روزنگار کاشان l نقد و نظر
علی هاشمی طاهری 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستونهم 🔹«علی هاشمی طاهری» پس از سالها فعالیت
علی هاشمی طاهری
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستونهم
🔸گفتن از عملکرد «آقای هاشمی طاهری» بازی دو سر سوخت است. خوب و بد بگوییم به ضرر خودمان است. میگویند به آقای ساداتینژاد گفتهاند چرا ایشان را در لیست مورد حمایت شوراها -دوره اخیر- قرار دادهاید؟! گفته است چکار کنم؟! استخوان در گلو است!
🔸هاشمی طاهری جانباز است، سالهای در فضاهای اجتماعی خدمت کرده است، حاضر در همۀ جلسات است! همراه همۀ مسئولین است! در تمام انتخابات حضور فعال داشته است! یا خودش کاندیدا شده و به رقابت پردخته است یا از کاندیدایی حمایت کرده و برای او رأی جمع کرده است!
🔸جانباز است. یک دست خود را برای خدا داده است. آدم با دو دست هم نمیتواند زندگی خود را اداره کند ولی این مرد دیار طاهرآباد همیشه آراسته است و شما هیچ وقت ایشان را ژولیده و گوریده نمیبینید.
🔸حاضر در همۀ جلسات است؛ حضور - صرفاً حضور - در هریک از جلسات اداری عذاب الهی است. جلساتی که از ابتدا که پا در آن میگذارید نفستان بند میآید و انتظار میکشید به پایان برسد تا یک نفس راحت بکشید!
🔸یک دوره حضور در شورا آدم را پیر میکند! شورایی که هیچ اختیاری بر آن واگذار نشده و همۀ مطالبات شهر و شهرستان و منطقه بر سر آن آوار شده است! ولی او از ابتدای شوراها تقریباً در همۀ دورهها حضور داشته است!
🔸اگر دست در دست او بگذارید با فشار دستان، زور و بازویش را به رختان کشیده و به نوعی میگوید همچنان قدرت در دستان اوست!
🔸ولی او یک نقطه ضعف دارد که همۀ اینها را تحت شعاع قرار داده است! نقطۀ ضعفی که به نظر میرسد در این ویدیو به جبران آن کوشیده و در پی اصلاح آن بر آمده است!
🔸هاشمی طاهری در بخشی از ویدویو میگوید انتخابات تمام شده است. به رأی مردم احترام بگذاریم. اکنون فرصت همدلی رسیده است. ولی آیا اگر به عملکرد گذشته خود بازگردد چنین بوده و چنین کرده است؟!
🔸آیا او در دوره گذشته شوراها به رأی مردم احترام گذاشت و در برابر اراده اکثریت سر تعظیم فرود آورد؟! خیر؛ چنین نکرد! در همان جلسه انتخاب شهردار صدای خود را بالا برد و «انا لله و انا الیه راجعون» سر داد و با مخالفتهای خود هزینه هزار میلیارد تومانی بر شهر و مردم شهر تحمیل کرد!! از این نمونه بسیار است که در این مجال نمیگنجد!
🔸دوستداران او با زبان بیزبانی میگویند باید تندیس «علی هاشمی طاهری» را به پاس جانبازی و جانفشانی و استقامت او در امور اجتماعی ساخته و در یکی از میدانهای شهر نصب کرد ولی از ایشان خواهش کرد به خاطر خدا خود را از فعالیتهای شورایی بازنشسته کند تا بیش از این به خودش، جایگاه شورا و منافع مردم ضرر و زیان تحمیل نشود!
⬅️ تاریخ انتشار: دوازدهم اردیبهشتماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
معلم مهربانی 🔸معلم هدیه خدا است که حداقل درخواستهای زمینی را فرو نهاده تا با ایثار و از خودگذشتگی
آزادی و مسئولیت
🔸بیشتر مردم واقعاً آزادی را نمی خواهند، زیرا آزادی شامل مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت وحشت دارند.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
خسارتی برای کاشان و فرهنگ و تمدن بر باد رفتهاش 🔹حامیان🔹 بخش پانزدهم 🔸امروز ویدیوی مراسم یک خیر
40 دانشگاه 40 دانشجو
🔹دانشگاه کاشان🔹
بخش شانزدهم
🔸این روزها جامعه آمریکا با اعتراضات دانشجویی در مخالفت با نسلکشی اسرائیل در غزه مواجه است. گفته میشود دامنۀ اعتراضات دانشجویی که از هفتههای پیش شروع شده روز به روز گستردهتر شده و تاکنون بیش از 40 دانشگاه این کشور را در بر گرفته است.
