هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
23.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بساط هرزه ها جمع نشود ، تابستان کفن پوش خواهیم شد
دمت گرم شیر زن که به ولله از هر مسئول نامردی مرد تری ،
ما همه از ایده این فرزندوهمسر شهید حمایت میکنیم وبه مسئولین هشدار میدهیم تا اوضاع بدتر نشده جلوی این بی حرمتی هارا بگیرند، وگر نه کفن پوش به میدان خواهیم آمد.
نشرحداکثری تا هم به گوش مسئولین برسد وهم بی حجابها
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
اگر بهره پول در بانکها حذف شود:
پول خلق شده به سمت تولید می رود و همه جامعه از آن ذینفع خواهند شد...
چون در کشور ما بهره و سود بانکی وجود دارد، تولید مقرون به صرفه نمیباشد!
پس پول خلق شده به سمت تولید نمیرود و به مشاغل کاذب و سفته بازی میانجامد...
به همین دلیل خلق پول در ایران مسئله میآفریند! اما در کشورهای پیشرفته مشکلی ایجاد نمیکند...
پس با صفر شدن سود و بهره بانکی مشکل خلق پول هم از بین میرود و پولمان هم دیگر ضعیف نمیشود...
و به این دلیل است که خداوند میفرماید: ذرو ما بقی من الربا
یعنی با حذف بهره بانکی تمام مشکلات جامعه حل خواهد شد.
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداروشکر
خداروشکر که بعد از این همه تکرار حرفمان بی اثر نبوده
بالاخره دولتمردان هم به این موضوع توجه کردند که آثار فرهنگی سیاست های اقتصادی را در نظر بگیرند!
اینکه گاز را گران کنیم
اینکه بنزین را گران کنیم
اینکه یک سیاست اقتصادی اعمال کنیم
قطعا فرهنگ جامعه را دستخوش تغییر می کند
و ما با دو جامعه قبل و بعد از سیاست اقتصادی طرف هستیم!
ما با کسی دشمنی نداریم جناب ملکی!
حرف درست را شما هم بزنید حمایت می کنیم!
#اقتصاد_فرهنگی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر سید یاسر جبرائیلی :
این، به ابتذال کشیدن مفهوم عدالت است که اجازه دهیم عدهای از رانت ناشی از سیطره بر انفال و گرانسازی ارز، کاخنشین شوند و بعد، مدعی شویم که میخواهیم گاز و بنزین را گران کنیم تا کاخنشینان از گاز ارزان برای گرمایش استخرشان و بنزین ارزان برای خودروهای متعددشان بهرهمند نشوند...
پ ن: فرق بین توزیع اولیه و بازتوزیع همین جاست. اتفاقا این نئولیبرال ها تفکرشان در حوزه عدالت به شدت به تفکرات مارکسیست ها شبیه است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
رهبر حکیم انقلاب اسلامی:
«دریافتکنندگان حقوق نجومی لیاقت ماندن ندارند.»
«حقوقهای نجومی هجوم به ارزشهاست.»
«با مساله حقوقهای نجومی برخورد قاطع شود.»
«مساله مهم رسیدگی به حقوق نجومی برای مردم روشن نشد.»
اگر بناست کارگر و کارمند میانگین ۷میلیون بگیرند، حقوق ۵۰میلیونی مسئولین از نظر بنده قطعا نجومی و حرام است و به تعبیر رهبری این افراد لیاقت ماندن در این پست و سمت را ندارند.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
🔹دیروز یکی از انبوهسازان باسابقه کشور تماس گرفت و ار حقیر گلایه کرد که چرا در برنامه ثریا، انبوهسازی را نقد کردهام. فرمود نقد انبوهسازی مثل این است که کارخانهسازی را نقد کنیم؛ آیا کارخانهسازی بد است؟! خیلی صریح و شفاف پاسخ دادم که بله!!
