ـ🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
ـ🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
ـ🍃⃟🕸᭄• ﷽
ـ🕸
ـ🍃⃟
ـ᭄•
3⃣5⃣کانال ها و شبکه های وهابی می گویند که از دید شیعه آدامس جویدن روزه را باطل نمی کند حتی امامان هم #آدامس در حال روزه می جویدند ❗️آیا چنین مطلبی حقیقت دارد ؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/159
4⃣5⃣این نماز تراویح چیست که اهل سنت در شب های ماه #رمضان می خوانند؟ که شیعیان چنین نمی کنند❗️
🍀https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1129
5⃣5⃣با یک اهل سنت بحثم شد بهم گفت شما که دعای جوشن کبیر را در شب قدر می خوانید آیا پیامبر هم میخوند که شما میخونید . خوب من اینو نمیدونم آیا پیامبر میخوند؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2722
6⃣5⃣چرا حضرت علی در شب نوزدهم که شب قدر است در منزل ماندند و برای عبادت به مسجد نرفتند؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3444
᭄•
🍃⃟
🕸
🍃⃟🕸᭄•
🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
#بررسی_فوائد_و_مضرات_روزه_داری
🤔#پرسش
❔این که می گویند روزه گرفتن موجب مرگ سلولهای مغزی می شود یا موجب سنگ کلیه و از کار افتادن کلیه می شود ، چقدر واقعیت دارد ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌ما معتقدیم که روزه داری و امساک موجب سلامتی بیشتر تن و جان می گردد ، چنان که در روایتی آمده است ؛
«خداوند به يكى از پيامبران بنى اسرائيل وحى كرد كه «به قوم خودت خبر بده كه هيچ بنده اى به خاطر من روزه نمى گيرد، مگر آن كه تنَش را سالم مى سازم و پاداش او را بزرگ مى دارم».
« إنَّ اللّهَ عز و جل أوحى إلى نَبِيٍّ مِن أنبِياءِ بَني إسرائيلَ أن «أخبِر قَومَكَ أن لَيسَ عَبدٌ يَصومُ يَوماً ابتِغاءَ وَجهي إلّا أصحَحتُ جِسمَهُ، و أعظَمتُ أجرَهُ»
📚 شعب الایمان ، ج 3 ص 412
❕و در نقل دیگر آمده است ؛
« خداوند متعال در انجيل به عيسى ع وحى كرد كه: «به مردم بنى اسرائيل بگو: هر كس براى كسب رضاى من روزه بگيرد، بدنش را سالم مى كنم و پاداشش را بزرگ مى دارم».« إنَّ مَن صامَ لِمَرضاتي صَحَّحتُ لَهُ جِسمَهُ، و أعظَمتُ لَهُ أجرَهُ».
📚الفردوس ، ج 1 ص 143
👌على عليه السلام فرمود ؛
« روزه، يكى از دو [عامل] تندرستى است. » « الصِّيامُ أحَدُ الصِّحَّتَينِ. »
📚غرر الحکم ح 1683
👌و فرمود ؛
« روزه بدار؛ چرا كه زكات بدن است و سپرى نگهدارنده براى روزه داران است. »
📚امالی مفید ص 222
❕و در نقل مشهوری پیامبر گرامی فرمود ؛
« صوموا تَصِحّوا » « روزه بگيريد تا تندرست شويد. »
📚دعائم الاسلام ج 1 ص 342
👌و در روایت دیگر فرمود ؛
«المِعْدَةُ رأس كلِّ داء و الحِميَةُ رَأسُ كُلُّ دَواء» » « معده اساس هر بيمارى و پرهيز ريشه و سرآمد همه دواها است»
📚بحار الانوار ج 59 ص 290
❕بنابراین ما معتقدیم که روزه گرفتن نه تنها برای سلامتی مضر نیست ، بلکه به سلامتی کمک هم می کند ، چنان که این مساله مورد تصریح دانشمندان متعهد علوم پزشکی نیز واقع شده است .
👌دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در رابطه با فواید روزه داری می گوید ؛
« کم شدن مواد غذایی، به کم شدن چربیهای ذخیره، کم شدن میزان چربی خون و کلسترول و نیز فعال شدن سیستم ایمنی بدن کمک می کند. از طرفی در مدت روزه داری، دستگاه گوارش برای چندین ساعت خالی میماند و در واقع این دستگاه و سایر دستگاههایی که به گونهای در هضم و جذب مواد غذایی دخالت دارند، استراحت کرده و پس از روزه داری به شیوه بهتری اعمال خود را انجام خواهند داد. باید این واقعیت را پذیرفت که روزه گرفتن باعث استراحت معده می شود چرا که در حالت روزه اسید معده به جای غذا به وسیله صفرا، خنثی میشود و زخم معده ایجاد نمیشود.
❕ چندین ماه غذا خوردن مدام باعث می شود تا چربی های مضری در بدن وجود داشته باشد و این یک ماه روزه داری کمک زیادی به تنظیم کردن چربی های نامطلوب بدن می کند. در واقع روزه داری برای اغلب کسانی که گرفتار یک عادت غذایی نامناسب هستند، یک فرصت است برای اینکه این عادت ها را کنار بگذارند.
👌روزه یعنی کم خوردن و کم آشامیدن در مدت معینی از سال و این بهترین راه معالجه و حفظ تندرستی است که طب قدیم و جدید را از این حیث متوجه خود ساخته، مخصوصاً امراضی را که به آلات هاضمه به خصوص کلیه و کبد عارض می شود و توسط دارو نمی توان آنها را علاج کرد، روزه بخوبی معالجه می کند، چنانچه بهترین داروها برای برطرف کردن سوء هاضمه روزه گرفتن است، مرض مخصوص کبد نیز که موجب یرقان می گردد، بهترین طریقه معالجه اش همانا روزه گرفتن است، چه آنکه ایجاد این مرض اغلب اوقات بواسطه خستگی کبد است، که در مواقع زیادی عمل و فعالیت نمی تواند صفرا را از خون بگیرد. پس بهتر است که این بیماران این یک ماه را از دست ندهند. »
🌐https://www.yjc.ir/fa/news/4895893
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
❕همینطور پژوهشگران خارجی نیز تصریح به فواید روزه داری می کنند .