🔸دانشجویان آمریکایی با وجود حمله پلیس، تعلیق و برکناری برخی دانشجویان و اساتید همچنان بر خواستههای خود پافشاری کرده و از دولت آمریکا میخواهند دست از حمایت اسرائیل برداشته و جلوی جنایتهای این رژیم را بگیرد.
🔸دانشگاه کاشان در حمایت از اعتراضات دانشجویی دانشگاههای آمریکا تجمعی برگزار کرده که متأسفانه در عکسهای منتشر شده اثری از 40 دانشجو و استاد دیده نمیشود. دانشگاهی که برای خود شهری است و چندین هزار استاد، دانشجو و کادر اداری در خود جای داده است. آیا از این نشانهها میتوان نتیجه گرفت حقطلبی و ظلمستیزی دانشجویی در کاشان به خواب رفته است؟!
ادامۀ این یادداشت را در روزنگار بخوایند
⬅️ تاریخ انتشار: چهاردهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
40 دانشگاه 40 دانشجو 🔹دانشگاه کاشان🔹 بخش شانزدهم 🔸این روزها جامعه آمریکا با اعتراضات دانشجویی در
48.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکر یک استاد
🔸یکی از اساتید دانشگاه کاشان ضمن ارسال این ویدیو به مواردی اشاره کرده و یادآوری کردهاند تحلیلهای غیرواقعی روزنگار در خصوص دانشگاه کاشان ذهنیت منفی نسبت به این رسانه و دانشگاه به دنبال خواهد داشت.
🔸این تذکر را در پست بعدی بخوایند
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تذکر یک استاد 🔸یکی از اساتید دانشگاه کاشان ضمن ارسال این ویدیو به مواردی اشاره کرده و یادآوری کرده
تذکر یک استاد
🔹🔹یکی از اساتید دانشگاه کاشان ضمن ارسال این ویدیو به مواردی اشاره کرده و یادآوری کردهاند:
🔸🔸در کلیپ منتشر شده حداقل ۱۵۰ نفر از اساتید و دانشجویان حضور دارند ولی در متن گفته شده حتی 40 نفر از اساتید و دانشجویان به این مراسم نیامدهاند. بنده در این ویدیو حدود ۷۰ استاد و بیش از ۶۰ دانشجو میبینم. حدود ۳۰ کارمند نیز اساتید و دانشجویان را همراهی کردهاند.
🔸🔸بررسی تعداد شرکتکنندگان در مراسم نسبت به تعداد کل اساتید و دانشجویان آن دانشگاه یک روش مناسب برای تحلیل نیست. همۀ اساتید و دانشجویان در زمان برگزاری راهپیمایی و تحصن در دانشگاه حضور ندارند و افزون بر این تعداد زیادی از دانشجویان در این زمان در کلاسهای درس حاضر شدهاند. برگزاری کلاس درس اینجانب در زمان برگزاری مراسم یک نمونۀ از آن است.
🔸🔸اگر این روش تحلیل را بپذیریم پس باید نمازگزاران یک مسجد را شمارش کرده و درصد آن را نسبت به محله و شهر محاسبه کنیم. آن موقع نتیجه خواهیم گرفت که درصد ناچیزی از مردم در نماز جماعت شرکت میکنند.
🔸🔸باور دارم حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه کاشان به ویژه در این برنامه که تبلیغ زیادی برای آن نشده بود و صرفاً ۲ ساعت قبل از برگزاری مراسم اعلام و اطلاعرسانی شد؛ خوب و قابل قبول است. فکر میکنم در سایر دانشگاههای کشور که از جمعیت دانشجویی و اساتید بیشتری برخوردار است، حضور در اینگونه مراسم شاید کمتر از این باشد.
