😱خورشید ثابت نیست
وَآیَةُ لَهُمْ اللَّیْلُ نَسْلَخُ مِنْهُ النَّهَارَ فَإِذَاهُمْ مُظْلِمُونَ وَالشَّمْسَ #تَجْرِی لِمُسْتَقَرِّ لَهَا ذَلِک تَقْدِیرُ الْعَزِیزِ الْعَلیِمِ
شب (نیز) براى آنها نشانهاى است (از عظمت خدا) ما روز را از آن برمىگیریم، ناگهان تاریکى آنان را فرا مىگیرد! و خورشید (نیز براى آنها آیتى است) که پیوسته بسوى قرارگاهش در حرکت است این تقدیر خداوند قادر و داناست.»
(یس/ 37 و 38)
«لَا الشَّمْسُ یَنْبَغِی لَهَا أَنْ تُدْرِک الْقَمَرَ وَ لَا اللَّیْلُ سَابِقُ النَّهَارِ وَکلُّ فِی فَلَک #یَسْبَحُونَ
نه خورشید را سزاست که به ماه رسد، و نه شب بر روز پیشى مىگیرد و هر کدام در مسیر خود شناورند.»
(یس/40)
«اللَّهُ الَّذی رَفَعَ السَّماواتِ بِغَیْرِ عَمَدٍ تَرَوْنَها ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ وَ سَخَّرَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ کُلٌّ #یَجْری لِأَجَلٍ مُسَمًّى یُدَبِّرُ الْأَمْرَ یُفَصِّلُ الْآیاتِ لَعَلَّکُمْ بِلِقاءِ رَبِّکُمْ تُوقِنُونَ
خدا همان کسى است که آسمانها را، بدون ستونهایى که براى شما دیدنى باشد، برافراشت، سپس بر عرش استیلا یافت (و زمام تدبیر جهان را در کف قدرت گرفت) و خورشید و ماه را مسخّر ساخت، که هر کدام تا زمان معینى حرکت دارند! کارها را او تدبیر مىکند آیات را (براى شما) تشریح مىنماید شاید به لقاى پروردگارتان یقین پیدا کنید!»
(رعد/2)
ای مفضّل! در طلوع و غروب خورشید، برای به وجود آوردن شب و روز تفکر کن! اگر طلوع آفتاب نمیبود، جمیع امور دنیا باطل میشد و مردم نمیتوانستند در امور زندگی خود سعی و تلاش و تصرف کنند و دنیا همیشه برایشان تیره و تار بود و... مصالح و منافع طلوع خورشید از خود آن واضحتر و روشنتر است و احتیاج به بیان ندارد.
ای مفضل! در منافع غروب آفتاب تأمل کن که اگر آن نبود مردم قرار و سکون نداشتند؛ زیرا آنها به شدّت به خواب و استراحت احتیاج دارند تا آن که خستگی از جسمشان برآید و قوای بدنشان تجدید شود و دستگاه هاضمه مهیا شود برای هضم غذا و رساندن مواد غذائی به اعضای بدن.
اگر همیشه روز و روشن بود، حرص و طمع، مردم را مجبور میکرد تا پیوسته کار کنند و بدنهای خود را فرسوده کنند. به درستی که بسیاری از مردم این قدر حرص بر جمعآوری و ذخیره کردن اموال دارند که اگر تاریکی شب مانعشان نمیشد، آرام نمیگرفتند و آن قدر کار میکردند تا از پا بیفتند و... پس خداوند قادر و آگاه، از روی حکمت خود چنین مقدّر کرده که آفتاب گاهی طلوع و گاهی غروب کند؛ درست مثل چراغی که موقع نیاز، در خانه روشن میکنند و موقع استراحت، خاموش میکنند. پس (خداوند) نور و ظلمت که ضد یکدیگرند را برای نظام عالم و نظم احوال انسانها آفریده است.»
نحوه پیدایش فصلهای چهارگانه
امام صادق علیه السلام در ادامه به نحوه پیدایش فصلهای چهارگانه سال اشاره نموده و میفرمایند:
«ای مفضل! در بلند و پست شدن آفتاب تفکر کن! این طلوع و غروب برای این است که در هر سال چهار فصل مختلف پدید آید و مدبر بودن خداوند حکیم و قادر در تأمین مصالح مردم مشخص شود، و... به درستی که با این یک دور، سال تمام میشود و فصول چهارگانه به وجود میآید یعنی بهار و تابستان و پائیز و زمستان و با این مقدار از حرکت خورشید، غلّهها و میوهها میرسند و به ثمر مینشینند و باز در سال دیگر رشد و نمو از سر میگیرند.
آیا نمیبینی که سال شمسی، مقدارش حرکت آفتاب است از اول حمل تا اول حمل؟... و با همین حرکت مردم عمرها و موعد قرضها و اجارات و معاملات و سایر امور خود را محاسبه میکنند و با یک دوره آفتاب، یک سال تمام می شود و با همین حساب ضبط میگردد.»
«أَ لَا تَرَی أَنَّ السَّنَةَ مِقْدَارُ #مَسِیرِ الشَّمْسِ مِنَ الْحَمَلِ إِلَی الْحَمَلِ فَبِالسَّنَةِ وَ أَخَوَاتِهَا یُکالُ الزَّمَانُ مِنْ لَدُنْ خَلَقَ اللَّهُ تَعَالَی الْعَالَمَ إِلَی کلِّ وَقْتٍ وَ عَصْرٍ مِنْ غَابِرِ الْأَیَّامِ وَ بِهَا یَحْسُبُ النَّاسُ الْأَعْمَارَ وَ الْأَوْقَاتَ الْمُوَقَّتَةَ لِلدُّیُونِ وَ الْإِجَارَاتِ وَ الْمُعَامَلَاتِ وَ غَیْرِ ذَلِک مِنْ أُمُورِهِمْ وَ بِمَسِیرِ الشَّمْسِ تَکمُلُ السَّنَةُ وَ یَقُومُ حِسَابُ الزَّمَانِ عَلَی الصِّحَّةِ...»
(توحید المفضل، ص130)
خسروی عضو انجمن اختر شناسی شیراز
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔰خاتم رسولان صلی الله علیه و آله وسلم در تشریح حقّ همسایه فرموده است:
🔹« چون میوه ای خریدی، مقداری به او هدیه دهی و اگر نمی خواهی این کار را کنی، آن میوه را پنهانی به منزل ببر و فرزندت را همراه میوه (در حال خوردن میوه) بیرون خانه نفرست که فرزند او آزرده شود. و بوی غذایت او را آزرده نکند (از این که نمی تواند آن غذا را فراهم سازد، ناراحت نشود.) مگر این که مقداری برایش بفرستی.»
(اصول کافی، ج ۲، ص ۶۶۶)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله تبریزیان :شکر
🚫خوراکیهایی که توصیه نمیشود⛔️
بهطور دائمی:
1- گوشت گاو بهصورت چرخ کرده، خورشتی و مشتقات آن نظیر سوسیس، کالباس، همبرگر و مارتادلا
2- مرغ صنعتی
3- چای سبز و سیاه
4- خوردن پنیر برای صبحانه
5- نوشابه مصنوعی (انواع نوشابههای کولا دار و سایر نوشابههای ساختهشده با شکر)
6- قند و شکر سفید
7- شیرینیهای مصنوعیتر و خشک
8- انواع سسها (سفید و قرمز)
9- آب سرد
10- روغنها: کلیه روغنهای نباتی شامل (هیدروژنه و غیر هیدروژنه، روغن مایع و روغن سرخ کردنی
11- گوجهفرنگی (رب گوجهفرنگی)
📚مثلث سلامت
نویسنده :دکتر حسن اکبری
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
♨گوشت گوسفند با افزایشی قابل ملاحظه به 72000 تومان رسید.
