فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سخنانی جنجالی استاد پناهیان که بعد از آن، افراد و رسانه های منافق، عوامل دشمن و نفوذیها با انتشار کلیپ های تقطیع شده علیه ایشان، شروع به تخریب استاد پناهیان کردند
👤علیرضا پناهیان:
صداوسیما باید آموزش و پرورش را محاکمه کند که چرا هیچ چیزی از نقش یهود در تاریخ اسلام گفته نمی شود. این امر قطعا عمدی است. آموزش و پرورش باید اثبات کند که در خودش جاسوس ندارد. تا وقتی یهود به دانش آموز معرفی نشود، حجاب به همین شکل خواهد بود.
✍یک راه آسان برای شناسایی افراد منافق، عوامل دشمن و نفوذیها اینست که ببینیم کدام رسانه ها و افراد کلیپ هایی را اخیرا علیه استاد پناهیان منتشر کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل استاد پناهیان دربارۀ حسادت به پیامبر و امیرالمومنین
🔹پیشتر برخی رسانههای منافق و نفوذی با انتشار بخش کوتاهی از این سخنرانی، صحبتهای استاد پناهیان را بهخاطر استفاده از واژۀ «گوشتتلخی» نقد و ایشان را تخریب کردند که در این فیلم مشخص میشود، استاد پناهیان توهینی نکرده بودند بلکه واژه ای که دشمنان و منافقین به پیامبر و امیرالمومنین نسبت میدادند را بیان کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فقط دفاع از پناهیان نیست!
هنر تقطیع چه غوغایی میکند! هزاران نفر را به نظر دادن و بدو بیراه گفتن میکشاند بدون اینکه به اصل کلام مراجعه کنند. آنچه پناهیان در برنامه سحری شبکه سه گفت را کامل ببینید. واضح بود. عده ای ژست تقوا و اخلاقمداری میگیرند ولی براساس یک ویدئو تقطیع شده بی اخلاقی میکنند!! نوبر است
دیدن قبل و بعد از ویدیو تقطیع شده که با اخلاقی غیراسلامی به صورت گسترده منتشر شده نشان میدهد، «گوشت تلخ» تعبیر افرادی بوده که به دنبال سودجویی از پیامبر و امیرالمومنین بودند و زمانی که در اسلام بدون باندبازی عدالت برقرار شد، این اخلاق پیامبر و امیرالمومنین را «گوشت تلخی» تعبیر کردند.
اینجا فقط از پناهیان دفاع نمیکنم، بلکه باید گفت چرا بخش عمده ای از مخاطبین براحتی فریب میخورند و خود را مدیون میکنند. حجم پیام های ناسزا و ناروا واقعا ناراحت کننده است. از شعور خودمان دفاع کنیم!
✍علیرضا زادبر
🔴شارژ مرحله سوم کالابرگها / امکان خرید از فردا دوشنبه
♦️سومین مرحله طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک از فردا (۲۰ فروردین) آغاز میشود .
♦️مرحله سوم طرح از ۲۰ فروردین شروع خواهد شد و برابر برنامهریزی انجام شده تا ۱۸ اردیبهشت ادامه داشته و خانوارهای مشمول میتوانند از ۲۰ فروردین ماه نسبت به خرید و استفاده از اعتبار تشویقی اقدام کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ پاسخ استاد پناهیان به منتقدین سخنانش در برنامه ماه من
🚨منبع عبری: مشاور ارشد (ایت الله) خامنه ای: سفارتخانه های اسقاطیل در جهان دیگر امن نیستند...
#انتقام_سخت
♨️#تیتر_فعلا_این_باشه: جمهوری اسلامی بین شرکت کنندگان در راهپیمایی #روز_قدس ساندیس توزیع کرده اما گفته بعد از افطار بخورید!
✍چریک جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ورود مجلس به مسئلۀ افزایش قیمت دلار
🔹حاجیدلیگانی: قیمتها ترمز بریده. مجلس در اولین فرصت رئیس بانکمرکزی را فرا بخواند. اگر ارز نداریم، چرا ارزپاشی میشود؟ اگر داریم، این قیمتها چیست؟
🔹رئیسمجلس: صحن مجلس حتماً جلسهای دربارۀ افزایش قیمت ارز خواهد داشت.