🔸🔸به نظر میرسد تحلیلهای غیرواقعی «روزنگار» در خصوص دانشگاه کاشان ذهنیت منفی نسبت به این رسانه و دانشگاه به دنبال خواهد داشت. در هر صورت برای جنابعالی نیکی و زیبایی طلب مینمایم.
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
تذکر یک استاد 🔹🔹یکی از اساتید دانشگاه کاشان ضمن ارسال این ویدیو به مواردی اشاره کرده و یادآوری کرد
سیاستهای قهری رئیس دانشگاه
🔹🔹یکی از کارکنان دانشگاه کاشان نظری متفاوت دارد و معتقد است بعضی از سیاستهای قهری رئیس دانشگاه یکی از دلایل عدم استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه کاشان در این مراسم است:
🔸🔸سلام و عرض ادب
🔸🔸دانشگاه کاشان تعداد 1135 نفر پرسنل اعم از کارکنان و هیات علمی دارد. افزون بر این تعداد دانشجویان این دانشگاه بالغ بر 8000 نفر است که در روز ذکر شده تقریباً همه در دانشگاه حضور داشتند. برنامه یاد شده در تمام گروهها اطلاعرسانی شده بود.
🔸🔸به نظر میرسد سیاستهای بعضاً قهری رئیس فعلی دانشگاه یکی از دلایل عدم استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه کاشان در مراسم مذکور است.
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
سیاستهای قهری رئیس دانشگاه 🔹🔹یکی از کارکنان دانشگاه کاشان نظری متفاوت دارد و معتقد است بعضی از سیا
انفعال دانشجویی
🔹یکی از مدیران فرهنگی با کولهباری از دانش و تجربه ناشی از سالهای مدیریت فرهنگی و اجرایی در شهرستان در تحلیل کم و کیف مراسم حمایت از اعتراضات دانشجویان و اساتید آمریکا که در دانشگاه کاشان برگزار شد معتقد است:
🔸یکی از دوستان استاد یکی از دانشگاههای آمریکاست. چهل سال است که در آنجاست. مرتب با ایشان در تماس هستم. میگوید شما در ایران قدر کشور، نظام و رهبری را نمیدانید.
🔸دیروز میگفت مهمترین دانشگاههای آمریکا به هم ریخته و پلیس مستاصل شده است. پلیس با تهدید، ارعاب و کتک تعدادی از دانشجویان را بازداشت کرده ولی نتوانسته از پس تجمع دانشجویان برآید.
🔸حرکت دانشجویان موج بیداری است. اصلا بحث شیعه وسنی و مسائل دیگر نیست بلکه جنبش بیداری و عدالتخواهی و ظلم ستیزی است که دانشجو را بیدار کرده و به جنبش درآورده است.
🔸اما در ایران وضعیت به گونه دیگری است. گویا مانند ماهی در آب هستیم که قدر آب را نمیدانیم. ما در ایران اکسیژن و هوا داریم، امنیت کامل داریم و شب و روز به راحتی مشغول کار و استراحت هستیم. در جاده ها با فراغت بال سفر کرده و داخل پارکها چادر میزنیم و .....
🔸شرایط ایران در طول این چند دهه تغییر کرده است. یاد دارم در سال 57 برای کمک به طبس رفته بودیم. فوج فوج دانشجو برای کمک میآمد ولی آیا الان چنین است؟!
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
آزادی و مسئولیت 🔸بیشتر مردم واقعاً آزادی را نمی خواهند، زیرا آزادی شامل مسئولیت است و بیشتر مردم از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگیزه و نیاز
🔸معلمها عاشق کارشان هستند. عاشق این که با بچهها باشند و آموزش بدهند. خدا لطف کرده وجودشان را سرشار از مهربانی قرار داده و عشقی که لبریز میشود؛ کجا بهتر از کلاس درس و جمع دانشآموزان که صرف آن شود؟!
🔸نه این که حقوق و پول و مزایا برایشان اهمیت نداشته باشد؛ دارد! ولی نیازشان برای نثار مهر و محبت بیشتر از انگیزهشان برای دریافت پول و حقوق است!