👌دکتر کارلوی آمریکایی در مورد فواید روزه می گوید ؛
« تنها طریق قطع ریشه سرطان روزه است و بس. درمان از طریق روزه فایده ویژه ای در بیماری های کم خونی، ضعف روده ها، التهاب بسیط و مزمن، دمل های خارجی و داخلی، سل، نِقرس، بیماری های چشم، مرض قند، بیماری های جلدی، بیماری های کلیه، کبد، و اسکلیرور، روماتیسم، استسقا، نوراستنی، عرق النساء، خراز (ریختگی پوست) و بیماری های دیگر دارد. »
❕یا دکتر اتوبو خنگر در کنگره پزشکی بغداد گفته است ؛
« شخص روزه دار با سوزاندن رسوبات بیمارگونه و چربی های زائد بدن، کوره متابولیسم خود را می افروزد. در مدت 50 سال که از تأسیس کلینیک اتوبوخنگر می گذرد، بیش از 50 هزار بیمار در این کلینیک، توسط روزه درمان شده اند. »
❕دکتر کارل (فیزیولوژیست بزرگ فرانسوی) نیز معتقد است ؛
« لزوم روزه داری در تمام ادیان تأکید شده است. در روزه ابتدا گرسنگی و گاهی نوعی تحریک عصبی و بعد ضعف احساس می شود، ولی در عین حال کیفیات پوشیده ای که اهمیت زیادی دارند، به فعالیت می افتند و بالاخره تمام اعضا مواد خاص خود را برای نگهداری و تعادل محیط داخلی و قلب قربانی می کنند. »
💠https://www.yjc.ir/fa/news/4895893
❕یا در مورد تاثیر روزه داری در ایجاد سنگ کلیه ، دکتر محمد رضا صفری نژاد ، متخصص ارولوژی می گوید ؛
« تاکنون ثابت نشده که روزه داری فرد را مستعد سنگ کلیه کند چون سنگ کلیه یک بیماری ژنتیکی است و افرادی که سنگ دارند ژن معیوب را دارند. »
🌐https://b2n.ir/f39075
❕همینطور در سایت ویکی پدیا ، تحقیقات جالبی در مورد فوائد روزه داری ، بیان شده است .
👌سال ۲۰۱۲ پژوهشی به سرپرستی دکتر عمر حلاق متخصص قلب در بیمارستان خصوصی آمریکایی دبی در امارات متحده عربی بر روی ۳۷ نفر داوطب بزرگسال نشان داد که پرهیز غذایی روزه یکماهه در رمضان تأثیر مثبت بر شاخص لیپید و سطح کلسترول میگذارد و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. به گفته این گروه، LDL (کلسترول بد) به میزان قابل توجهی کاهش یافته و HDL (کلسترول خوب) افزایش مییابد. افزوده شدهاست که این موضوع در حوزهای بسیار مهم میشود که چاقی زیاد و دیابت همزمان باشند.
❕گزارش دیگری از یک منبع غیررسمی دربارهٔ یک بررسی نشان داد محدود کردن کالری به صورت روز در میان موجب کاهش سرعت تکثیر سلولی در نمونههای آزمایشگاهی سرطانی میشود. همچنین افزایش طول عمر با کاهش کالری در موش، حشرات، کرمها و خمیرترش؛ و افزایش حساسیت و مقاومت انسولین و کاهش ریسک بیماری قلبی.
👌احتمالاً پرهیز غذایی بازده شیمیدرمانی را بهبود میبخشد. بنا به گفتهٔ دکتر مارک پی. متسن، رئیس آزمایشگاه علوم عصبی در انستیتو ملی پیری آمریکا، روزه گرفتن به تناوب و روز در میان، همچون محدود کردن کالری اثرات مثبتی در موشها دارد و بررسی کوچکی که در دانشگاه ایلینوی در شیکاگو بر انسانها انجام شده همان اثرات را نشان میدهد.
❕ بنا بر آکادمی ملی علوم آمریکا، دیگر مزایای بهداشتی عبارت اند از مقاومت در برابر استرس، افزایش حساسیت به انسولین، کاهش ناخوشی و افزایش طول عمر.
❕بنا بر مطالعهای توسط دکتر اریک راووسین، «روزی گرفتن متناوب ممکن است جایگزینی برای محدودیت رژیمی بلندمدت برای افزایش طول عمر باشد».
❕به گفتهٔ پائول برَگ در کتاب معجزه فستینگ (غذا نخوردن دورهای یا روزه)، دفع سموم بدن، پاکسازی رگها و جلوگیری از بیماریهای قلبی و کاهش خطر ابتلاء به دیابت، آلزایمر، از دیگر فواید روزهاست.
👌به گفته شیکاگو تریبون در طول روزهداری آنزیمهای بدن به سمزدایی و شکستن مواد سمی وادار میشوند و غلظت اندورفین در خون افزایش مییابد.
❕مؤسسه ملی کهنسالی در ۲۸ ژوئیه ۲۰۱۱ در گزارشی اعلام کرد که پرهیز غذایی در درمان روی برخی از نمونههای آزمایشگاهی نشان میدهد که احتمالاً به دلیل کاهش کالری ممکن است این روش بتواند در کاهش عوارض منفی شیمیدرمانی از بدن محافظت نماید.
👌به گفته برخی پژوهشگران، گرچه روزه در ماه رمضان برای افرادی که از سلامتی جسمانی برخوردارند بیخطر است ولی کسانی به بیماریهای گوناگون دچار هستند باید با پزشک خود مشورت کنند و از توصیههای علمی در این زمینه پیروی نمایند. »
🌐https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
❕بنابراین اصل مساله روزه داری و تاثیر مثبت آن در سوخت و ساز بدن ، مساله ای نیست که قابل انکار باشد .
👌برخی مطرح می کنند که روزه داری موجب از بین رفتن سلولهای مغزی یا از بین رفتن کلیه ها می شود ، در حالی که سایر متخصصان این ادعاها را از اساس رد می کنند و مردود می دانند و واقعیت خارجی نیز می گوید اگر این ضررهای مهلکی که برخی برای روزه داری ذکر می کنند ، واقعیت داشته باشد ، باید تاکنون جمعیت مسلمین که هر ساله روزه می گیرند ، از بین رفته بودند ، در حالی که چنین نیست و حتی کسانی که علاوه بر روزه واجب ، روزه های مستحب هم می گیرند ، بدون هیچ مشکلی ، سالیان دراز عمر می کنند که نمونه آن در طول عمر علمای مذاهب اسلامی یا مراجع شیعه قابل نمود و ظهور است .
❕به هر حال ما نمی توانیم که حکم مسلم روزه را به خاطر سخنان افرادی که از ضررهای مهلک روزه می گویند و سخنان آنان با واقعیات خارجی و تصریحات سایر متخصصین نیز همخوانی ندارد ، نادیده بگیریم و به سخنان آنان گوش دهیم ، خصوصا آنکه بزرگان آنان تصریح می کردند که یافته هایشان محدود و ناقص است ، الكسيس كارل- دانشمند بزرگ فرانسوى- در كتاب انسان موجود ناشناخته مى گويد ؛
«انسان در واقع يك مجموعه سرا پا راز و ابهام است كه نمى توان او را به سادگى درك كرد.» و در جاى ديگر مى گويد: «در واقع جهل ما از خود، زياد و هنوز نواحى وسيعى از دنياى درونى ما ناشناخته مانده است و بيشتر پرسش هايى كه محقّقين و مطالعه كنندگان زندگى انسان، طرح مى كنند بدون پاسخ مى ماند».
