فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 باید ترسید از جامعهای که در آن پولدار به سربازی نمیرود
#علیاکبر_رائفی_پور
#نشرمطالب_صدقه_جاریه_است
🍃🍃┅🌺 🍃┅─╮
@sghanrani
╰─┅🍃🌺 🍃🍃
شورش دولت های تحت سلطه سامی که پس از مرگ او اتفاق افتاد و سراسر سوریه و فلسطین را در بر گرفت، پسر و جانشین او آمنحوتپ دوم یا آمنو فیس ۲ (۱۴۵۰ - ۱۴۲۱ق. م.) را ناگزیر ساخت که بی رحمانه ترین اقدامات را علیه بردگان به اجرا گذارد، بردگانی که سرکوبگران آنها اکنون بیش از هر موقع دیگر دلایل متعددی برای بیم داشتن از آنها در اختیار داشتند، و به نظر می رسید در این زمان آنان تا پرتگاه نابودی فاصله چندانی نداشتند.
و در این لحظه حساس در تاریخ فرزندان اسرائیل بود که قهرمان نجات بخش قوم در شخص موسی ظهور یافت. موسی، که فرزند خوانده شاهزاده ای مصری بود که برخی او را حتشپسوت خواهر تحوتمس سوم دانسته اند، در دربار سلطنتی پرورش یافت و بدین سان از تجربه بردگی مصون ماند.
لیکن بخت و اقبال بلندش او را نسبت به وضعیت فلاکتبار خویشاوندانش بی تفاوت نساخت. به عکس، این موضوع باعث شد که هر چه بیشتر با مصائب و بدبختی های آنان همدردی نشان دهد و او را تشجیع کرد که در مقابل ظلم و ستم اربابان به دفاع از آنها برخیزد.
کمی بعد موسی مجبور شد از این کشور به سوی چراگاه های مدین( در آن جا به چوپانی پرداخت) بگریزد. یک روز هنگامی که گوسفندان خود را برای چرانیدن به صحرای سینا می برد به پشته حوریبا رسید آن جا از میان منظره شگفت انگیز بوته فروزانی که در عین اشتعال نمی سوخت نوا خداوند را شنید که به او امر کرد برای نجات برادرانش از اسارت به مصر بازگردد و آنا. را به سرزمین موعود هدایت کند.
در این نخستین دعوت الهی از موسی، خدا از خود به عنوان «خدای پدران خدای ابراهیم، اسحاق و یعقوب» نام برد. اما موسی راضی نگشت. او آرزو می کرد که خدا نامی را به او بگوید تا بتواند آن را به قوم اسیر و ستمدیده خود با این اطمینان که او همچنین خدای ایشان است ابلاغ کند. پاسخ آمد که «سفر خروج»، باب ۳، آیه ۱۴) « هستم آن که هستم.»
این صورتی از نام الهی «یهوه» (او همان است که هست) بود هنگامی که خدا آن را در مورد خود به کار می برد که شامل تصور حضور خدا است، زیرا او همیشه در کنار امت خود همچون پدر در کنار فرزندانش از خلال تمامی رویدادهای گذشته و حال و آینده حاضر است.
این همان پیامی بود که موسی هنگام بازگشت به مصر در سال ۱۴۴۸ ق. م.، اندکی بعد از جلوس أمنحوتب سوم بر تخت سلطنت، به برادران اسیر خود ابلاغ کرد. مردم به سرعت پیام را شناختند و آن را به عنوان پیامی واقعی و اصیل پذیرفتند، زیرا آن خدایی که اکنون اطمینان داشتند به حمایت از آنان سیر تاریخ را تغییر خواهد داد برای ایشان خدای بیگانه و ناشناخته نبود، بلکه یهوه، خدای عهد کننده با شيوخ قوم، بود.
