فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دیگچه🧑🍳
پارت دوم
۱ لیتر شیر
نصف لیوان شکر
۳/۴ لیوان آرد
۲۰ گرم کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱۰۰ گرم گردو خرد شده
۱ قاشق نسکافه فوری و ۲ قاشق آبجوش
۱ بسته بیسکویت پتی بور پودر شده
موز حلقه حلقه شده
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_خوشمزه
ران یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
ماست ۳ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق چایخوری
کاری نصف قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
نمک ، فلفل به میزان لازم
ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها ( ، فلفل ، کاری ، آویشن و نمک ) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنه ، سپس طبق ویدیو رول کرده و به مدت دو ساعت در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزند سپس با یک چاقوی تیز به صورت لایه های کاملا باریک برش داده و سرخ کنید و با مخلفاتی مثل کاهو و گوجه و خیار و حتی سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_شیر🧑🍳
۲لیوان جو پخته
۲عدد هویج متوسط
۶،۷عدد قارچ
۲ق آبلیمو
۵۰گرم کره
۱عدد پیاز بزرگ و ۱عددکوچیک
۴لیوان شیر
نصف سینه ی مرغ
خامه صبحانه ۴قاشق
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ
.
مواد لازم
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#شام_فوری👩🍳
یدونه پیاز
۳۵۰ گرم فیله ی مرغ
نمک فلفل پودر سیر زردچوبه پودر تخم گشنیز و پاپریکا
۶ عدد قارچ خرد شده
۶ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ی نگینی
۲ ق غ سس کچاب
۲ ق غ سس مایونز
۱ ق غ سس خردل
و ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
و یک و نیم عدد نون لواش
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک سیب بدون فر و همزن😍😍
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۵ آبان ماهی
تولدت مبارک 🎂
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
صبح قشنگ دوشنبه تون بخیر
صبحانه تون سرشار از عشق
لبخند روے لباتون
شادے توے دلهاتون
آرامش توے قلبهاتون
روزتون پر از نگاه مهربون خدا
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_شیر🧑🍳
پارت دوم
۲لیوان جو پخته
۲عدد هویج متوسط
۶،۷عدد قارچ
۲ق آبلیمو
۵۰گرم کره
۱عدد پیاز بزرگ و ۱عددکوچیک
۴لیوان شیر
نصف سینه ی مرغ
خامه صبحانه ۴قاشق
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک بادمجان و مرغ
مواد لازم:
2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده
2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده
1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده
1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید)
ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید)
نمک
1.5 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است مقدار بیشتری لازم دارید)
برای روی بورک:
ماست
کمی روغن
طرز تهیه:
برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپ های سیب با سس شکلات
.
2 بسته بیسکویت ریز
3 سیب
طرز تهیه آن: بیسکویت ها را خورد کنید سیب ها را با قسمت نازک رنده رنده کرده و آنها را ورز دهید تا کاملاً یکپارچه شوند. و به شکل توپی کنید و درون یخچال بزارید .
برای سس:
1.5 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق غذاخوری نشاسته
طرز تهیه: اجازه دهید این مواد را روی اجاق گاز مخلوط کرده و آنها را بپزیم تا حباب شوند.
بعد از خاموش کردن اجاق گاز:
1 قاشق چایخوری کره
مقدار اختیاری شکلات (من 50 تا 60 گرم شکلات تیره اضافه کردم)
بعد از اضافه کردن کره و شکلات ، بگذارید حداقل 3 4 دقیقه سس را با همزن بزنیم و آن را روی موا د بریزید
نوووش جاااان❤🌈
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#صدفی_برنجی
آرد برنج ۲ پیمانه
نمک ۱ ق غ
آب جوش 1.5 لیوان
مواد شربت :
شکر 2.5 پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱چهارم پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق
ابتدا شربت رو آماده کرده و سپس آرد و نمک رو درون تابه ریخته ۳ دقیقه تفت می دهیم لازم نیست تغییر رنگ بدهد
سپس آبجوش رو اضافه کرد و هم میزنیم و از روی شعله برمیداریم
کمی ک از سردی خمیر گذشت خمیر راخوب ورز داده
سپس با دست ب اندازه توپ کوچیک گرد کرده و فرم دهید بصورت اشک و با ۲ عدد شانه آنها رو فرم دهید.
سپس با روغن داغ ب اندازه ی ک تغییر رنگ بدهد سرخ کرده، شعله رو خاموش کرده، کمی ک روغن سرد شد دوباره صدفها رو ب تابه منتقل کرده و تا طلایی شدنشون سرخ کنید.
کمی ک سرد شد درون شربت منتقل کرده و سپس برداشته و سرو کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