📚خدا را چگونه بشناسیم ، ص 218
👌بر پایه همین علم ناقص است که روزی می گویند از فلان دارو مثلا رانیتیدین استفاده کنید ، اما بعد از مدتی می گویند استفاده نکنید که سرطان زا است یا می گویند برای مقابله با کرونا ، سطوح را باید ضد عفونی کنید ، آنگاه پس از مدتی می گویند که قدرت انتقال کرونا از طریق سطوح خیلی خیلی کم است ( یک در هزار ) و مانند این موارد که گفته های خود را نقض کرده اند ، فراوان اتفاق افتاده است .
❕بنابراین نمی توان حکم مسلم خداوند حکیم و عالم علی الاطلاق را بر پایه گفته های ظنی و ناقص تنی چند از افراد که سخنانشان با واقعیات خارجی و تصریحات سایر متخصصین نیز ، همخوانی ندارد ، نادیده گرفت .
👌بله اگر کسی اطمینان کرد که روزه برایش ضرر قابل توجه دارد ، تکلیفی در گرفتن ندارد ، چنان که در ذیل گفته ایم ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3427
👌اما روزه داری برای افراد سالم ، ضرر قابل توجهی ندارد .
👌البته در همان سایت ویکی پدیا ، اثرات منفی ای هم برای روزه داری ذکر شده است ، اثراتی چون « کمآبی بدن ، تشنگی مفرط، سردرد، خستگی، سرگیجه، کاهش ادرار و غلیظتر شدن آن، ضعف ماهیچه، کاهش انعطافپذیری پوست، گودی چشم، کاهش عرق و مانند این موارد ذکر شده است » که لازمه طبیعی نخوردن و نیاشامیدن است که پس از افطار نیز این اثرات از بین می رود و مشکلی نیز ایجاد نمی کند ، بلکه در مقابل ایمنی و صحت بدن تضمین می شود ، چنان که داروهای شیمیایی تجویز شده پزشکان نیز عوارض جانبی دارد ، اما با این وجود کسی نمی گوید که نباید از این داروها استفاده کرد .
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
ـ🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄• ـ🕸᭄•🍃⃟🕸᭄• ـ🍃⃟🕸᭄• ﷽ ـ🕸 ـ🍃⃟ ـ᭄• 3⃣5⃣کانال ها و شبکه های وهابی می گویند که از دی
ـ🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
ـ🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
ـ🍃⃟🕸᭄• ﷽
ـ🕸
ـ🍃⃟
ـ᭄•
3⃣5⃣کانال ها و شبکه های وهابی می گویند که از دید شیعه آدامس جویدن روزه را باطل نمی کند حتی امامان هم #آدامس در حال روزه می جویدند ❗️آیا چنین مطلبی حقیقت دارد ؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/159
4⃣5⃣این نماز تراویح چیست که اهل سنت در شب های ماه #رمضان می خوانند؟ که شیعیان چنین نمی کنند❗️
🍀https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1129
5⃣5⃣با یک اهل سنت بحثم شد بهم گفت شما که دعای جوشن کبیر را در شب قدر می خوانید آیا پیامبر هم میخوند که شما میخونید . خوب من اینو نمیدونم آیا پیامبر میخوند؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2722
6⃣5⃣چرا حضرت علی در شب نوزدهم که شب قدر است در منزل ماندند و برای عبادت به مسجد نرفتند؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3444
7⃣5⃣آیا مساله تقدیر اعمال در شب قدر با اختیار و آزادی افراد بشر منافات ندارد ❕آیا تقدیر خداوند از افراد بشر سلب اختیار نمی کند ؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2112
8⃣5⃣این که در روایتی گفته شده که مقصود از شب قدر حضرت زهرا است یعنی چه ❗️شب قدر مگر شبی نیست که قرآن در آن نازل شده است ؟
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2115
9⃣5⃣شب ۲۷ ماه رمضان، از شب های قدر
عنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله قال: أَنَّهَا لَيْلَةُ سَبْعٍ وَ عِشْرِينَ.
إقبال الأعمال، ص66
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمودند: شب قدر، شب 27 ماه رمضان است. ❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2144
0⃣6⃣این اختلاف مراجع در باب رویت هلال و اعلام عید فطر چه توجیهی دارد ؟ چرا همه بر یک نظر واحد جمع نمی شوند؟چرا دو دستگی بین مردم ایجاد می کنند ؟
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2156
1⃣6⃣سلسله درروغ ها و اسم های که برای الله متعال ساختن در معتبر شیعه . جکستان های شیعه بازم جک های سروده اند که شمارو به خواندش دعوت میکنیم:
ترجمه✍ سعد الخفاف از ابی جعفر علیه السلام روایت کرد و فرمود در پیش ما 8 مرد بودند و ماه رمضان را یاد کردیم و فرمود. نگویید که این ماه رمضان است و نگوید ماه رمضان رفت و نگویید ماه رمضان امد. 👈چون رمضان اسمی از اسمهایی الله عزوجل است😳 و نمی آید ....
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/3095
2⃣6⃣مبعث خاتم الانبیاء ﷺ در چه زمانی رخ داد؟
✍🏻 آنحضرت ﷺ همزمان با نزول نخستین وحي الهی توسط جبریل امین در غار حرا، به پیغمبری رسید.
﴿شَهۡرُ رَمَضَانَ ٱلَّذِيٓ أُنزِلَ فِیهِ ٱلۡقُرۡءَانُ هُدࣰى لِّلنَّاسِ وَبَیِّنَـٰتࣲ مِّنَ ٱلۡهُدَىٰ وَٱلۡفُرۡقَانِ﴾
ماه رمضان، که قرآن در آن نازل شد. قرآنی که سراسرش هدایتگر مردم است و دارای دلایلی روشن و آشکار از هدایت میباشد، و مایه جدایی [حق از باطل] است. [بقره ١٨٥] ❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/3654
3⃣6⃣چگونه ممكن است اسلام يك دين جهانى باشد، در حالى كه دستورهاى مهم آن مانند «نماز و روزه» در همه نقاط جهان قابل عمل نيست؟ ❕در منطقه قطب شمال و جنوب زمين، نقاطى هست كه طول شب و روز آن هر كدام به شش ماه مى رسد، در چنين #نقاطى نه مى توان روزه گرفت و نه نمازهاى پنجگانه روزانه را به صورتى كه ما انجام مى دهيم مى توان انجام داد ❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2218
4⃣6⃣من سنی بودم به لطف خدا حق را یافتم و شیعه شدم خواستم ببینم که بر اساس روایات اهل بیت آیا باید نماز و روزه های گذشته ام رو که #سنی بودم قضا کنم؟
🍀https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3445
5⃣6⃣از دید مراجع شیعه رابطه جنسی با حیوان گناه نیست زیرا باطل کننده روزه نمی باشد ، سپس می گویند براستی حماقت و خرافات در اسلام پایان ناپذیر است❗️
🍀 https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2700
6⃣6⃣این که می گویند روزه گرفتن موجب مرگ سلولهای مغزی می شود یا موجب سنگ کلیه و از کار افتادن کلیه می شود ، چقدر واقعیت دارد ❗️
☘https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/3834
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
᭄•
🍃⃟
🕸
🍃⃟🕸᭄•
🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•🍃⃟🕸᭄•
#تمکین_زوجین_نسبت_به_نیازهای_جنسی_طرفین
🤔#پرسش
❔قابل توجه بانوان مسلمان:
در اسلام میل و رضایت شما به سکس هیچ اهمیتی ندارد و هر وقت شوهر طلب سکس کرد باید اطاعت کنید! حتی اگر بر روی شتر باشید!
