21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکولوبیاسبز مجلسی تبریز
گوشت چرخکرده
لوبیاسبز
سیب زمینی
هویج
آرد
پیاز
زرشک
تخم مرغ
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
گردو
ابتداپیازهاروخرد کرده وسرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده رو به پیازداغ اضافه میکنیم وکامل تفت میدیم تا گوشت خوب تفت بخوره ،دریک تابه جداگانه سیب زمینی روکه از قبل ریز کردیم سرخ میکنیم به همین ترتیب هویج ولوبیاسبزخردشده روهم سرخ میکنیم وبه ظرف دیگه میریزیم همه مواد سرخ شده که کمی خنک شده با تخم مرغ وگردوی خرد شده ونمک فلفل سیاه وزردچوبه وزرشک رو هم میزنیم وداخل تابه که از قبل داغ شده و روغن میریزیم که کامل روغن هم داغ شد مواد کوکو رو اضافه میکنیم تا کامل سرخ بشه .
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب
۶ عدد سیب اسلایس شده نازک
۱۰۰ گرم آرد
۲ عدد تخم مرغ
۲۰ گرم کره
۱۰۰ میلی لیتر شیر(۱۰۰ گرم)
۵۰ گرم شکر
آب دو تا لیمو و زست ۱ لیمو
۱ ق م خ بکینگ پودر
۱ ق چ خ وانیل
پودر قند برای تزئین
اول از همه آب دو تا لیمو و زست
یک لیمو رو بگیرید
سیب ها رو اسلایس کنید و یک بار داخل آب لیمو هر اسلایس رو بزنید
شیر رو با کره روی حرارت بذارید
و هم بزنید تا کره ذوب بشه
تخم مرغ، شکر ،وانیل و زست لیمو
رو با همزن ۵ دقیقه بزن بعد آرد و
بکینگ پودر الک شده اضافه کن و در حد مخلوط شدن هم بزن
حالا شیر و کره اضافه کن هم بزن
تا یکدست بشه، سيب ها رو اضافه
کن آروم با همزن دستی هم بزن
مایه کیک رو داخل قالبی که چرب کردین بریزید و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بذار تا بپزه و بعد اینکه کمی خنک شد با پودر قند تزئین کن
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_کفگیری_تبریزی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
سرآشپـ🍔ـز نمـونـه👩🍳🇵🇸
#حلوا_کفگیری_تبریزی ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
حلوا کفگیری یکی از اصیلترین و سنتیترین حلواهای تبریز است که بین مردمان این شهر طرفداران زیادی دارد.
آرد سفید قنادی ۴ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد نصف لیوان
گردو ریز خرد شده ۱ لیوان
پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
پودرزنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
پودر پسته برا تزیین
برای درست کردن این حلوای کفگیری زعفرانی خوشمزه ابتدا آرد سفید رو الک کرده را می ریزیم تو تابه به مدت 45 دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت می دهیم. توجه کنید حرارت باید خیلی کم باشد و در حدی تفت می دهیم که خامی آرد گرفته شود و رنگ اون زیاد تغییر نکند.
بعد تفت خوردن مخلوط آرد ها را از روی حرارت برمی داریم و دوباره الک میکنیم کره و روغن را اضافه می کنیم و این بار به مدت ۱۰دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس تابه را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا مواد آردی کمی خنک شود.واز حرارت بیفتد.
در این فاصله پودر قند زنجبیل هل را مخلوط کرده والک میکنیم.
در ادامه بعد از اینکه آرد کمی از داغی افتاد .پودر قند هل زنجبیل را داخل مواد آردی الک می کنیم. اگر پودر قند را الک نکنید داخل حلوا گلوله شکل می شودو با پشت قاشق به خورد مواد می دهیم.وبا دست ورز میدهیم وقتی که پودر قند و هل کاملا به خورد مواد رفت رو به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت گردو ها را اضافه می کنیم. و به یه قسمت زعفران غلیظ که با یک قاشق غذاخوری با گلاب دم کردیم اضافه میکنیم در ضمن اگر می خواهید حلوای دو رنگ داشته باشید این کاررو بکنید.