ليكن فرعون حاکم هنوز به دلایل بیشتری نیاز داشت تا قانع شود، و پس از رشته ای از رویدادهای غیبی - مربوط به پدیدارهای طبیعی در مصر و مشهور به طاعونهای ده گانه - که از سنگدلی و لجاجت او کاست، قبایل عبرانی در روزی بهاری به سال ۱۳۴۷ تی. م. - مطابق محاسبه کتاب مقدس- همراه با « گروهی مختلط» از اسرای دیگر که در «سرزمین اسارت» فراوان بودند، به شتاب از مصر عزیمت کردند.
موسی بنی اسرائیل را از مصر از طریق دریای سرخ، که از جایی نزدیک کانال سوئز از آن گذشتند به سمت صحرای سینا هدایت کرد، در حالی که سپاهیان مصری، که سخت در تعقیب آنان بودند، در اعماق دریا غرق شدند.
تأثیر این رشته حوادث شگفت انگیز بر حیات معنوی قوم یهود ورای توصیف بود. این رویداد به خصوص آنها را نسبت به مقدرات الهی حساس کرد و در آنها ایمانی قوی تر از گذشته به خدای پدرانشان، که برای نجات آنها از سرزمین اسارت و از ستم دشمنانشان مداخله کرده بود، پدید آورد. سرودی که موسی و بنی اسرائیل می خوانند ما را به قلب این ایمان می برد:
یهوه را سرود می خوانم زیرا که با جلال مظفر شده است اسب و سوارش را به دریا انداخت.
( «سفر خروج، باب ۱۵، آیه ۱)
کیست مانند تو ای خداوند در میان خدایان کیست مانند تو جلیل در قدوسیت تو مهیب هستی در تسبیح خود و صانع عجایب.
(«سفر خروج)، باب 15، آیه ۱۱)
در این حالت اعتلای روحانی بود که بنی اسرائیل به دنبال موسی به صحرای سینا رسیدند و در آن جا به غایتی که برای آن نجات یافته بودند و به ماهیت تقدیری که انتظار آنها را می کشید آگاهی یافتند.
#یهودیت_بررسی_تاریخی
#یهود
@sghanrani
مثلث های متقاطع(ستاره یهود)
اگر دو مثلث متساوی الاضلاع با رئوس رو به بالا و رو به پایین را در هم ادغام کنیم ستاره شش پر به وجود می آید. مثلث رو به بالا به معنی نرینه و آتش و آسمان و کوه، دیگری با رأس رو به پایین به معنی مادینه و آب و زمین و دره. در پس این شکل، فلسفه و تفکرات هرمسی بسیار نهفته است.
نماد کشش مداومی است که پیدایش از آن آغاز می شود.
این شکل که به خاتم سليمان یا ستاره داوود هم معروف است، نشان دهنده این است که: هر چه در بالا هست در پایین هم هست.
مظهر اتحاد اضداد، دوجنسی، نر و ماده، مثبت و منفی و نمادی از عقل بشر و گسترش و تجلی آن است.
بد نیست بدانیم که انگشتری سلیمان، مهر حضرت سلیمان، خاتم جم و خاتم جمشید نامهایی هستند که به انگشتر حضرت سلیمان که بر روی آن همین مثلث های متقاطع نقش شده بود، اطلاق می شود.
اسم اعظم خداوند بر روی این انگشتری حک شده بود و به همین دلیل حضرت سلیمان می توانست بر جن و انس حکم فرمایی کند.
این طلسم متعلق به قبالاییهای یهودی نیز هست و آن را از قرن سوم میلادی به بعد روی قبور یهودیان شناخته اند.
خاتم سلیمان در ترکیب اضداد، علامت وحدت کیهانی و در عین حال کثرت آن است.
عقیده بر این است که از کثرت به وحدت و از ناکامل به کامل رسیدن، رؤیای دانشمندان و فلاسفه است که در خاتم سليمان متبلور میشود.
