✦؛﷽✦
#معرفی_کتاب
📙 معرفی چند کتاب و مقاله پیرامون بعثت پیامبر اکرم، حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم)
🔗اولین نماز بعد از بعثت پیامبر به جماعت برگزار شد، جواد احسانی مقدّم
🔗بعثت تا غدیر در سیره پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)، واحد تحقیقات مرکز غدیرستان کوثر نبی (ص)
🔗بعثت در کلام خاندان رسالت، ابراهیم شفیعی سروستانی
🔗بعثت رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، علی موسوی گرمارودی
🔗بعثت رسول خدا (صلی الله علیه وآله)، هاشم رسولی محلّاتی
#مبعث
🔷 عید مبعث جهانی است
🔹چند نکته:
اول: یکی از مهمترین آثار بعثت نبی اسلام تغییر منزلت و جایگاه زن در جامعه عصر جاهلی است.
دوم: بحث زنده به گور کردن دختران در برخی قبایل و ارث نبردن زنان و حتی به ارث گذاشتن آنها برای وارثان نشانی بر نگرش تحقیرآمیز جامعه عصر جاهلی به زن است. شواهد قرآنی و روایی برای این مطلب وجود دارد که در پی شکایت همسر ابوقیس بن اسلت به پیامبر که پسر متوفی می خواست وی را به ارث ببرد، آیه ارث زنان نازل شد.
سوم: پس از ظهور اسلام بسیاری از احکام غیرانسانی مربوط به زنان، مردود و احکام جدیدی با حفظ کرامت و منزلت انساني زنان تأسیس شد.
چهارم: 23 سال زمان اندكي برای تغییرات قابل توجه و عمده در نگرش ها و رفتارهای جاهلی بود. به نظر می رسد در صورت استمرار خط هدايت نبوی پس از رحلت پیامبر(ص) و تثبیت ولایت و خلافت بلافصل امام علی(ع) و پس از وی ائمه معصومین(ع)، این امر به وقوع می پیوست و جایگاه مطلوب زنان در شریعت ترسیم می شد،
پنجم: با تغییر مسیر خلافت و تبدیل سیاست های خلفای سه گانه از تثبیت آموزه های انسانی- الهی شریعت به فتوحات، اتفاق چشمگيري در حوزه مسائل زنان مواجه مشاهده نمي شود. در عصر نبوی بحث آموزش زنان و خواندن و نوشتن در صدر برنامه های مربوط به زنان قرار گرفت.
ششم: ورود زنان به فعالیت های سیاسی مانند هجرت و بیعت و امان دهی در جریان فتح مکه ، حضور در جنگ ها، امدادگری و ... زمینه مشارکت سیاسی جامعه زنان را در سایه دین اسلام فراهم ساخت. همچنین عرصه های فرهنگی مانند روایتگری زنانی چون ام سلمه ، زینب عطاره و فعالیت های اقتصادی افرادی مانند زینب بنت جحش و رائطه همسر عبدالله بن مسعود تقدم زنان بر همسران در پذیرش اسلام نیز جلوه دیگری از جایگاه و نقش زن در عصر نبوی را به نمایش گذاشت و نشان از استقلال فکری و عقیدتی آنان در دوره اسلامی داشت.
پس، عید مبعث بر جهانیان و نه فقط مسلمانان مبارک باد
@tayyebi8
🖊خانم دکتر ناهید طیبی
#معرفی_کتاب
📙«شادکامی در اسلام و روانشناسی مثبت»
🖊استاد پسندیده.
یکی از ضروری ترین پژوهش ها، بررسی شادکامی (سعادت) در منابع اسلامی است.
این بدان جهت است که از یک سو شادکامی، مطلوب همه بشر بوده و با سرنوشت انسان گره خورده است. از سوی دیگر، آنچه در صحنه عمومی جامعه به چشم میخورد احساس ناکامی و ناشادکامی است.
این در حالی است که متون دینی آکنده از آموزه های سعادت بخش و شاد کام کننده اند. دین در حقیقت ارائه کننده برنامه شادکامی است.
