشه 🛑حدود یک ساعت زمان میبره با شعله کم @Nanekhooshe