بیا اینجا و با بیوت همه رو نگران کن♡💭
متن های آمیخته به رویای عشق♥️
قفلی میزنی رو بیوهای تک خطیش🔒✨
● eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
با تکستاش عشقتو برگردون👆💔
هدایت شده از 💚 تبلیغات آیه گرافی🍁
🚨توجه توجه
💥 قطره ضدشپش وتخم شپش صددرصد تضمینی وبدون عارضه 😳😳😳😍😍😍
خانواده های محترم همانطورکه میدانیدهیچ راهی (داروهای داروخانه،سرکه،سس، اسفند،نفت،تایدو....)برای ازبین بردن شپش وتخم شپش فایده نداره😭😭
🌟ولی بااستفاده از قطره ی ما، معجزه اتفاق میافته، چون شپش ها ازبین میرن و رشک ها خشک وپوچ میشن..😳😍😍
🔥عجیب تر از اون ،اینکه دیگه نیاز به شستن پتو و ملحفه و..... نیست😍😍
درصورت عدم رضایت کل هزینه برگشت داده میشود😍😍
🔴فروش عمده وخرده
ارسال به تمام نقاط کشور
📱سفارش ایتا و واتساپ
۰۹۰۲۱۲۵۰۱۴۹ خانم محمدی
🔶فقط وفقط پاسخگوی خانمها هستم
🏃♀زود پاک میشه ،پس همین الان پیام بده یا شماره مو سیوکن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿سلام مهربانان
🌸یکشنبه زمستانیتون عالی
🌿امـروز بـرایتان
🌸اینگونـه آرزو می کنم
🌿ان شـاءالله
🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه
🌿سبدی از خیر و برکت
🌸شـوق زنـدگی
🌿حـس خوشبختی
🌸عـمر بـا عـزت و
🌿عاقبت بخیری هدیه بیاره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ترسی از فقر ندارند
❣گدایان كریم
🖤دست خالی نروند
❣از در احسان كریم
🖤حاجت خواسته را
❣چند برابر داده است
🖤طیب الله به این لطف
❣دو چندان كریم
🖤شهادت امام کاظم (ع)
❣بر تمام مسلمانان تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-پیتزا
-#pizza
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-مرغ سوخاری همراه سس
-Fried #Chicken With sauce
-닭 튀김 소스와 함께
-Ayam goreng Dengan saus
-炸鸡 加酱
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#تارت_گردویی
مواد لازم:
کره همدمای محیط75گرم
پودر قند50گرم
تخم مرغ1عدد
وانیل1/4ق چ
آرد150گرم
بکینگ پودر1/4ق چ
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های 12گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت 30دقیقه و 170درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید
مواد میانی:
تخم مرغ درشت1عدد
کره آب شده25گرم
آرد30گرم
شکر50گرم
وانیل کمی
پودر هل1ق چ
گردو 50تا70گرم
شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید
من یه مقدار از گردو رو عاسیاب کردم یه مقدارشو ریز ک زیر دندون حس بشه و سلیقه ایه
میتونید داخل قالب بزرگ یا تکنفره درست کنید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
#کوکو_گوشت_و_لوبیا_سبز
مواد لازم :
لوبیا سبزنگینی خرد شده 350گرم
گوشت چرخ شده گوسفندی 150گرم
سیب زمینی دو عدد متوسط
هویج یک الی دو عدد
آرد قنادی یک ق غذاخوری
تخم مرغ سه الی چهار عدد
پیاز یک عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
سیر سه الی چهار حبه
ادویه ها برای گوشت(نمک،فلفل سیاه وقرمز وپودر کاری وپودر تخم گشنیز،پودر گوجه ،زردچوبه)
ادویه ها برای کوکو(نمک،پودر گل محمدی وزعفران )
طرز تهیه:
خب ابتدا لوبیا سبز رو با مقداری آب میزاریم که آبپز بشه وبعد هم آبکش میکنیم وکنار میزاریم
سیب زمینی و هویج هم نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم ومیزاریم کنار که از دما بیفته
یه پیاز رو نگینی خرد وتفت میدهیم وبعد سیر رنده وگوشت چرخ شده و ادویه های بالا رو اضافه میکنیم ومیزاریم که گوشت بپزد وبعد لوبیا سبز رو هم اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک میدهیم و از روی حرارت بردارید
تمام مواد بالا که سرخ کرده بودیم و از دما افتادن رو با هم داخل یه ظرف ریخته و ادویه هایی که برای کوکو نوشتم رو هم اضافه و یک ق غذاخوری پیاز داغ وبعد هم تخم مرغ ها رو دونه به دونه اضافه کنید (مایه کوکو نباید زیاد شل باشه و نه خشک من سه تا تخم مرغ ریختم )و در آخر هم برای انسجام بیشتر کوکو یک ق غذاخوری آرد اضافه کنید وکاملا با هم مخلوط کنید
داخل یه تابه نچسب ،روغن ریخته و مایه کوکو رو ریخته و فشرده میکنیم و روش رو به دلخواه میتونید از زرشک یا گردو یا خلال پسته وبادام استفاده کنید و در تابه رو دم کنی میزاریم و زیرش هم شعله پخش میزاریم وبا شعله ملایم میزاریم که بپزه
هر موقع که با خلال امتحان کردین و خلال دندون تمیز بیرون اومد ینی پخته
این کوکو نیازی بر برگرداندن (برای سرخ شدن طرف دیگه اش)نداره
این کوکو هر چه قدر قطور تر باشه مجلسی تره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