▪️این آخوند در کمال وقاحت میگوید «زن باید به نیاز جنسی مرد، حتی اگر در ماشین باشد پاسخ دهد!» چون نیاز جنسی مرد مهمتر از میل و رضایت زنش است!
اما نکته مهم این است که این سخن آخوند برگرفته از سخن همان ائمه معصوم است ❗️❗️
💠#پاسخ💠
❕یکی از دلایل و حکمت های روشن ازدواج ، آن است که پسر و دختر از طریق ازدواج کردن ، دامان خویش را از فساد و فحشاء حفظ کنند و از مجرای مشروع ، نیازهای جنسی خود را ارضاء کنند ، بر همین اساس پیامبر گرامی در مورد ازدواج پسران فرمود ؛
« اى جوانان ، هر يك از شما كه توان ازدواج دارد، ازدواج كند؛ زيرا ازدواج كردن، چشم را [از نگاه حرام،] بيشتر فرو مى پوشانَد و دامن را پاكتر مى دارد. و هر كس توان [ازدواج] نداشت، روزه بگيرد؛ زيرا روزه، شهوت را فرو مى نشانَد. »
« يا مَعشَرَ الشَّبابِ، مَنِ استَطاعَ مِنكُمُ الباءَةَ فَليَتَزَوَّج؛ فَإِنَّهُ أغَضُّ لِلبَصَرِ، و أحصَنُ لِلفَرجِ. و مَن لَم يَستَطِع فَعَلَيهِ بِالصَّومِ؛ فَإِنَّهُ لَهُ وِجاءٌ »
📚مکارم الاخلاق ، ص 197 _ مستدرک الوسائل ج 14 ص 153
👌و مطابق نقل دیگر فرمود ؛
« سه چيز است كه هر كس براى آنها قرض كند، سپس بميرد و قرضش را ادا نكند، خداوند عز و جل، از طرف او ادا مى كند ... و مردى كه از افتادن در گناه، بر خويشتن بترسد و با گرفتن قرض، زن بگيرد و خودش را [از ارتكاب به گناه] حفظ كند، سپس بميرد و آن قرض را ادا نكرده باشد. »
📚موسوعه معارف الکتاب و السنه ، ج 2 ص 279
👌و همینطور در مورد ازدواج دختران فرمود ؛
«اى مردم! جبرئيل، از سوى خداى لطيف آگاه، نزد من آمد و فرمود: دوشيزگان، به سان ميوه اى بر درختان اند كه هرگاه ميوه اش برسد و چيده نشود، آفتاب، آن را تباه مى گردانَد و بادها پراكنده اش مى سازند. دوشيزگان نيز چنين اند؛ هرگاه به مرحله اى برسند كه زنان مى رسند ، برايشان دارويى جز شوهر كردن وجود ندارد، وگرنه از فساد در امان نيستند؛ چرا كه آنان هم بشرند».
« إنَّ جَبرَئيلَ أتاني عَنِ اللَّطيفِ الخَبيرِ فَقالَ: إنَّ الأَبكارَ بِمَنزِلَةِ الثَّمَرِ عَلَى الشَّجَرِ؛ إذا أدرَكَ ثَمَرُهُ فَلَم يُجتَنَ أفسَدَتهُ الشَّمسُ و نَثَرَتهُ الرِّياحُ، و كَذلِكَ الأَبكارُ إذا أدرَكنَ ما يُدرِكُ النِّساءُ فَلَيسَ لَهُنَّ دَواءٌ إلَا البُعولَةُ و إلّا لَم يُؤمَن عَلَيهِنَّ الفَسادُ لِأَنَّهُنَّ بَشَرٌ. »
📚الکافی ، ج 5 ص 337
❕بر همین اساس خداوند در مورد زوجین می فرماید ؛
« هُنَّ لِباسٌ لَكُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُن » « آنها لباس شما هستند و شما لباس آنها » ( بقره 187 )
👌یعنی همانطور که لباس انسان را از خطرات و گرما و سرما حفظ می کند ، زوجین نیز لباس یکدیگر هستند که یکدیگر را از انحرافات جنسی حفظ می کنند ؛
📚تفسير نمونه، ج1، ص: 650
❕بنابراین یکی از حکمتهای مهم ازدواج ، حفظ شدن زوجین از انحرافات جنسی است و هیچ یک از زوجین حق ندارد که بر خلاف تعهد ازدواجی که به آن ملتزم شده اند ، نسبت به نیازهای جنسی طرف مقابل بی تفاوت باشد ، تا همسرش نتواند از طریق مشروع نیازهای خود را ارضاء کند و به گمراه و انحراف کشیده شود .
👌لذا اسلام بر زن تکلیف کرده است که باید نیاز جنسی شوهر خود را پوشش دهد و بدون عذر شرعی از این وظیفه سرپیچی نکند ، تا مبادا شوهر به گناه و انحراف کشیده شود ، چنان که پیامبر گرامی فرمود ؛
«زنى كه شوهرش او را براى خواسته اش بخواند و او چندان تأخير و تعلّل كند كه شوهرش چُرتش بگيرد و بخوابد. چنين زنى را فرشتگان، تا زمانى كه شوهرش بيدار شود، همچنان لعنت مى كنند».
📚الکافی ج 5 ص 508
👌و خطاب به زنان فرمود ؛
« هرگز نمازهاى خود را طول ندهيد تا اينكه شوهرانتان را [از خود] باز داريد. » « لا تطولن صلاتکن لتمنعن ازواجکن »
📚وسائل الشیعه ج 20 ص 164
👌همینطور مرد نیز وظیفه دارد که نیاز جنسی زنش را تامین کند و خواسته او در مورد جماع و نزدیکی را بپذیرد و نسبت به این موضوع بی تفاوت نباشد تا مبادا همسرش گرفتار انحرافات جنسی شود .