این در حالیست كه بنابر گزارش بانك مركزى قیمت اقلام غذایی هفتگی در حال افزایش است.
اما وزیر اقتصاد اخیراً مدعی شده كه مانع بالارفتن قیمت ها شده است.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
تاریخچه پیدایش #درخت_کریسمس☝️🎄
✍طبق نظریه تعدادی از #مسیحیان ، اولین بار در قرن ۱۶ میلادی ، مارتین لوتر با تزئین شاخه درختی در خانه این رسم را به وجود آورد. در رد این نظریه باید در نظر گرفت که مارتین لوتر رهبر جریان پروتستان بود در حالیکه تزئین درخت کریسمس ، قبل از او توسط #کاتولیکها و ارتدوکسها انجام می گرفت.
گروه دیگری از مسیحیان معتقدند در قرن ۱۷ میلادی ، سَنت بونیفاس برای مقابله با نماد درخت بلوط کافران ، از درخت سرو یا صنوبر به عنوان نماد مسیحیت و تثلیث استفاده کرده است. با بررسی تاریخ مشخص می شود که این سنت از آئین میترائیسم (مِهرپرستی ، خورشید پرستی) به مسیحیت وارد شده است.
#ایرانیان باستان طبق آئین #میترائیسم ، بلندترین شب سال را با نام شب یلدا (تولد) به پاسداشتِ تولدِ مِهر (خورشید) از بانوی باکره ای به نام آناهیتا جشن می گرفتند که در آن جشن از دو درخت سرو تزئین شده با نوارهای نقره ای استفاده می کردند.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
عبارت "اکثرهم" در قرآن مجید 44 بار تکرار شده است و بلااستثنا در همه آیات خداوند کلمه اکثرهم را در کنار "لایومنون، لا یعقلون، لا یشکرون و..." قرار می دهد و در تمامی 44 آیه خداوند به این اصل اساسی اشاره می کند که بیشتر مردم به آیات الهی کافر، ناسپاس، نادان، جاهل، بی ایمان و... بوده و هستند و شما در تمام قرآن مجید نمی توانید حتی در یک آیه کلمه اکثرهم به معنی بیشترشان را در کنار ایمان به خدا و سپاسگزاری خداوند پیدا کنید.

با جستجوی دقیق تر در قرآن مجید متوجه این موضوع نیز خواهیم شد که حتی عبارت "اکثر الناس" به معنای بیشتر مردم نیز در قرآن مجید بلااستثنا نکوهیده و سرزنش شده اند. این عبارت در قرآن مجید 20 بار تکرار شده است.
64=20+44 . خداوند شصت و چهار بار در قرآن مجید پیروی کورکورانه از اکثریت مردم را مورد سرزنش قرار داده است!

این موضوع قابل تامل به انسان این مطلب را می آموزد که نه تنها برای رسوا نشدن در جامعه بشری نباید از اکثریت مردم پیروی کرد، بلکه باید توجه داشت که همیشه اکثریت در قرآن دچار انحراف و گمراهی معرفی شده اند و پیروی از اکثریت بدون تعقل، استدلال و منطق، اشتباه و گناه برشمرده شده است.
برای نمونه تنها به قسمتی از چند آیه در مورد اکثریت مردم اشاره می کنیم.
... بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يؤْمِنُونَ (البقرة/100)
... أَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ (آل عمران/110)
... وَأَكْثَرُهُمْ لَا يعْقِلُونَ (المائدة/103)
... وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يعْلَمُونَ (الأنعام/37)
... وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يجْهَلُونَ (الأنعام/111)
... وَلَا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شَاكِرِينَ (الأعراف/17)
وَمَا وَجَدْنَا لِأَكْثَرِهِمْ مِنْ عَهْدٍ وَإِنْ وَجَدْنَا أَكْثَرَهُمْ لَفَاسِقِينَ (الأعراف/102)
و بيشتر آنها را بر سر پيمان خود نيافتيم، (بلکه) اکثر آنها را فاسق و گنهکار يافتيم!
إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ (الشعراء/8)
در اين، نشانه روشني است (بر وجود خدا)، ولي بيشترشان هرگز مؤمن نبودهاند!
توجه! توجه! توجه! آیه شریفه فوق در سوره الشعراء 8 بار تکرار شده است!!
وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يخْرُصُونَ (الأنعام/116)
اگر از بيشتر کساني که در روي زمين هستند اطاعت کني، تو را از راه خدا گمراه مي کنند، (زيرا) آنها تنها از گمان پيروي ميکنند و تخمين و حدس (واهي) ميزنند.
امام کاظم علیه السلام خطاب به هشام فرمودند:
يا هشامُ، ثُمَّ ذَمَّ الْكَثْرَةَ فَقالَ «وَ اِن تُطعْ أكثر مَنْ فِي الْأَرضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبيلِ اللّه» وَ قال «وَ لْكِنْ أَكثَرُهُم لا يَعْلَمُون». يا هشامُ، ثم مَدَحَ الْقِلَّةَ فَقالَ «وَ قَلِيلٌ مِنْ عِباديَ الشَّكُور». وَ قالَ: «وَ قَلِيلٌ ما هُمْ» وَ قالَ: «وَ ما آمَنَ مَعَهُ إِلاّ قَليِلٌ.»
اي هشام، خداوند، اكثريت را در قرآن نكوهيده و فرموده است: اگر از اكثر مردم روي زمين اطاعت كني، تو را از راه خداوند گمراه مي كنند و فرموده است: بيشتر مردم علم و آگاهي ندارند. اي هشام، سپس خدا اقليت را ستايش كرده و فرموده است: بندگان شاكر من كم هستند و انسانهاي مؤمن و داراي عمل صالح كم هستند و فرمود: ايمان نياوردند به او (حضرت نوح عليهالسلام) مگر عده اندكي.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
💎کاسنی و نماز شب💎
🔷 رُوِيَ عَنْ بَعْضِ الصَّالِحِينَ أَنَّهُ قَالَ صَعُبَ عَلَيَّ فِي بَعْضِ الْأَحَايِينِ الْقِيَامُ لِصَلَاةِ [اللَّيْلِ] وَ كَانَ أَحْزَنَنِي ذَلِكَ فَرَأَيْتُ صَاحِبَ الزَّمَانِ ع فِي النَّوْمِ وَ قَالَ لِي عَلَيْكَ بِمَاءِ الْهِنْدَبَاءِ فَإِنَّ اللَّهَ يُسَهِّلُ ذَلِكَ عَلَيْكَ قَالَ فَأَكْثَرْتُ مِنْ شُرْبِهِ فَسَهَّلَ ذَلِكَ عَلَيَ
در دعوات راوندی: از مرد صالحی روايت است كه: گاهى بر خاستن براى نماز شب بر من دشوار ميشد و اين پيشامد مرا غمگین ميكرد پس صاحب الزمان عجل اللَّه فرجه را در خواب ديدم و بمن فرمود: آب كاسنى زیاد بنوش زیرا خدا نماز شب را بر تو آسان كند، گفت: بسيار از آن نوشيدم و بر من آسان شد.
