eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.گل پنیرک 4 ق غ تخم شربتی 2 ق غ آب لیمو ترش تازه 2 ق.غ یخ و آب به مقدار لازم مواد لازم برای شربت زعفرونی: شکر یک و نیم پیمانه آب یک پیمانه گلاب نصف پیمانه زعفران دم کرده 3 ق غ . طرز تهیه : برای شیرینی شربت میتونید از عسل یا شهد استفاده کنید😍 برای درست کردن شهد شکر و‌ آب رو بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه بعد که جوشید و غلیظ شد بهش زعفران دمکرده و گلاب اضافه کنید. . تخم شربتی رو با اب گرم خیس کنید. میتونید به دلخواه از خاکشیر هم استفاده کنید. گل پنیرک رو با اب یخ تو فرنچ پرس بریزید تا رنگشو پس بده. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منگو ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ کاپ انبه خرد شده ‌۱/۳ کاپ شکر ۱ کاپ ماست ۱ کاپ خامه *یک دقیقه بگزارید ژلاتین روی آب سرد باشد سپس روی حرارت بگزارید. *حدود ۳ الی ۴ ساعت موس را قبل از سرو کردن داخل یخچال بگزارید. *از هر نوع میوه بخصوص انبه،توت فرنگی و نارگیل پودر شده میتوانید برای تزیین استفاده کنید. از بادام پرک نیز میتوانید استفاده کنید. مراحل راببینید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
سینه مرغ متوسط: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد پیاز متوسط: ۲ عدد سیب زمینی متوسط: ۶ عدد پودر سوخاری: ۲ استکان زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم زردچوبه مقداری زیره و ادویه کاری مقداری   طرز تهیه برای درست کردن کتلت مرغ یا کباب شامی مرغ با مرغ پخته ابتدا باید سینه مرغ را با آب، پیاز، یک شاخه کرفس و یک عدد هویج کوچک، نمک، فلفل و زردچوبه و یک عدد سیر بپزید. سیب زمینی‌ها را هم بپزید و سپس با رنده ریز رنده کنید و بگذارید کاملا خنک شود. حتما باید خنک شده باشد. پیازها را هم با رنده درشت رنده کنید و آب‌شان را بگیرید. حالا مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با سیب زمینی رنده شده چرخ کنید. سپس ترکیب سیب زمینی و مرغ چرخ کرده با با پیاز رنده شده و آب گرفته، تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل، زیره و ادویه کاری مخلوط کرده و مایه کتلت را خوب ورز دهید. برای سرخ کردن کتلت پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید، از مایه کتلت برای هر عدد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید. مایه کتلت را در کف دست به شکل گرد یا بیضی پهن کنید. بهترین ضخامت برای کتلت مرغ یک سانتی‌متر است. کتلت‌ها را روی شعله متوسط گاز و در روغن داغ سرخ کنید. کتلت مرغ را با سبزیجات پخته یا گریل شده و سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی تنوری سرو کنید. طرز تهیه این کتلت با گوشت بوقلمون خام و پخته هم بسیار لذیذ و خوشمزه است. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. من که با دیدنش گشنه میشم😍😭 مواد لازم : _سینه ی مرغ ۴۰۰ گرم _قارچ ۴۰۰ گرم _پیاز ۲ عدد _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم در ابتدا مرغ ها را خرد کنید و تفت بدید ، سپس پیاز خرد شده و قارچ را تفت داده تا کمی نرم شوند سپس مواد را مخلوط کرده و به آن سس بشاملی که تهیه کردید رو اضافه کنید و در ظرف یا نان ریخته و در آخر پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید برای بشامل: ۱ قاشق غذا خوری کره ۲ قاشق غذا خوری آرد ۲ لیوان شیر نمک و فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان _سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که داشت تغییر رنگ می داد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلظت بگیره . پ.ن : دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ۳تا ۵ دقیقه هم گریل فر برای طلایی شدن . اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش گوجه سبز 😋😋😋😋 دیگه فصل گوجه سبز و خورش گوجه سبز خوشمزه😍 اونم با گوجه سبز تازه😋 مواد لازم:🤗 گوجه سبز 500 گرم😌 نعنا سرخ شده 1 پیمانه🍃 جعرفی سرخ شده 2 پیمانه☘️ مرغ 300 گرم🍗 پیاز 1 عدد متوسط☝🏻 رب گوجه 1 ق.غ🥫 پیاز داغ آماده 1 ق.غ☝🏻 شکر 1 ق.غ🍚 نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،زعفران به مقدار لازم👌🏻 . سبزی‌ها رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار.😅 پیاز رو کمی تفت میدیم و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.🍗 نمک و فلفل و زعفران رو به مرغ اضافه میکنیم کمی که تفت خورد رب،پیازداغ و زردچوبه هم اضافه میکنیم.😍 وقتی یکم دیگه تفت خورد سبزی رو بهش اضافه میکنیم و نمک رو روی سبزی میریزیم و کمی تفت میدیم.🥄 به خورش آب اضافه میکنیم و حدود یک ساعت میذاریم بپزه.💧 بعد گوجه سبزها رو به خورش اضافه میکنیم و برای خوشمزه تر شدن خورش 1 قاشق شکر و چوب دارچین هم بهش اضافه میکنیم و یک ساعت دیگه میپزیمش.😍 واقعا یکی از خوشمزه ترین خورش‌هاست تا فصلش هست از دستش ندین.😋 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ی پیچیدن دلمه برگ انگور بدون دستگاه🎥🔝 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول تو لیوان هاتون از شربت زعفرون بریزید بعد یه لایه تخم شربتی و بعد اب پنیرک رو اضافه کنید. رنگ پنیرک بنفشه که اگه با زعفرون ترکیبش کنید زرد مایل به سبز میشه و اگه لیمو ترش بزنید رنگش روشن تر میشه. . دقت کنید برای مهمونیا شربت رو آماده کنید و موقع سرو عصاره پنیرک رو اضافه کنید چون اگه زیاد بمونه رنگش از بین میره. . شربت پنیرک بازی با رنگهاست این ترکیبها اگه کم‌ و زیاد بشه مخلوط شربت رنگش تغییر میکنه. گل پنیرک خواص زیادی مثل تسکین دهندگی التهاب، گلو درد و صد صرفه داره ولی طعم خاص و غالبی تو شربت نداره و فقط برای رنگ قشنگ و خواصش استفاده کردم. . تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون، لاغر شدن و درمان بیماری های تنفسی مفیده. مخلوطش با زنجبیل و عسل در درمان آسم ، سرفه ،سرماخوردگی ، آنفلوانزا و برونشیت موثره. گل پنیرک متفاوت با گل بنفشه هست. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فالوده شیرازی😎 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌸سلام صبح تون بخیر 🌸با نگرانی در مورد دیروز بد، یک روز زیبا را خراب نکن. رهایش کن حواستون باشه! عمر زود میگذره ✌🏻 اول هفته تون شـاد و قشنگــــــ🌸 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e