ستاره شش پر نشانه ی عالم کبیر یا انسان کیهانی است، در حالی که ستاره پنج پر که شرح آن در بخش مربوط به عدد پنج گفته شد، نشانه ی عالم اصغر و انسان معمولی است.
#نمادشناسی
#یهود
#ستاره_یهود
@sghanrani
🌷 امام صادق علیه السلام:
✍ از تنبلی بپرهیزید. همانا پروردگار شما مهربان است و از عمل اندک نیز قدردانی می کند. آدمی برای رضای خدای عزوجل دو رکعت نماز مستحبی می خواند و خداوند بر اثر آن، او را به بهشت می برد و برای خشنودی خدای عزوجل درهمی صدقه مستحبی میدهد و خداوند به سبب آن، او را به بهشت می برد.
📚 ميزان الحكمه جلد ۱۱
🆔 @sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_اختصاصی
👤 استاد #رائفی_پور
همه ی آن چیزی که هر ایرانی باید راجع به ساواک(سازمان اطلاعات و امنیت کشور)بداند...
💠به کانال سخنرانی بپیوندید
@sghanrani
ا﷽ا
♨️ یک اصطلاحی بین مردم رایج است به نام #شعور، معمولا شعور یعنی اینکه بدانی کجا چه حرفی را بزنی و چه رفتاری را داشته باشی. این شعور در زندگی خیلی مهم است. مثلا امام صادق دوست نداشت بدهكار بيش از سه روز ميهمان طلبكار خود شود، حتى اگر پول او را آماده كرده و در جايى گذاشته است. چون که هنوز پولش را نداده تازه میخواهد مهمانش شده و دوباره خرج روی دوشش بیندازد.
💠 أنّه كره أن ينزل الرّجل💠
یا مثلا اگر سر سفره مشترک نشسته اید، با هورت هورت غذا نخورید، یا با قاشق خودتان از ظرف مشترک غذا برندارید، یا وقتی میخواهید خانه کسی بروید اول به او اطلاع دهید یا اینکه لااقل موقع نهار و شام و خوابیدن سرزده به سراغش نروید. و هزاران مثال دیگر که با کمی فکر کردن به آن ها میرسیم.
📚(کافی شریف، کتاب معیشت)
🌐@sghanrani
تفتیش عقاید
تفتیش عقاید ، که به معنی سرکوب، آزار رساندن و جلوگیری از آزادی بیان افراد به دلیل باورهای آنهاست است، به اعمال سرکوب گرایانهای گفته میشود که یک موضع صاحبقدرت، مردم را به دلیل باورهایی که دارند، مورد آزار و سرکوب قرار می دهد.
مشهورترین آن، تفتیش عقاید در اروپای مسیحی است.
این نام از دوران قرون وسطی به یادگار ماندهاست و در برابر آزادی بیان و آزادی اندیشه یا آزادی عقیده است.
تفتیش عقاید، به بیان دقیقتر عبارت بود از هیئتهای داوری بسیار مجهز که کلیسای کاتولیک میکوشید از طریق آنها به یکپارچگی دینی موردنظر خود نائل شود و آن را مبارزه با فرقهگرایی دینی مینامید.
شروع روند تفتیش عقاید، قرن دوازدهم میلادی و در فرانسه بود. این کار توسط دستگاه کلیسا انجام میشد و متهمان بسیاری در دادگاههای تفتیش عقاید متهم به ارتداد، شرک و جادوگری میشدند. این افراد ابتدا برای اعترافگیری شکنجه میشدند.
در صورت عدم اعتراف سرنوشت معلومی برای آنها متصوَّر نبود، اگرچه اکثر مردم تاب شکنجهها را نداشتند و اعتراف به اَعمالِ کرده و ناکردهٔ خود میکردند.
سپس دستگاه تفتیش عقاید آنها را محکوم به مجازاتهای گوناگون و در بسیاری از مواقع به صورتهای غیرانسانی اعدام میکرد.