🔸بازم روز معلم بر همۀ معلمها که هدیه خدا روزی زمین هستند مبارک باد.
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
انفعال دانشجویی 🔹یکی از مدیران فرهنگی با کولهباری از دانش و تجربه ناشی از سالهای مدیریت فرهنگی و
دانشگاه بیحال و در خود فرورفته
🔹نگران نباشیم و صورت مسئله را پاک نکنیم. نخست بپذیریم که مسئلهای وجود دارد؛ آن وقت برای حل آن اقدام کنیم. از اتفاقات برای مچگیریهای سیاسی استفاده نکنیم. تمرین کنیم همان چه هستم ببینیم نه آنچه دوست داریم. تمرین کنیم آنچه هست بپذیریم نه آنچه که میخواهیم. رئیس دانشگاه ابتکار عمل به خرج داده و برای حمایت از اعتراضات دانشجویی آمریکا فراخوان راهپیمایی داده است ولی به نظر میرسد دانشجویان استقبال نکردهاند! علت چیست؟!
🔹یکی دیگر از اساتید دانشگاه کاشان معتقد است:
🔸به نظر من دانشگاه دیروز و امروز بسیار متفاوت شده است
🔸دانشگاه در دهه ی قبل و قبلتر از آن نقش بسیار مهمی در تحولات اجتماعی و سیاسی جامعه ما ایفا کرده است ولی امروز دانشگاه ما بی حال و دچار یک در خود فرورفتگی شده که حتی مقام معظم رهبری اخیرا در جمع دانشجویان و فعالین دانشجویی فرمودند که من از دانشگاه و فعالین دانشگاهی راضی نیستم.
🔸به نظرم باید با اساتید و حتی دانشجویان سابق و امروز فعال در این خصوص به بحث و گفتوگو نشست.
🔸این مسائل علل مختلفی دارد
🔸به نظرم بخشی از آن سیاستزدگی و نیز دلزدگی دانشگاه از سیاست است. بخشی مربوط به تغییر اولویت دانشگاهیان از مسایل سیاسی و اجتماعی به اقتصادی است. جامعه دانشگاهی از آینده ی خود نگران است.
🔸اینها مواردی است که قابل بحث است.
🔸امروز بیشتر توجه دانشجو به فضای مجازی است به معنای رهایی در یک دریای بیکران اطلاعات خوب و بد که صرفا جنبه سرگرمی پیدا کرده و دانشجو را اسیر خود کرده است. از اینرو به فضای بیرون توجه کمتری دارد!
🔸امروز دل نگرانی دانشجو بیشتر معطوف به آینده مبهم خود بوده و به موضوعات پیرامونی بیتوجه شده است! اصولاً وقت گذاشتن برای این موضوعات در اولویتهای جوان دانشجوی امروز قرار ندارد!
🔸شایسته است مسئولین دانشگاهی راهکاری برای این آسیب پیدا کرده و سیاستگذاریها دانشگاه معطوف به آن باشد.
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
انگیزه و نیاز 🔸معلمها عاشق کارشان هستند. عاشق این که با بچهها باشند و آموزش بدهند. خدا لطف کرده و
معصومۀ اخوان
🔸سرکار خانم معصومۀ اخوان بانوی نیکوکاری که هر از چند گاه از آمریکا به ایران آمده تا از بچههای بیسرپرست دیدن کند، چند روزی است که درآستانهی بهار و میلاد حضرت رسول (ص) و به عادت هر سال در زادگاه خود در کنار بچههای بیسرپرست این دو شهر از امید و بهار و آینده و عشق به بچهها سخن میگوید.
🔸...خوشبختانه در کاشان و آران و بیدگل کسانی که روح بزرگ و اندیشهی سترگ خانم اخوان را درک میکنند و میل همکاری با او را در خود دارند، کم نیستند. ولی فراموش نشود که خانم اخوان یک «فرهنگ» است که باید نهادینه شود. یک «ارزش» است که باید تقویت شود. یک «انرژی» است که نباید از دست برود.
🔸این گزارش را در روزنگار بخوانید.