✅ مجموعه مطالب این کتاب عبارتند از :
(۱) ماهیت شادکامی
(۲) سازه رضامندی
(۳) سازه نشاط
(۴) نظریه کلان شادکامی
و (۵) نقد نظریه های شادکامی در روانشناسی با نظریه اسلامی شادکامی
🌐 صفحات مجازی
#بصیرانه
#مقتدرانه
#معرفی_کانال_ارزشی
🔶️ صعود ۳۵ پلهای رتبه تولید علم ایران در سالهای پس از انقلاب اسلامی
رئیس مؤسسه ISC از صعود ۳۵ پلهای رتبه تولید علم ایران در سالهای پس از انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از رتبه 52 در ابتدای پیروزی انقلاب به رتبه 17 در تولید علم دست یافته و تولید علم ایران اکنون نسبت به اول انقلاب اسلامی ایران بیش از 150 برابر شده است.
#ایران-در مسیر رسیدن به قله
@IRANAMAA
🛎 رصد اخبار علمی، دستاوردهای صنعتی، رتبه های دانشگاه ها و اساتید ایران در جهان در کانال ایران نما
#معرفی_مرکز
🔷 مرکز جامع مشاوره بنیاد کرامت
✅ خدمات رایگان روانشناسی به۳۰۰ هزار نفر
🔹 مرکز جامع مشاوره بنیاد کرامت رضوی در سال ۱۳۹۹ با هدف توسعه خدمت تخصصی مشاوره به افراد کم برخوردار جامعه، کانونهای تخصصی مشاوره و مددکاری را با استفاده از ظرفیت خادمیاران استانی ایجاد کرد.
20151005090921-9878-73.pdf
408.4K
#معرفی_مقاله
#بهداشت_روانی
#روانشناسی_اجتماعی_سیاسی
#مبعث
🔷شیوه های پیامبر اکرم(ص) در مدیریت روانی جامعه اسلامی
🖊سیدحسین علیانسب
این پژوهش با هدف بررسی شیوه پیامبر اکرم در مدیریت روانی جامعه و پاسخگویی به این سؤال که «دولت ها چگونه روحیه و اراده ملت خود را برای همکاری مدیریت کنند؟» انجام شد. بدین منظور از روش پیمایش تاریخی و تحلیل نظریِ مواردِ مربوط به حکومت پیامبر رحمت استفاده شد. دستاوردها نشان داد که ایشان بدون خروج از مسیر اخلاق اسلامی، با روش های متعدد، جامعه را در مقابل دشمن، بانشاط و آماده نگاه می داشتند؛ بعضی از آن روش ها؛ عبارتند از:
✅ توجه به ویژگی های روان شناختی مخاطبان، تعامل مستقیم و عاطفی با مردم، دانش افزایی و آگاهی بخشی به آنان، مشارکت دادن آنان در امور سیاسی، اجتماعی و نظامی، استفاده از ظرفیت گروه های مرجع، بازسازی روانی جامعه پس از بحران ها، احیای نظام ارزشی جامعه و حراست اعتقادی؛ و جلوگیری از حضور عناصر سست عنصر در صف مسلمین. بدین ترتیب،
✅ پیامبر اکرم بدون اینکه بر منابع مادیِ آنان چیزی افزوده باشد، آنان را به قدرتِ بسیار تأثیرگذار منطقه تبدیل کرد.
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#روانشناسی_اجتماعی
🔷 مشارکت اجتماعی و عزت نفس ملی
🛎 خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را درخودشان است تغییر دهند
سوره رعد آیه ۱۲
🖊کنشگری اجتماعی سبب خودارزشمندی و تقویت عزت نفس میشود و در انسجام هویت توحیدی موثر می باشد.
