eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک مرغ👆👆👆👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک گیلاس👆👆👆👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
برای این ژله من چند رنگ ژله رو.بصورت ساده یعنی فقط با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم وریختم.توی کاسه های کوچک وگذاشتم سفت بشه بعد با چاقو نا منظم خورد کردم وریختم.توی قالب و.به اندازه حجم قالب ژله الورا شیر درست کردم یعنی برای هربسته ژله الورا یک لیوان اب جوش ریختم حل کردم خنک خنک که شد نصف لیوان شیر اضافه کردم وریختم روی خرده ژله ها فقط دقت کنین که خرده ژله ها کاملا توی قالب پر باشه وگرنه زشت میشه اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشی با تمام نکات ریزش عالیه👌 کسانی که صبحانه ای متفاوت میخوان از دستش ندن😍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم: سینه مرغ کامل یک عدد پنیرورقه ای گودا دوبسته کره۱۰۰گرمی یک بسته جعفری مقداری تخم مرغ دوعدد پودرسوخاری به میزان لازم ارد مقداری روغن برای سرخ کردن نان ساندویچی کوچک ۷تا۸عدد نمک وفلفل به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا سینه مرغ وبرشهای نسبتا نازک زده وبانمک وفلفل مزه دارمیکنید سپس درارد وبعد تخم مرغ زده شده واخرپودرسوخاری زه ودرروغن داغ سرخ میکنیم. حالا کره نرم شده باکمی جعفری خردشده ودرصورت علاقه چندتاسیرله شده مخلوط میکنیم وداخل نان ساندویچ هاروبامواد اغشته میکنیم وبعد دوورقه پنیر گودا را دورتکه های سینه سوخاری بسته وداخل نان ساندویچی قرامیدیم وروی نان وبا کره وجعفری(ودرصورت علاقه سیر)رومال میکنیم ودرفری که قبلا داغ کردیم گذاشته تاپنیرها اب شوند(درحد ۱۰دقیقه) میتونید دریک ظرف چیده ودرروی اجاق گازگذاشته ودرظرف وبزارید وباشعله کم تاپنیراب شود بچه ها عکساش دراستوری گذاشتم(به نام ساندویچ مرغ هایلایت میکنم) تابهترمتوجه بشید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
عدس : 2لیوان سیب زمینی : 1 عدد پیاز : 1عدد هویج نیمه پخته(کاملا دلخواه) :1 عدد تخم مرغ : 3 عدد آرد سوخاری : به مقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل :به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا عدس رو از چند ساعت قبل در آب خیس دهید، عدس خیس خورده رو همراه سیب زمینی چرخ کنید. پیاز رو رنده کنید و با دست کمی آبش رو بگیرید سپس عدس و سیب زمینی چرخ شده و هویج نیمه پخته رنده شده ،تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری رو اضافه کنید(تا اندازه ای آرد اضافه کنید که مایه سفت نشود و بتونید با دست به کتلت شکل دهید). پس از اینکه مایه آماده شد داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط بزارید، دستتان را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت رو بردارید و به شکل دلخواه حالت دهید و داخل روغن سرخ کنید و یا اینکه داخل قالب بریزید و شکل دهید. میتونید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
ژله یک بسته هر طعمی که خواستین آبجوش یا شیر نصف پیمانه پودر ژلاتین ا ق غ سر پر شکر ۱ ق غ ژله و پودر ژلاتین رو مخلوط کرده آبجوش یا شیر سرد رو اضافه میکنید و به روش بن ماری حل میکنید باید کاملا حل بشه هیچ دونه ای نداشته باشه تو قالب ریخته ومیزارید به مدت ۱۰ دقیقه تو فریزر وبعد نوشجان میکنید اگه قالب نداشتین میتونید تو سینی سلفون کشیده بریزین وقالب بزنید نکته 👇👇👇👇👇👇👇 1)برای کشدار شدن پاستیل میتونید یک ق غ گلوکز مایع بزنید در مرحله اخر که ژله وژلاتین کاملا حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم اجازه میدهیم که کاملا حل شود. 2)شیر باید حتما سرد باشه وقتی روی ژله وژلاتین ریخته میشود مخلوط کرده وبنماری میکنیم تا کامل همه ی ذرات حل شود . نوش جان😍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: آرد برنج: 1پیمانه پودر هل: 1 قاشق چایخوری پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده: 50گرم پودر گردو: یک دوم پیمانه زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری عسل: به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید. حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلونخمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید. این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم ميگو =300 گرم زيتون= 60 گرم تخم‌مرغ =سه عدد آرد سوخاري و انواع سبزی ها و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم زعفران آب‌كرده =دو قاشق سوپخوري نمك و فلفل= به ميزان لازم طرز تهيه: ميگو‌ها را پاك كرده و رگه پشت آن را با نوك چاقو در بياوريد. سپس به آرامي با استيك‌كوب كوبيده و در مخلوط آرد سوخاري، نمك و فلفل بغلتانيد. آنگاه ميگوها را داخل تخم‌مرغ و زعفران آب‌كرده زده و دوباره در آرد سوخاري قرار دهيد و در روغن سرخ كنيد. ميگو‌هاي سرخ‌شده را در ظرف مورد نظر گذاشته و اطراف آن را با سبزي‌هاي مختلف دورچين كنيد و روي آن زيتون قرار دهيد. اين غذا را مي‌توانيد با سس كچاب يا تارتار ميل كنيد. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم : ▫️سبزی آش 1 کیلو گرم ▫️عدس 1 پیمانه ▫️نخود 2 /1 پیمانه ▫️لوبیا چشم بلبلی 2 /1 پیمانه ▫️رشته آش 200 گرم ▫️پیازداغ 2 قاشق سوپخوری ▫️سیرداغ 1 قاشق سوپخوری ▫️نعناداغ برای تزئین ▫️نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم ▫️کشک 1 پیمانه ▫️کوفته ریزه 200 گرم طرز تهیه : نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.بعد از 30 دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در 15 دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e