⬅️ بازنشر: شانزدهم اردیبهشت ماه 1403
⬅️ تاریخ انتشار: ماهنامه بهشت پنهان / فروردین ماه 1389
روزنگار کاشان l نقد و نظر
معصومۀ اخوان 🔸سرکار خانم معصومۀ اخوان بانوی نیکوکاری که هر از چند گاه از آمریکا به ایران آمده تا از
نگین کاشان/معصومه اخوان
🔸سرکار خانم معصومۀ اخوان بانوی نیکوکاری که هر از چند گاه از آمریکا به ایران آمده تا از بچههای بیسرپرست دیدن کند، چند روزی است که درآستانهی بهار و میلاد حضرت رسول (ص) و به عادت هر سال در زادگاه خود در کنار بچههای بیسرپرست این دو شهر از امید و بهار و آینده و عشق به بچهها سخن میگوید.
🔸خانم اخوان انسان استواری است. سنیّ از او گذشته است. از ناراحتی قلبی نیز در امان نیست. اما فکر بچههای محروم مملکتش مشغلهی شبانهروزی اوست. در چند سال اخیر من از نزدیک شاهد دوندگیهای خستگی ناپذیر او برای تأسیس خانههایی در جهت نگهداری و سامان دادن به کودکانِ به حاشیه رانده شدهی جامعهی ایرانی بودهام. او فعّالیتهایش را از اقدام به راهاندازی دفتری برای کمک به کودکان باقی مانده از زلزله (در سراسر دنیا) در آغاز دههی هفتاد، شروع کرد و بعد (در ایران) رسیدگی به کودکان آسیب دیده از طلاق و ضربه خورده از پریشانیهای خانوادگی را در مسیر فعالیّتهای انسان دوستانهاش قرار داد.
🔸خوشبختانه در کاشان و آران و بیدگل کسانی که روح بزرگ و اندیشهی سترگ خانم اخوان را درک میکنند و میل همکاری با او را در خود دارند، کم نیستند. ولی فراموش نشود که خانم اخوان یک «فرهنگ» است که باید نهادینه شود. یک «ارزش» است که باید تقویت شود. یک «انرژی» است که نباید از دست برود.
🔸خانم اخوان برای دهها فرزند بینوای شهر ما یک «مادر» است که باید کاری کرد تا احساسات مادرانهاش زخمی نشود. او نه دروغ را میداند که چیست. نه از نیرنگها و دوز کلکهایی که در جامعهی امروز ایران رایج است، خبر دارد. همهی کسانی که با او سر و کار دارند این وظیفه را دارند که فرصت های اورا دستخوش تهدید قرار ندهند.
🔸بانوی نامدار شهر ما ناز پرورده است و در خانوادهی اصیلی تربیت شده است. عقدهایی از کسی به دل ندارد. اگر وقت فراغی داشته باشد با غیبت و تهمت هرز نمیرود. گل پروری و آرایش باغ و گوش سپردن به موسیقی ایرانی و خواندن کتاب و تر و خشک کردن شوهری که در سن شصت سالگی هنوز یکی از پرکارترین اساتید دانشگاه هاروارد، به حساب می آید، از امور روز مرهّی اوست. همسر، بچهها وخانوادهاش در آمریکا از جایگاه معتبری برخوردارند. بنابراین آنچه را که این بانوی شایسته در کشور و در زادگاه خود هزینه می کند، همه برخاسته از اصالتهای ذاتی اوست. اقبال دنیا نیز به او اقبالی است که از رهگذر رنج و زحمت حاصل شده است نه از مسیر رانت و مفتخوری.
🔸جامعهی ما میتواند از او درس انسانیت یاد بگیرد. جامعهی ما امروز بیش از هر چیز به انسانیّت نیاز دارد.
🔸انسان بودن و انسانی زیستن نیز تکیه کلام خانم اخوان در فرهنگسرای مهر کاشان بود.
🔸ناگفته نماند که این جلسه بر خلاف جلسه های پیشین که توسط هیئت امنای خانههای بهار برگزار میشد، نتوانسته بود درست برنامهریزی داشته باشد. و اگر صحبتهای خانم اخوان در پایان نمیبود، نشست بسیار کماثری از کار در میآمد. در جلسهی مزبور تعداد زیادی ازچهرههای شاخص آران و بیدگل نیز حضور داشتند. آقایان مسلم مکارم نژاد، عباس غیرتی، خاتمی، تمسکی، صنعت پور، دکتر کبرایی، مسعود فرزانگان، حاجی مظفّری و آقای آیت سنجر ( وکیل دادگستری) از جمله کسانی بودند که به چشم من آمدند.