#مبعث
🔷 مبعث پیام آور صلح و محبت و یهودستیزی
از تاریخچه پیدایش یهود،برخی فرقه های این قوم با مفاهیمی چون خودخواهی و جنایت عجین شده اند. از وقایع جهان که امروزه زیاد مرور میشود ،
تجاوز، نسل کشی است و این سازه پیچیده ای است که قرآن طی مجموعه آیاتی ضمن معرفی ویژگیها ، بر هذیان صهیونیسم نیز خط بطلان میکشد
که دیگر نپندارند دست خدا بسته است؛ در حالیکه خداوند علاوه بر آنکه ید قدرتش(یداه مبسوطتان) بر همه گسترده است، توبيخ متناسب با عمل نموده و دست آنان را قفل شده اعلام میکند و وعده خاموش کردن آتش دشمنی آنان را نیز داده است: «وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ ۚ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا ۘ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ... كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ ۚ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا ۚ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ»(مائده،۶۴).
پروردگار عالم، روحيّهى مؤمنان را با بيان وضع نكبتبار مخالفان تقويت نموده(تقویت تقلیلی)«ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ» و رمز عزّت را ايمان به قدرت الهى و ارتباط حسنه با امّتها و ملّتها معرفی مینماید:(خدایاوری) «بِحَبْلٍ مِنَ اللَّهِ وَ حَبْلٍ مِنَ النَّاسِ».
ذلت و سرگردانی سنت الهی و وعده به یهود است؛ چرا که مُهر ذلت و بیچارگی بر آنها زده شده تا زمانی که توبه کنند و بسوی خدا باز گردند(آل عمران، ۱۱۲).
حال میبینیم که با وجود سرمایههای هنگفت و حمایت همه جانبه از طرف غولهای اقتصادی دنیا و با وجود سلاحهای هستهای(بمب فسفری) در مقابل عدهای از جوانان،زنان و کودکان غیور، مؤمن و استوار، بستوه آمده و کاری از پیش نبرده و نخواهند برد؛زیرا مسلمانان در این یارکشی،خدا را انتخاب کرده اند:«أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلی نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ»(حج،۳۳).
قدرت ایمان را در الله اکبر گفتن کودک زخمی، در تلقین شهادتین کودکی به برادرش و صدها نمونه دیگر مشاهده که رسش را در تربیت اسلامی نشان میدهد. کودکان خودشکوفایی که در بحران و موقعیت، ایمانشان قواعد روانشناسی غرب را برهم زد و روانشناسی اسلامی با مبانی نظری الهی را به رخ کشید.از زیباییهای فرهنگ انتظار بعنوان یک روش خودتنظیمی هیجانی، مشعوف شده و تنظیم رغبت را بر مدار الهی یافتیم نه مادی.
این میوه های درخت بعثت است که پس از قرن ها هنوز پربار است. ما به اعتلای تربیت اسلامی بر خود می بالیم که چنین کودکان خودشکوفایی را تربیت نموده است. این بیداری،رسالت ما کنشگران اجتماعی را صدچندان مینماید که فرهنگ و تمدن اسلامی را به عرصه آورده و کام تشنه جهان را با شربت روح افزای الهی سیراب گردانیم.(ان شاءالله)
🔹ضمن تبریک این عید بزرگ دلمان گرم است به وعده الهی و پیروزی صالحان: «وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ...»(نور،۵۵).
🖊م. صفری
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16748
#معرفی_کتاب
📙تبار انحراف
🖊 مهدی طائب
🔹یهود و عصر بعثت
تبار انحراف ؛ پژوهشی در دشمنشناسی تاریخی (قسمت دوازدهم) تحریف تاریخ
«و خداوند به من گفت:… نبیای را برای ایشان، از میان برادران ایشان، مثل تو معبوث خواهم کرد و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هرآنچه به او امر فرمایم، به ایشان خواهد گفت و هرکسی که سخنان مرا که او به اسم من گوید، نشنود، من از او مطالبه خواهم کرد». (عهد عتیق، تثنیه، باب ۱۸، شمارههای ۱۸-۲۰)
یک. تحریف تاریخ
بخش عمدهای از تاریخ قرآن، به بازگویی تاریخ بنیاسرائیل و یهود و رویارویی آنان با پیامبر آخرالزمان اختصاص یافته و همین دلیل کافی است تا نویسندگان مسلمان به این موضوع توجه کنند. اما با نگاهی هرچند گذرا به کارنامه آثار نویسندگان شیعه، چنین چیزی را نخواهیم دید. حتی در کتابخانهها نیز در این زمینه آثار فراوانی یافت نمیشود. در بیان علت این امر باید گفت: یهود برای اثرگذاری بر تاریخ، بسیار کوشیده و هزینههای هنگفتی برای تحریف تاریخ صرف کرده است. ایجاد سیستمی برای حذف و سانسور کتابها و نوشتارهای ضدیهودی، از جمله این تلاشهاست. یهود اینهمه توفیق در تحریف تاریخ را، مدیون آموزشهایی است که در دوران بیابان دیده است.