#نظارت #مطالبه_گری
#حذف_دلار
🔴ممنوعیت توزیع و فروش محصولات شرکتهای مرتبط با رژیم صهیونیستی در دانشگاه قم
🔸سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه قم گفت: باتوجه به نقش تعیین کننده بازارهای فروش برخی شرکتها در تامین مالی و بهتبع آن پشتیبانی از سیاستهای رژیم کودک کش اسرائیل از این پس توزیع و فروش محصولاتی که مستقیم و غیر مستقیم با شرکتهای تجاری و بازرگانی رژیم صهیونیستی مرتبط هستند ممنوع است.
🔸سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه قم گفت: برخی از اقلام ممنوعه که فروش و توزیع آن ممنوع است شامل برندهای maggi، dove، nestle، cerelac، lux، nescafe، kitkat،domestos، coffee mate، coca_cola ،cif، pepsi ،danette، و clear میشود.
🔸وی تاکید کرد: این دستورالعمل به معاونت محترم دانشجویی دانشگاه قم و مدیریتهای محترم شرکت تعاونی کارکنان دانشگاه، رستوران ها و بوفههای دانشگاه، مجموعه ورزشی و همچنین رئیس محترم اداره کارپردازی و تدارکات دانشگاه قم ابلاغ شده است.
🔸وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه اقدام خلاف این دستورالعمل، مراتب جهت بررسی به هئیت تخلفات اداری دانشگاه، ارجاع خواهد شد.
✍لازم است تمام مجموعه ها، مدارس، دانشگاهها، ادارات، فروشندهها، خانوادهها و... این سیاست را در پیش گیرند.
شرکت های صهیونیستی فقط موارد گفته شده نیستند و شامل موارد دیگری هم میشوند.
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
اطلاعیه 📣 هر افطار میهمان یک شهید عزیزان روزه دار ،کانال رهپویان بصیرت : نیت کردیم در ماه مبارک رم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
🍃🌺🍃🌸
✨مقدس مثل آیه های قرآن
♻️مهمترين امتياز شهداي ما نسبت به كساني كه در ساير كشورها در راه آرمانهاي خود فداكاري مي كنند انتخاب آگاهانه و به دور از احساس است.
❤️مقام معظم رهبری حفظه الله
✅ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این شبهای قدر ،باعث افتخار و مباهات است که میهمان سفره افطار شهدا هستیم ...
❤️در سفره ۲۷روز ماه مبارک افطار ،میهمان ضیافت ...🌙
✨شهیدان،
آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهرش بنت الهدی رحمت الله علیهما
هستیم امید آنکه ، شامل دعای شهدا بشویم .
😔بیاد #غزه
#القدس_لنا
🔴شهیدصدر: در خمینی ذوب شوید چون او در اسلام ذوب شده است...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعای فرج وشهادت
#یا_زهرا
#سلام_برشهیدان_صدر
#عمود_فکری
#القدس_لنا
#آیه_های_قرآن
#افطار #ماه_مبارک_رمضان
#میهمانی_شهدا
#امام_زمان
#فرج
#غزه
#امیرالمومنین
#روز_قدس
🌹۱۹ فروردین ۱۳۵۹؛ شهادت مغز متفکر وعمودی برای نظام اسلامی ،شهید آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهرش شهیده بنت الهدی (رحمت الله علیهما)
🔶شهید آیت الله محمدباقر صدر در ۲۵ ذیقعده ۱۳۵۳ ه. ق در خانوادهای اهل علم و تقوا در شهر کاظمین به دنیا آمد. در کودکی پدر خود را از دست داد و در نوجوانی همراه برادرش عازم نجف اشرف شد و در حوزه این شهر به تحصیل علوم اسلامی پرداخت و به درجه اجتهاد رسید. آنگاه به تربیت شاگردان و عرضه تحقیقات علمی خود پرداخت.
