بداخلاقی و تخریب کاندیدا را کنار بگذاریم
برای نظر شورای نگهبان احترام قائل شویم
افتخار منطقه بزرگ کاشان فرهنگ و تمدن کهن و دیرینه است؛ فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی. شایسته است این فرهنگ در رقابتهای انتخاباتی بیش از هر دوره متجلی گردد.
با وجودی که هنوز هفته تبلیغات انتخاباتی شروع نشده است متأسفانه برخی هواداران کاندیدای محترم فضای مجازی را با توهین، افترا و بداخلاقی برای دیگر کاندیدا آلوده کرده و فضای غبارآلوده و مسمومی به وجود آوردهاند.
شایسته است افرادی که قائل به انتخابات هستند برای رأی شورای نگهبان نیز احترام قائل شوند. داوطلبین انتخابات که به این مرحله رسیدهاند حتماً مورد تایید شورای نگهبان هستند. باید گفت حتماً مواردی که از هماکنون برای تخریب کلیۀ کاندیدا در فضای مجازی منتشر میشود، چیزی بیش از آن و پیش از این در اختیار هیأتهای محترم اجرایی و نظارت و شورای نگهبان قرار گرفته است. ولی جمعبندی شورای نگهبان تایید صلاحیت تعدادی از داوطلبین است که پا به عرصه رقابتهای انتخاباتی گذاشتهاند.
تصور میشود برخی هواداران محترم کاندیدا تلاش دارند رقبا را بر سر مسائل حاشیهای، خطی و جناحی گرفتار کرده تا فرصت ارائه برنامهها سلب گردد. اگر خدای ناکرده چنین چیزی مدنظر برخی هواداران است باید گفت جفا به مردم و سرنوشت منطقه است. اکنون بهترین فرصت برای ارائه برنامههای کاندیدا و گفتوگو بر سر آن است تا مردم بتوانند عملکرد نماینده را بر اساس آن ارزیابی نمایند. این فرصت را در اختیار مردم قرار داده و به انتخاب مردم احترام بگذاریم.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
هشت سال پیش در یکی از روزهای سرد اسفندماه 1394 «عباسعلی منصوری» و «سید جواد ساداتینژاد» در راهروهای مجلس به هم رسیدند. ساداتینژاد سرخوش از پیروزی و منصوری مغموم از سرنوشتی که برای او رقم خورده است! با این وجود دست همکاری به سوی نماینده منتخب حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل دراز کرد و جملهای گفت که سالها بعد رمز و راز آن روشن شد!
بخش اول
نمایندگان کاشان پیش از انقلاب
تاریخ سراسر درس و تجربه است. انتخابات نیز بخشی از آن است. از گذشته نه چندان دور تا دورههای قبل. بخشی پیش چشم ماست و بخشی از روایتهای تاریخی منتقل شده یا مخفی مانده است و متأسفانه بخشی زیر غبار گذشت زمان به فراموشی سپرده شده است. گویی همین دیروز بود.
«سیدحسن زعیم» درانتخابات دوره شانزدهم مجلس شورای ملی -اسفندماه ۱۳۲۹- از کاشان نامزد شد ولی شب انتخابات به صورت ناگهانی درگذشت. معلوم نشد علت مرگ او چه بود. ولی نوهاش آن را به عوامل دولت نسبت داد.
رقابت اللهیار صالح و سید ابوالقاسم لاجوردی یکی دیگر است. لاجوردی به عنوان گزینه مورد قبول دولت و حاکمیت مطرح شد ولی مردم متحد شده تا بر خلاف نظر حاکم به اللهیار صالح رأی بدهند. وقتی مردم تصمیم بگیرند کاری انجام بدهند، انجام میدهند. در نهایت همین طور شد که مردم خواستند و اللهیار صالح به مجلس رفت.
«ژاله ضرابی» آخرین نماینده کاشان قبل از انقلاب است وی در دورههای بیست و سوم و بیست و چهارم مجلس ملی نمایندگی مردم کاشان را به عهده گرفت. وی در سال 1350 در دوره بیست و سوم مجلس شورای ملی از حوزه انتخابیه کاشان با اکثریت 21065 رای از مجموع 21961 رای به عنوان نماینده کاشان به مجلس شورای ملی راه یافت.