با جستوجوی اندکی در تاریخ، ردپای یهودیان را در جنگهایی که ضد آنها برپا شده، خواهیم یافت. مظلومنمایی یکی از مهمترین ابزار آنان برای دستیابی به هدف بوده است. گویی در طول تاریخ، دستی در کار بوده تا یهودیان را از سالهای پیش از میلاد تا قرون حاضر، همواره ستمکش و در عین حال، شجاع و راسخ در عقیده نشان دهد. آمار شگفتانگیز کشتارهای یهودیان که بیشتر به صورت اعدام دستهجمعی گزارش شده است، احتمال جعل و دستکم، تحریف را در ذهن تقویت میکند. (۲)
پس از عیسی علیهالسلام تنها عنصر تهدید علیه یهود، پیامبر آخرالزمان بود. آنها اوصاف او را که در تورات نیز آمده است، دقیق میدانستند، ولی با تحریف معنوی، آیات مربوط به آن حضرت را به گونهای دیگر تفسیر کردند. (۳) خداوند درباره این عمل آنها میفرماید:
«إِنَّ الَّذِینَ یکْتُمُونَ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ الْکِتَابِ وَ یشْتَرُونَ بِهِ ثَمَناً قَلِیلاً أُولئِکَ مَا یأْکُلُونَ فِی بُطُونِهِمْ إِلاَّ النَّارَ وَ لاَ یکَلِّمُهُمُ اللَّهُ یوْمَ الْقِیامَةِ وَ لاَ یزَکِّیهِمْ وَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ (۴) آنان که کتابی را که خداوند نازل کرد است پنهان میدارند، تا بهای اندکی بستانند، شکمهای خود را جز از آتش انباشته نمیسازند و خدا در روز قیامت با آنها سخن نگوید و پاکشان نسازد و برای آنها عذابی دردآور است.»
سازمان یهود که مجموعه گستردهای از اطلاعات را در اختیار دارد، پیامبر آخرالزمان را همانند فرزندان خویش، میشناخت. (۵) این سازمان که عیسی علیهالسلام را به پیامبر مفقودالاثر تاریخ تبدیل و در حواریون او نیز نفوذ کرد، برای نابودی تهدید نهایی، چه کرد؟
سازمان یهود پس از حضرت عیسی علیهالسلام جز اسلام، هیچ تهدیدی در برابر خود نمیدید. آنان درباره اسلام، اهداف آن، آورنده و ادامه دهنده آن، اطلاعات جامع و کاملی داشتند. با توجه به آموزشهای پیشین و تجربه عملی آنها و نیز با توجه به تاکید و پشتکار این سازمان در رسیدن به حکومت جهانی، طبیعی بود که در برابر این تهدید به برنامهریزی و مقابله بپردازد، همانگونه که در برابر عیسی علیهالسلام ایستاد و شایعه فحشای مریم سلاماللهعلیها و تصمیم به سنگسار ایشان (۶) و براندازی عیسی علیهالسلام از برنامههای یهود بود.
مجموعه عملیات یهودیان برای مبارزه با پیامبر آخرالزمان، در سه مرحله طرحریزی شده بود:
۱ – ترور پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله و جلوگیری از ظهور ایشان؛
۲- ایجاد موانع بر سر راه ایشان برای جلوگیری از رسیدن به قدس؛ چون قدس محور خواستهی یهود بود و اگر این منطقه به دست پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله فتح میشد، یهود برای همیشه ناامید میگردید؛
۳- نفوذ در حکومت پیامبر خاتم صلیاللهعلیهوآله و حاکمیت بر آن.