#تفتیش_عقاید
#شکنجه
#اعدام
#مسیحیت
#قرون_وسطی
@sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش برای اولین بار
⭕️صحبت های شاه در رابطه با تورم و گرانی گسترده در کشور
♦چراباید یه کشور ۳۰میلیونی بدون تحریم و نداشتن جنگ طی۵۰سال حکومت پدر وپسر
و نیز علی رغم دوستی باآمریکا وغرب تورم داشته باشد؟
@sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوجگیری کرونا در تهران ⭕️
استاندار تهران:
🔹وضعیت بیماران کرونا و سویه اُمیکرون در تهران به اوج رسیده و مراجعه بیماران کرونایی درحال افزایش است.
🔹مراجعه مردم استان تهران برای دریافت واکسن در هفته گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته.
🔹این آمار باید به بالای ۹۰ درصد افزایش یابد تا سطح ایمنی مردم در جامعه بیشتر باشد.
➕احیانا قرار نیست محدودیت یا فاصله گذاری اعمال کنید؟
قراره همه بگیرن؟
✍ دیده بان
🆔 @sghanrani
زنان در مسیحیت آغازین
اگر چه زنی در میان ۱۲ رسول نبود، اما بسیاری از نزدیکترین شاگردان عیسی را زنان تشکیل می دادند، که برجسته ترین آنان مریم مجدلیه بود. بر طبق نوشتهی انجیل ها، زنان از جمله مریم در هنگام مصلوب شدن عیسی وفادارترین افراد به او بودند و نخستین کسانی بودند که به رستاخیز عیسی گواهی دادند.
آنها نقش مهمی در گسترش مسیحیت ایفا کردند. پولس تعلیم می داد که تعمید بر همهی تمایزات جنسیتی، نژادی و پایگاخی خط بطلان می کشد.
او با کمال حقشناسی به زنانی اشاره میکند که در رسالتش همکاری داشتند. ایجاد محدودیت در نفش زنان در کلیسا مربوط به دورهی پس از رسولان است. در اصالت و اعتبار قطعاتی که نشان می دهند پولس چنین محدودیت هایی را تحمیل کرده تردید باید کرد.
#زنان
#مسیحیت_آغازین
#مسیحیت
#فرهنگ_ادیان_جهان
@sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️درگیری مجدد اراذل با پلیس
🔻اینبار قمهکش با تیراندازی پلیس از پای افتاد
@sghanrani
38.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️🎥 بُطلان نظریه #تناسخ ( قسمت دوّم )
✅ با کلام و تشریح استاد #ایمان_اکبرآبادی ( محقق و پژوهشگر )
💥کانال سخنرانی
@sghanrani
روح القدوس (در کتاب مقدس)
در کتاب مقدس عبری، خدا طوری توصیف شده است که گویی قدرتش را با روح خویش اعمال می کنند و از این طریق با انبیا و فرزانگان سخن می گوید.
در عهد جدید، عیسی چنان وصف شده است که گویی آن روح را با تعمید خود دریافت می کند؛ و پس از مرگ در توصیف او گفتهاند که در برابر پیروانش ظاهر شده و برای توانمند ساختنشان همان رو را در آنان دمیده است.
از دوران عهد جدید این نکته را همگان پذیرفتهاند که مسیحیان در هنگام تعمید به روح دست می یابند.
ذکر این مطلب شاید جالب توجه باشد که کلمه مناسب برای روح در زبان های گوناگون مسیحی قدیمی با جنسیت های مختلف بیان می شود.
#روح_القدوس
#روح
#مسیح
#مسیحیت
#کتاب_مقدس
@sghanrani
✨🎇✨
🕯امام جواد علیه السلام میفرمایند:
🌿«انها ستکون حيرة، لوعين لهذا الامر وقت لقست القلوب و لرجع عامة الناس عن الاسلام. و لکن قالوا: ما اسرعه! و ما اقربه! تألفا لقلوب الناس، و تقريبا للفرج».