ضرابی در سال 1354 در دوره بیست و چهارم مجلس نیز با اکثریت 25752 رای از مجموع 26955 رای به عنوان نماینده مردم کاشان به مجلس رفت. نمایندگی «ژاله ضرابی» در دوره بیست و چهارم از 17 شهریور سال 54 آغاز شده و با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمنماه سال 57 به پایان رسید. «ژاله ضرابی» مورد تایید نظام شاهنشاهی بود و گفته میشود برگزاری انتخابات بازی بیش نبود تا حضور ایشان را بر اساس یک فرایند انتخاباتی جلوه دهند.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش دوم
پاکت دربسته و محرمانه
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی بخش دوم پاکت دربسته و محرمانه https://eitaa.com/Rozn
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش دوم
پاکت دربسته و محرمانه
انتخابات دورۀ دهم مجلس شورای اسلامی در سال 1394 برگزار شد. گویی هوادارن سید جواد ساداتینژاد دست به کار شدند تا به هر قیمت او را راهی مجلس کنند. در این شرایط یکی از رقبا، «عباسعلی منصوری» نماینده وقت کاشان بود.
عباسعلی منصوری در طول چهار سال نمایندگی، خودش را به آب و آتش زد تا به نظام و مردم ثابت کند برای کار و خدمت آمده است. خواب و استراحت را بر خود حرام کرد تا به تکتک روستاهای حوزه انتخابیه سر زده و حال مردم را بپرسد. عضویت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را پذیرفت تا پا به پای دولت همسو گام برداشته و از برجام دفاع کند. درست زمانی که انتظار داشت پاداش فعالیتهای خود را بگیرد پاکت دربسته و محرمانهای دریافت کرد که از رقابتهای دوره دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی محروم شده است!
عباسعلی منصوری که از تمام آبروی خود برای دولت روحانی گذشته بود نتوانست از حمایت دولت استفاده کند و مجوز خود را برای حضور در رقابتهای انتخاباتی دریافت دارد. حتی دولت روحانی در حوزۀ انتخابیه هم دست او را نگرفت تا بتواند کار شاخص و قابل توجه به برکت این رفاقت جناحی و سیاسی برای مردم ارائه دهد.
بعدها ثابت شد دولت روحانی و کارگزاران وی نسبت به سیدجواد ساداتینژاد که در جبهۀ مخالف دولت قرار داشت و گیوۀ خود را برای بدرقۀ دولت روحانی ورکشیده بود توجه بیشتری نسبت به عباسعلی منصوری نشان داده و هر روز نمایندهای از کارگزاران دولت را در اختیار ایشان قرار داد تا به بازدیدهای منطقهای و چه بسا مانورهای تبلیغاتی و سیاسی خود بپردازد.
بیانصافی است که بگوییم در این رفت و آمدها گرهای هرچند کوچک از کار مردم باز نشد ولی او میدانست چگونه از آن برای بالا رفتن خود بهره بردارد.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش سوم
ممانعت از ورود فدایی
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
روزنگار کاشان l نقد و نظر
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی بخش سوم ممانعت از ورود فدایی https://eitaa.com/Rozn
انتخابات کاشان ؛ از مجلس ملی تا شورای اسلامی
بخش سوم
ممانعت از ورود فدایی
حسن فدایی که همواره با موانعی از سوی هیأتهای اجرایی و نظارت استان اصفهان و شهرستان کاشان مواجه شده بود تصمیم گرفته از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده و پس از دریافت تایید صلاحیت، حوزۀ انتخابیه خود را به کاشان تغییر بدهد. امری متداول که برای هر کاندیدا که در هر دوره و هر حوزه انتخابیه امکانپذیر و خالی از اشکال است.
این کاندیدای کاشانی که سابقه حضور دورههای مختلف انتخابات کاشان را در کارنامه خود دارد در دورۀ یازدهم -اسفندماه 1398- تصمیم گرفت به کاشان بیاید. فدایی در دورهای مسئولیت فرمانداری کاشان را به عهده گرفت که سرآغاز دوران تغییر و تحول در کاشان معروف شد.
کمتر کسی در منطقه است که او را نشناسد و با عملکرد وی بیگانه باشد ولی همواره به صورت مستقل در رقابتهای انتخاباتی کاشان ظاهر شد و فعالیت تبلیغاتی خود را آغاز کرد ولی نتایج انتخاباتهای مختلف کاشان نشان داده که رأی مردم در کاشان خطی و جناحی است و کمتر نماینده مستقلی توانسته است به صورت انفرادی وارد رقابتهای انتخاباتی شده و اکثریت آرا مردم را دریافت کند حتی فدایی که با کارنامه پُر و پیمان به رقابتهای انتخاباتی پا گذاشته است.
انتخابات دورۀ یازدهم به روزهای تبلیغات نزدیک میشد ولی همچنان حسن فدایی دنبال تأمین نظر هیأتهای انتخاباتی شهرستان و استان اصفهان بود تا موافقت ایشان را برای انتقال به حوزۀ انتخابیه کاشان جلب نماید ولی پس از تلاش و کوشش فراوان اجازه داده نشد در رقابتهای انتخاباتی شهر خود شرکت کند.