🔸در این شب که با عنوان «همایش هماندیشی مراکز شبه خانواده بهاران «در فرهنگسرای مهر کاشان برگزار شد، دختر چهارسالهای از یکی از خانههای بهار(خانه بهشت) کاشان، در پشت تریبون قرار گرفت و با صدای ظریف و کودکانه خود، سرود ای ایران را برای حاضرین اجرا کرد.
🔸در موقع اجرای این سرود شاید کمتر کسی با خود فکر میکرد که خانم اخوان صحبتهای خود را همراه با اشکهایی آغاز خواهد کرد که این دختر چهارساله برای او برانگیخت.
✍️حیدرعلی عنایتی بیدگلی
ماهنامه بهشت پنهان / فروردین ماه 1389
⬅️ بازنشر: هفدهم اردیبهشت ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نگین کاشان/معصومه اخوان 🔸سرکار خانم معصومۀ اخوان بانوی نیکوکاری که هر از چند گاه از آمریکا به ایران
پلنگ خیال من
🔸15 سال پیش به توصیه یکی از دوستان رسانهای نسخهای از ماهنامهای که مسئولیت آن را به عهده داشتم دست گرفته و از پلههای دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان بالا رفتم. بالاخره یکی از اساتید فرهنگی را یافتم. نشریه را تقدیم کرده و درخواست همکاری کردم. میدانستیم دستی به قلم دارد و میتواند کمک کند.
🔹نگاهی به من کرد. نگاهی به نشریه انداخت. صفحات آن را ورق زد. شناسنامه آن را مرور کرد و گفت چشم. خبر میدهم.
🔹شاید آن روزها پلنگ خیال من در نقشۀ ماه بود که چنگ در آن اندازد. نمیدانم دنبال این بود که سری در سرها درآورد. رسانهای شده و همه شهر او را شناخته و با نگاه تحسین نگاه کنند. ولی هرچه فکر میکنم ردی از این چیزها نمیبینم. خیلی سادهتر از این حرفها بود. آنچه به یاد مانده است به درست یا نادرست تصور این بود نفس جامعهای که در آن زندگی میکنیم بند آمده و نیاز به تنفس فرهنگی و رسانهای دارد.
🔸کمکی از آن استاد نرسید. بالاخره نشریه اضافه بر این که مستلزم تأمین هزینه است که به سختی با کم گذاشتن از زندگی شخصی تأمین میشد، افزون بر این نیازمند همراهی و همکاری شخصیتهای دانشگاهی و فرهنگی و رسانهای است. هرچه بود آن استاد به هر دلیل متقاعد نشد همکاری کند و شاید اندیشید کلاس درس و تربیت دانشجویان برای جامعه لازمتر است.
🔸دیشب با دعوت بزرگواری در جلسهای حاضر شدم. مهمان جلسه که شخصیت اندیشمندی بود ضمن برشمردن اقدامات ارزشمند خود در حوزه اجتماعی در کاشان، کشور و جهان، از کار در کاشان گلایه کرد. از نامهربانیهای سازمانها گفت و گفت: «یک فارغالتحصیل دانشگاهی نیافته که در قبال حقوق پای کار بایستد و متعهد به آن بماند» و تصادفاً استادی که از شرایط سیاسی و فرهنگی جامعه گلایه کرد.
🔸اکنون نتایج اقداماتِ پیش و پس 15 سال گذشته پیش روی ماست. نه اندک کار فرهنگی ما سودی به جامعه رسانده نه -به نظر میرسد- تربیبیافتگان دانشگاهی!
🔹این روزها -خوب یا بد - می گذرد ولی آنچه مسلم است اگر نگرانی برای جامعه وجود دارد مستلزم اقدامات عمیق و کارشناسی است تا حداقل برای آینده به کار آید!
⬅️ بازنشر: هفدهم اردیبهشت ماه 1403