#قرابیه_شکلاتی
موادلازم:
250 گرم کره نرم شده
نصف پیمانه روغن زیتون
6 قاشق غذاخوری پودر قند
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آرد به میزان لازم (تاجایی که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه آرد میریزیم)
طرز تهیه:
همه ی مواد خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آرد رو الک و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا نرم بشه و به دستم نچسبه بعد خمیر رو به ضخامت دلخواه روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه برش میدیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه میپزیمش ... شکلات رو بنماری میکنیم و با قاشق وسط شیرینی میریزیمش و روش یه بادوم میزاریم وقتی شکلات ها بستن شیرینی آماده سرو میشه ..
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک🍰
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک_به_شکل_شیر
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فطایر_سمولینا
مواد لازم:
یک پیمانه آرد معمولی
یه پیمانه آرد سمولینا
1 قاشق چایخوری خمیر مایه
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک چهارم پیمانه روغن
نصف پیمانه آب
همه موادو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر رو بازش میکنیم و وسطشو پنیر کیبی میزارین ، سرخش می کنیم ، با شربت بار (دستور در کامنت) میتونیم مزه دارش کنیم ، با پسته تزئینش می کنیم .
نوش جان
پ.ن:
از الان بگم که این خوشمزه با آرد سمولینا درست میشه اما جایگزینش آرد معمولیه که پیشنهاد میکنم هیچوقت هیچیو جایگزین نکنین چونکه روی طعم و شکل تاثیر میزاره
آرد سمولینا رو هم خیلی راحت میتونین از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید تقریبا همه جا دارنش بافت و طعمشم خیلی بهتر از آرد معمولیه 💕
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#حلوای_شیر_وهویج
آرد یک لیوان
هویج ۳۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان( بستگی به ذائقه تون داره میتونید بیشتر بریزید)
روغن مایع نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
ابتدا هویج رو شسته و بعد خرد کنید.بعد با دو لیوان شیر توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید. بعد از اینکه هویج ها پختن اونها رو بریزید داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید و بعد بریزید داخل قابلمه. حالا شکر، پودر هل، گلاب و زعفرون دمکرده رو به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه و مواد کاملا باهم مخلوط بشن بعد از چند قل کوچیک حرارت رو خاموش کنید وبزارید خنک بشه. بعد آرد رو الک کنید توی تابه روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید. حرارت باید کم باشه تا آرد تفت بخوره در حدی که فقط خامی اون از بین بره و یه مقدار تغییر رنگ بده. وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید.تو این مرحله شیره هویج رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه توی این مرحله حلوامون آماده اس.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کیک
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کیک_اتریشی_رزت
موادلازم:
تخم مرغ ۳عدد
پودر شکر ۹۰گرم
مارسیپان ۹۰گرم(ترکیب۵۰گرم پودر بادام درختی
۴۰گرم پودر شکر
خیلی کم سفیده تخم مرغ تا بصورت خمیر در بیاد)
روغن صاف ۸۵گرم(من مخلوط صاف قنادی و روغن جامد لادن استفاده کردم)
گلاب یا شیر یا آب معمولی ۲ق س
ب پ ۱/۲ق چ کمی سرپر
آرد سفید ۱۲۰گرم
طرزتهیه:
روغن جامد+پودر شکر و مارسیپان (مارزیپان) را داخل کاسه همزن ریخته و ابتدا با دورکند هم میزنیم تا کمی یکدست شود. سپس دور همزن را افزایش داده و۵دقیقه با دور تند همزن زده تا پوک و حجیم شود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هریک را ۳۰ثانیه هم میزنیم. شیر یا گلاب یا آب را افزوده در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در نهایت آرد و ب پ که با هم الک کرده ایم را اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. ۳/۴مایه کیک را داخل قالب ریخته و به باقیمانده مایه کیک تقریبا یک ق س پودر کاکائو +۱ ق غ آب معمولی اضافه میکنیم و مایه شکلاتی را وسط مایه سفید رنگ ریخته و قالب را چند دفعه روی سطح میکوبیم. فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۳۵_۴۰ دقیقه میپزیم. با بریلو شکلات یا شیر عسلی تزئین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کیک_لیمو
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 ليوان
شكر 1/5 ليوان
شير 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه
رنده پوست ليمو يک قاشق سوپخوری
بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوری
وانيل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لیمو ترش :
تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ شود بعد روغن مايع، شير و آب ليمو ترش اضافه می كنيم هم می زنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد آرد را به همراه بكينگ پودر سه بار الک كرده و در سه مرحله به مايه كيک اضافه می کنيم و ۳۵ تا ۴۰دقيقه داخل فر با دمای ١٧٠ قرار می دهيم
کرم روش:
صد گرم پنیر ماسکارپونه و یک پاکت خامه صبحانه و بستگی به مقداری شیرینی که میخواین پودر شکر بریزین و با هم مخلوط کنید .
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
آموزش #دیزاین_کاپ_کیک🥧
فوروارد کنید واسه دوستاتون😍😉
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی
ابتدا بیسکوییت رو پودر کنید و با کره مخلوط کنید و ته غالب پرس کنید
مواد لازم:
لیمو 8 عدد
شیر تغلیظ شده 1 قوطی
زرده 3عدد
نمک 1/2ق غ
آب لیمو هارو بگیرید شیر تغلیظ شده رو با 3 زرده تخممرغ و مقداری نمک مخلوط کنید و آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید مواد بدست اومده رو روی بیسکوییت ها بریزید و داخل ماکروویو با دمای 350 درجه فارنهایت یا داخل فر در دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزه بعد از پخت به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید تا خنک بشه میتونین به همین صورت مثل یه شیرنی خونگی ازش استفاده کنید یا مثل کلیپ با چوب بستنی داخل سس شکلاتی فرو کنید و مجدد 30دقیقه فریز کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e