سپس با کمک دستمان حلوا را فشار می دهیم تا منسجم شود و بعد حلوا را کنار تابه جمع می کنیم. بعدش کفگیر را داخل حلوا فرو می کنیم و حلوا را بلند می کنیم سپس بشقاب را روی حلوا برمی گردانیم و بعد حلوا را برمی گردانیم. هم اکنون حلوای دو رنگ زعفرانی ما آماده است بعد با پودر پسته تزیین میکنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا بدون فر😋 😋
مواد لازم :
پنیر پیتزا
سیر ۱ حبه
سیب زمینی
ادویه لازانیا
لازانیا یک بسته
قارچ بزرگ ۵ عدد
فلفل دلمه ای رنگی
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه، زردچوبه
مواد سس بشامل :
نمک، فلفل سیاه، آویشن
شیر حدود ۱.۵ لیوان
آرد حدود ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
🍕🌭
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
43.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک 🍲
مواد لازم:نخود و لوبیا چیتی یک پیمانه،عدس یک و نیم پیمانه،برنج نیم دانه یک پیمانه،بلغور گندم یک پیمانه،سبزی آش۳۵۰ گرم،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم،کشک به میزان لازم،پیاز ۲عدد،سیر به میزان دلخواه،نعنا خشک و پیاز داغ و سیر داغ و کشک برای تزئین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_آناناس
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره و روغن مایع جمعا ۷۰ گرم
پودر نارگیل ۴۵ گرم
شیر گرم ۱۲۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
بکینگ پودر ۳/۴ قاشق جایخوری
📌حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشه.
📌میتونین فقط کره ذوب شده یا فقط روغن مایع یا ترکیب هر دو رو استفاده کنید.
📌شیر فقط گرم باشه اصلا داغ نباشه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ترکیب کره و روغن مایع رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد شیر رو اضافه کنین و در حد یکدست شدن هم بزنین بعد آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و در دو مرحله اضافه کنین و در آخر پودر نارگیل رو اضافه کنین و فقط در حد یکدست شدن هم بزنین.
مواد رو میتونین یکجا در یک قالب ۲۰ سانت بریزین یا توی قالب های پای یا کاپ کیک بریزین و نصف برش آناناس روی پای ها بذارین (اصلا فشار نیارین که داخل مواد بره )و در فر ۱۸۰ درجه گازی و فر برقی ۱۶۵ درجه که حرارت از پایین به همراه کانوکشن هست به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار بدین و بعد از خنک شدن برای براق شدن و لطیفتر شدن روی پای ها رو با آب کمپوت آناناس برس بکشید و با پودر پسته تزیین کنین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رنگینک #رمضان
🔸نكات رنگينك ؛👇🏻
دراصل بااردگندم درست ميشه،ولي من ازاردسنگك واردنخودچي درست كردم.
تواين مدل بجاي پودرقند،يك قاشق شيره ي انگورزدم.
ميشه كلا پودرقندروحذف كرد.
اردگندم ١٥٠ گرم (١ ليوان ويك قاشق)
اردنخودچي ٥٠ گرم
روغن ١٢٥ گرم
گرم (مخلوط كره،روغن ومايع زدم.)
پودرقندياشكر. ٦٠ گرم (١ ق س زدم)
خرما ٢٥٠ گرم
گردو ١٠٠ گرم
دارچين. ١ ق چ
پودرهل ١/٢ ق چ
گردو،گل محمدي،كنجدبراي تزيين
هسته ي خرمارودربيارين وبجاش گردوبذارين.
اردهارو،٢٠ دقيقه تفت بدين،سپس كره وروغن رواضافه كنين واردهاروسرخ كنين،به رنگ دلخواه رسيد(نسكافه اي)حرارت خاموش وادويه هاوشيره رواضافه وسريع هم بزنين.