📚الدعوات (للراوندي) / سلوة الحزين، النص، ص: 156
❤️ کشف معمایی که شاید حیات بشر را نجات دهد❤️
💉زنبورها چگونه فرزندان خود را واکسینه میکنند؟💉
زنبورهای عسل، نوزادان خود را به صورت طبیعی اما ناشناخته در مقابل بیماری های خاص واکسینه می کنند. دانشمندان اکنون برای اولین بار راز چگونگی انجام این کار را کشف کرده اند.
به گزارش خبرنگار جی پلاس، محققان دانشگاه ایالتی آریزونا، دانشگاه های هلسینکی و ییواسکیلا و همچنین دانشگاه نروژی علوم زیستی، پس از انجام مطالعات بر روی یک پروتئین موجود در خون زنبور عسل به نام ویتولوجنین به این کشف بزرگ دست یافتند. دانشمندان پی بردند که این پروتئین یک نقش حیاتی، اما بیشتر ناشناخته در حفاظت نوزادان زنبور در برابر بیماری ها ایفا می کند. نتایج این مطالعه در مجله « PLOS Pathogens» منتشر شد. پروفسور «گرو آدام» از مدرسه علوم زیستی دانشگاه ایالتی آریزونا گفت: «فرآیندی که زنبورهای عسل به وسیله آن نوزادان خود را واکسینه می کردند تا به حال ناشناخته باقی مانده بود. چیزی که ما به آن پی بردیم این بود که این کار به سادگی غذا خوردن است. کشف حیرت انگیز ما نتیجه ۱۵ سال مطالعه بر روی ویتلوجنین بود. این نشان می دهد که در تحقیقات بنیادی، سرمایه گذاری های بلند مدت تا چه میزان می توانند نتیجه بخش واقع شوند.». «دلیال فرایتاک» از دانشگاه هلسینکی افزود: «من کار خود بر روی سیستم ایمنی زنبور عسل را از زمان شروع تحصیل در مقطع دکترا آغاز کردم. اکنون پس از گذشت ۱۰ سال احساس می کنم موفق به حل قسمت مهمی از این پازل شده ام.». در یک کلنی زنبور عسل، ملکه به ندرت کندو را ترک می کند، بنابراین زنبورهای کارگر باید برای او غذا بیاورند و هم زمان با جمع آوری گرده،شهد پاتوژن نیز جمع آوری کنند. این زنبور ها پس از بازگشت به کندو، از همان گرده و شهد نوعی «ژل سلطنتی» می سازند؛ غذایی که تنها مخصوص ملکه بوده و اتفاقاً حاوی باکتری های جمع آوری شده از طبیعت نیز هست. پس از خوردن این باکتری ها، پاتوژن ها در شکم ملکه هضم شده و به حفره بدن او منتقل می شوند. در آنجا این مواد در «چربی بدن» ملکه که ارگانی شبیه کبد است، ذخیره می شوند. باکتری ها سپس به پروتئین های ویتلوجنین چسبیده و از راه خون به تخم های در حال رشد منتقل می شوند. بدین شکل، نوزادان زنبور عسل واکسینه شده و سیستم ایمنی بدن آنها از ابتدای تولد در مبارزه با بیماری های محیطی آماده است. ویتلوجنین حامل این علائم مصونیت کننده هستند، چیزی که دانشمندان پیشتر از آن بی خبر بودند. این کشف به دانشمندان کمک می کند تا بتوانند اولین واکسن خوراکی را برای زنبورها تهیه کنند، واکسنی که می تواند در چیزی مانند شربت در کندوی زنبورها قرار داده شود و آنها آن را مصرف کنند. چرا این یافته برای بشر مهم است؟ یسیاری از ما می دانیم که حشرات گرده افشان، از جمله زنبورهای عسل با خطرات محیطی فراوانی روبرو هستند. طی شش دهه اخیر، تعداد کندوهای زنبور عسل در امریکا از شش میلیون کندو در سال ۱۹۴۷ به ۲٫۵ میلیون کندو در حال حاضر کاهش یافته است. نه تنها زنبورها تحت تأثیر بیماری ها قرار گرفته اند، بلکه تلفات زیادی نیز بر اساس پدیده ای که اختلال فروپاشی کلنی نام دارد، به خود وارد کرده اند. محققان دقیقاً نمی دانند چه چیزی باعث بروز این اختلال می شود اما آفت ها، پاتوژن ها و مشکلات غذایی همگی می توانند عوامل تأثیر گذار باشند. بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۱۴ به وسیله دولت امریکا منتشر شد، حشرات گرده افشان برای یک اقتصاد سالم سودمند و برای امنیت غذایی حیاتی هستند، چرا که آنها در تولید ۳۵% از غذای جهان شریک هستند. در شمال امریکا، حشرات کار گرده افشانی ۸۷ محصول از ۱۱۵ محصول عمده را بر عهده دارند و زنبورهای عسل در حفظ میوه در رژیم غذایی انسان یک نقش حیاتی را ایفا می کنند. بشر به زنبور عسل و دیگر حشرات گرده افشان در تأمین میزان فراوان پروتژین وابسته است. ساخت واکسن برای حشرات می تواند نقش بسیار بزرگی در کمک به مبارزه با اختلالت فروپاشی کلنی و به علاوه مبارزه با بیماری های گوناگون ایفا کند. برگرفته از: sciencedaily
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
😱ده سال بیشتر عمر میکنند
🔸دکترHardin B. Jones می گوید که در مطالعاتش به طور قطعی ثابت شده است که قربانیان سرطان که روند درمانی را در پیش نمی گیرند چهار برابر بیشتر از افرادی که تحت درمان قرار می گیرند زندگی می کنند.