❕پیامبر گرامی فرمود ؛
« هرگاه زن، مردش را دعوت مى كرد، مرد مى گفت: مى ترسم با تو نزديكى كنم ... پس با او نزديكى نمى كرد. پس، خداوند عز و جل اين روش را نهى فرمود كه مرد، به زن زيان بزند » « كانَ الرَّجُلُ تَدعوهُ المَرأَةُ فَيَقولُ: أخافُ أن اجامِعَكِ ... فَيَدَعُها و لا يُجامِعُها. فَنَهَى اللّهُ عَزَّ و جَلَّ عَن ذلِكَ أن يُضارَّ الرَّجُلُ المَرأَة »
📚الكافي: ج 6 ص 41 ح 6، تهذيب الأحكام: ج 7 ص 418
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
❕ امام صادق ع فرمود ؛
« زن عثمان بن مَظعون، نزد پيامبر آمد و گفت: اى پيامبر خدا! عثمان، روزها روزه مى گيرد و شبها در عبادت است ( و با من ارتباط جنسی نمی گیرد ) .
👌 پيامبر خدا با عصبانيت، كفشهايش را برداشت و بيرون رفت تا نزد عثمان آمد. ديد كه مشغول نماز است. عثمان، با ديدن پيامبر خدا نمازش را قطع كرد. پيامبر به او فرمود: «اى عثمان! خداوند متعال، مرا به رهبانيت نفرستاده؛ بلكه مرا با آيين يكتاپرستىِ سهل و ساده گير، فرستاده است. من، هم روزه مى گيرم و هم نماز مى خوانم و هم با همسرم آميزش مى كنم. پس، هر كه آيين مرا دوست دارد، بايد از سنّت من پيروى كند و از جمله سنّت من، ازدواج كردن است».
« جاءَتِ امرَأَةُ عُثمانَ بنِ مَظعونٍ إلَى النَّبِيِّ .... فَقالَ لَهُ: يا عُثمانُ، لَم يُرسِلنِي اللّهُ تَعالى بِالرَّهبانِيَّةِ، و لكِن بَعَثَني بِالحَنيفِيَّةِ السَّهلَةِ السَّمحَةِ، أصومُ و اصَلّي، و ألمِسُ أهلي، فَمَن أحَبَّ فِطرَتي فَليَستَنَّ بِسُنَّتي، و مِن سُنَّتِي النِّكاحُ.
📚الکافی ج 5 ص 494
❕شبیه همین نقل را احمد بن حنبل از علمای اهلسنت می آورد که عبد اللّه بن عمرو [بن عاص] می گوید ؛
« پدرم، زنى از قريش را به همسرى من در آورد. چون بر من در آمد، چندان سرگرم عبادت از روزه و نماز بودم كه به او اعتنا نمى كردم. عمر و بن عاص، به ديدن عروسش آمد و نزد او رفت و گفت: شوهرت را چگونه يافتى؟ همسرم گفت: بهترين مرد است يا همانند بهترين شوهر است آغوش براى ما نگشوده، و بسترى برايمان نمى شناسد!
❕پدرم، به من رو كرد و شروع كرد به نكوهش كردن و زخم زبان زدن به من و گفت: من زنى خانواده دار از قريش را به همسرى تو در آورده ام. آنگاه تو، به خواسته او بى توجّهى مى كنى و چنين و چنان مى كنى؟! سپس نزد پيامبر رفت و از من شكايت كرد. پيامبر در پى من فرستاد و من نزد ايشان رفتم. به من فرمود: «آيا روزها را روزه مى گيرى؟». گفتم: آرى. فرمود: «و شبها را به نماز مى گذرانى؟». گفتم: آرى. فرمود: «امّا من، گاهى روزه مى گيرم و گاهى نيز نمى گيرم. هم نماز مى خوانم و هم مى خوابم، و با زنان، همخوابگى مى كنم. پس، هر كه از سنّت من روى گردانَد، از من نيست».
📚مسند احمد ، ج 2 ص 549
❕یا در ديوان منسوب به امام على عليه السلام در بيان شكايت زنى از شوهرش و پاسخ اميرمؤمنان عليه السلام به او و قضاوت ايشان ميان آن دو چنین آمده است ؛
« [زن گفت] شوهرم، مرد بزرگوارى است و از حرامها بيزار است. شبها را به قيام و قعود مى گذرانَد و پيوسته روزه مى گيرد و مى ترسم كه گنهكار باشد؛ زيرا كه به خواسته من بى اعتناست. و شوهرش پاسخ داد: من هرگز دلباخته آنان نيستم
و هرگز از زنان كام نمى گيرم. نه! بلكه پيوسته در قيام و قعود نمازم؛ زيرا آلوده به گناهانم. كاشكى از آنها به سلامت برَهَم! على عليه السلام ميان آن دو، چنين داورى نمود ؛
« آرام! كه تو با اين كار، گنهكارى نماز خواندن و قيام و قعود، وظيفه توست ليك، سه روز را روزه بدار و چهار روز را بخور و يك شب را با آنان به كامجويى بگذران.
تو حقّ ندارى كه نامرادشان بگذارى. »
« ... و لَيلَةٌ تَخلو لَدَيها ناعِما ما لَكَ أن تُمسِكَها مُراغِما »
📚دیوان منسوب به امام علی ع ص 532 _ بحار الانوار ج 34 ص 440
❕و در روایت دیگر برای آنکه مرد بیشتر ترغیب شود که نیازهای جنسی زوجه اش را تامین کند ، ثوابهایی نیز برای این عمل مرد ذکر شده است چنان که در روایتی امده است که زنی خطاب به پیامبر گرامی فرمود ؛
« شوهرم، نسبت به من، بى اعتناست. فرمود: بيشتر به خودت بِرس ... گفت: هيچ عطرى نبوده كه خودم را با آن براى او خوشبو نكنم؛ امّا او همچنان از من روىگردان است!
👌پيامبر ص فرمود: «اگر مى دانست كه با رو آوردنش به تو، چه پاداشى براى اوست!». زن گفت با رو آوردنش به من، چه پاداشى براى اوست؟
❕فرمود: «هرگاه روى آوَرَد، دو فرشته، او را در آغوش مى کشند، و همانند
كسى است كه در راه خداوند، شمشير بركشد، و چون مجامعت كند، گناهان او همچون برگ درخت، فرو مى ريزند، و هرگاه غسل كند، از گناهانْ شسته مى شود».
📚الکافی ج 5 ص 496
❕بنابراین مرد نیز موظف است که نیازهای جنسی زنش را ارضاء کند و نسبت به این قضیه بی تفاوت نباشد ، همانطور که زن نیز این وظیفه را دارد و بدون عذر شرعی نباید این وظیفه را تاخیر بیندازد ، تا مبادا هیچ یک از دو طرف به گناه کشیده شوند و این یک وظیفه طرفینی مطابق با تعهد ازدواجی است که صورت گرفته است و هیچ یک از زوجین حق ندارند که بر خلاف تعهد مذکور عمل کنند و به یکدیگر ضرر برسانند و زمینه گناه و فساد یکدیگر را مهیا کنند .