ازموادداخل قالب سيليكوني بذارين،باقاشق فشرده كنين،سپس روي موادروخرمابامغزي گردوروبذارين وروي خرمارودوباره باموادرنگينك فشرده كنين،قالب رويك ساعت بذارين فريزروبعدخيلي راحت ،رنگينك روازقالب خارج كنين،روي رنگينك روبه دلخواه تزيين كنين.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلواترکی
کره آب شده ۱۶۰گرم
خمیر باقلوایک بسته
مغزیجات میانی
پودر پسته ۱۰۰گرم
پودر گردو ۱۰۰گرم
پودر قند۵۰گرم
پودر هل۱ ق چ
مواد لازم برای شهد
شکر :یک و نیم لیوان
آب :یک و نیم لیوان
زعفرون :یک دوم ق چ
گلاب۲ق چ
چوب دارچین یه تکه
گل محمدی هل چند دونه
✅کره روی حرارت غیر مستقیم آب شود
✅شربت که ازکنارها شروع بهجایشندکرد با یک فرچه آغشته به آبلیمو حتما دور گیری کنیدقابلمه رو که این کار از شکرک زدن شربت جلوگیری میکند
✅مغزیجات اندازش دست خودتونه میتونید کمتر یا بیشتر کنید
✅میتونید فقط از یه توعمغز استفادهکنید حتی میتونید زیاد خورد نکنید و دندون گیر باشه مغزیجاتتون
✅هریک لایه خمیرکه برداشتید حتماروی مابقی خمیرها رو بپوشونیدکه خمیر حساسی هست زود خشک میشه
✅خمیرکاملا کره بزنید یک سوم خمیر رو مغزیجات بریزیدرول کنید
✅قبل داخل فر گذاشتن به اندازه دلخواه برش بزنیدکه اینطوری کارتون راحتره
✅روی خمیررو حتما کره بزنید
✅داخل فراز قبل گرم شده بادمای ۱۸۰بهمدت ۳۰تا۴۵دقیقه قرار بدید
✅سولاردوم دما ۱۶۰زمان ۳۵
✅روی باقلوا که طلایی شد آمادست
✅شربت سردشده روی باقلوای داغ بریزیداجازه بدید ۱روز بمونه تابه خوردش بره خوشمزه تر بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنی_بستنی
شیر ۳ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق غ خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غ خوری (سر پُر )
شکر ۴ قاشق غ خوری
بستنی وانیلی تک نفره یک عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( ۴ قاشق غ خوری )
زعفرون دم کرده غلیظ ۳ قاشق غ خوری
گلاب ۳ قاشق غ خوری
ابتدا شیر + آرد برنج + نشاسته ذرت + شکر و با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط،مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.
در آخر خامه صبحانه + بستنی وانیلی + زعفرون + گلاب و اضافه کنید خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه و بعد بریزید داخل ظرف سرو و بزارید چند ساعت داخل یخچال تا خنک بشه و خودش و بگیره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
👈افسردگی حالتی خلقی شامل بیحوصلگی و گریز از فعالیت یا بیعلاقگی و بیمیلی است و میتواند بر افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی یک فرد تأثیر بگذارد.🤔🤔
✅ با از بین بردن ریشه ای سردی بدن به راحتی مشکلات
✅ افسردگی ،کبد چرب،اضافه وزن،دیابت،مشکلات
✅گوارشی خودتون رو درمان کنید.
✅برای مشاوره با کارشناس طب سنتی فقط کافیست فرم زیر را پرکرده و رایگان مشاوره بگیرید.مشاوره طب سنتی:👇👇
https://formafzar.com/form/i8vac
https://formafzar.com/form/i8vac
توضیحات بیشتر در کانال 👇👇
https://eitaa.com/mazajshenasiteb
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت نوستالژی😍🥰
مگه میشه کسی عاشق این غذا نباشه؟یکی از اون غذاهاس ک با هربار خوردنش،قشششنگ میتونی کلی خاطره بازی کنی 👌
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خام ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر،آویشن
⛔️حتما مواد با رنده ریز رنده بشن
⛔️لطفا هویج رو حذف نکنید،اصلا کتلت رو شیرین نمیکنه
⛔️آب سیب زمینی و پیاز رو نگیرید
⛔️بعد از ورز دادن مواد روشو بپوشونید و یکساعت داخل یخچال استراحت بدید تا طعمها باهم چفت شن
⛔️در روغن داغ و نسبتا زیاد سرخ کنید تا روغن کمتری جذب کنن،این روش رو یکبار امتحان کنید صحتشو ببینید
⛔️بعد از خارج کردن از تابه روی توری فلزی یا آبکش بزارید و روی هم نچینید تا ترد بمونن و نرم نشن
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