🔹برادران و خواهران گرامی، اگر میگوییم که مردمیسازی رمز تحقق تمدن نوین اسلامی است بایستی تعارف را کنار بگذاریم و مواضعمان را هرچند خوشایند برخی از سرمایهداران و ذینفعان نباشد شفاف بگوییم. از منظر تمدن اسلامی، هرنوع صنعت بزرگ مقیاس که لازمهاش کارگری و اجیر شدن اکثریت برای اقلیت باشد مطلوبیت ندارد (به جز برخی استثنائاتی که گریزی از آنها نباشد). به جایش آنچه مطلوب است، توسعه کارگاهها و کسب و کارهای خُرد است تا مردم به جای آنکه مواجب بگیر عدهای سرمایهدار باشند و کارگریِ آنها را بکنند، آقای خودشان باشند و برای خودشان کار کنند. اگر انبوه تسهیلاتی که با رانتهای مختلفِ اصحاب ثروت و قدرت، به مگا کارخانهها و صنایع بزرگ تزریق شده است (که دقیقا در راستای مفهوم انباشت سرمایه و اصول نظام سرمایهداری است) به کارگاهها و کسب و کارهای خُرد تزریق شده بود اکنون به مراتب وضعیت اقتصادی عادلانهتری داشتیم.
🔹اما آیا لزوما این به معنای تحجّر و بازگشت به قرون گذشته است؟! خیر، هنر حاکمیت این است که بتواند بدون تصدیگری، اما با تکمیل زنجیره ارزشِ این کسب و کارهای خُرد، همان محصول نهایی مگا کارخانهها را با شکستن انحصار و با راهبرد مردمیسازی به دست بیاورد. این همان تجربهای است که برخی کشورهای دیگر، حتی در تولید محصولات خاصی نظیر خودرو نیز با موفقیت به آن مبادرت کردهاند.
🔹پینوشت: در تکمیل عرایض فوق، به این جملات آیت الله جوادی آملی عنایت بفرمایید: "ملت را با شغل و کارگری و با مزدوری اداره کردن مکروه است؛ هرگز دین نمیخواهد ملت مزدور باشد... مکروه است انسان مزدور باشد، هر کس باید برای خود کار کند" (۱۳۹۳/۲/۱۸). این همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب نبز با بیان دیگری بر آن تاکید دارند: "تمدّن اسلامی، جز با حضور مردم، جز با توجّه و مبادرت مردم امکانپذیر نیست. باید مردم بخواهند، مردم بیایند، مردم اقدام کنند" (۱۴۰۲/۱۰/۲۶). میدانم که چنین یادداشتهایی خوشایند سرمایهدارانی همچون انبوهسازان (که راهبرد آنها دقیقا در تقابل با مردمیسازی است) نیست اما قاعدتا از حقیر انتظار میرود تا مدافع حقوق مردم باشم و نه مجیزگوی سرمایهداران و انبوهسازان.
#تمدن_اسلامی
#مردمی_سازی
🔸بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
خدایا میشه مهمترین کارها رو به دست ما و به اسم دیگران بزنی؟!
کاش میشد فضای کشور به این سمت بره که به جای آنکه دنبال اسم و رسم و پرچم خودمان باشیم فقط و فقط دنبال اسم خدا و پرچم او باشیم. اونوقت به عینه، لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْض را میدیدیم.
هدایت شده از رأی العين | محسن فریادرس
📋 برای دیدن خداوند، باید مُنْدَک شد!
✳️ اِنْدِکاک از «دکک» و به معنای نابودی است [۱]. برخی برآناند که برای دیدن خدای بزرگ، باید مندک شد؛ البته نه هر نوع نابودی؛ بلکه نابودی نفسْ مقصود است؛ یعنی اینگونه نباشد که خدا و من باشیم؛ بلکه باید همه او باشد. در این صورت، به فنای فی الله میرسیم [۲].
✳️ برخی دیگر میگویند که وقتی مناجات شعبانیه را میخوانیم، احساس میکنیم که میخواهیم مندک شویم!
✅ خوشا به حالشان. کاش ما هم مندک شویم.../
🛑 ساعتهای آخر ماه شعبان است و گوش فرا دادن به مناجات شعبانیه با نوای دلنشین محسن فرهمند را از دست ندهیم.
📚 [۱] معجم المقاييس اللغة، ج۲، ص۲۵۹.
📚 [۲] کلمه طاهر : شرح استاد دینانی بر کلمات قصار باباطاهر، ص ۱۵-۱۹.
✍ دکتر محسن فریادرس
🌐 ما را در شبکههای اجتماعی همراهی کنید:
ویراستی | ایتا | اینستاگرام
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکلات اقتصادی ما ناشی از تحریمهای اقتصادی آمریکا نیست، ناشی از تجویزهای اقتصادی آمریکاست.
