7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-مرغ سوخاری همراه سس
-Fried #Chicken With sauce
-닭 튀김 소스와 함께
-Ayam goreng Dengan saus
-炸鸡 加酱
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#تارت_گردویی
مواد لازم:
کره همدمای محیط75گرم
پودر قند50گرم
تخم مرغ1عدد
وانیل1/4ق چ
آرد150گرم
بکینگ پودر1/4ق چ
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های 12گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت 30دقیقه و 170درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید
مواد میانی:
تخم مرغ درشت1عدد
کره آب شده25گرم
آرد30گرم
شکر50گرم
وانیل کمی
پودر هل1ق چ
گردو 50تا70گرم
شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید
من یه مقدار از گردو رو عاسیاب کردم یه مقدارشو ریز ک زیر دندون حس بشه و سلیقه ایه
میتونید داخل قالب بزرگ یا تکنفره درست کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کوکو_گوشت_و_لوبیا_سبز
مواد لازم :
لوبیا سبزنگینی خرد شده 350گرم
گوشت چرخ شده گوسفندی 150گرم
سیب زمینی دو عدد متوسط
هویج یک الی دو عدد
آرد قنادی یک ق غذاخوری
تخم مرغ سه الی چهار عدد
پیاز یک عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
سیر سه الی چهار حبه
ادویه ها برای گوشت(نمک،فلفل سیاه وقرمز وپودر کاری وپودر تخم گشنیز،پودر گوجه ،زردچوبه)
ادویه ها برای کوکو(نمک،پودر گل محمدی وزعفران )
طرز تهیه:
خب ابتدا لوبیا سبز رو با مقداری آب میزاریم که آبپز بشه وبعد هم آبکش میکنیم وکنار میزاریم
سیب زمینی و هویج هم نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم ومیزاریم کنار که از دما بیفته
یه پیاز رو نگینی خرد وتفت میدهیم وبعد سیر رنده وگوشت چرخ شده و ادویه های بالا رو اضافه میکنیم ومیزاریم که گوشت بپزد وبعد لوبیا سبز رو هم اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک میدهیم و از روی حرارت بردارید
تمام مواد بالا که سرخ کرده بودیم و از دما افتادن رو با هم داخل یه ظرف ریخته و ادویه هایی که برای کوکو نوشتم رو هم اضافه و یک ق غذاخوری پیاز داغ وبعد هم تخم مرغ ها رو دونه به دونه اضافه کنید (مایه کوکو نباید زیاد شل باشه و نه خشک من سه تا تخم مرغ ریختم )و در آخر هم برای انسجام بیشتر کوکو یک ق غذاخوری آرد اضافه کنید وکاملا با هم مخلوط کنید
داخل یه تابه نچسب ،روغن ریخته و مایه کوکو رو ریخته و فشرده میکنیم و روش رو به دلخواه میتونید از زرشک یا گردو یا خلال پسته وبادام استفاده کنید و در تابه رو دم کنی میزاریم و زیرش هم شعله پخش میزاریم وبا شعله ملایم میزاریم که بپزه
هر موقع که با خلال امتحان کردین و خلال دندون تمیز بیرون اومد ینی پخته
این کوکو نیازی بر برگرداندن (برای سرخ شدن طرف دیگه اش)نداره
این کوکو هر چه قدر قطور تر باشه مجلسی تره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کوکو_سیب_زمینی_سوخاری
چهار تا سیب زمینی نسبتا درشت را بعد از پختن رنده کنید بعد به اون یک پیاز کوچک رنده شده ودو تخم مرغ زده شده را اضافه کنید حالاچند پر ریحون وچند تا هم ترخون را ریز خرد کنید وبه موادتون اضافه کنید در اخر هم دو ق غ پودر سوخاری(من از خمیر نون باگت که خشک کرده وپودر شده بود استفاده کردم) ونمک وفلفل زرد چوبه هم اضافه کرده خوب مخلوط کنید ....موادتون که اماده شد روی تخته پودر یا ارد سوخاری بریزید واز موادتون کم کم بردارید وروی پودر بغلطونید وقتی اماده شد تو روغن داغ شده سرخ کنید وروی دستمال بذارید تا روغنش کشیده بشه ونوش جان کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کماج
مواد لازم:
آرد برنج 1 لیوان دسته دار فرانسوی
آرد گندم یا آرد سفید یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
تخم مرغ 2عدد
شکرنصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
ماست: دوقاشق غذاخوری
گلاب:یک چهارم لیوان
پودرهل مقداری
پودرنارگیل:دوقاشق چایخوری
زعفرون:دوقاشق چایخوری
طرز تهیه:
آردبرنج و آرد گندم و بکینگ پودر و ترکیب و الک کنید،ماست و اضافه و ترکیب کنیدو بعد تخم مرغ و یه مقداربزنید تا ازلختگی دربیاد و به ترکیب آرد اضافه کنید،و خوب ترکیب کنید، بعد شیر و شکر و گلاب و هل وزعفرون اضافه کن و ترکیب کن.کف تابه یه مقدارکم روغن بریز و بزار داغ شه و بعد از مواد بریز داخل تابه و درتابه رو بزار همراه دم کنی. یه طرف ک درست شد برگردون طرف دیگ هم طلایی شه.(حدود40دقیقه زمان برد)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#مافین_پنیر_زیتون
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
سوپ شیر
جو پرک یک لیوان
هویج رنده شده یک عدد
شیر پرچرب ۲ لیوان
مرغ پخته و ریش شده یک لیوان
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
اول یک پیاز رو کوچولو تفت میدیم جو پرک و هویج رنده شده را اضافه میکنیم سه لیوان اب هم میریزیم، وقتی کامل پخته شد و اب اضافی نداشت سینه مرغ پخته شده و شیر را اضافه کرده و به همراه نمک و فلفل نیم ساعت میذاریم تا جا بیفته
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#توپك_سيب_زمينى
سيب زمينى
پنير دلخواه (گودا، موزرلا، پستو، ...)
آرد سوخارى
زرده تخم مرغ
ادويجات دلخواه (نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سير و...)
٥ عدد سيب زميني رو آب پز ميكنيم و بعد از اينكه كاملاً خنك شد رنده ميكنيم. ١ زرده تخم مرغ و ادويجات اضافه ميكنيم وخوب ورز ميديم. اگه مايع سيبزمينى چسبناك بود خيلى كم روغن ميريزيم.
از مايه سيب زمينى به اندازه گردو برميداريم و توش پنير ميزاريم ، توپكى ميكنيم و تو آرد سوخارى ميغلطونيم.
توپك هارو ١ الى ٢ ساعت ميزاريم يخچال بعد تو روغن بصورت غوطه ور سرخشون ميكنيم.
سيب زمينى رو حتماً بعد از خنك شدن بايد رنده كرد.
قبل از سرخ كردن حتماً بايد ١ الى ٢ ساعت تو يخچال بمونه كه وقت سرخ كردن وا نره.
با حرارت بالا بايد سرخ بشه چون همه موادش پخته
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذا ده دقیقه ای برای روزهای خونه تکونی
موادلازم::::
کالباس،پپرونی،پنیر ورقه ای
نان ساندویچ،تخم مرغ،کره،رب
فلفل شیرین
دوستان کلیپ واضح هست واحتیاج به توضیح نداره،امیدوارم که درست کنیدولذت ببرید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