رشدانه(سبک زندگی)
#معرفی_کتاب 📙تبار انحراف 🖊 مهدی طائب 🔹یهود و عصر بعثت تبار انحراف ؛ پژوهشی در دشمنشناسی تاریخی (
#بعثت
🔷 دو: انتظار جهانی
عصر بعثت، ادیان مدعی آن روز، همچون مسیحیت و یهود، از شخصی میگفتند که ظهور میکند و جهان را از فتنه و ستم و بیعدالتی پاک میسازد. بیشترین ترویج این عقیده، از سوی جهان مسیحیت بود. کشیشان و عالمان مسیحی که در جهان آن روز، در معرض تهاجم شدید شرک و کفر بودند، برای مبارزه با آن فساد و برای اینکه مومنان را امیدوار نگه دارند، آیاتی را که در انجیل مربوط به پیامبر صلیاللهعلیهوآله است، میخواندند.
«الَّذِینَ یتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِی الْأُمِّی الَّذِی یجِدُونَهُ مَکْتُوباً عِنْدَهُمْ فِی التَّوْرَاةِ وَ الْإِنْجِیلِ (۷) آنان که از این رسول، این پیامبرامی، که نامش را در تورات و انجیل مییابند، پیروی میکنند».
از سوی دیگر، یهودیان نیز منجی آخرالزمان را از خویش میدانستند. یهودیانی که در مکه زندگی میکردند، به یمن، حبشه و شام هجرت کردند. نجران یمن که مرکز مسیحیان بود، از اخبار مربوط به پیامبر آخرالزمان موج میزد. همه منتظر او بودند. آنان تا اهالی مکه را میدیدند، میپرسیدند: در شهر شما اتفاقی نیفتاده است؟ (۸) چون مطابق کتابهای آنان، پیامبر موعود، در جبل فاران که همان جبل النور و غار حرا در مکه است. (۹) ظهور میکرد. این خبر به مکه رسید و دهان به دهان میگشت. مسیحیان در عصر نزدیک به بعثت، به مکه مهاجرت کردند. کشیشها و عالمان آن روز، آستانه ظهور را نزدیک میدیدند و برای درک حضور پیامبر آخرالزمان به مکه رفته بودند. آنها براساس تفاوت برداشتهایشان از تورات و انجیل، مکانهایی متفاوت را برمیگزیدند (۱۰) و در این مکانها منتظر ظهور بودند.
زمانی حضرت عبدالمطلب برای تجارت به یمن که در عصر تولد پیامبر در سلطه ایرانیان قرار داشت، رفته بود. شبی فرماندار یمن، عبدالمطلب را در خلوت فرا خواند و گفت: میخواهم رازی از رازهای خود را برایت بازگویم و از تو میخواهم آن را پنهان كنی تا هنگام ظهور فرار رسد. در شهر شما طفلی خوشرو و خوشقامت به دنیا آمده که یگانه اهل زمین است. در کتابهای بنیاسرائیل، وصف او از ماه شب چهاردهم و روشنتر است. او پس از بیان ویژگیهای پیامبر موعود، آهی از حسرت کشید و ادامه داد: کاش در عصر پیامبری او بودم و از جان یاریاش میکردم. سپس عبدالمطلب را به پاسداری از او در برابر یهود سفارش کرد و هشدار داد که اگر آنها او را بیابند، وی را خواهند کشت. (۱۱)
پینوشتها:
۲- روژه گارودی، نویسنده و محقق فرانسوی که به دلیل تالیف کتابهای ضد صهیونیسم محاکمه شد. در یکی از تالیفات خود به موضوع یهودستیزی با افسانه نژادکشی بنیاسرائیل اشاره کرده و مطالبی شگفت از منابع غربی در اینباره آورده است. (ر.ک: تاریخ یک ارتداد، ص ۱۷۶)
۳- در اینباره. ر.ک: حاج بابا قزوینی یزدی، محضر الشهود فی ردّ الیهود.
۴- بقره، آیه ۱۷۴.