بیمارانی که از درمان سرطان خودداری می کنند به طور متوسط ۱۲٫۵ سال و بیمارانی که تن به درمان و جراحی می دهند فقط سه سال زندگی می کنند.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
#چای از چین به هرجایی که از طریق جاده ابریشم رفته «چای» نامیده شده و به هرجایی که از طریق دریا رفته «تی» نامیده شده! دلیلش هم اینه که حرف «茶» یا «چا» توی مناطق ساحلی چین «تـ یا teتلفظ میشود
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔴 #ماه ، بازتاب دهنده ی نور خورشید 🌞 و یا تولید کننده
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام:… ثُمَّ خَلَقَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ فَجَعَلَهُمَا شَمْسَيْنِ فَلَوْ تَرَكَهُمَا تَبَارَكَ وَ تَعَالَى كَمَا كَانَ ابْتَدَأَهُمَا فِي أَوَّلِ مَرَّةٍ لَمْ يُعْرَفْ خِلْقَةُ اللَّيْلِ مِنَ النَّهَارِ وَ لَا عُرِفَ الشَّهْرُ وَ لَا السَّنَةُ وَ لَا عُرِفَ الشِّتَاءُ مِنَ الصَّيْفِ وَ لَا عُرِفَ الرَّبِيعُ مِنَ الْخَرِيفِ وَ لَا عَلِمَ أَصْحَابُ الدَّيْنِ مَتَى يَحُلُّ دَيْنُهُمْ وَ لَا عَلِمَ الْعَامِلُ مَتَى يَتَصَرَّفُ «۳» فِي مَعِيشَتِهِ وَ مَتَى يَسْكُنُ لِرَاحَةِ بَدَنِهِ فَكَانَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لِرَأْفَتِهِ بِعِبَادِهِ نَظَرَ «۴» لَهُمْ فَبَعَثَ جَبْرَئِيلَ ع إِلَى إِحْدَى الشَّمْسَيْنِ فَمَسَحَ بِهَا جَنَاحَهُ فَأَذْهَبَ مِنْهَا الشُّعَاعَ وَ النُّورَ وَ تَرَكَ فِيهَا الضَّوْءَ فَذَلِكَ قَوْلُهُ وَ جَعَلْنَا اللَّيْلَ وَ النَّهارَ آيَتَيْنِ فَمَحَوْنا آيَةَ اللَّيْلِ وَ جَعَلْنا آيَةَ النَّهارِ مُبْصِرَةً لِتَبْتَغُوا فَضْلًا مِنْ رَبِّكُمْ وَ لِتَعْلَمُوا عَدَدَ السِّنِينَ وَ الْحِسابَ وَ كُلَّ شَيْءٍ فَصَّلْناهُ تَفْصِيلًا وَ جَعَلَهُمَا يَجْرِيَانِ فِي الْفَلَكِ…
🔸…سپس خورشيد و ماه را آفريد و هر دو را مانند هم دو خورشید قرار داد، و اگر الله تعالی آن دو را به آفرینش اولیه خودشان رها کرده بود، شناخته نميشد شب از روز، و ماه و سال و زمستان و تابستان و بهار و پائيز از هم شناخته نمى شدند و بدهکاران نمی دانستند چه موقع قرض های خویش را ادا کنند، و كارگر نمى دانست كى بدنبال معيشت خود رود و كى استراحت كند، و خدا از مهرى كه به بنده هاى خود داشت، براى آنها پيش بينى كرد، و جبرئيل را فرستاد تا با جناحش يكى از دو خورشيد را مسح كرد (لکه های سیاهی که در ماه وجود دارد اثر این مسح است)، و شعاع و حرارت آن را برد و #تابندگی آن را باقی گذاشت، و اينست فرموده خدا (۱۲- أسرى) و ساختيم شب و روز را دو نشانه و نشانه شب را محو کردیم و نشانه روز را بينا كننده ساختيم تا از فضل پروردگارتان بكوشيد و شماره سالها و حساب را بدانيد و هر چيز را خوب تفصيل داديم، و آنها را نهاديم تا در فلك روان باشند…
📚بحار الأنوار (ط – بيروت)، ج۵۴، ص: ۹۲
تفسير فرات الكوفي، ص: ۱۸۵
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
📕 «در پنج هزار سال پیش از میلاد مسیح در منطقه ای میان جنوب روسیه در شرق رود دنیپر و شمال قفقاز و غرب کوه های اورال قومی زندگی می کرده که فرانتس بوپ آلمانی(1791-1867) زبان آن قوم را هندی و اروپایی نامیده و آن قوم به قوم هندی و اروپایی معروف گشته است. در میانه ی هزاره ی دوم پیش از میلاد گروهی از قوم هندی و اروپایی، که خود را #آریا می نامیدند، سرزمینی را به تصرف خود درآوردند که آن سرزمین به نام آنان #ایران نامیده شد. حدود اوایل هزاره ی اول پیش از میلاد مسیح، ایرانیان در شرق ایران، در سرزمین هرات و مرو حکومتی تشکیل دادند که اخبار آن به صورت افسانه ای در بخش پیشدادیان و کیانیان در شاهنامه فردوسی به جای مانده است.در اواخر سده ی هشتم پیش از میلاد مسیح، دیوکس دولت ماد را در همدان تأسیس کرد. دولتی که دیوکس بنیان نهاده بود تابع دولت آشور بود.
🔥در اوایل سده ی هفتم پیش از میلاد مسیح، هخامنش در پارسومش، واقع در نزدیکی شوش، دولت پارسی هخامنشی را تشکیل داد. این دولت تابع دولت ماد بود. در سال 612 پیش از میلاد مسیح، هوخشتره ی مادی، با تصرف نینوا، پایتخت آشور، دولت مستقل ماد را تأسیس کرد.
کورش پارسی، از نوادگان هخامنش، در سال 550 پیش از میلاد مسیح، با غلبه بر آستیاگس، آخرین پادشاه ماد، دولت ماد را منقرض کرد و دولت هخامنشی را تأسیس نمود.دولت هخامنشی را در سال 331 پیش از میلاد مسیح، اسکندر مقدونی سرنگون کرد.از آغاز آمدن ایرانیان به این سرزمین تا سال 331 پیش از میلاد مسیح، از لحاظ تاریخ زبان فارسی دوره ی باستان نامیده می شود.زبانی که ایرانیان در آغاز تصرف ایران بدان گفت و گو می کرده اند، ایران باستان نامیده می شود(!!!؟).از ایرانی باستان اثری به جای نمانده است.ایرانی باستان منشعب از زبان هند و اروپایی است.تا سال 1786 کسی نمی دانست زبان فارسی، که یکی از بازمانده های ایرانی باستان است، با زبان های لاتینی و یونانی و هندی باستان و انگلیسی یک اصل دارد.در این سال سر ویلیام جونز، قاضی انگلیسی، در برابر انجمن آسیایی کلکته، خطابه ای ایراد کرد که در آن به هم ریشه بودن زبان های مزبور اشاره کرد.عده ای دانشمندان به تحقیق در این موضوع پرداختند و ثابت کردند که آن چه سر ویلیام جونز گفته صحت دارد(!!!).یکی از ان دانشمندان فرانتس بوپ آلمانی بود که نام زبان اصلی را هندی و اروپایی گذاشت، به سبب آن که این زبان از هند تا اروپا رواج داشته است.
در اوایل هزاره ی اول پیش از میلاد مسیح، ایرانی باستان، در بخش های مختلف ایران به صورت های مختلفی درآمده بود که هرصورت آن زبان مستقلی شده بود».
📚(محسن ابوالقاسمی، تاریخ مختصر زبان فارسی، ص17)
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔳اندازه خورشید، ماه و ستاره در احادیث؟
🔹قالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام:… الشَّمْسُ سِتُّونَ فَرْسَخاً فِي سِتِّينَ فَرْسَخاً وَ الْقَمَرُ أَرْبَعُونَ فَرْسَخاً فِي أَرْبَعِينَ فَرْسَخاً- بُطُونُهُمَا يُضِيئَانِ لِأَهْلِ السَّمَاءِ- وَ ظُهُورُهُمَا يُضِيئَانِ لِأَهْلِ الْأَرْضِ- وَ الْكَوَاكِبُ كَأَعْظَمِ جَبَلٍ عَلَى الْأَرْضِ- وَ خَلْقُ الشَّمْسِ قَبْلَ الْقَمَر.
