eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: تخم مرغ ۳عدد پودر شکر ۹۰گرم مارسیپان ۹۰گرم(ترکیب۵۰گرم پودر بادام درختی ۴۰گرم پودر شکر خیلی کم سفیده تخم مرغ تا بصورت خمیر در بیاد) روغن صاف ۸۵گرم(من مخلوط صاف قنادی و روغن جامد لادن استفاده کردم) گلاب یا شیر یا آب معمولی ۲ق س ب پ ۱/۲ق چ کمی سرپر آرد سفید ۱۲۰گرم طرزتهیه: روغن جامد+پودر شکر و مارسیپان (مارزیپان) را داخل کاسه همزن ریخته و ابتدا با دورکند هم میزنیم تا کمی یکدست شود. سپس دور همزن را افزایش داده و۵دقیقه با دور تند همزن زده تا پوک و حجیم شود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هریک را ۳۰ثانیه هم میزنیم. شیر یا گلاب یا آب را افزوده در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در نهایت آرد و ب پ که با هم الک کرده ایم را اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. ۳/۴مایه کیک را داخل قالب ریخته و به باقیمانده مایه کیک تقریبا یک ق س پودر کاکائو +۱ ق غ آب معمولی اضافه میکنیم و مایه شکلاتی را وسط مایه سفید رنگ ریخته و قالب را چند دفعه روی سطح میکوبیم. فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۳۵_۴۰ دقیقه میپزیم. با بریلو شکلات یا شیر عسلی تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
تخم مرغ 4 عدد آرد 2 ليوان شكر 1/5 ليوان شير 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه رنده پوست ليمو يک قاشق سوپخوری بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوری وانيل 1 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک لیمو ترش : تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ شود بعد روغن مايع، شير و آب ليمو ترش اضافه می كنيم هم می زنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد آرد را به همراه بكينگ پودر سه بار الک كرده و در سه مرحله به مايه كيک اضافه می کنيم و ۳۵ تا ۴۰دقيقه داخل فر با دمای ١٧٠ قرار می دهيم کرم روش: صد گرم پنیر ماسکارپونه و یک پاکت خامه صبحانه و بستگی به مقداری شیرینی که میخواین پودر شکر بریزین و با هم مخلوط کنید . https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا بیسکوییت رو پودر کنید و با کره مخلوط کنید و ته غالب پرس کنید مواد لازم: لیمو 8 عدد شیر تغلیظ شده 1 قوطی زرده 3عدد نمک 1/2ق غ آب لیمو هارو بگیرید شیر تغلیظ شده رو با 3 زرده تخم‌مرغ و مقداری نمک مخلوط کنید و آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید مواد بدست اومده رو روی بیسکوییت ها بریزید و داخل ماکروویو با دمای 350 درجه فارنهایت یا داخل فر در دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزه بعد از پخت به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید تا خنک بشه میتونین به همین صورت مثل یه شیرنی خونگی ازش استفاده کنید یا مثل کلیپ با چوب بستنی داخل سس شکلاتی فرو کنید و مجدد 30دقیقه فریز کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: 3لیوان هویج رنده شده 1لیوان شکر 1/5لیوان بیسکوییت bebeیا بیسکوییت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده 1استکان گردو پودر شده در غذا ساز (اگر دوست دارید درشت تر خرد کنید و زیاد پودر نکنید) پودر نارگیل برای روی دسر : گردو کامل طرز تهیه: هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود .هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.بیسکوییتها و گردو خرد شده را روی هویجها بریزید و با هم ترکیب کنید.روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید .به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید.1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سروکنید . نکته:دوستان در این دسر باید آب هویجها کاملا کشیده شود و دسر هیچ اب اضافی نداشته باشد. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : شکر یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد 2 لیوان شیر یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو 50 گرم  طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است. من کیکو برش ندادم همونجور که داغ ب... https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: رشته شعریه:۱بسته شیر عسلی:۱بسته کره:۵۰گرم شیر:۲قاشق گلاب:۵قاشق زعفران دم کرده :۲قاشق هل سابیده شده:۱/۳قاشق چایخوری طرز تهیه: رشته رو داخل بسته خودش کاملا خرد کنید ،چون اگر رشته ها بزرگ بمونه موقع همزدنش روی گاز پخش میشه،وقتی کاملا خرد شد داخل تابه نچسب بریزید و حدود ۴دقیقه هم بزنید و بعد کره و شیر رو اضافه کنید و ۱دقیقه به همزدنتون ادامه بدید حالا نوبت اضافه کردن شیر عسلی و گلاب و زعفرون و هل، خوب مواد رو باهم مخلوط کنید و شعله کاملا ملایم باشه وقتی که مواد باهم مخلوط شدند و نسبتا غلیظ شد از روی حرارت بردارید،چون هرچقدر حلوا بیشتر روی حرارت بمونه سفت میشه و بافت لطیفش از بین میره.حالا حلوای شما آمادست میتونید با چاقو برش های لوزی شکل بزنید و با مغز گردو و پسته تزیین کنید وباچای نوش جان کنید و از طعم بهشتیش لذت ببرید،اگر حلوا رو چند ساعت داخل یخچال بگذاریدخیلی طعم بهتری پیدا میکنه. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راحتی به همین خوشمزگی. 😋😋😋. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: هندوانه خرد شده 1/4 یک هندوانه متوسط بلوبری 1 پیمانه توت فرنگی منجمد 1/2 پیمانه موز 1 عدد شیر یا شیر نارگیل 1 پیمانه پودر لبو 1 ق چ رنگ پودری خوراکی آبی 1 ق چ طرز تهیه: همه مواد را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید. بعد از یکدست شدن در لیوان های دلخواه بریزید و با چند بلوبری و توت فرنگی و کمی نارگیل رنده شده یا پودری دیزاین و سرو کنید. رنگ خوراکی قابل حذف است. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
اول هسته های 250gخرما را خارج کنید اگه بافت نرمی داره که فقط پوستش رو بگیرید و با پشت چنگال نرمش کنید دوم اینکه بعد از حدا کردن هسته داخل قابلمه با کمی اب روی حرارت مدام هم بزنید تا بافتش پودینگی و نرم بشه و1 ق غ پودر هل بهش اضافه کنید 1ونیم پ ارد را داخل کاسه الک کنید 100gکره مکعبی رو بهش اضافه کنید همراه با1 ق غ هل و با هم مخلوط کنید و بعد2ق.غ گلاب اضافه کنید میتونید جایگزین عرق هل یا بهار نارنج اضافه کنید خمیر کاملا لطیفی بدست میاد چونه های ۱۰ گرمی از خمیر بگیرید و با دست چرب چونه های ۵ تا ۸ گرمی از خرما را وسط خمیر بزارید خمیر را ببنیدید و داخل دستتون دورانی گردش کنید و روش مهر بزنید و داخل سینی فر بچینید و با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت کنید فقط زیر شیرینی به مقدار خیلی کمی تغییر رنگ میده و در کنار چای در صحت و سلامت میل بفرمایید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e