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
#روزه_گرفتن_در_دوران_کرونا
🤔#پرسش
❔این که برخی می گویند که روزه اگر بگیریم ، ترس آن را داریم کرونا بگیریم ، چقدر واقعیت علمی دارد ❗️تکلیف روزه گرفتن با ترس از کرونا گرفتن چیست ❗️
💠#پاسخ💠
👌اگر واقعا پزشکان متعهد گفته باشند که روزه گرفتن زمینه کرونا گرفتن افراد را مهیا می کند و انسان نیز ترس عقلائی و اطمینانی برایش ایجاد شود که در صورت روزه گرفتن در معرض هجوم ویروس کرونا قرار می گیرد ، در این صورت وظیفه ای در رابطه با روزه ندارد ، چرا که مضطر شده است و در صورت گرفتن روزه و ابتلاء به کرونا ، خوف مرگ و هلاکت در مورد او می رود ، لذا می تواند روزه نگیرد و بعدا آن را قضاء کند .
❕خداوند می فرماید ؛
« خود را با دست خود به هلاکت نیفکنید » « لَاتُلْقُوا بِايْديِكُمْ الَى التَّهْلُكَة » ( بقره 195 )
❕ امام رضا علیه السلام فرمود ؛
« هر آنچه در آن فساد نهفته شده و مایه ضرر برای جسم و نفس است حرام شمرده شده است» « َ كُلُّ أَمْرٍ يَكُونُ فِيهِ الْفَسَادُ مِمَّا قَدْ نُهِيَ عَنْه ... َ فَحَرَامٌ ضَارٌّ لِلْجِسْمِ وَ فَسَادٌ لِلنَّفْس »
📚بحار الانوار : ج 100 ص 51
👌امام صادق ع فرمود ؛
« هيچ حرامى الهى نيست مگر اين كه خداوند آن را براى كسى كه مضطر شده است ، حلال فرموده است » « لَيْسَ شَيْءٌ مِمَّا حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا وَ قَدْ أَحَلَّهُ لِمَنِ اضْطُرَّ إِلَيْه »
📚بحار الانوار : ج 72 ص 411
❕ دین اسلام ، دین سهل و آسانی است و در مواردی که پیروانش در اضطرار و سختی اند ، احکامش را بر آنها تخفیف می دهد ، چنان که خداوند می فرماید ؛
« در دین برای شما حرج و سختی قرار داده نشده است» « ما جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَج » ( حج 78 )
❗️پیامبر گرامی فرمود ؛
« من برای شریعت سهل و آسان مبعوث شده ام » « بُعِثْتُ بِالْحَنِيفِيَّةِ السَّمْحَة »
📚وسائل الشیعه : ج 8 ص 116
❕بر همین اساس خداوند فرمود ؛
«آن كس كه بيمار يا در سفر باشد روزهاى ديگرى را بجاى آن روزه بگيرد، خداوند راحتى شما را مى خواهد نه زحمت » « مَنْ كانَ مَرِيضاً أَوْ عَلى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُرِيدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَ لا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْر » ( بقره 185 )
👌لذا امام معصوم علیه السلام به روشنی فرمود ؛
« هر زمانی که روزه برای انسان موجب ضرر می شود ، افطار و ترک روزه ، بر او واجب است »
« كُلَّمَا أَضَرَّ بِهِ الصَّوْمُ فَالْإِفْطَارُ لَهُ وَاجِبٌ »
📚الفقیه ، ج 2 ص 133 _ وسائل الشیعه ، ج 10 ص 219
❕مراجع تقلید نیز بر اساس همین آیات و روایات ، فتوای مقتضی را داده اند .
👌رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به این استفتا که «در شرایط کنونی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟» تصریح کردهاند ؛
« روزه از ضروریات ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن یا موجب ایجاد بیماری شود و یا تشدید بیمار و یا افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود در این موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
❕بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت میکند. بنابراین اگر فردی نسبت به امور یادشده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است. »
👌آیتالله مکارم شیرازی نیز می گوید ؛
« در صورتی که واقعاً روزه گرفتن خوف ضرر داشته باشد (آن هم بهتصدیق اطبای حاذق و متدین)، در این صورت میتوانند روزه نگیرند، البته مبادا اشخاص این موضوع را بهانهای برای روزهخواری قرار دهند. »
🌐https://www.alef.ir/news/4000124068.html
👌البته آنچه گفتیم بر اساس این فرض بود که روزه گرفتن ، خطر ابتلاء به کرونا را افزایش می دهد ، اما سازمان بهداشت جهانی ، صراحتا در بیانیه خود تصریح کرده است که روزه داری ، تاثیری بر ابتلاء به ویروس کرونا ندارد ، در گزارش خبرگزاری ها چنین آمده است ؛
« بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی، روزه داری تأثیری بر ابتلاء به ویروس کرونا ندارد. بر اساس این مطلب، هیچگونه سند علمی در مورد روزه داری و خطر ابتلاء به عفونت کویید ۱۹ یافت نشده است. افراد سالم میتوانند مانند سالهای گذشته در این ماه رمضان روزه بگیرند، در حالی که بیماران مبتلا به این ویروس ممکن است مجوزهای مذهبی مربوط به شکستن روزه را با مشورت پزشکان خود در نظر بگیرند، همانطور که هر بیماری دیگری ممکن است شرایط منع روزه را داشته باشد.»
🌐https://b2n.ir/p83547
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
#توضیحی_در_مورد_اشکال_مختلف_اجنه
🤔#پرسش
❔کانال پرسمان اعتقادی روایتی از امام صادق را که به نفع عوام فریبیاش نبوده قیچی کرده!
