6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا
🥳🥳🥳🥳🥳
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
افطاری ساده و سریع با ما همراه باشید
#کتلت_سویا
مواد لازم
3 عدد سیب زمینی
1 عدد هویج
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
1 لیوان سویا
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
فلفل،نمک،زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه
سویا رو میشوریم،خیس میکنیم و چند بار آبش و عوض میکنیم.با چرخ گوشت یا میکسر چرخ میکنیم.سیب زمینی،پیاز،سیر و هویج را هم رنده کرده،آبشون و میگیریم.تمام مواد و با هم خوب مخلوط کرده و ورز میدیم.من کمی پودر نعنا خشک هم برای خوش عطر شدنش اضافه کردم.
داخل تابه ای روغن داغ کرده و از مایه کتلت مقداری برداشته،با دست فرم میدیم و دو طرفش و داخل روغن سرخ میکنیم.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#آش_آبغوره 🍲 😋
▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو
▫️نخود 1 ليوان
▫️بلغور نصف ليوان
▫️برنج آش نصف ليوان
▫️پياز 1 عدد
▫️گوجه فرنگي 2 عدد
▫️نمك بميزان لازم
▫️روغن بميزان لازم
▫️آبغوره 1 ليوان
🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاته دارچینی 😍😋
مواد لازم:
عسل🍯
شیرگرم فوم دار🥛
قهوه☕️
دارچین🪵
یه قاشق عسل رو به لیوان مورد نظرمون اضافه میکنیم
شیرگرمی که فوم دار کردیم رو اضافه میکنیم
قهوه ی آماده شده رو اضافه میکنیم
و در نهایت با اضافه کردن یه قاشق دارچین نوشیدنی ما آماده است...
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#شله_زرد
مواد لازم:
برنج : 2 پیمانه
آب : 14 تا 16 لیوان
زعفران دم کرده غلیظ
هل : 5الی 6 عدد
خلال بادام: 50 گرم
گلاب : نصف لیوان
شکر : حدودا 4 پیمانه
کره : 50 گرم
طرز تهیه:
برنج را از شب قبل خیس کنید به ازای 2 پیمانه برنج 14 لیوان آب اضافه کنید سپس در ان را بگذارید تا جوش بیاید هنگامی ک جوش امد در ان را نیمه بگذارید زمانی که برنج کاملا شکفت و باز شد 1/3 از زعفران و نیمی از شکر را اضافه کنید (زعفرانرا ب دفعات به مواد اضافه کنید که حسابی رنگ باز کند) حالا اجازه دهید نیم ساعتی اهسته بجوشد و قوام بیاید حالا نیمب دیگر از شکر و زعفران و خلال بادامی که در اب و گلاب خبس خورده را اضافه و هم بزنید و در اخر گلاب و عرق هل ( ترجیحا پودر هل ریخته نشود که رنگ شله زرد را کمی سیاه میکند) را اضافه کنید که بوی خوش ان همه جا پخش شود سپس کمی اجازه دهید قوام بیاید در اخر در ظرف سرو کرده و با خلال پسته و بادام تزیین کنید
نکات:
به ازای هر پیمانه برنج ، 7الی 8 لیوان اب لازمه کمتر بریزید خیلی سفت میشه و بیشتر بریزید اب و برنج سوا میشه
نسبت به هر پیمانه برنج حدودا 2 پیمانه شکر استفاده میشه ک بنا به دلخواه بیشتر هم میشه اضافه کرد
رنگ شله زرد بسته به زعفرانه حتما به دفعات ارام ارام اضافه کنید و در استفاده ازش دستتون به کم نره
تا موقعی که برنجتون کاملا نشکفته زعفران و شکر رو اضافه نکنید
در انتهای پخت گلاب و عصاره هل رو اضافه کنید که عطرش عالیه
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#حلیم
بلغور گندم ۱ پیمانه
آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین به میزان لازم
🫕🍝🫕
🍝🫕🍝
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده ۱
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید.
آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود.
این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید.
مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام
صبحتون بخیر و نیکی
🥀ایام شهادت مولا علی
🥀علیهالسلام تسلیت باد
خدایا به حـــرمت
این ایام عـــــزیز
نور ایمان، روزی حلال
عاقبت بخیری و زندگی
سراسر خیر و بـــرکت
نصیبمان بگردان.
الهی آمین
🌷طاعات و عباداتتون قبول
🌷امروزتون پر خیر و برکت
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_ديگى_سماقى
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد درشت🧅
نمك🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين
برنج ٣ پيمانه 🍚
زعفران
روغن
سماق
كنجد
گوجه فرنگي🍅
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کشک🥳🥳🥳🥳
لوبیا یک لیوان
نخود یک لیوان
عدس نصف لیوان
سبزی آش نیم کیلو
پیازدرشت ۳ عدد
نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری
رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
آب به میزان لازم
نمک وفلفل وادویه به میزان لازم
سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه
کشک به میزان لازم
ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنید
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرانچی_مرغ_رو_با_سس_سالسا امتحان کردی؟😋
پس بزن بریم👇😍
موادلازم:
سینه مرغ ۲تا
نون تست یانون باگت🥖
پودرسوخاری
ادویه :نمک،فلفل سیاه🧂 وقرمز،پاپریکا،زردچوبه
تخم مرغ هم ۲تا🥚
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرزتهیه:
خب اول سینه های مرغ از پهنا برش بدیدوبا گوشت کوب حسابی پهنشون کنیدتا نازک نازک بشه ،نون تست یا باگت بزارید خشک بشه وبا پودرسوخاری وادویه ها ترکیب کنید.
*توی یک ظرف دیگه هم ۲تا تخم مرغ🥚 بشکونیدبعدسینه های مرغ رو بزنید توی تخم مرغ وبعدداخل آردی که درست کردیدوبزارید توسینی فر
*حتما کف سینی فرتون کاغذ روغنی بزارید
حالاکرانچی مرغ رو ۳۰دقیقه داخل فریا تستربادمای ۱۸۰درجه بزاریدوروش سس سالسا وپنیرپیتزا بریزین ودوباره ۱۰دقیقه داخل فربزارید تمومههه😍😎
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک تهیه #چای_ماسالا خونگی
من همیشه از طعم فوق العاده چای ماسالا خیلی خوشم میومد
ولی پودر این چایی قیمت نسبتا بالایی داره برای همین خودم با تحقیق زیاد متوجه مواد اولیه چایی شدم و از اون به بعد خودم خیلی آسون و راحت درستش کردم😍
بهتون پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید چون طعم خیلی خوبی داره
بفرست واسه دوستای چایی خورت
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خونگى
مواد لازم:
شير پرچرب(محلى): ۴ ليتر🥛
ماست شيرين: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
شير 🥛را در قابلمه ى مناسب بریزید و بزارید بجوشه، بعد جوش آمدن به مدت ۱۵ دقيقه روی حرارت ملايم قرار دهيد تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر برای ماست ريخته و وقتی شير 🥛به دماى ۴۵-۴۲ درجه سانتیگراد رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو می كنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه ماست است).
دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوب و با کیفیت باشد) رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روی شیر🥛 مایه خورده را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ ساعت بماند و در آخر ماست را باز كنيد و آب جمع شده روی آن را برداريد و در يخچال قرار بديد.
نوش جان😄😍
نكات:
😍سعى كنيد ماست رو يک شبانه روز دست نزنيد تا حسابى خشک بشه و بعد مصرف كنيد.
😍ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد، چون آبى كه ماست داره در كنار جمع می شود و شما می توانيد به راحتى آب رو از ماست بگيريد.
😍تكرار اين كار باعث می شود ماست خشک و چكيده اى داشته باشيد.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e