#نه_به_نئولیبرالیسم
#دولت_مقتدر
@syjebraily
هدایت شده از محمد غلامرضائی
21.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️کاش یه مسئول راجع به این فیلم یه توضیح دهد که این حجم از خودرو برای چه در پارکینگ ها وجود دارد
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
🌐صابرین نیوز(اخبار #تکمیلی)↙️
🆘@SABERIN_NEWS
🔴 یکّه تازی دلار و گستاخی زنان خیابانی؛ راه چاره چیست؟
▫️این روزها شاهد بزرگترین جنگ ترکیبی برای ضربه به جمهوری اسلامی هستیم و ابعاد این جنگ خطرناک همچنان پوشیده مانده است. اقتصاد و فرهنگ و به تعبیر روشن تر، دلار در حوزه اقتصاد و اباحه گری فرهنگی در حوزه فرهنگ که به صورت کشف حجاب، عریان گردی و معاشقه های خیابانی در جریان است، دو لبه یک قیچی هستند که هدفی جز به بن بست رساندن نظام اسلامی ندارند.
▫️وقتی سال ۱۴۰۱ جنبش فاحشه ها در کشور شدت گرفت، پیوست نفوذی ها در حاکمیت، عریان تر از همیشه به میدان آمد و سنگر به سنگر، راه بازکن این جریان شد. چه کسانی همچنان اجازه اجرای قانون در برابر کشف حجاب را نمی دهند؟ مشاوران آنها در نهادهای بالادستی چه کسانی هستند؟ چه کسانی بازی کودکانه لایحه حجاب و عفاف را به راه انداخته و فرصت جولان زنان فاسد و مأموران دشمن را در کوچه و خیابان ها داده اند؟ آیا همانان در گلوگاه های اقتصادی ننشسته و روزانه با تزریق فشار اقتصادی بر مردم و افزایش قیمت دلار و کالاها، بستر رویگردانی مردم از نظام را فراهم نمی کنند؟
▫️ جریان نفوذی در اقتصاد و جریان استحاله فرهنگی، از یک مرکز هدایت می شوند که بی شک از مهره های داخل حاکمیت نیز بهره می گیرند! زنان و دختران فاسد و بی حیا و گستاخ، زندگی روزمره را بر انسان های مؤمن و متدین، سخت و سخت تر می کنند و نمونه درمانگاه قرآن و عترت قم، گوشه ای از همین فضاسازی های ترسناک است که دین داران را می ترساند و به کنج انزوا سوق می دهد!
▫️عجیب تر، پالس های اقتصادی به جریان مزبور است که دهان مدافعان انقلاب را می بندد، زیرا اولین سخن مفسدین فرهنگی، اعتراض به وضعیت اقتصادی است! وقتی به مدیران ارشد کشور اعتراض می شود که چرا قیمت ها یک روز هم ثبات ندارد؟ پاسخ می دهند که از دست ما کاری بر نمی آید و خود بازار باید مدیریت کند! این حرف آقای مخبر را باید در کجای دلمان قرار دهیم، الا این که به او باید گفت اگر ناتوان از اصلاح امورید، چفیه انقلابی را از گردن خود بردارید و اینقدر از انقلاب و نظام و رهبری هزینه نکنید.
▫️پایان سخن آن که بین رشد بی پایان دلار، سکه، طلا و به تبع آن، سخت تر شدن زندگی مستضعفان، با رها سازی فرهنگ به نفع استحاله فرهنگی، همپوشانی وجود دارد و هدفی جز ضربه به انقلاب خمینی کبیر را در سر نمی پرورانند.
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
حوزه علمیه؛ شکریان آملی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از رأی العين | محسن فریادرس
📋 فقدان اقتدار، علت شایع رفتارهای ناهنجاری مانند کشف حجاب است.
❌ اگر نگاهمان را ماهوارهای کنیم، به روشنی میبینیم که ۱۸ ماه است تعداد کمی از جمعیت ۴۰ میلیونی زنان، کشف حجاب میکنند.
✅ در اینجا، وظیفۀ حکومت اسلامی برخورد مقتدرانه با آن مکشفهها است تا عادیسازیِ و فراگیری کشف حجاب متوقف شود؛ چراکه
◀️ اولاً واقعاً برخی در کشف حجاب، تعمد داشته و طبق گفتۀ برخی از خودشان [اینجا]، به دنبال عادیسازی و فراگیری آن در جامعه هستند.