☀️«به راستي سرگرداني خواهد بود.
🌻 اگر براي اين امر وقتي تعيين ميشد دلها را قساوت ميگرفت و همگي از اسلام برميگشتند، ولي چون تعيين نشده،
🌾 ميگويند:
#چه_زود_است؟
#و_چه_نزديک_است؟
و بدينگونه دلها اُنس ميگيرد و آرامش مييابد و فرج نزديک ميشود».
📚يوم الخلاص/ ص215
💥کانال سخنرانی
╔═.🍃.════╗
@sghanrani
╚════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎬موضوع: جوانان آخرالزمان
✅ @sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟ماموریت امام زمان (عج) چیست؟
@sghanrani
تاریخچه...
وقتی گالیله را برای استغفار به محاکمه کلیسا میبردند، تمامی پیروان و شاگردانش با دلهره و اضطراب در پشت دربهای بسته مدتها به انتظار صف کشیده بودند که استادشان علی رغم فشارهای طاقت فرسای کلیسا، سربلند و سرافراز به بیرون نهد... و بگوید " زمین میچرخد و ثابت نیست" اما دریغ که استادِ سرافکنده و پژمرده، رنجور از فشارهای زیاد، سر به زیر به آنچه که خود هرگز به آن ایمان نداشت اقرار کرد، و آرام و آهسته با خواندن استغفارنامه برای همه آنچه که بر خلاف عقیده کلیسا تا امروز گفته بود ابراز پشیمانی کرد...
آنچه برای پیروانش مانده بود یاس بود، و سرشکستگی... از شاگردان یکی فریاد زد: "بیچاره ملتی که قهرمانش را از دست بدهد".
و برتولت برشت فیلسوف آلمانی از قول گالیله چه زیبا میگوید: "بیچاره ملتی که به قهرمان نیاز داشته باشد."
#تاریخ
#تفتیش_عقاید
#مسیحیت
#گالیله
@sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_اختصاصی
👤 استاد #رائفی_پور
🔴 همه ی آن چیزی که هر ایرانی باید راجع به ساواک بداند، و نمیخواهند بدانید، #شبکه_نفوذ نمیخواهد بدانید!
🔹به ساواک فقط به چشم یه سیبیلوی شکنجهگر نگاه نکنیدا...
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۰ نشانه اُمیکرون در کودکان💯
رئیس بیمارستان کودکان مفید:
🔹 آبریزش بینی، گلودرد، سردرد، گرفتگیصدا، سرفه، تب، بیحالی و لرز،گاهی علائم گوارشی مثل اسهال و استفراغ از جمله علائم اُمیکرون در کودکان است.
🔹 گاهی نیز ممکن است درگیری ریه اتفاق بیفتد و در موارد شدید ممکن است تنگینفس و کبودی لبها وجود داشته باشد.
✍ دیده بان
🆔 @sghanrani
💥#آخرالزمان_در_روایتهای_اسلامی:
❄️قسمت پنجم:
🎇خُلقیاتی که در آخرالزمان رایج میشود:
امام صادق (ع) دربارۀ وضعیت مردم در آخرالزمان فرمودهاند که
🌾 «اگر روزی بر مردی بگذرد که در آن روز گناهی بزرگ، مانند هرزگی یا کمفروشی یا انجام کار حرام یا میخوارگی نکرده باشد، آنروز گرفته و غمناک شود و گمان کند آنروزش به هدر رفته و عمرش در آن روز تلف شده است».
🌟پیش از این و در بخش نخست از مجموعه نوشتههای «از آخرالزمان» اشاره شد که مفهوم آخرالزمان هم گسترۀ زمانیِ بعثت پیغامبر اکرم (ص) تا برپایی قیامت را در برمیگیرد و هم بهطور ویژه به عصر ظهور منجی در روزگارِ پیش از قیامت اطلاق میشود.