🔸امير المؤمنين عليه السّلام :… خورشيد ۶۰* ۶۰ فرسخ است، و ماه ۴۰* ۴۰ فرسخ؛ روى آنها پرتو بخش اهل آسمانند و پشت آنها پرتو بخش براى اهل زمين، و اندازه ی ستارگان مانند بزرگترين كوه بر زمین باشند، و خلقت خورشيد قبل از ماه است.
📚 تفسير القمي، ج۲، ص: ۱۷
بحار الأنوار ، ج۵۵، ص: ۱۴۸
البرهان في تفسير القرآن، ج۳، ص: ۵۱۲
تفسير نور الثقلين، ج۲، ص: ۴۰
📎نکات:
۱٫ از این روایت استفاده می شود که خورشید و ماه دو صورت دارند، وجهی از این دو اهل آسمان را روشن می کنند و وجهی اهل زمین را
۲٫ ماه و خورشید مانند یک قرص یا دیسک هستند و ظاهرا کروی نیست
۳٫ اگر نور ماه، بازتاب نور خورشید بود فقط طرفی از آن که به سمت خورشید بود دارای نور بود، در حالی که در این روایت وارد شده است که هر دو طرف ماه منور است، هم ظاهر ماه نور دارد و هم پشت آن.
🔭فرسخ؛ یکی از واحدهای اندازهگیری مسافت است. هر فرسخ، سه مِیل و هر میل، - بنابر نظر مشهور فقها - چهار هزار ذراع و طول هر ذراع نیز 24 انگشت یا دو وجب شخص معمولى است. بنابراین، فرسخ، بر حسب ذراع دوازده هزار ذراع خواهد بود که مقدار آن بر حسب کیلومتر، به طور تقریبى بین پنج تا پنج و نیم کیلومتر محاسبه شده است.
🔭 اندازه ثبت شده کنونی قله اورست که بلندترین قله جهان است ، 8848متر از سطح دریافت.
🌼🌼🌼:
Common grounds of Islam and Christianity
⁉️آیا میدانستید که عقیده #مسیحیان و #مسلمانان درباره #انفاق نیز مانند یکدیگر میباشد؟ همانطور که در عهد جدید گفتهشده هرکس چیزی را بهخاطر خدا و پیامبر خدا از دست دهد خداوند به او صد برابر بیشتر از آنها را میدهد،در قرآن کتاب مقدس مسلمانان نیز خداوند فرموده که انفاق در راه خدا و دین را چندین برابر میکند.
✝ #عهدجدید:
عیسی جواب داد: خاطرجمع باشید، اگر کسی چیزی را به خاطر من و انجیل از دست بدهد، مثل خانه، برادر، خواهر ، پدر، مادر، فرزند و اموال خود خدا به او صد برابر بیشتر خانه، برادر، خواهر ، مادر، فرزند و زمین خواهد داد، همراه با رنج و زحمت.
📕انجیل مرقس_باب10_بند29-30
═══════════┅┄
☪ #قرآن_کریم:
1👈كيست آن كس كه به [بندگان] خدا وام نيكويى دهد تا [خدا] آن را براى او چند برابر بيفزايد و خداست كه [در معيشت بندگان] تنگى و گشايش پديد مىآورد و به سوى او بازگردانده مىشويد.
📗سوره بقره_آیه245
2👈مثَل (صدقات) كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند همانند دانه اى است كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشهاى صد دانه باشد؛ و خداوند براى هركس كه بخواهد (آن را) چند برابر مىكند، و خداوند گشايشگر داناست.
📗سوره بقره_آیه261
حرکت جوهری از زبان جناب ملاصدرا
هواالشافی
- هر حرکت نیاز به محرک دارد
- حرکت خروج از قوه به فعل است به صورت تدریجی
- پس قابل حرکت (موضوع) از حیث قوه برونش امری بالقوه است
- یعنی هر جسمی مرکب از حیوانی و صورت است و در این صورت امری بالفعل است ولی چون قابل حرکت میگردد، امری بالقوه است. و این معنی عبارت «از حیث قوه بودنش امری بالقوه است» میباشد.
- پس هر جسمی از حیث جسم بر دانش، بالفعل و از حیث قابل بودن برای حرکت بالقوه است
- فاعل حرکت یا محرک، از آنجا که وجود حرکت به طریق مجدد و انقضاء است لازم میآید که فاعل آن نیز امر ثابتی نباشد (امری غیرقار الذات باشد) یعنی ذاتش بی قرار باشد.
قار الذات: یعنی ذات ثابت باشد.
فاعل حرکت و محرک نمیتواند عقل محض باشد. (یعنی صادر اول از ذات حق تعالی) چون عقل بی تغییرات و نمیتواند نفس (صادر دوم که از عقل صدور مییابد) باشد، زیرا ذات او نیز عقل است، پس از حیث اینکه در جسم قرار میگیرد، طبیعت خواهد بود، زیرا برای اعراض تابع و جسم از حیث جسم بودنش، قابل است.
پس آن جوهر صوری که طبیعت نامیده میشود، چون مبدأ حرکت است امری سیال است و اگر امر سیال و متجدد الذاتی نبود، صدور حرکت از آن محل میگردید، چرا که صدور متغییر از ثبات محال است (یعنی باید بین علت و معلول سنخیتی باشد)
پس طبیعت به ذات خود امری سیال است و جایگاه وجودی آن بین ماده، که نشان آن قوه و زوال است، و فاعل محض (خداوند تبارک و تعالی) کهشان او افاضه محض و دائمی است، قرار دارد.
طبیعت پیوسته و دائماً از فاعل محض برانگیخته میشود و در قابل طرح میافکند.
لذا طبیعت خود قابل اشتداد و تضعف است.
نظریه دکتر اکبری:
حرکت در جوهر که به نظر جناب ابن سینا محال است به نظر جناب ملاصدرا، وجود دارد و حتمی است، در واقع حرکت تکاملی در جوهر است و نه تغییر ماهیت که جناب شیخالرئیس آن را ذکر میفرمایند. بهطور مثال اگر یک قطعه عقیق را اگر ما صیقل بدهیم و شفافتر کنیم و یا یک قطعه زغال را تحت فشار دهیم تا تبدیل به الماس شود آیا ذات را در جهت عوض شدن تغییر دادهایم یا نه و آیا در جهت تکامل و برتر شدن بوده یا نه؟ پس تغییر در ذات آنگونه نیست که مثلاً نفس ما نفس دیگری شود و ما یک شخصیت دیگری پیدا کنیم که جناب شیخ نگران آن هستند. پس ذات اقدس الهی که کمال مطلق تمام صفات است چون در اوج هر صفتی نیکوست، لذا ثابت است.
دکتر حسن اکبری
متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی
محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی
4_5863762383570208756.pdf
794.3K
تفاوت ارث زن و مرد در اسلام...۲۸صفحه...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌼🌼🌼:
🚨 #ویژه
معرفی کتاب #مهاتما_گاندی از زبان رهبر انقلاب
✅👈من شاید چهل سال پیش یا بیشتر، اولین ترجمه را از مرحوم محمد قاضی خواندم که گمان میکنم ترجمهی کتاب «مهاتما گاندی» نوشتهی رومن رولان بود.
❌👈هم کتاب، کتاب بسیار ممتازی است، هم ترجمهی محمد قاضی حقاً ترجمهی برجسته و ممتازی است.