◀️ ثانیاً طبق بیانات رهبر حکیم انقلاب [اینجا]، [اینجا] و [اینجا]، اساساً وظیفۀ حکومت اسلامی، ایجاد زمینه و فضای مطلوب برای رساندن جامعه به کمالِ دنیوی و اخروی است. لذا حکومت باید در برابر ناهنجاریهای اجتماعی، مانند کشف حجاب، خصوصاً موارد سازمانیافتۀ آن، محکم بایستد.
♻️ این رفتار مقتدرانه، قلمرو گستردهای دارد؛ مثلا برخورد با توزیعکننده لباس نامطلوب، تعقیب خطاکاران و... .
❌ بااینحال، طبق گفتۀ دکتر بانکیپور (عضو کمیسیون فرهنگی مجلس) [اینجا]، جریانی در داخل نظام بهدنبال وقتکشی با انواع بازیها هستند تا کشف حجاب عادیسازی شود.
❌ در نگاه برخی دیگر [اینجا] و [اینجا]، بعضی از مسئولان مؤثر، در بند تساهل لیبرالی هستند و اساساً بخاطر غلبۀ انقلابیگریِ حداقلی در مجلس، در ارائۀ به موقع لایحۀ حجاب، تعلل کردهاند.
✳️ درهرحال، امیدواریم هرچه زودتر لایحۀ حجاب با کار کارشناسی و حکیمانه تصویب شود و دولت هم به خوبی آن را اجرا کند تا بإذنالله با اقتدار، جلوی عادیسازی کشف حجاب، گرفته شود.
✅ در وضعیت فعلی، وظیفۀ عموم مردم هم رفتار فرهنگیِ دلسوزانه و مشفقانه است؛ یعنی مثلاً با زبان نرم تذکر دهیم و استدلال کنیم که این رفتار، ناهنجار است و یا اینکه، با استفاده از ابزارهای قانونی، ماجرا را مثلاً با حراست فلان مکان عمومی در میان بگذاریم. گاهی هم کشف حجاب، سهمی است و شخص وقتی متوجه شود، رعایت میکند.
🟢 در خصوص ماجرای کشف حجاب اخیر، هنوز واقعیت ماجرا بهطور کامل روشن نشده است؛ اما هرچه باشد، درست یا نادرست، تحت تأثیر فضای مجازی قرار نگیریم و اصل حجاب را با اصطلاحاتی نظیر آزادکردن حجاب و اختیاری کردن آن لگدمال نکنیم؛ چراکه طبق گزارش مستند شعوبا [اینجا]، این الگو در ترکیه امتحان شده و نتیجهبخش نبوده است.
🔰 فقط دو نکته را به صورت کلی باید بیان کنم:
◀️ نخست آنکه، طبق قانون، رعایت حجاب در اماکن عمومی یک امر الزامی و قانونی است.
◀️ دوم آنکه، طبق گفتۀ وزیر محترم کشور [اینجا]، اساساً تصویربرداری در اینطور مواقع، یک امر عادی و قانونی است؛ چراکه یک مستند محسوب میشود و از قضا، مکرراً هم در رسانههای بیگانه میبینیم که زنان مکشفه، از ناهیان از منکر، فیلم میگیرند. البته انتشار آن محتوا در شبکههای معاند، رفتاری مجرمانه محسوب میشود.
✍ دکتر محسن فریادرس
🌐 ما را در شبکههای اجتماعی همراهی کنید:
ویراستی | ایتا | اینستاگرام
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
باید یک مبنا را وسط گذاشت و قضاوت کرد. اگر مبنا اقتصادی باشد، یعنی عرضه ارز مسافرتی برای کنترل طرف تقاضای اقتصاد در بازار سیاه صورت گیرد، در شوک های تقاضا مانند شب عید و اربعین و حج تمتع، عرضه ارز مسافرتی می تواند از جهش جلوگیری کند و از التهاب سمت تقاضا بکاهد. ارز ارزان قیمت در بازارهای مبادله و نیما به وفور در اختیار وارد کنندگان قرار می گیرد. در این منطق اشکالی ندارد که جهت باریک سازی بازار سیاه، مردم بتوانند بخشی از نیاز ارزی مسافرتی خود را از این بازارها تهیه کنند.
اما اگر رویکرد فرهنگی باشد، دولت باید تصمیم بگیرد که کدام جنس از مسافرت را تشویق کند.