متن روایت قیچی شده توسط آخوند حوزه:
امام صادق: «هر زمان چیزی می خورید و سگی نیز پیش روی شما است سگ را نیز اطعام کنید...» [📚کافی ج6 ص553]
اما متن کامل روایت:
امام صادق: سگها از جنيان ضعيف هستند. هنگامى كه يكى از شما غذا مىخورد و سگی در مقابلش باشد، به آن غذا دهد و يا دورش كند؛ زيرا سگها نفس بدى دارند. [📚کافی ج6 ص553] ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌ما در پاسخی در ذیل در مورد دیدگاه اسلام در مورد سگ و نجاست سگ ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/3237
❕یاد آور شدیم که نجاست سگ به این معنا نیست که ما بخواهیم سگ را مورد ضرب و شتم قرار دهیم یا کارایی های مثبت سگ را نادیده بگیریم ، و روایتی از امام صادق ع نقل کردیم که در توصیف کارایی مثبت سگ و خلقت مفید او فرمود ؛
« در ميان اين درندگان، «سگ» چنان آفريده شده كه به صاحبش مهر بورزد و از او دفاع و حمايت و نگاهدارى نمايد. در شب تاريك بر ديوارها و بامها بالا رود تا خانه و صاحب خود را از شرّ دزدان [و مزاحمان] نگاهدارى كند. مهر و دوستى سگ و علاقه اش به صاحب خود، گاه به درجه اى مى رسد كه براى حفاظت از جان و مال و حيوانات صاحبش جانش را در خطر مرگ مى افكند. سگ چنان با صاحبش انس و الفت دارد كه همراه او در برابر گرسنگى و تشنگى شكيبايى مى ورزد، راستى چرا در آفرينش سگ اين مهرورزى و مهربانى نهاده شده است؟ آيا جز براى آن است كه سگ نگاهبان آدمى باشد؟ براى آن، نيشهاى برنده، چنگالهاى درنده و صدايى هول انگيز و وحشت آورنده پديد آمده تا دزدى كه در قلمرو حفاظتى آن سگ طمع كرده فرار را بر قرار ترجيح دهد و سگ از آن منطقه به خوبى حراست نمايد. »
📚بحار الانوار ، ج 3 ص 94
👌و همینطور نقل کردیم که امام صادق ع فرمود ؛
«هر زمان چیزی می خورید و سگی نیز پیش روی شما است سگ را نیز اطعام کنید...»
📚الکافی ج 6 ص 553
❕معاندین که تمام تلاش خود را دارند تا اشکالی از پاسخهای ما بگیرند و در برابر اربابان آمریکائی و اسرائیلی خود ، خوش رقصی داشته باشند ، مدعی شده اند که ما این روایت را تقطیع کرده ایم چون به نفع ما نبوده است ، زیرا در ادامه روایت آمده است که سگ ها از اجنه اند و نفس بدی دارند ❗️
👌ما ادامه روایت را نقل نکردیم و برای اشاره به ادامه روایت نقطه چین گذاشتیم ، از این جهت که ادامه روایت مورد بحث ما نبود ، و تنها همان بخشی که نقل کردیم ، مورد استناد و بحث ما بود ، و توضیح در مورد ادامه روایت ، خارج از موضوع مورد بحث ما بود ، زیرا بحث ما در مورد اجنه نبود ، اما هم اینک بر پایه اشکال تراشی معاند ، در مورد ادامه روایت توضیح می دهیم .
❕چنان که در ذیل توضیح داده ایم ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/3374
👌برخی از اجنه ، از اجنه شرور هستند و به انسانها آسیب می رسانند و این اجنه اند که نفس و وجودی پلید و شری دارند .
❕در نقلی از امام صادق علیه السلام آمده است ؛
« ما دشمنانى از جن داريم كه حديث ما را به گوش دشمنان آدمى رسانند، ديوارها مانند آدميان گوش دارند »
📚بحار الانوار ج 60 ص 69
👌یا در نقل دیگری آمده است ؛
« چون پيغمبر براى نبرد با بنى المصطلق بيرون شد، از راه كنارى گرفت و شب رسيد و نزديك دره سختى منزل كرد، و در پايان شب جبرئيل فرود آمد و به او گزارش داد كه گروهى از كفار جن در درون دره جا گرفتند و ميخواهند نيرنگى زنند و بيارانش ضرر رسانند هنگام گذشتن از آن. پيغمبر امير المؤمنين عليه السّلام را خواست و فرمود: بدين دره برو و دشمنان جن خدا آهنگ تو كنند آنها را با نيروى خدا داد خود دفع كن ...»
📚الارشاد ج 1 ص 339
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
👌این اجنه شرور ، می تواند خود را به شکل حیوانات نیز در آورند و به انسانها آسیب برسانند .
❕امام صادق ع فرمود ؛
« اجنه بر سه قسم اند است: بخشى همراه فرشته ها، بخشى پرنده در هوا، بخشى سگان و مارانند » « الْجِنُّ عَلَى ثَلَاثَةِ أَجْزَاءٍ فَجُزْءٌ مَعَ الْمَلَائِكَةِ وَ جُزْءٌ يَطِيرُونَ فِي الْهَوَاءِ وَ جُزْءٌ كِلَابٌ وَ حَيَّات »
📚الخصال ج 1 ص 154
❕در نقل دیگر فرمود ؛
« سگ سیاه یک قسم از جنیان است » «الْكِلَابُ السُّودُ البهم [الْبَهِيمُ] مِنَ الْجِن »
📚بحار الانوار ج 60 ص 93
❕در روایت دیگر آمده است ؛
« مردى به امام باقر عليه السّلام ناليد كه جنیان ما را از خانه هامان بيرون كردند، مقصودش مارهاى خانه ها بود، فرمود سقف خانه ها را 7 ذراع بگيريد و در اطراف خانه كبوتر داشته باشيد، آن مرد گفت: انجام داديم و چيز بدى نديديم. »
«... فَشَكَا إِلَيْهِ أَخْرَجَتْنَا الْجِنُّ مِنْ مَنَازِلِنَا يَعْنِي عُمَّارَ مَنَازِلِهِمْ فَقَالَ اجْعَلُوا سُقُوفَ بُيُوتِكُمْ سَبْعَةَ أَذْرُعٍ وَ اجْعَلُوا الْحَمَامَ فِي أَكْنَافِ الدَّارِ قَالَ الرَّجُلُ فَفَعَلْنَا فَمَا رَأَيْنَا شَيْئاً نَكْرَهُهُ »
📚مکارم الاخلاق ص 128
👌بر همین اساس امام صادق ع فرمود ؛
« خانه پيغمبرى نبود جز در آن دو كبوتر بودند زيرا نابخردان جن با كودكان خانه بازى كنند، و چون كبوتر در آن ات با او بازى كنند و مردم را وانهند. »
« لَيْسَ مِنْ بَيْتِ نَبِيٍّ إِلَّا وَ فِيهِ حَمَامَانِ لِأَنَّ سُفَهَاءَ الْجِنِّ يَعْبَثُونَ بِصِبْيَانِ الْبَيْتِ فَإِذَا كَانَ فِيهِ حَمَامٌ عَبَثُوا بِالْحَمَامِ وَ تَرَكُوا النَّاس »
📚مکارم الاخلاق ، ص 131
❕یا در روایت دیگر ، ابى حمزه ثمالى می گوید ؛
« همراه امام صادق ع بودم ميان مكّه و مدينه، ناگاه به جانب چپ خود رو كرد و سگى سياه بود و فرمود: تو را چيست؟ خدايت زشت كناد چه شتابى دارى؟ مانند پرنده سرعت داشت ، گفتم: اين چيست قربانت؟ فرمود: عثم پيك اجنه است ، هشام اكنون مرده و او ميپرد تا خبر مرگش را به هر شهرى برساند »
« كُنْتُ مَعَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فِيمَا بَيْنَ مَكَّةَ وَ الْمَدِينَةِ إِذَا الْتَفَتَ عَنْ يَسَارِهِ فَإِذَا كَلْبٌ أَسْوَدُ فَقَالَ مَا لَكَ قَبَّحَكَ اللَّهُ مَا أَشَدَّ مُسَارَعَتَكَ فَإِذَا هُوَ شَبِيهٌ بِالطَّائِرِ فَقُلْتُ مَا هُوَ جُعِلْتُ فِدَاكَ فَقَالَ هَذَا عَثْمٌ بَرِيدُ الْجِنِّ مَاتَ هِشَامٌ السَّاعَةَ فَهُوَ يَطِيرُ يَنْعَاهُ فِي كُلِّ بَلْدَة »
📚دلائل الامامه ص 279
👌بنابراین اجنه شرور می توانند به صورت حیواناتی چون سگ یا مار در آیند و به انسان آسیب برساند ، در روایت مورد بحث معاند نیز امام ع یاد آور می شود که اجنه شرور به صورت سگ نیز در می آیند ، اما شما سگ را اطعام کنید ، یا آن را دور کنید و از این طریق ، شرش را دفع کنید ، نه این که به بهانه آنکه ممکن است سگ مذکور جن باشد ، سگ را مورد ضرب و شتم و آسیب قرار دهید .