بالاخره انتخابات با مشارکت پایینتر مردم نسبت به دورۀ قبل برگزار شد و ساداتینژاد در رقابت درون گروهی بر حسین یزدی که او نیز مورد حمایت جبهۀ اصولگرایی بود فائق آمد و برای بار دوم به مجلس رفت تا خود را برای ریاست کمیسیون کشاورزی و حضور در کابینه دولت اصولگرای رئیسی آماده کند ولی یک پرسش اساسی همچنان باقی مانده است چرا به حسن فدایی اجازه داده نشد تا در حوزه انتخاباتی شهر خود حاضر شده و به رقابتهای انتخاباتی بپردازد. گویی رقبا ترجیح دادند کرسی مجلس را بدون دردسر تصاحب کرده تا تجربۀ دورۀ نهم و حتی دهم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کاشان تکرار نشود.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
سیاست معامله است
بر حرفها اعتمادی نیست / عمل را دریابید
سیاست معامله است. بده و بستان است. بر اساس منافع آدمها و گروههای سیاسی تنظیم میشود. کسی که میخواهد رأی بدهد اگر از این معامله چیزی به دست میآورد که هیچ! ولی بیچاره کسی که دل بر شعارهای خوش آب و رنگ آن بسته و آخرالامر سرخورده میشود.
نمایندهای با شعار نجات آب کاشان به مجلس رفت ولی همین نماینده برای تأمین رأی مجدد خود از رئیس وقت امور منابع آب کاشان خواست پا روی قانون تعادل بخشی منابع بگذارد و محدودیتهای حاکم بر استفادۀ آب منابع را نقض کند. وقت رئیس وقت امور منابع آب کاشان حاضر نشد گوش به فرمان نماینده بدهد پا در یک کفش کرد تا او را از مسئولیت آب بردارد شاید فردی بیاورد که در برابر خواستههای به جا و بیجای نماینده مقاومت نکند!
نمایندهای شعار استان شدن کاشان را سر داد. آواز سر داد که باید از منابع و سرمایههای انسانی کاشان برای راهبری آن بهره برد ولی وقتی قرار شد مدیران ارشد کاشان منصوب شود پا در یک کفش کرد تا دوستان غیربومی خود را در جایگاه مدیران ارشد شهرستان بنشاند!
نمایندهای در جایگاه نظارت شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار گرفته بود و باید به تساوی بین نامزدها رفتار کند ولی یک تنه به میدان آمد تا دوستان خود را در این جایگاه بنشاند و زمانی که از هواداران ایشان پرسیده شد که چه شد؟ گفتند این گونه بهتر است! اگر شورا به خلاف برود نماینده به عنوان پدرخوانده و فردی که در تعیین ایشان نقش داشته است کنترل ایشان را به دست گرفته و جلوی انحراف را میگیرد! اختلاف اعضای شورا شهر را فلج کرد و کسی نبود که مسئولیت آن را به عهده بگیرد!
یکی از اعضای شورا برای استقلال حوزه انتخابیه آران و بیدگل از کاشان، جدایی بخش نیاسر را عَلَم کرد و انا لله سر داد و طومار خود را نماز جمعه پهن کرد تا روبروی نماینده آران و بیدگلیِ کاشان در مجلس بایستد و اکنون در کنار نماینده آران و بیدگل ایستاده تا او را به مجلس بفرستد!
سیاست معامله است و چه بسا معاملهای کثیف که غالباً نطفۀ آن بر اساس منافع افراد و گروهها منعقد شده و بیچاره مردم که هر بار فریب آن را خورده و هر بار سرخورده گشتهاند! بر حرفها اعتمادی نیست. عملها را دریابید.
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش اول🔹
شورای اصولگرایی کاشان
🔸پرونده انتخابات دوازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی بسته شد و مصطفی معینی با چیزی حدود 31 درصد آرا صحیح مأخوذه و حدود 12 درصد از واجدین شرایط بر کرسی مجلس از حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل تکیه زد تا دل دوستان، هواداران و به خصوص همشهریان آران و بیدگلی خود را شاد کند. معرفی و بررسی تصمیمسازان این انتخاب و سرنوشت ایشان که سرنوشت آینده کاشان، آران و بیدگل را رقم زده است برای ثبت در تاریخ لازم و ضروری است. برای شروع «سیدجواد ساداتینژاد» را میتوان مهمترین تصمیمسازی انتخابات دوازدهم نام برد.