۵- خداوند در آیه ۱۴۶ سوره بقره میفرماید: «الذین آتیناهم الکتاب یعرونه کما یعرفون أبنائهم و ان فریقا منهم لیکتمون الحق و هم یعلمون : اهل کتاب همچنان که فرزندان خود را میشناسند، او را میشناسند ولی گروهی از ایشان در عین آگاهی حقیقت را پنهان میدارند.» در روایت نیز نقل شده است که عبدالله بن سلام میگفت: والله ما میشناسیم محمد را زیاده از آنچه فرزندان خود را میشناسیم، زیرا که وصف آن حضرت را در کتابهای خود خواندهایم و در آن شک نداریم و وقتی او را در میان شما میبینیم، گویی متوجه فرزندمان شدهایم. (ر.ک: تفسیر القمی، ج۱، ص ۱۹۵).
۶- نساء، آیه ۱۵۶.
۷- اعراف، آیه ۱۵۷.
۸- السیره، الحلبیه، ج۱، ص۱۱۳.
۹- التوحید صدوق، ص۴۲۷؛ عیون اخبار الرضا، ج۲، ص۱۴۸.
۱۰- دیرهای بین راهها، که در روایات اسلامی نام آنها به مناسبتهای مختلف آمده است که مثلاً امیرالمومنین علیهالسلام از آن عبور کرده یا سر امام حسین علیهالسلام در راه شام بدآنجا راه یافته است. از این گروهند.
۱۱- بحارالانوار، ج۱۵، صص ۱۴۸-۱۵۰؛ البدایة و النهایة، ج۲، ص ۳۲۹ و ۳۳۰.
#حکیمانه
✍️ امیرالمومنین على عليه السلام:
💠 چنين بود كه ـ خداوند #فرستادگان-ش را در ميان آنان ـ مردم برانگيخت و #پيامبران خود را پى در پى به سوى آنها گسيل داشت تا:
1️⃣ پايبندى به #ميثاق_فطرت الهى را از آنان مطالبه كنند؛
2️⃣ #نعمت-هاى از ياد رفته خداوندى را به يادشان آوردند؛
3️⃣ با ابلاغ #رسالت_الهى حجت را بر آنان تمام كنند؛
4️⃣ گنجينه هاى پنهانِ #خِرد-ها را بر آشوبند و #شكوفا كنند؛
5️⃣ و آيات قدرت و #حكمت_الهى را بر آنان بنمايانند.
📖 «فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ، وَواتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِياءَهُ،لِيَسْـتَأْدُوهُمْ مِيثـاقَ فِطْـرَتِهِ،وَيُذَكِّـرُوهُمْ مَنْسِىَّ نِعْمَـتِهِ،وَيَحْتَجُّـوا عَلَيْهِمْ بِالتَّبْـلِيغِ،وَيُثِيرُوا لَهُمْ دَفائِنَ الْعُقُولِ،وَيُرُوهُمْ آياتِ الْمَقْـدِرَةِ».
📚 نهج البلاغه، خطبه ۱.
#بعثت
#فلسفه_بعثت
#بعثت
🔷 «برانگیختگی برای نجات انسان»
🎙امام خامنه ای
🔹 بعثت پیغمبر خاتم صلیاللهعلیهوآلهوسلّم از لحاظ اهمیت، در رأس همهی حوادث بزرگ و کوچک تاریخ بشر قرار میگیرد.
۱۳۷۶/۰۹/۰۷
🔸 پیغمبر، انسانها را به حرکت و قیام دعوت کرد. قیامِ لله در همه شرایط زندگی بشر کارساز است.
۱۳۸۲/۰۷/۰۲
🔹 جبههی مقابل بعثت، جبههی جاهلیّت است. جاهلیّت را یک امر مربوط به یک مقطع تاریخیِ مشخّص و معیّنی نباید دانست؛ جاهلیّت ادامه دارد، همچنانکه بعثت ادامه دارد
۱۳۹۵/۰۲/۱۶
🔸 انقلاب، ادامهی بعثت پیغمبر بود، جمهوری اسلامی ادامهی بعثت پیغمبر است.
۱۳۹۸/۰۱/۱۴
🔹 هر انسان مسلمانى وظیفه دارد که بعثت نبوى را در زندگى شخصى خود و در دنیاى خود تحقّق ببخشد.
۱۳۶۸/۱۲/۰۴
base 1.apk
12.13M
🔷 اپلیکیشن کارنامه
#معرفی_نرم_افزار_ارزشی
🔹اپلیکیشن کارنامه، تقویمی متفاوت است که تاریخ همه دستاوردهای نظام اسلامی است را جمع نموده و تلاش دارد تا خدمات و توفیقات آن را از فردای پیروزی انقلاب اسلامی را روایت کند.
از دیگر مزایای این تقویم قابلیت جستجوی تمامی خدمات انقلاب میباشد و تاریخ آن را به نمایش میگذارد.
امیدبانی برای انتخابات.mp3
29.01M
#امید
#انتخابات
#کنشوری_اجتماعی
💠 امید بانی برای انتخابات
🎙حجت الاسلام و المسلمین قنبریان
❓ در فرصت اندک باقیمانده تا انتخابات چه میشود کرد؟!
🔹 دو مهارت از امیدبانی در کوتاه مدت:
1⃣ فن آوری اجتماعی رَوْح الله
2⃣ فرآوری تجارب موفق و ناموفق
#انتخابات
#بصیرانه
💠 ویژه برنامه «انقلاب و پرسشهای نسل نــــو »
🎙با حضور حجج اسلام:
🔸 سعید صلح میرزایی - احمد رهدار - مصطفی اسکندری - محمد امیری طیبی
💠پاسخ شبهات:
🔸انقلاب و پرسش های نسل نو
🔸تفاوت نسل پهلوی و نسل جدید
🔸بررسی شبهات روز پیرامون دوره پهلوی
🔸علم، آزادی و قدرت نظامی در دوران پهلوی
🔸بررسی شبهات اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران
🔸وضعیت سنجی جمهوری اسلامی ایران در مقابله با فساد اقتصادی
🔸شاخص کیفیت زندگی در ایران در مقایسه با غرب
⏱ زمان پخش:
📆 ۱۸ بهمن تا ۲۴ بهمن
🔸پخش در تلویزیون اینترنتی پاسخ:
🖇 لینک تلویزیون اینترنتی پاسخ
🔹مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه
#مقتدرانه
🔷 پیشنهادی برای آشنایی با پیشرفت ها
مستند« شوق آور»، گزارشی از بازدید امام خامنه ای از نمایشگاه دستاوردهای علمی و فرهنگی
#معرفی_کتاب
#امام_خمینی
📙مبانی نظری فلسطین در اندیشه امام خمینی (ره)
🖊 اسراء رنجبر
در مقدمه این کتاب میخوانیم: امام خمینی (ره) اولین مرجع تقلید و پیشوای بزرگ مذهبی است که مجوز حمایت از مبارزان فلسطینی را صادر کرد و با دوراندیشی تمام بر حفظ آثار جنایت اسرائیل به عنوان عامل سمبلیک در جهت تحریک و تشویق مسلمین علیه موجودیت مسبب اصلی جنایات یعنی رژیم اشغالگر تاکید نمودند. ایشان وجهه اسلامی و بعد اعتقادی مبارزه با اسرائیل را کارسازترین روش برای بسیج ملت مظلوم فلسطین و جلب حمایت امت اسلام از آنان معرفی کردند و اتخاذ روشهای دیگر همچون قومیت عربی را انحراف در مسیر مبارزه برای آزادی قدس میدانستند.
#معرفی_کتاب
📙درآمدی بر نظریه حاکمیت نوین در مکتب امام (ره)
ناشر: پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
🖊 محمدرضا فلاح شیروانی
در این کتاب نویسنده تلاش میکند در دو سرفصل مجزا، عناصر حاکمیت نوین در مکتب امام (ره) و چشمانداز ایران اسلامی در افق ۱۴۰۴ را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد.
#معرفی_کتاب
📙امید و امیدآفرینی در نگاه امام خمینی (ره)
ناشر: حبیب
🖊 محمد رجائینژاد