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir
👌وهابی مدعی است که در کتب شیعه آمده است که ازدواج موقت حرام است ، در ذیل پاسخش را داده ایم ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/2488
#پاسخی_به_شبهه_افکنی_معاندین_با_استدلال_به_کتاب_منیه_الصائمین
🤔#پرسش
◾️نکاتی آموزنده از کتاب مستطاب
(منية الصائمين)از آیت الله محمد صادق صدر:
روايت اول در مورد وارد كردن آلت تناسلى يك مرد در آلت تناسلى يك حيوان، در زمانى كه او روزه است.
#ترجمه:
حالت اول: اینکه مردی #آلت_تناسلی اش را در جلو یا عقب حیوان داخل کند.
در این حالت ممکن است روزه صحیح باشد على رغم اینکه در آن جای تصرف کردن است؛ و گرچه پسندیده تر این است که بنا، بر عدم صحت روزه باشد.
و این در حالتی است به سبب انزال نباشد اما اگر انزال نمایند پس روزه از این جهت که انزال نموده باطل است [نه از جهت ادخال آلت تناسلی اش در جلو یا عقب حیوان]
#منبع:
كتاب منية الصائمين نوشته آيت الله محمد صادق صدر ص ٩٧-٩٨
#نتيجه_گيرى:
شما در زمانى كه روزه هستيد ميتوانيد آلت تناسليتان را در جلو يا عقب يك حيوان وارد كنيد و روزه تان باطل نميشود تا زمانى كه انزال انجام نشود.
جداً هيچ توضيحى ندارم
روايت دوم در مورد مردى است كه در هنگام روزه إلت تناسلى اش را در مقعد مرد ديگرى وارد كند.
#ترجمه:
اینکه یک #مرد آلت تناسلی اش را در پشت یک مرد دیگر داخل کند
و در این حالت اگر سر آلت به تمامی وارد شود، #روزه باطل می شود
اما اگر به طور کامل وارد نشود پس روزه باطل نمی شود به شرطی که #انزال نکند
و روزه اش باطل می شود از این جهت که اگر انزال کند [و نه به خاطر داخل کردن #آلتش در #مقعد آن مرد]
#منبع:
كتاب منية الصائمين نوشته ايت الله محمد صادق صدر ص ٩٧-٩٨
نتيجه گيرى:
دو مرد در هنگام روزه ميتوانند عمل لواط انجام دهند و كماكان روزه بمانند به شرطى كه انزال انجام نشود.........
در دو بخش گذشته مواردى را در مورد نزديكى با حيوانات و همچنين ارتباط جنسى دو مرد و عدم ابطال روزه، خدمت شما نوشتم.
اما در اين بخش عمق فاجعه و تفكر اين مرجع تقليد بسيار معروف شيعه را خواهيد ديد. سر اصل فتواى ايشان خواهم رفت و ترجمه آن.
#ترجمه:
اینکه مردی آلت تناسلی اش را در جلو یا عقب دختر بچه نا بالغی فرو ببرد
اگر به طور کامل و مقدار سر آلت وارد شود روزه باطل است و اگر مقدار حشفه و سر آلت نشود پس روزه باطل نمی شود به شرطی که انزال نکند،
ولى اگر انزال كند روزه اش باطل ميشود.
#منبع: كتاب منية الصائمين ص ٩٧-٩٨
توضيح عمق فاجعه:
ايشان خودِ عمل نزديكى به يك دختر بچه را باطل كننده روزه نميداند و تنها درصورتى روزه شخص باطل ميشود كه شخص عمل انزال را انجام دهد و نه اينكه آلت تناسلى اش را در جلو يا عقب يك دختر نابالغ فرو كرده است ❗️❗️
💠#پاسخ💠
👌کانالهای معاند با تدلیس و تقطیع و هوچی گری ، شبهاتی را مطرح کرده و مخاطبین خود را گول زده و نسبت به احکام اسلام بدبین می کنند ، که نمونه آن همین مورد مطرح شده است .
❕در روایات ما تصریح شده است که یکی از مبطلات روزه ، جماع و نزدیکی کردن است .
👌امام صادق ع فرمود ؛
« پنج چیز است که روزه ، روزه دار را باطل می کند ؛ خوردن و نوشیدن و جماع و سر در آب کردن و دروغ بستن بر خدا و رسولش و ائمه علیهم السلام »
«خَمْسَةُ أَشْيَاءَ تُفَطِّرُ الصَّائِمَ الْأَكْلُ وَ الشُّرْبُ وَ الْجِمَاعُ وَ الِارْتِمَاسُ فِي الْمَاءِ وَ الْكَذِبُ عَلَى اللَّهِ وَ عَلَى رَسُولِهِ وَ عَلَى الْأَئِمَّةِ ع. »
📚خصال ج 1 ص 286
👌علی ع هم در بیان اموری که موجب بطلان روزه می شود و از حدود روزه اند ، فرمود ؛
« اول اجتناب کردن از اکل و شرب و دوم اجتناب کردن از جماع و نزدیکی ... »
«... ٍ أَوَّلُهَا اجْتِنَابُ الْأَكْلِ وَ الشُّرْبِ وَ الثَّانِي اجْتِنَابُ النِّكَاحِ ... »
📚وسائل الشیعه ج 10 ص 32
👌پیامبر گرامی فرمود ؛
« کسی که در روز ماه رمضان ، عمدا جماع و نزدیکی کند ، بر او کفاره لازم است »
« مَنْ جَامَعَ فِي نَهَارِ رَمَضَانَ مُتَعَمِّداً فَعَلَيْهِ الْكَفَّارَةُ. »
📚مستدرک الوسائل ، ج 7 ص 324
🔸ادامه 👇