eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆 🍆 ۳۰۰ گرم ماست ۳ عدد بادنجان ✅یک قاشق پنیر لبنه ✅۳عدد گردو ✅یک حبه سیر(کوچیک) ✅یک عدد موسیر ✅نصفِ لیموترش تازه ✅نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 💯بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔴 میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛ اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجه کش (نون ) نان سنتی شرق مازندران😍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا) نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید. وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید. یک‌بسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه. تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه. در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه. طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
افطاری ساده و سریع با ما همراه باشید مواد لازم 3 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 1 عدد پیاز 3 حبه سیر 1 لیوان سویا 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی فلفل،نمک،زردچوبه به میزان لازم مراحل تهیه سویا رو میشوریم،خیس میکنیم و چند بار آبش و عوض میکنیم.با چرخ گوشت یا میکسر چرخ میکنیم.سیب زمینی،پیاز،سیر و هویج را هم رنده کرده،آبشون و میگیریم.تمام مواد و با هم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم.من کمی پودر نعنا خشک هم برای خوش عطر شدنش اضافه کردم. داخل تابه ای روغن داغ کرده و از مایه کتلت مقداری برداشته،با دست فرم میدیم و دو طرفش و داخل روغن سرخ میکنیم. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍲 😋 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاته دارچینی 😍😋 مواد لازم: عسل🍯 شیرگرم فوم دار🥛 قهوه☕️ دارچین🪵 یه قاشق عسل رو به لیوان مورد نظرمون اضافه میکنیم شیرگرمی که فوم دار کردیم رو اضافه میکنیم قهوه ی آماده شده رو اضافه میکنیم و در نهایت با اضافه کردن یه قاشق دارچین نوشیدنی ما آماده است... اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: برنج : 2 پیمانه آب : 14 تا 16 لیوان زعفران دم کرده غلیظ هل : 5الی 6 عدد خلال بادام: 50 گرم گلاب : نصف لیوان شکر : حدودا 4 پیمانه کره : 50 گرم طرز تهیه: برنج را از شب قبل خیس کنید به ازای 2 پیمانه برنج 14 لیوان آب اضافه کنید‌ سپس در ان را بگذارید تا جوش بیاید هنگامی ک جوش امد در ان را نیمه بگذارید زمانی که برنج کاملا شکفت و باز شد 1/3 از زعفران و نیمی از شکر را اضافه کنید (زعفران‌را ب دفعات به مواد اضافه کنید که حسابی رنگ باز کند) حالا اجازه دهید نیم ساعتی اهسته بجوشد و قوام بیاید حالا نیمب دیگر از شکر و زعفران و خلال بادامی که در اب و گلاب خبس خورده را اضافه و هم بزنید و در اخر گلاب و عرق هل ( ترجیحا پودر هل ریخته نشود که رنگ شله زرد را کمی سیاه میکند) را اضافه کنید که بوی خوش ان همه جا پخش شود سپس کمی اجازه دهید قوام بیاید در اخر در ظرف سرو ‌کرده و با خلال پسته و بادام تزیین کنید نکات: به ازای هر پیمانه برنج ، 7الی 8 لیوان اب لازمه کمتر بریزید خیلی سفت میشه و بیشتر بریزید اب و برنج سوا میشه نسبت به هر پیمانه برنج حدودا 2 پیمانه شکر استفاده میشه ک بنا به دلخواه بیشتر هم میشه اضافه کرد رنگ شله زرد بسته به زعفرانه حتما به دفعات ارام ارام اضافه کنید و در استفاده ازش دستتون به کم نره تا موقعی که برنجتون کاملا نشکفته زعفران و شکر رو اضافه نکنید در انتهای پخت گلاب و عصاره هل رو اضافه کنید که عطرش عالیه اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
بلغور گندم ۱ پیمانه آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپخوری دارچین برای تزیین به میزان لازم 🫕🍝🫕 🍝🫕🍝 ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده ۱ ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد. در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید. حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید. حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام صبحتون بخیر و نیکی 🥀ایام شهادت مولا علی 🥀علیه‌السلام تسلیت باد خدایا به حـــرمت این ایام عـــــزیز نور ایمان، روزی حلال عاقبت بخیری و زندگی سراسر خیر و بـــرکت نصیبمان بگردان. الهی آمین 🌷طاعات و عباداتتون قبول 🌷امروزتون پر خیر و برکت اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳مواد لازم گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت🧅 نمك🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه 🍚 زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي🍅 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 لوبیا یک لیوان نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو پیازدرشت ۳ عدد نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم آب به میزان لازم نمک وفلفل وادویه به میزان لازم سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه کشک به میزان لازم ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e