آنچه در این روزها رخ داده، اعمال رویکرد اقتصادی برای کنترل تقاضای بازار ارز است. البته این سیاست می تواند با سیاستهای فرهنگی هم تلفیق شود. یعنی بر خلاف دولت قبل که سفر به برخی کشورهای نامطلوب فرهنگی را ترغیب می کرد، در این دولت با همراهی مراکز فرهنگی، بر سفرهای سالم تاکید بیشتری شود و لذا صف خرید ارز برای این سفرها شکل بگیرد. یا اینکه به جای سفر خارجی، مردم ترغیب به سفر داخلی شوند که نیاز ارزی ندارد.
با این چند کلام احتمالا واضح شده است که در چنین شرایطی، موضع صواب کدام است؟!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر #حسین_صمصامی استاد اقتصاد و نویسنده کتاب جعبه سیاه تضعیف ریال :
طبق مبانی علمی، دولت باید در تعیین نرخ ارز ورود کند. مکانیزم تعیین نرخ ارز در شرایطی که بازار کارا نداریم، الزام است که دولت با ملاحضاتی نرخ ارز را محاسبه و اعمال کند.
🔹ما بازار کارا نداریم؛ بازاری که کنشگران و فعالان آن شامل قاچاقچی و اخلالگر ارزی و فرار سرمایه و ... است، صلاحیت تعیین نرخ ارز برای اقتصاد کشور را ندارد.
دولت باید ورود کند به بحث ارز.
#انتخابات
#مجلس_گفتمانی
#اقتصاد_اسلامی
گروه حامیان دکتر حسین صمصامی 👇
https://eitaa.com/joinchat/4051960545Cb57281e170
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فریادهای اعتراضی یک شهروند اهوازی هنگام سخنرانی استاندار خوزستان در جلسه ای که با حضور بذرپاش وزیر راه و شهرسازی برگزار شد
🔹این شهروند به وعده های مدیران استان و کشور در خصوص نهضت مسکن و عدم تحویل واحد مسکونی مربوطه علیرغم گذشت قریب به ۴ سال پیاپی معترض بود
گفتهایم نباید ارز کشور صرف سفرهای تفریحی خارجی شود. نئولیبرالها قیامت بپا کردهاند که میخواهید ایران را #کره_شمالی کنید!
نه عزیزان! از قضا این #کره_جنوبی بود که سفرهای تفریحی خارجی را منع کرد تا جلوی خروج سرمایه را بگیرد.
روزنامه کرهای The Korea Herald درباره این محدودیتها که در دوره حکومت ژنرال پارک، یعنی دوران جهش اقتصادی کره، اعمال شد، مینویسد: «برای جلوگیری از خروج ارز، که باعث تضعیف پول کره در برابر دلار می شد، و همچنین برای به حداقل رساندن تماس کرهایها با کمونیستها، سفرهای بین المللی فقط برای گروه های خاصی از مردم مجاز بود که دلایل خاصی برای آن داشتند.
این افراد شامل مقامات شرکتها یا تاجرانی میشدند که باید با شرکای خارجی خود ملاقات میکردند، دانشجویانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را داشتند، و کارگران شاغل در شرکتهای خارج از کشور.
سفر به خارج از کشور صرفاً برای گشت و گذار کاملاً ممنوع بود».
«ها جون چانگ» مدیر کرهایالاصل گروه مطالعات توسعه دانشگاه کمبریج نیز مینویسد: «ارز ارزشمند، به راستی حاصل خون و عرق جبین سربازان صنعتیمان بود که در کارخانههای کشور، دستاندرکار جنگ صنعتی بودند.
کسانی که با خرید چیزهای بیهوده، مثل سیگارهای قاچاق خارجی، ارز حاصله را به هدر میدادند، «خائن» به شمار میرفتند. هزینه کردن ارز برای هر چیزی که برای توسعه صنعتی ضرورت نداشت، ممنوع بود».
نابرده رنج، گنج میسر نمیشود...
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«گرانی دستوری»!
من خودرو ندارم و مجبورم همیشه از وسایل عمومی استفاده کنم.
قیمت بلیط اتوبوس برای سفر نوروزی نزد خانواده در مسیر تهران-چالوس، از ۴۲هزار تومان طی ۴سال به ۲۷۵هزار تومان رسیده است.
یعنی بیش از ۵۳۹٪ افزایش قیمت درحالیکه تورم کمتر از ۲۰۰٪ افزایش یافته است آن وقت هنوز میگویند نرخ اتوبوس، دستوری پایین است و باید گرانتر هم بشود.
فرض بگیرید یک خانواده ۴نفره، فقط در یک قلم رفت و برگشت نوروزی اگر تازه بلیط پیدا کند و هیچ دید و بازدیدی نرود و هیچ هزینهای برای خورد و خوراک و تفریح و.. ننماید، در همین مسیر نزدیک حداقل ۲.۲میلیون تومان کرایه ماشین باید بپردازد که معادل حدود ۳۰٪ حقوق او میباشد.
چه برسد به آنکه بخواهد سفر طولانیتری را طی نماید..
آنانی که به بهانه کمک به معیشت کسانی که خودرو ندارند، نسخه گرانسازی بنزین میپیچند؛
فقط و فقط شرایط را برای ما سختتر میکنند و به ازای هر درصد ایجاد تورم، چندبرابر آن از طریق افزایش نرخ کرایه از جیب ما خارج میشود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از استاد فیاض بخش
0014- Asrare Mahe Ramezan- Book.mp3
51.03M
🔊 بشنوید| کتاب صوتی «ادب حضور (دفتر سوم)؛ اسرار ماه رمضان و مراقبات و مناسک آن، همراه با آداب انس با قرآن کریم»
تالیف استاد محمدتقی فیاضبخش
⏱ مدتزمان فایل: ۳۴۰ دقیقه
▫️با گویندگی آقایان حسن سلطانی و علیاکبر حنیفی
▫️تولیدشده در پایگاه کتاب گویای ایرانصدا
📱برای دریافت فایل کتاب با کیفیت بهتر و یا بصورت فصلبندی به این لینک بروید.
🌐 لینک دریافت کتاب دیجیتال (رایگان)
🌐 لینک دریافت نسخه چاپی
🌐 لینک دریافت نسخه چاپی دوره ادب حضور
👈 اکیدا توصیه میکنیم این کتاب را مطالعه نمایید. دوستانی که قبلا خواندهاند نیز حتما دوباره بخوانند.
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشف_پیکر_مطهر_شهید
در منطقه شرهانی
«۲۲ دی ماه ۱۴۰۲»
💠گروههای تفحص شهدا موفق
شدند در روز 22دیماه ۱۴۰۲ پیکر
مطهر یک شهید دوران دفاع مقدس
را در منطقه عملیاتی شرهانی تفحص
نمایند.
🌷دست شهیدرو باسیم بسته اند
شهدا شرمنده ایم😔😭
🌷 شرهانی هنوز خیلی شهید تفحص نشده داره، اونجا یه قطعه از بهشته که برای خیلی ها ناشناخته س و خیلی ناب و دست نخورده، سیر در خاک شرهانی حقیقتا احساسی ملکوتی دارد و فرق زیادی با سیر در دنیای حقیقی دارد.
بنده سعادت داشتم در نوروز ۱۳۹۵ در منطقه عملیاتی شرهانی خادم بودم و این خاک مقدس و ملکوتی را از نزدیک زیارت کردم✨
هدایت شده از حسین زمانی میقان
بعد از حذف : کاهش تولید، گرانی، واردات و امروز هم رسیدیم به ایستادن مردم در صف خرید گوشت دولتی!
چرا عاملان تخریب تولید و رشد تورم (اقتصاددانان لیبرال) معرفی و تنبیه نمیشوند؟
#نه_به_نئولیبرالیسم
#دولت_بی_اقتدار
@hzamanim
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 در مذمت مکتب همگرایی در اقتصاد
📚 این سخنان از زبان دانشمندی چون «دکتر الوانی» حاصل دارایی به نام «دانش سیاستگذاری» است که معالاسف غالب اقتصادخوانهای ما فاقد آن هستند.
📚 دانش سیاستگذاری میگوید دوران مکتب همگرایی یا «مکدونالدسازی» به معنای تجویز نسخه واحد (که مثلا تورم همیشه و همهجا پولی است) منقضی شده است.
📚 و تاکید میکند که امروزه باید علتیابی و سیاستگذاری را بر پایه زمینه فرهنگی و بافت اجتماعی و نظام نهادی هر کشور، بنانهاد.
⛔️ فقدان دانش سیاستگذاری ترجمانش روی زمین میشود تفکرات خاویر میلی در آرژانتین و همفکران ایرانی او و صدور نسخههای فانتزی و فاجعهباری چون بنزین ۵۰ هزارتومانی.
@Economics_Finance