📅 1388/02/24
ریخته سرخ غروب
جا به جا بر سر سنگ
کوه خاموش است
میخروشد رود
مانده در دامن دشت
خرمنی رنگ کبود
سایه آمیخته با سایه
سنگ با سنگ گرفته پیوند
روز فرسوده به ره می گذرد
جلوه گر آمده در چشمانش
نقش اندوه پی یک لبخند
جغد بر کنگرهها میخواند
لاشخورها سنگین
از هوا تک تک آیند فرود
لاشهای مانده به دشت
کنده منقار ز جا چشمانش
زیر پیشانی او
مانده دو گود کبود
تیرگی میآید
دشت می گیرد آرام
قصه رنگی روز
میرود رو به تمام
شاخهها پژمرده است
سنگها افسرده است
رود مینالد
جغد میخواند
غم بیامیخته با رنگ غروب
میترواد ز لبم قصه سرد
دلم افسرده در این تنگ غروب ...
#سهراب_سپهری
🔮🎷"بخش اول"
مبانی مشاء، چهار مرتبه برای عقل قرارداده که بسیار زیبا و قابل پذیرش است : 👇👇👇
1⃣عقل هيولاني 👈
مرتبه ای از عقل که انسان هیچ چیز را بالفعل نمیداند و فقط قابل است.
🔑که این آیه از قرآن قابل تطبیق با این مرحله است :
وَاللَّه ُ اَخرَجَکُم مِن بُطُونِ اُمَّهاتِکُم لَاتَعلَمونَ شیئََا
🍀خداوند شما را از رحم مادر خارج ساخت، در حالی که هیچ چیز نمی دانستید .
"۷۸_نحل"🌻
🔑این آیه همان است که ✨فلسفه مشا ء و✨ همچنین فلسفه صدرایی قبول کرده اند و فضای عرفان نیز همین را پذیرفته است .
2⃣عقل بالملکه 👈
در این مرتبه انسان با به کارگیری چشم و گوش و سایر حواس پنجگانه، بدیهیات را کشف می کند و با کسب اوّليات و بدیهیات ، ملکه ی کسب نظریات را پیدا میکند .
یاد میگیرد چطور از بدیهیات و معارفی که بدست آورده یک جهش ترتیب دهد و نظریات را کسب کند.
به بیان دیگر ؛انسان ملکه کسب نظریات را، توسط بدیهیات پیدا میکند.
🔑که این مرحله با این قسمت از آیه منطبق است :
وَ جَعَل َالسَمعَ و الاَبصارَ
" ۷۸_نحل"
🔮🎷"بخش دوم"
3⃣عقل بالفعل 👈
وقتی انسان به کسب وارد شدو کاسب شد، میشود بالفعل .
🔑این همان فئوادي است که در همین آیه(ادامه آیه ۷۸ نحل)🌻 آمده است.
وَجَعََل السَمعَ وَالاَبصارَ وَ الاَفئِدَه
4⃣ عقل مستفاد👈
و در این مرتبه وقتی علوم و معارف را بدست آوردید و دیگر مطلبی برای شما مجهول نماند،
و همه برای شما معلوم شد مرحله مستفاد میشود،
و اتصال به عقل فعال .
🎯و واقعا انسان اینطور توسعه پیدا میکند وبه مرحله ثبات میرسد.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
آیت الله علوی بروجردی در نقل تکان دهنده ای از علامه طباطبایی که خود شاهد آن بوده است، بیان می کند که مرحوم علامه در مجلس روضه ای وقتی روضه خوان شعری خاص از ایرج میراز را قرائت می کرده است از او می خواهد بیتی را تکرار کند و به شدت اشک می ریخته است که تا چهار بار این تکرار انجام می شود و سپس فرموده است: ای کاش ایرج میرزا آن شعر خاص یا یک بیت آن شعر خود را که در وصف داغ حضرت علی اکبر (ع) سروده است را به من می داد و من المیزان را به او می دادم. بیت منظور نظر علامه طباطبایی این بیت بوده است:
بعد از پسر دل پدر آماج تیر شد
آتش زدند لانۀ ی مرغ پریده را..!
به گزارش شفقنا، آیت الله علوی بروجردی ادامه می دهد: من به مرحوم علامه طباطبایی اشکال کردم که آیا ایرج میرزا را می شناسید؟ او هجو سرا است. علامه می فرماید بله می شناسم و کتاب شعر او را هم دارم. سپس علامه می فرماید مع ذلک، ای کاش ایرج میرزا این بیت شعرش را به من می داد و من المیزان را به او می دادم و ادامه می دهد: من گمان ندارم کسی که چنین بیتی را راجع به حضرت علی اکبر امام حسین (ع) سروده است، در روز قیامت حضرت سید الشهدا (ع) نسبت به این فرد بی تفاوت باشد.
متن کامل شعر ایرج میرزا از این قرار است:
رسمست هرکه داغ جوان دید دوستان
رأفت برند حالت آن داغ دیده را
یک دوست زیر بازوی او گیرد از وفا
وان یک ز چهره پاک کند اشک دیده را
آن دیگری بر او بفشاند گلاب شهد
تا تقویت شود دل محنت کشیده را
یکچند دعوتش بگل و بوستان کنند
تا برکنندش از دل، خار خلیده را
القصه، هرکس به طریقی ز روی مهر
تسکین دهد مصیبت بر وی رسیده را
آیا که داد تسلیت خاطر حسین.!؟
چون دید نعش ا کبر در خون تپیده را
آیا که غم گساری و اندوه بری نمود
لیلای داغدیده ی محنت کشیده را
بعد از پسر دل پدر آماج تیر شد
آتش زدند لانۀ ی مرغ پریده را..!
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌏زمين در احادیث🌏
🔸امام على عليه السلام ـ در خطبه اى كه قدرت خداوند را توصيف نموده ـ فرمود :
أنشَأ الأرضَ فَأمسَكَها مِن غَيرِ اشْتِغالٍ وَ أرسَاها علَى غَيرِ قَرَارٍ وَ أقَامَها بغيرِ قَوَائِمَ وَ رَفعَها بِغَيرِ دَعائِمَ وَ حَصّنَها مِن الأوَدِ و الإعْوِجاجِ وَ مَنَعها مِن التَّهافُتِ و الإنفِراجِ .أرسَى أوْتادَها وَ ضَرَبَ أسْدَادَها و اسْتَفَاضَ عُيونَها و خَدَّ أوْدِيتَها . فَلم يَهِن ما بَنَاهُ و لا ضَعُفَ ما قَوَّاهُ .
زمين را ايجاد كرد و آن را بدون درد سر نگاه داشت و آن را بر جايى بدون آرامش استوار كرد و بدون پايه برپا داشت و بى هيچ ستونى آن را برافراشته و آن را از كجى نگاه داشت و آن را از افتادن و شكافته شدن باز داشت .ميخهاى آن را محكم و سدّهايش را نصب كرد و چشمه هايش را جارى ساخت و رودبارهايش را شكافت .پس آنچه ساخت سست نشد و آنچه را نيرومند كرد ضعيف نگشت .
📚( نهج البلاغة : الخطبة ۱۸۶ )
🌏آماده سازى زمين براى زندگى🌏
امام على عليه السلام :
اللَّهُمَّ رَبَّ السّقْفِ المَرفُوعِ··· وَ رَبَّ هذِهِ الأرْضِ الَّتي جَعَلْتَها قَراراً لِلأنامِ و مَدْرَجَاً لِلهَوامِّ و الأنعَامِ و ما لا يُحصى مِمّا يُرى و ما لا يُرى .
