✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ پنجشنبه - ٠۶ آبان ١۴٠٠
🌙 الخمیس، ٢١ ربیعالاول ١۴۴٣
🌲م Thursday 28 October 2021
👈 امروز متعلق است به امام حسن عسکری علیه السلام
🕋 اذکار روز:
-لااِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین(١٠٠بار)
- یا غفور یا رحیم (١۰٠٠ مرتبه)
- یا رزاق (٣٠٨ مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 مناسبت خاصی نداریم.
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: #احکام_نگاه_کردن
❓حکم نگاه مرد به زن و نیز زن به مرد چه میباشد؟ و آیا مرد میتواند به دختر بچهای که مراعات حجاب ننموده نگاه کند؟
✅ نگاه کردن مرد به بدن زن نامحرم چه با قصد لذت و چه بدون آن حرام است و نگاه کردن به صورت و دستها اگر به قصد لذت باشد، حرام است؛ ولی اگر بدون قصد لذت باشد، مانعی ندارد؛ و نیز نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم حرام میباشد؛ و نگاه کردن به صورت و بدن و موی دختر نابالغ اگر به قصد لذت نباشد و به واسطه نگاه کردن هم انسان نترسد که به حرام بیفتد، اشکال ندارد؛ ولی بنابر احتیاط باید جاهایی را که معمولا میپوشانند، نگاه نکند.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «فضیلتهای فراموش شده! فضیلت اوّل: دینداری»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠٨/٠۶
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم؛ و ما سخن روز را با موضوع «فضائل فراموش شده» آغاز مینمائیم؛ فضائلی که سعادت دنیا و آخرت انسان را تضمین مینماید، اما آدمی آنها را به فراموشی سپرده است! فضائلی همچون «صداقت، امانتداری، ادب، عفو، انصاف و خیرخواهی و...» و با کمرنگ شدن آنها، رذائلی همچون دروغ، حیله، نیرنگ، ریا، تملّق، دورویی و بدخواهی و... در جامعه فراگیر شده و متأسفانه عامل سقوط انسانها و بدبختی نسل جوان گردیده است؛ لذا انشاالله در روزهایی که مناسبت خاصی در تقویم نداریم، در رابطه با این فضائل فراموش شده و رذائلی که ضد این فضیلتهاست، در روزبرگ شیعه سخن خواهیم گفت؛
اما قبل از هر فضیلتی باید در رابطه با فضیلت «دین» صحبت کنیم؛ چراکه متأسفانه «دین» از نظر عمل، یک فضیلت فراموش شده است، درحالی که «دین» تنها چیزی است که میتواند سعاد انسان را تضمین نماید و هیچ چیزی غیر از آن نمیتواند آدمی را کنترل و در مسیر خوشبختی قرار دهد!
انسان موجودی چند بُعدی است که قطعاً نیاز به یک نیروی کنترلکننده دارد و الاّ نفس اماره و شیطان درون و شیطان برون، او را بیچاره میکنند و به زمین میزنند!
❓اما سؤال این است که چه عواملی میتواند انسان را کنترل کند؟ غرائز او را کنترل نماید؟ و او را از شرّ شیاطین حفظ نماید؟
✅ در اینباره صاحب نظران از عوامل مختلفی برای کنترل انسان نام بردهاند؛ بعضی گفتهاند: «عقل»، چنانچه اگر عقل و فهم جامعه بالا رود، انسان کنترل میشود؛ بعضی هم گفتهاند: «علم»، که اگر علم در جامعه زیاد شود و مردم عالم شوند، آنگاه کنترل خواهند شد؛ بعضی دیگر گفتهاند: «قانون»؛ و عدهای نیز گفتهاند: «تربیت»؛ و برخی هم «نظارت ملی» را عامل کنترل آدمی میدانند!
البته قطعاً همه موارد فوقالذکر تا حدودی در کنترل انسان مؤثرند؛ اما هیچ کدام نمیتواند آدمی را صددرصد کنترل نماید! مخصوصاً اگر نفس اماره و شیطان درونی و بیرونی بر انسان مسلط شوند و یا یکی از غرائز در وجود او طوفانی گردد، در این صورت، فقط یک عامل وجود دارد که میتواند انسان را کاملاً کنترل کند و آن «دین» است!