🔷ایشان علوم اسلامی را با سبکی نو و با تحقیقات انجام یافته لازم مطرح کرده و به مسائل روز و مبتلا به جامعه اسلامی میپرداختند و سیستم آموزشی جدیدی را در جهت اصلاح و پویایی حوزه بینان نهادند تالیفات بسیار گرانبهای ایشان در علوم و زمینههای مختلف از جمله اقتصاد، فلسفه، تاریخ، بانکداری و... حکایت از نبوغ و تبحر ایشان در علوم مختلف دارد.
🔶ایشان با شروع نهضت اسلامی در ایران در سال ۱۳۴۲ شمسی با موضعگیری قاطع به حمایت از حضرت امام پرداختند و پس از تبعید امام به نجف رابطه نزدیکی میان این دو عالم بزرگوار برقرار گردید. بدنبال پیروزی نهضت اسلامی در ایران در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، رژیم بعثی عراق فشارهای خود را بر ایشان بیشتر کرد اما شهید صدر با اعلام تبعیت از امام خمینی (ره) در برابر همه شداید مقاومت کردند...
🔷مردم عراق به منظور اعلام همبستگی با ایشان به سوی نجف حرکت کردند اما رژیم بعثی که از این قیام به وحشت افتاده بود با حمله به مردم حدود ۲۰ هزار زن و مرد را دستگیر و روانه زندانها کرد. آیت الله صدر روز شانزدهم رجب ۱۳۹۹ را اعتصاب عمومی اعلام کردند و به دنبال آن مردم عراق دست از کار کشیده و مغازهها را تعطیل کردند. فردای آن روز عوامل رژیم بعثی آیت الله صدر را دستگیر کرده و در پی این دستگیری، خواهر ایشان شهید بنت الهدی صدر نقش رهبری را بر عهده گرفتند.
🔶با اوج گیری اعتراضات، رژیم بعثی ایشان را موقتا آزاد کرد اما پس از مدتی در ۱۶ فروردین ۱۳۵۹ با حمله به منزل ایشان مجددا ایشان و خواهر گرامیشان را دستگیر به بغداد منتقل کردند. پس از ۳ روز، این دو بزرگوار در زیر شدیدترین شکنجههای رژیم جنایتکار بعثی به شهادت رسیدند
🕊شادی روحشان صلوات
💠آیت الله سیدمحمد باقر صدر و خواهرش بنتالهدی صدر، خواهر و برادری اندیشمند که ویژگی اصلی آنها علم، نوشتن و تحقیق و مبارزه با جهل و ظلم از همین راه بود.
🔶آیتالله سید محمدباقر صدر از علمای برجسته خاندان صدر، تاثیر مهمی بر بسیاری از اندیشمندان پس از خود گذاشته است و بیشتر کتابهایش در قالب منابع مطالعاتی حوزههای مختلف تفکر اسلامی در حوزههای علمیه و دانشگاهها مطالعه و بررسی میشود.
🔷آنها برای کسب علم به نجف مهاجرت کرده بودند و مهمترین استاد بنتالهدی صدر، برادرش سیدمحمدباقر بود. میتوان او را نخستین بانوی شیعه دانست که برای تربیت زنان و دختران عراقی وارد عرصه داستاننویسی شد.
🔷فاطمه طباطبایی، خواهرزاده امام موسی صدر در خاطراتی از بانو بنتالهدی و جلسات بحث او که در کتاب منتشر شده، نقل میکند:
بهخاطر دارم دربارۀ محتوای دو تا از کتابهای شهید صدر یعنی اقتصادنا و فلسفتنا صحبت میکردند. و خاله میگفت راجع به معارف اسلامی و اعتقادی بحث میکنند. چون در بغداد عدهای ضد دین فعالیت میکنند، اینها پاسخ آن شبهات را میدهند. بنتالهدی در حال نگارش کتابهایی هم در همین زمینهها بود.»
🔆آمنه صدر، معروف به بنتالهدی و شهیده صدر (۱۳۵۷-۱۴۰۰ق/۱۹۳۷-۱۹۸۰م)، خواهر شهید سید محمدباقر صدر، از زنان نویسنده و فعال فرهنگی-سیاسی عراق در قرن چهاردهم هجری قمری بود.
🕊او نزد برادرش سید محمدباقر صدر، شیخ زهیر الحسون و ام علی الحسون درس آموخته و به فعالیتهای سیاسی و فرهنگی پرداخت. از فعالیتهای وی میتوان به تشکیل جلسات خانگی دینی، نوشتن مقاله در مجله الاضواء، سرپرستی مدارس الزهراء، نوشتن کتاب، داستاننویسی و سرودن اشعار مذهبی اشاره کرد.
🔅وی، بهدنبال اعتراض به دستگیری برادرش و سخنرانی در حرم حضرت علی (علیهالسلام) که به تظاهرات در شهرها و کشورهای مختلفی انجامید، توسط رژیم بعث زندانی و همراه بردارش اعدام و به شهادت رسید.
♻️شهید آیت الله سید محمدباقر صدر (۱۳۵۳-۱۴۰۰ق)، فقیه جامع الشرایط، فیلسوف، مفسّر، متفکری آگاه به فرهنگ و علوم زمان، نویسنده، سیاستمدار و یکی از بزرگترین اندیشمندان مسلمان در قرن چهاردهم هجری بود.
وی در کاظمین و نجف تحصیل کرده و از شاگردان برادرش سید اسماعیل صدر، سید ابوالقاسم خویی، محمدرضا آلیاسین، صدرا بادکوبهای و دیگر بزرگان بود. او علاوه بر فقه و اصول علوم حدیث، رجال، درایه، کلام و تفسیر را نیز آموخت و از بیست سالگی به تدریس پرداخت. ایشان علاوه بر مرجعیت به فعالیتهای سیاسی اشتغال داشت که مقابله با کمونیستها، مقابله با حزب بعث عراق و تکفیر آنها، تأسیس حزب دعوت اسلامی، تشکیل جماعة العلماء، بیداری مردم عراق برای قیام، حمایت از انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی برخی از فعالیتهای این عالم بود.
🔻 ایشان دیدگاههایی درباره اقتصاد اسلامی دارد که به تبین آن پرداخته و در این زمینه هم کتابهایی نگاشته است. از او تالیفات بسیاری برجای مانده که میتوان به کتاب فلسفتنا، اقتصادنا، الاسلام یقود الحیاه، دروس فی علم الاصول اشاره کرد.
🔵 نبوغ خواهر و برادر عراقی در حمایت از انقلاب ایران
🔻خواهر و برادری که در نبلوغ، هوش و استعداد سرآمد حوزههای علمیه نجف و کربلا بودند از نخستین ماههای آغاز مبارزه امام خمینی در مهر ۱۳۴۱ با ایشان همراه شدند و به مرور حمایتهایشان از انقلاب اسلامی را بیشتر کردند. سید محمدباقر صدر طی حکمی درباره شهدای انقلاب اسلامی نوشت: «کسانی که در ایران برای دفاع از اسلام و مسلمین قیام کرده و کشته میشوند، شهید هستند و خداوند آنان را با امام حسین علیه السلام در بهشت محشور میگرداند ان شاءالله تعالی.
🔷حاصل ازدواج سید حیدر و دخترِ آیتالله شیخ عبدالحسین آل یاسین دو پسر و یک دختر به نامهای اسماعیل، محمدباقر و آمنه بنتالهدی بودند که در تاریخهای ۱۶ اردیبهشت ۱۳۰۱، ۱۰ اسفند ۱۳۱۳ و دوم اسفند ۱۳۱۷ در شهر کاظمین به دنیا آمدند. که هر کدام منشاء برکت و خیرات بسیار شدند.
🔺آیتالله العظمی سید حیدر صدر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۱۹ در ۴۴ سالگی به علت بیماری چشم از جهان فرو بست. همسر ایشان نیز در سال ۱۳۶۴ بدرود حیات گفت.
با درگذشت پدر، سید اسماعیل ۱۸ ساله متکفل تامین مخارج خانواده شد.