اى خداى آسمان برافراشته ··· و اى پروردگار اين زمينى كه آن را جايگاه آرامش مردمان و محلّ رفت و آمد حشرات و چارپايان و آنچه در شمار نمى آيد از آنها كه ديده مى شوند و از آنها كه ديده نمى شوند قرار دادى !
📚( نهج البلاغة : الخطبة ۱۷۱ )
امام زين العابدين عليه السلام ـ درباره گفته خداوند عزّ و جلّ : « آنكه زمين را [ همچون ] زير انداز شما كرد» ( البقرة: ۲۲ ) ـ فرمود :جَعَلَها مُلائِمَةً لِطبَائِعكُم مُوافِقةً لِأَجسادِكُم . لَمْ يَجعلْها شَدِيدَةَ الحَمْي و الحَرَارةِ فَتُحرِقَكم و لا شَديدَةَ البرُودَةِ فتُجمدَكم و لا شَديدةَ طِيْبِ الريْحِ فَتُصدِعَ هاماتِكُم و لا شَديدَةَ النّتَنِ فَتُعطِبَكُم و لا شَدِيدَةَ اللَّينِ كَالمَاءِ فتُغرِقَكُم و لا شَدِيدَةَ الصّلابَةِ فَتمتَنِعَ عَلِيكُم فِي دُورِكُم و أبنيَتِكُم وَ قُبورِ مَوتَاكُم و لكِنَّهُ عزّ و جلّ جَعَلَ فِيهَا مِنَ المَتَانَةِ ما تَنتَفِعُونَ بِهِ و تَتَماسَكُونَ وَ تَتماسَكُ عليها أبدانُكُم و بُنيانُكم و جَعَلَ فيها ما تَنقادُ بِهِ لِدورِكُم وَ قُبورِكُم و كَثِيرٌ مِن مَنافِعكُم .فَلِذلِكَ جَعَلَ الأرْضَ فِرَاشاً لَكُم .
آن را ملايم طبع شما و موافق با پيكرهايتان قرار داد .نه آن اندازه گرم و سوزان كه شما را بسوزاند و نه آن قدر سرد كه منجمدتان كند .نه بوى تندى دارد كه سر درد بگيريد و نه آن قدر بدبو كه هلاكتان گرداند . نه آن قدر نرم است كه چون آب شما را غرق سازد و نه آن اندازه سخت است كه نتوانيد در آن خانه و ساختمان بسازيد و مرده هايتان را جاى دهيد .بلكه خداوند عزّ و جلّ آن را به اندازه اى محكم ساخت كه از آن سود مى بريد و خود و ساختمان هايتان را نگه مى داريدو آن را به گونه اى قرار داد كه براى خانه ها و قبرهايتان و بسيارى از ديگر منافع در اختيار شماست . پس از اين روست كه زمين را بستر شما قرار داد .
📚( التوحيد : ۴۰۴/۱۱ )
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔴 هر کس فکر می کنه نمک بهداشتی تصفیه شده خوبه خب بخوره !
فقط یادتون باشه فشارخون تون بالا میره همین یک مورد کافیه برای حذف نمک بهداشتی .
و یادتون باشه نمک طبیعی غیر تقلبی درمان فشار خون هست!
هر کسی میخواد ازمایش کنه:
‼️ دو تیکه گوشت مرغ کوچک. دو تا ظرف کوچک در دار . نمک بهداشتی و نمک طبیعی غیر تقلبی!
‼️ دو تیکه گوشت را داخل ظرف ها قرار دهید بر روی یکی نمک ید دار تصفیه شده بریزید و روی ان بنویسید. نمک گوشت را بپوشاند .
❤️ بر روی ظرف دیگری نمک تصفیه نشده طبیعی غیر تقلبی بریزید ! گوشت را بپوشاند. بر روی آن بنویسید نمک طبیعی
🔶ظرف ها را در جای یکسان بیرون از یخچال قرار دهید و بعد از یک هفته به آن سر بزنید ....
هرکدام از گوشت ها بیشتر فاسد شده بود آن نمک قابل استفاده نیست !
به همین سادگی ....
می توانید نمک تصفیه شده را بر روی پوست گوسفند بریزید چند روز بعد پوست سوراخ و فاسد می شود انگار اسید ریخته سوراخ شده
به همین جهت روستاییان عزیز برای پوست ماست و پوست گوسفند تازه ذبح شده نمک سنگی می ریزند .
‼️و برای گوسفندان و حیوانات نمک طبیعی استفاده میشه ! چون نمک تصفیه شده باعث کوری و سقط جنین گوسفند میشه !
❤️ زنبور داران عزیز برای زنبور محتویات اب با نمک طبیعی و اب با نمک تصفیه شده قرار دهند و مشاهده کنند زنبور برای تامین نیاز خود به کدام نمک مراجعه می کند .
❤️ ما ازمایش عرقیجات طبیعی را با عرقیجات کارخانه انجام دادیم . و ازمایش نمک را هم انجام دادیم!
در کمال تعجب زنبور عزیز برای تامین نیاز خود به سراغ نمک طبیعی و به سراغ عرق اویشن غیر کارخانه ای رفت !
امتحان کنید......خودتان قضاوت کنید.....
تحقیق کنید ....
خداوند دستور داده تفکر و تعقل کنید...
💎پنج گام اساسی سلامت
📛پنج خطر بزرگ، پنج گام نجات بخش
1⃣در یک سال 24هزار نفر با دیابت فوت شده اند!
👌درصورتی که نان سبوس جدا نشده، پیشگیری کامل از این بیماری می کند.
2⃣در یک سال 55 هزار نفر با سرطان فوت شده اند!
👌درصورتی که شکر نیشکر را، جایگزین شکر سفید چغندر کنیم، از این بیماری، بطور کامل، پیشگیری می شود.
3⃣در یک سال 83 هزار نفر با فشار خون فوت شده است!
👌درحالی که با جایگزینی نمک طبیعی، با نمک شیمیایی تصفیه شده، این مشکل کاملا پیشگیری و درمان می شود.
4⃣در یک سال 144هزار نفر با گرفتگی عروق، فوت می شوند!
👌درحالیکه با تغییر روغن های رایج با روغن زیتون، کنجد، دنبه گوسفند و شحم گاو و روغن زرد ، این مشکل کاملا پیشگیری و درمان می شود.
5⃣بیماری هایی چون آرتروز، رماتیسم، ضعف چشم، عفونت ها و کیست هاو....از زیاد خوردن آب و خوردن آب آلوده است!
👌درحالی که با کم آب خوردن، و خوردن آب بدون کلر، اکثر این بیماری ها کنترل می شود.
🌹برای این پنج قدم، باید بسم الله گفت و قدم جدی برداشت.