🔸ساداتینژاد در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بر این کرسی تکیه زد. دورهای که شانس تیمسار منصوری برای تصدی این مسئولیت بیش از همه بود ولی به زعم تیمسار با پروندهسازیهای اطرافیان ساداتینژاد تحت نام «شورای اصولگرایی» از صحنه رقابتهای انتخاباتی حذف شد و عرصه را به رقابت بین «ساداتینژاد» و «حسن فدایی» واگذاشت. شورایی که توسط تعداد از اصولگرایان کاشان زیر نظر مرحوم آیتالله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه وقت کاشان تشکیل شد.
🔸آخرین تیر ترکش شورای اصولگرایی در شب رأیگیری بر پیکر «حسن فدایی» فرود آمد تا با توزیع و انتشار فیلمهای تقطیع شده آبروی او را ریخته و اتحاد اصولگرایان سنتی و اصلاحطلبان را که برای جلوگیری از ورود ساداتینژاد به مجلس شکل گرفته بود ناکام گذارد. بدین ترتیب «سید جواد ساداتینژاد» به نمایندگی از شورای اصولگرایی به زعم خود با یک بازی کاملاً جوانمردانه موفق شد کرسی مجلس را از آن خود کرده و بر آن تکیه زند!
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
🔹بخش دوم🔹
انشقاق شورای اصولگرایی
🔸سیدجواد ساداتینژاد که در دوره اول نمایندگی بر اسب زینکرده وکالت سوار شده و تاختن آغاز کرده بود نتوانست نظر اعضای شورای اصولگرایی را تأمین کرده و بدینطریق باعث دو شقهشدن آن شد. برخی همچنان در زمین بازی او ماندند و برخی دیگر روبروی او قرار گرفته و عزم خود را جزم کردند تا خری که پشت بام کردهاند پایین بیاورند! «محمد رضواننژاد» بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاون اسبق سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان و اصغر رحمانی رئیس اسبق اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کاشان راهبری شقۀ دوم را به عهده گرفته و اعتقاد داشتند که «سیدجواد ساداتینژاد» از مدار ولایت خارج شده است و باید به زیر کشیده شود! همان کسانی که برای بر کرسینشاندن ایشان از هرکاری فروگذار نکردند!
🔸مخالفان او معتقد بودند ساداتینژاد که شال سبز بر گردن نهاد و اعتماد مردم را جلب کرد از مسیر ولایت خارج شده و تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا جایگاه خدمت و نمادهای دینی را دستاویزی برای رسیدن به اهداف شخصی خود قرار دهد. برای رسیدن به جایگاه قدرت که امیال نفسانی خود را سیرآب نماید. ولی موافقان حرف دیگری دارشتند. قابلیتهای فردی او را ستودند و معتقد بود که اقدامات شبانهروزی او را برای خدمت به مردم و منطقه است. اعتقاد داشتند تنها ساداتینژاد توانست پرونده استان شدن کاشان را به مجلس رسانده و مقدمات آرزوی دیرینه مردم کاشان را فراهم کند.
🔸دورۀ یازدهم انتخابات مجلس از راه رسید. هواداران و خاطرخواهان ساداتینژاد شرایط را برای پیروزی بیزحمت او فراهم کردند. حسن فدایی که به تصور خود در حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده بود تا از دام رد صلاحیت هیئت اجرایی و نظارت کاشان در امان بماند پس از تایید صلاحیت در تهران حوزه انتخابیه خود را به کاشان انتقال داد ولی با مانع هیئت نظارت مواجه شده و اجازۀ حضور در رقابتهای انتخاباتی کاشان را پیدا نکرد. شقۀ دوم اصولگرایی برای این که ساداتینژاد را از رسیدن به مجلس ناکام گذارد از حسین یزدی جوشقانی دعوت کرد تا در رقابتهای انتخاباتی حاضر شده و رضوی پدر و پسر به حمایت از او برخواستند ولی «حسین یزدی» با همۀ تلاش شقۀ دوم شورای اصولگرایی نتوانست آراء قابل توجهی کسب کرده و ساداتینژاد برای بار دوم راهی مجلس شد! این بار با قدرت بیشتر بر صندلی مجلس تکیه زد و تصمیم گرفت انرژی خود را دردو جبهه تقسیم کند! نخست اسب خود را برای وزارت در کابینه رئیسی زین کرد و دوم مهرچینی کاشان را مطابق میل خود و هواداران خود به سرانجام رسانده تا به زعم خود و تحت عنوان یکدست کردن مدیران کاشان برای خدمت بیشتر به مردم و منطقه ساماندهی نماید!
⬅️ادامه دارد....
https://eitaa.com/Roznegarkhabarnegar