#ژله_انار
تا #شب_یلدا وقت داریم که ژله انار درست کنیم و #ایده_های_یلدایی ارائه بدیم،فقط یک بسته پودر ژله انار لازم داریم و دو سه تا انار که باید دون کنیم.
اگه تو عکس دقت کنین،تو دولایه این ژله انار هست و یک لایه فقط ژله . برش خوردش هم تو عکسها هست.تو سه مرحله ریختم .
اول ژله رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد آماده کردم.انار ها رو فقط تو قسمت برجستگی قالبم پر کردم و ژله فقط به اندازه ای ریختم که روی سطح انارو بگیره گذاشتم یخچال .بعد از اینکه خودشو گرفت لایه دومو ریختم که فقط ژله ست.بعد از اینکه اونم گرفت باقیمانده انار و ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال تا خوب ببنده.
نکته ای که تو ژله های میوه ای باید دقت کنیم اینه که همیشه میوه ها میان روی ژله و وقتی قالبو برمی گردونیم انگار میوه ته نشین شده .بخاطر همین باید مرحله به مرحله بریزیم که بطور یکنواخت تو همه جای ژله پخش بشه.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ترفند برا اینکه حبوبات سریع نرم بشن و زمان زیادی صرف پختن نکنید 😍
حبوبات مورد نظر رو داخل ظرف مناسبی بریزین
یک یا دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین
و تا جایی که روی حبوبات رو آب بگیره ، آب جوش بریزین
درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین
اینطوری حبوبات نرم میشن و حالت نیم پز پیدا میکنن
این روش عالی رو امتحان کنید و برای دوستانتون هم بفرستید
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی🔝🔝
🎬 #فیلم_ژله_عروس
✍ کامل با تمام نکات
😋👆🍴 🍴
نوش جان😋😋
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
🔝🔝
🏡🧿☜ (به ڪاانال #نڪات_خانه_دارے بپیوندید •.•)👇🧿🏡
🍁 ─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─🍁
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای #لقمه_ای 😋😋
پنیر لبنه یا خامه ای ۱۵۰ گرم
مایونز ۳ ق غ
سینه مرغ پخته یک عدد
سیب زمینی ابپز متوسط یک عدد
خیار شور رنده شده کوچک سه عدد
شوید خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه
نان تست
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#ترافل_مغزدار با سس شكلات
✔️ ابتدا يه كيك كاكاىويى آماده ميكنيم و اجازه ميديم تا خنك بشه
بعد داخل كاسه بزرگ با دست خردش ميكنيم و مغزهاى دلخواه رو داخلش ميريزيم (بايد كامل خرد بشن) يه بسته كره ٥٠ گرمى رو به روش بن مارى ذوب ميكنيم و به مواد مون اضافه ميكنيم و حسابى مواد رو با دست مخلوط ميكنيم (من از كمى سس شكلاتى هم داخلش استفاده كردم)
✔️روى ظرف رو با سلفون ميپوشونيم و نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم تا كمى منسجم تر بشه...
✔️ بعد از گذشت نيم ساعت مواد رو با دست به شكل توپ هاى كوچيك درمياريم (يا داخل قالب ميريزيم و به شكل مربع برش ميزنيم)
✔️براى مغزش من انجير خشك شده رو نصف كردم و داخلشون قرار دادم شما ميتونيد از گردو بادوم خام يا هر چيز ديگه اى كه باب ميلتونه استفاده كنيد.روى ترافل هارو با سس هاى آماده شكلاتى پوشش ميديم و به دلخواه روشون رو با مغزهاى مختلف تزيين ميكنيم...
✅من از پودر پسته،پودر نارگيل،پودر گردو،كنجد،شكلات ژله اى و خلال پسته استفاده كردم...
نوش جان🌈🌈
.._._._._._._._._._._
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی🔝🔝
🎬 #فیلم_سالاد_انار
✍ کامل با تمام نکات
😋👆🍴 🍴
نوش جان😋😋
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هندوانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: یک ق م
شکر: یک پیمانه
رنگ خوراکی سبز، قرمز
مجله زنان و مامایی:
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این از ی کلیپ میوه ارایی ساده اما زیبا مناسب برای شب یلدا.
کافیه برش های زیگزاگی بلند روی خیار ایجاد کنید. با یه کارد نوک تیز البته زیاد کارد رو عمیق فرو نبرید هر چقد زیگزاگ ها باریک تر و بلند تر باشن نتیجه کار بهتر میشه بعد اروم خیار رو از هم باز کنید . سیب ها رو حلقه حلقه برش بزنید و بعد با کاتر ستاره یا گل چهار پر قالب بزنید . سیب رو به نوک سیخ چوبی وصل کنید و انتهای سیخ رو در خیار فرو ببرید و بعد داخل لیوان گذاشته و لیوان رو از انار پر کنید به همین راحتی
بچه ها من امتحان کردم تا سه چهار ساعت هم سیب ها سیاه نشدن اما اگه میخواید سیب ها اصلا تغییر رنگ ندن کافیه یک ق غ شکر رو با نصف فنجون اب حل کنید و بعد یک ق مرباخوری ابلیمو بهش اضافه کنید و این شربت رو با بری به سیب ها بمالید . ابلیموی موجود در شربت از سیاه شدن سیب ها جلوگیری میکنه.
کاتر رو از لوازم قنادی تهیه کنید
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیچاق_قیمه
با صدا ببینید🔈
خلال بادام ۱/۳ پیمانه
کره ۳۰گرم
پیاز متوسط ۲عدد
گوشت ۳۰۰گرم
رب ۱قاشق غذاخوری
آبغوره ۱قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#باسلوق_پرتقالی
1🥃 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف🥃 نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱/۴🥃 گلاب و۱/۴🥃 روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
#باسلوق
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#ژله_خرده_شیشه😍
اول دوبسته ژله انار رو با سه ونیم لیوان آب جوش درست کردم و داخل قالب مستطیل ریختم و گذاشتم یخچال بعد که خودش رو گرفت از قالب درآوردم و همه رو به اندا زه های یکسان برش زدم و داخل قالب مورد نظرم ریختم وقتی قالب کاملا پر شد ،یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کردم رو روی ژله های خرد شده ریختم و گذاشتم یخچال
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فروماژ_پرتقال 🍧🍊
زرده تخم مرغ 2 عدد
اب پرتقال1.5 پ
شکر1/2 پ
وانیل 1/8ق چ
خامه 1/2پ
ژلاتین 1 ق غ
🔻ژلاتین را در 1/2 اب سرد حل کرده و بن ماری کنید.زرده و شکر و وانیل را همزده و به ان اب پرتقال و سپس ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم و در اخر هم خامه کاملا هم میزنیم تا خامه حل شود.اگر موادتون گوله شد از صافی رد کنید
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e