🎀درتـرویـج طـب اسـلامــےسهـیم باشــیم🎀
🌸 رسول خدا (ص):
آن چیزی را که زیانش را دانستی نخور، با خوردن چیز های زیان آور، هوسی زود گذر را بر سلامتی و راحتی بدنت ترجیح نده…
📚 منبع : بحارالأنوار، ج۵۹
📣 یک افشاگری جنجالی
📚 نویسندگان کتاب #طب_داخلی_هاریسون (کتاب مرجع پزشکی در طب داخلی) در طی سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳، بیشتر از #یازده_میلیون_دلار از شرکت های دارویی برای معرفی محصولاتشان در کتاب هاریسون دریافت کرده اند.
🔹در یک مورد، فقط یکی از نویسندگان کتاب هاریسون حدود ۸۷۰هزار دلار از یک شرکت دارویی دریافت کرده است.
در این مقاله ذکر شده است که متاسفانه در کتاب هاریسون و بسیاری از کتاب های پزشکی conflicts of interest رعایت نمی شود و نویسندگان این کتاب ها با دریافت مبالغ زیادی از شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی، محصولات آن ها را در کتاب های پزشکی معرفی می کنند.
🔹 بر اساس این مقاله که در ncbi ارائه شده، از دیگر کتبی که در مورد نویسندگان آنها موضوع #تعارض_منافع حل نشده است، به موارد زیر می توان اشاره کرد:
🔺Katzung and Trevor's Basic and Clinical Pharmacology
🔺 the American Osteopathic Association's Foundations of Osteopathic Medicine
🔺Remington: The Science and Practice of Pharmacy
🔺Koda-Kimble and Young's Applied Therapeutics
🔺Yagiela's Pharmacology and Therapeutics for Dentistry
📚منبع:
Authors of premier medical textbook didn't disclose millions from industry
🔹 https://www.statnews.com/2018/03/06/conflict-of-interest-medical-textbook/
🔹 https://wwww.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29400625/
🔴معرفی تعدادی از نگهدارنده ها وعوارض آنها🔴
حسب اظهارات علم تغذیه وطب هاریسونی وشیمیایی:
🔴اسامی زیر برخی از مواد نگهدارنده رایج میباشد که در صنایع غذایی ودارویی اعم از شربت های دارویی ،آبمیوه ها.نوشابه هاو... مورد استفاده قرار میگیرد.👇
❌بنزوات سدیم،نیترات سدیم ،نیتریت سدیم، سولفیت ها،دی اکسید گوگرد، سدیم بی سولفات و پتاسیم بی سولفات ، فرمالدئید،گلوتارالدئید و اتانول
ناتامایسین ،نایسین ،سوربات پتاسیم ، ، دی استات سدیم ، متابی سولفیت سدیم ، متابی سولفیت سدیم.
💠تحقیقات نشان میدهد که مادهای به نام نیترات بعد از خوردن در معده تبدیل به نیتروزامین میشود که مادهای سرطانزاست و در اکثر غذاهایی که دارای مواد افزودنی نگهدارنده هستند به کار برده میشود.
🔴مواد نگهدارنده در لوازم آرایشی بهداشتی اعم از صابونها،شامپوها،رژ لب و...بسیار خطرناک است.
این مواد به راحتی از طریق پوست جذب میشوند وعوارض بسیار خطرناکی دارند.
🔹مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید:
دنبال کردن پارابن ها، کار دشواری است زیرا آنها با نام های بسیاری وجود دارند .
بنابراین اول برچسب را بررسی کنید. درلیست مواد تشکیل دهنده به دنبال یکی از این اصطلاحات باشید: 👇👇👇متیل پارابن، اتیل پارابن، پروپیل پارابن، بوتیل پارابن،بنزیل پاراهیدروکسی بنزوییک اسید، متیل پاراهیدروکسیبنزوییک اسید، اتیل پاراهیدروکسی بنزوییک اسید، پروپیلپاراهیدروکسی بنزوییک اسید، بوتیل پاراهیدروکسی بنزوییکاسید، پاراهیدروکسی بنزوییک اسید و پاراهیدروکسی بنزوات.
همه اینها اشکال مختلف پارابن هستند.
شرکت های آرایشی طبق قانون ، ملزم به لیست کردن مواد تشکیل دهنده شان روی برچسب های محصولاتشان هستند.
تنها عطرهاازاین کار معاف هستند.
🔴پارابن ها ( parabens ):
بعنوان نگهدارنده در برخی از غذاها، داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. برخی از انواع پارابن ها شامل اتیل، متیل، پروپیل، بوتیل پارابن همچنین بنزوات سدیم است.
🔴در برخی از کرم های ضدآفتاب و شامپوها که حاوی پارابن هستند موارد درماتیت های ومشکلات پوستی تماسی شدید گزارش شده که علایم آن شامل قرمزی، تورم و التهاب پوست است.
🔴از جمله عوارض خطرناک مواد نگهدارنده پارابن ،سرطانزا بودن آن است.
♻️نیترات ها و نیتریت ها:
بعنوان نگهدارنده بخصوص در فرآورده های گوشتی (گوشت و آبزیان بسته بندی، سوسیس و کالباس و ...) استفاده می شوند و از مسمومیت کشنده بوتولیسم جلوگیری می کنند موجب بهبود طعم و رنگ می شوند اما سرطان زایی نیتریت اثبات شده ،مصرف این مواد همچنین موجب بروز سردرد و کهیر در برخی افراد میشوند.
💠تحقیقات نشان میدهد که مادهای به نام نیترات بعد از خوردن در معده تبدیل به نیتروزامین میشود که مادهای سرطانزاست و در اکثر غذاهایی که دارای مواد افزودنی نگهدارنده هستند به کار برده میشود
در حالی که نیترات ها و نیتریت ها که سال ها در صنایع غذائی برای جلوگیری از فساد موادغذائی و تولید رنگ به کار می رفتند، از ۱۹۶۰ به دنبال مسمومیت کبدی حیوانات اهلی تغذیه شده با پودرماهی کنسروشدهٔ محتوی مقدار زیادی نیتریت سدیم، خطر استفاده از این مواد آشکار شد.
🔹 در ۱۹۷۰، سازمان غذا و داروی آمریکا در تلاش بود استفاده از نیتریت در فرآورده ها را ممنوع کند که به دلایلی مختلفی امکان پذیر نشد ومتاسفانه اکنون این ترکیب به صورت قانونی استفاده می شود.
♻️نیتریت ها به علت فعالیت شیمیائی موادسمی و خطرناکی هستند که در سنتز نیتروزآمین ها شرکت دارند.
با توجه به خطرات سرطان زائی نیتروزآمین ها، تحقیقات بسیاری دربارهٔ کاربرد و مقدار نیترات و نیتریت مصرفی در موادغذائی انجام شده است.
🔹 این بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۹۰ درصد از ۳۰۰ ترکیب نیتروز آزمایش شده در حیوانات آزمایشگاهی باعث بروز سرطان شده اند.
🔵بنزوات ( Benzoates ):
بعنوان نگهدارنده در ترکیب برخی از محصولات مثل انواع کیک و کلوچه، غلات، سس ها، آبنبات، کره گیاهی (مارگارین) و برخی از روغن ها استفاده می شوند.
♦️دقت کنید: تنها راه جلوگیری از عوارض مصرف این مواد اجتناب از مصرف آنهاست.
بنزوات سدیم و بنزوات پتاسیم در ترکیب با اسید آسکوربیک (ویتامین ث، E۳۰۰) تولید بنزن میکنند، که یک سرطانزای شناختهشده است.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi