10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انرژی_بار
📌1 فنجان گردو (125 كرم)
📌1 فنجان آرد بادام (بادام آسياب شده) (100 كرم)
📌 ۳ قاشق غذاخورى روغن نارگیل آب شده
📌1/4 فنجان كره بادام زمينى (60 كرم)
📌شيره انگور3 قاشق غذاخورى
📌۱/۲ قاشق جايخورى نمك دريا، اختيارى
مواد تشكيل دهنده لايه رويي:
📌۱۰عدد خرماى بزركَ، بدون هسته
📌1 فنجان فندوق یا گردو (125 كرم)
طبق ویدیو پیش برین
بعد از لایه دوم بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی نظیر میشه اگه؛
توی تابه، کمی عسل یا شیره افرا و کمی اب جوشیده و دارچین بریزین و بهش سیب های خرد شده رو اضافه کنین و اجازه بدین به اهستگی با هم بپزن و کاراملی بشه.🍎
اینطوری طعم فوق العاده ای پیدا میکنه
اوتمیل رو برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بذارین و بعد میل کنین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر #رژیمی
بیا طرز تهیه این چیز دسر ( از خودم دراوردم کلمشو😂🙈)رو بهت یاد بدم!
🌻گرانولا پودر شده یا پودر جودوسر پرک نصف لیوان فرانسه
استویا ( شیرین کننده طبیعی) دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴۰گرمی
پنیر لبنه یا ماسکارپونه ۶ ق غ سر پر
کره پسته سه قاشق غذاخوری
اولین پودر گرانولارو با دو ق غ روغن کنجد مخلوط کردم که بافت خمیری پیدا کنه بعد کف ظرفم فیکسش کردم با ته پیمانه (شبیه ویدیو ) شما با ته لیوان هم میتونید فیکس کنید بزارید تو یخچال یک ربع بمونه
بعد از یک ربع پنیر و استویا و کره پسته رو باهم مخلوط کردم ویک کرم یکدست بمن داد که با قیف یکبار مصرف روی پودر فیکس شده مثل تصویر ریختم و پودر ژلاتبن رو با اب سرد مخلوط کردم و به این کرم اضافه کردم گذاشتم یخچال و نیم ساعت بعد درش اوردم!
روی چیزدسرم 😂 رو با کره پسته و خود پسته تزیین کردم
(🥲کره پستش محشر ترین کره ایی بود که تاحالا تو عمرم خوردم )
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگم از طعم و رنگ این مرغ سماقی😋😍
✨مواد لازم :
زعفرون
سه ق غ سماق
زعفرون
نمک
پیاز
رب
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای زعفرونی🤩
📎مواد لازم :
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
نصف لیوان گلاب
۱ قاشق چایخوری پودر هل
۵ قاشق غذاخوری زعفران دم شده غلیظ
۲ لیوان آرد
۱۰۰ گرم کره
یکلیوان روغن سرخ کردنی
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی از دوستان از من پرسیده بودن که تفاوت دم دادن و آب گرفتن زعفران داخل آب داغ و یخ چیه😊
✅فرق اصلیش تو عطر و رنگه که با یخ رنگ بیشتری داریم و با آب داغ عطر بیشتری.
پس اگر برای یه غذا دنبال عطر زعفرانی حتما با آب داغ دم بده و اگ. دنبال رنگشی با یخ ترکیبش کن👌
و خوب معمولا برای خورشت باید با آب داغ ترکیب بشه و برای برنج با آب سرد یا یخ
داخل یخ که ریختین حتما اجازه بدین یخ ذوب بشه بعد زعفران رو استفاده کنین تا تمام رنگش رو پس بده😊
نکته:👇
هیچوقت زعفران رو با قند نسابین چون هم رنگش کم میشه هم به اصلاح خواصش کم میشه که بهش میگن سوختن زعفران
نکته:👇
همیشه زعفران رو تازه آسیاب کنین و هیچوقت اون رو آب نگیرین و نگهداری نکنین
نکته:👇
تو هاون های روحی و استیل و … غیر از مس زعفران رو نسابین چون خواصش به شدت کم میشه
برای نگهداریش هم نهایتا ۱ هفته زعفران آب گرفته رو داخل یخچال نگهداری کنین البته که بهتره تازه به تازه آماده بشه اما در صورتی که زیاد آماده کردین بهتره قالب بزنین داخل فریزر و بعد داخل مشما نگهداری کنین و به اندازه مصرف هر بار از فریزر خارج کنین.اما بازم تاکید میکنم زعفران تازه هم خواصش بیشتره هم عطر و بوش☺️
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌آموزش نان کشمشی فوقالعاده نرم و لطیف مخصوص صبحانه و عصرانه❌
بریم سراغ مواد اولیش 👇🏻
آرد قنادی ۴۰۰گرم دو پیمانه کامل و دو سوم پیمانه دیگر
تخم مرغ 1عدد
آب ولرم 1چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
شکر 3قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1قاشق مربا خوری
کره 50گرم میتونید به جاش روغن مایع یا جامد بزنید
کشمش 4قاشق غذاخوری
تمام مراحل کار داخل ویدئو مشخصه
🟣آرد رو سه بار الک کنید و در چند مرحله اضافه کنید
🟡خمیر رو خوب ورز بدید و یک ساعت و نیم استراحت
🟤جایگزین کشمش میتونید از هر مغزیجاتی استفاده کنید
🔴مواد رومال ماست و زعفران
🟢فر دستساز رو از یک ربع قبل کامل گرم کنید و 35الی 40 دقیقه زمان بدید تا نان مغز پخت و طلایی بشه
🟠زمان و دما پخت نان در فر 190درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاس_کباب
پیاز حلقه شده درشت
گوشت با تیکههای درشت باشه بهتره
هویج حلقه شده
زردچوبه، نمک، فلفل، دارچین، گرد لیمو یا غوره، نمک
رب گوجه یک ق غ
آلو خورشتی ترش نصف پیاله
سیب زمینی یک عدد
به یک عدد
گوجه حلقهای خردشده دو عدد
فلفل کاپی یا فلفل دلمه خلالی درشت خردشده
پیاز رو حلقهای درشت خردکن بچین کف تابه
روی پیاز تکههای درشت گوشت رو بچین(میتونی مثل من از گوشت خورشتی هم استفاده کنی)
روی گوشت هویج بچین و آب بریز و بذار بپزه
داخل ظرف دیگه، روغن بریز وادویه هایی که نوشتم رو بریز و تفت بده و رب گوجه رو اضافه و تفت بده تا از خامی در بیاد و رنگ باز کنه
یه کوچولو اب بریز که رقیق بشه و بعدش بریز روی پیاز و گوشت، صبر کن که گوشت بپزه
وقتی گوشت پخته شد، سیب زمینی حلقه شده، به حلقه شده و گوجه حلقه شده و فلفل سبز یا دلمهای رو بچین روی گوشتها و نیم ساعت دیگه زمان بده تا سیب زمینی و به و گوجه هم بپزه،
یکربع اخرهم آلوی خیس خرده رو بریز داخلش و صبر کن جابیوفته
برای چاشنی اب نارنج بزیز و نوش جونت
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین اوتمیل از ۶ رسپی :
اوتمیل تیرامیسو که تو نظرای شما رای اولو اورد پست اولین رسپی پستش کردم🥣
اگه عاشق قهوه این، ☕️این رسپی رو حتما دوست خواهید داشت
میتونین به شکل اوتمیل گرم هم درستش کنین💕
مواد اوتمیل:
۴۰ گرم جو دوسر پرک
۳۰ گرم پروتیین وی ( اختیاریه و میتونین حذفش کنین ولی حتما ۱ ق دانه چیا بجاش بزنین که قوامش حفظ بشه. دلیل استفاده از پروتیین وی برای افزایش پروتیین اوتمیله که باعث میشه به مراتب از لحاظ سلامتی صبحانه ی بهتری بشه و افزایش قند خون صبحانه کمتر بشه)
۵۰ میلی لیتر قهوه
۵۰ میلی لیتر شیر بادام
۱ ق چ عسل یا ترجیحا استویا
۱ ق چ پودر کاکائو خالص
مواد تاپینگ:
۱۰۰ گرم ماست یونانی
۳۰ گرم پودر کاکائو ( الک میکنیم روی اوتمیل)
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیزکیک_نارگیل
🤍🥥✨
چیا لازم داریم؟
یک بسته و نیم بیسکوییت پتی بور
۱۰۰ گرم کره ذوب شده
۲۵۰ گرم خامه صبحانه
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۱/۳ پیمانه شیر نارگیل
۱/۳ پیمانه پودرنارگیل
۲ قاشق غذاخوری پودرژلاتین
سایز رینگ رو ۲۰ سانت تنظیم کنید.
پودر ژلاتین رو به همراه نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و بزارید روی بخار آب تا ذرات ژلاتین حل بشه.
وقتی از داغی افتاد به ترکیب پنیری اضافش کنید.
۴،۵ ساعت داخل یخچال بزارید و در آخرم روش پودرنارگیل بریزید و با خامه قنادی تزیینش کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه وقتشه اسفناج پلو رو بیاریم سرسفره
الان که اسفناج در دسترس هست حداقل هفتهای چند بار ازش استفاده کنیم😋
قول میدم عاشق عطر و طعمش میشید✋😍
#اسفناج_پلو
اسفناج نیم کیلو
برنج سه پیمانه
کره پنجاه گرم
سیر دوحبه
اسفناج روخرد کنید و در تابه با کمی کره وسیر تفت بدین تا ابکش کشیده بشه
برنجرو بصورت کته درست کنید واسفناج پخته رو داخل بریزین
میتونید مثل من وقتی ابش کشیده شد داخل قابلمهی دیگه ته دیگ مورد نظرتون رو قرار بدین و برنج رو بریزین روش و دم بذارین
برای خورشت
یه عالم پیاز خلالی شده رو با یک قاشق زردچوبه تفت بدین تا سبک بشه
بهش فلفل سیاه ونمک و پودر هل اضافه کنید برگ بو بندازین داخلش با حرارت خیلی کم بذارین بپزه گوشت و پیاز اب میندازن و دیگه نیازی نیست اب بریزین اواخر پخت هم زعفرون دم شده بریزین
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