بنابراین، اشارههای فراوانی هم که در کلام حضرت رسالتپناه (ص)، حضرت امیرالمؤمنین (ع) و دیگر امامان معصوم (ع) به نشانههای آخرالزمان و ویژگیهای مردمانش شده، برخی مربوط به دورههای نزدیکِ پس از حیات شریف پیغامبر اکرم (ص) است، یعنی زمان خلفا و نیز حکومت بنیامیه، بنیعباس و شماری نیز مربوط است به دورۀ آستانۀ ظهورِ منجی و نیز عهد ظهور و همچنین دورۀ منتهی به پایان دنیا و برپایی قیامت.
⭐️اما آنچه در دومین شماره از سلسله نوشتههای «از آخرالزمان» بدان پرداخته شده است، معرفی و مرور برخی از ویژگیهایی است که در روایتهای معصومان (ع) برای مردمانِ آخرالزمان و نحوۀ زندگی و رفتار و اندیشهشان بیان شده است.
البته آنچه از ظاهرِ این روایتها برمیآید این است که بسیاری از این نشانهها برای دورۀ منتهی به ظهور حضرت مهدی موعود (عج) بیان شده است.
🌅ایمان والای مردمان آخرالزمان:
از مهمترین روایتهای بشارتدهنده دربارۀ مردمی از آخرالزمان، یعنی بهطور ویژه آنانکه در عصر غیبت امام دوازدهم (عج) بهسر میبرند، حدیثی است از حضرت خاتم الانبیا (ص) که در شمارۀ پیش نیز یاد شد.
🌴 در این حدیث حضرت خاتمالنبیین (ص) خطاب به امیر مؤمنان(ع) فرمودهاند که «یا علی، عجیبترینِ مردم از نظر ایمان و بالاترینِ آنها در یقین، آنها هستند که در آخرالزمان میآیند و پیامبری نمیبینند و امام از دیدههایشان پنهان است و از نوشتههای [قرآن و حدیث] ایمان میآورند» [۱]
⚡️این حدیث، گویای ارزشِ والای مردان و زنانی است که ندیده و نشنیده، اما با دلی آکنده از یقین و ایمانِ به خدا، به پیروی از پیغامبر آخرالزمان (ع) و خاندانِ مطهرش و قرآن کریم میپردازند؛ آنهم در روزگاری که گاه حق و باطل چنان به هم میآمیزد که برگزیدنِ راه درست، جز به نور ایمانِ راستین میسّر نشود. ایمانِ این مردمان اما چنان است که گویی رسولالله (ص) و ائمۀ اطهار (ع) را بهچشمِ سَر میبینند.
بیتردید، شهیدانِ انقلاب اسلامی و دفاع مقدّس و مدافعان حرم از زمرۀ این مردمانند.
📗ارجاعها:
۱. «مکارم الاخلاق»؛ شیخ حسن بن فضل طبرسی؛ ترجمۀ سید ابراهیم میرباقری؛ تهران: فراهانی؛ ۱۳۶۵؛ ج ۲، ص ۳۹۸.
💥کانال سخنرانی
@sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هر لحظه خودتو محاسبه کن!
🎙#استاد_رائفی_پور
🆔 @sghanrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✴️ معیارهای دینداری و بیدینی در قبل و بعد انقلاب
🔹 مردم قبل انقلاب دیندارتر بودن یا الان؟
🎙 حجة الاسلام و المسلمین راجی: مرد اُمیدآفرین
@sghanrani
❣ #سلام_امام_زمانم❣
از شما می گویم!
برای شما!
به خاطر شما
به امید دیدن
لبخندی که روز ظهور
بر لبانتان خواهد نشست!
هیچ کس و هیچ چیز
مهمتر از شما نیست...♥️
♥️اَلَّلهُمـ ّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج♥️
🌹تعجیل درفرج پنج صلوات🌹
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @sghanrani