اگر انسان متدیّن شد، دین او در مقابل همهی غرائز، میتواند عرض اندام کند! حضرت یوسف (ع) دیندار بودند، لذا وقتی شیطان با تمام قوا برای غلبه به ایشان حمله کرد، حضرت توانستند در برابر وسوسههای زلیخا ایستادگی نموده و پیروز شوند، برای اینکه متدیّن بودند!
بزرگی میگفت: حضرت یوسف (ع) به اندازهای بالا رفت که اگر تمام دنیا پشت به پشت یکدیگر میکردند و میخواستند یک انسان را آنقدر عزیز و آقا کنند، هرگز نمیتوانستند! اما حضرت یوسف (ع) درحالی که هیچ چیز نداشتند و حتی خودش هم مال دیگران بودند! بهدلیل داشتن ایمان به جایی رسیدند که به جز خدا، مقام ایشان را نمیداند! از طرف دیگر، زلیخا یک فردی بود که هرچه میخواست، داشت؛ مقام وسلطنت، همسر خوب، زیبایی، مال و... اما یک چیز نداشت و آن ایمان بود! لذا به اندازهای زمین خورد که اگر همه دنیا پشت به پشت یکدیگر میکردند و میخواستند او را زمین بزنند نمیشد! اما به دست خود، خودش را زمین زد و این درس بزرگی برای ماست!
بنابراین اگر جوانان ما متدیّن شوند، قطعاً میتوانند در مقابل همۀ شیاطین و غرائز، عرض اندام کنند! غریزهی حب به مال، غریزهی ریاست طلبی، غریزهی شهوت و...؛ از اینرو باید بگوئیم که گوهر گمشده بشریت، «دین» است و چنانچه آن را به جوان تحویل دهیم، میتوانیم او را رها کرده، و مطمئن باشیم که به سعادت خواهد رسید!
📚 برگرفته از درس اخلاق حضرت آیتالله العظمی مظاهری (دامتبرکاته)
https://eitaa.com/ROOZBARG
1.2M
✅ #روزبرگ_شیعه
🎧 پادکست
موضوع امروز: «فضیلتهای فراموش شده! فضیلت اوّل: دینداری»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠٨/٠۶
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ جمعه - ٠٧ آبان ١۴٠٠
🌙 الجمعة، ٢٢ ربیعالاول ١۴۴٣
🌲م Friday 29 October 2021
👈 امروز متعلق است به صاحب العصر و الزمان حضرت مهدی (عج)
🕋 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (١٠٠ مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (١٠٠٠ مرتبه)
- یا نور (٢۵۶ مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 وقوع غزوه بنی نضیر (۴هق)
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: #احکام_نگاه_کردن
❓نگاهکردن به تصویر زن نامحرم و بدون پوشش چه حکمی دارد؟ نگاهکردن بهصورت زن در تلویزیون چه حکمی دارد؟ آیا بین زن مسلمان و غیرمسلمان و بین پخش آن بهطور مستقیم و یا غیر مستقیم تفاوتی وجود دارد؟
✅ نگاهکردن به تصوير زن نامحرم، حکم نگاهکردن به خود زن نامحرم را ندارد، بنا بر اين اگر نگاه از روى لذّت نبوده و خوف افتادن به گناه نباشد و تصوير هم متعلّق به زن مسلمانى که بيننده آن را مىشناسد نباشد، اشکال ندارد؛ اما بنا بر احتياط واجب نبايد به تصوير زن نامحرم که بهطور مستقيم از تلويزيون پخش مىشود، نگاه کرد ولى در پخش غيرمستقيم تلويزيونى اگر ريبه و خوف افتادن به گناه نباشد، نگاهکردن اشکال ندارد.
❓مشاهده برنامههای تلویزیونی که از ماهواره دریافت میشوند، چه حکمی دارد؟ اگر ساکنان استانهای مجاور دولتهای خلیج فارس، برنامههای تلویزیونی آن دولتها را مشاهده کنند، حکم آن چیست؟
✅ از آنجا که برنامههايى که توسط ماهوارههاى غربى پخش مىشوند و همچنين برنامههاى تلويزيونى بيشتر دولتهای مجاور، دربردارنده آموزش افکار گمراهکننده و تحريف حقايق، و لهو و فساد هستند و غالباً مشاهده آنها باعث گمراهى و فساد و ارتکاب کارهاى حرام مىگردد، بنابراين دريافت و ديدن آنها جايز نيست.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
https://eitaa.com/ROOZBARG