فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ یک مراسم ازدواج فلسطینی
روی آوار..!
🔹باور برخی تصاویر برای انسان سخت است مهم این است که با کدام مبانی به این صحنه نگاه کنی، مبانی غربی یا الهیات اسلامی؟!
اگه جوانی بهتون گفت دوست دارم ازدواج کنم ولی شرایطم خوب نیست این کلیپ رو نشونش بدین با شرایط خودش مقایسه کنه
#طوفان_الاقصی
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *سرود «من فوق الأرض و تحتها»*
🔷️ از روی زمین و زیر زمین
اثر یک گروه لبنانی در توصیف طوفان الاقصی و ستایش مجاهدان فلسطین.
#فلسطين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها نامه بدون بسمالله امام خمینی
⭕️چی بودیم ، چی شدیم؟!
📌"برخی تحلیلگران داخلی می گویند باید بخاطر تهدید #غزه توسط وزیر اسراییلی به استفاده از بمب اتم، از غربیهاها بخواهیم اسرائیل را خلع سلاح هسته ای کنند. مبادا این درخواست با نوعی خوش باوری همراه باشد. دولتها بلکه تمدن غرب، نه هم پیمان بلکه خودِ اسرائیل هستند."
📌"شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزبالله لبنان به NBC گفت:«ادامه تجاوزات اسراییل و آمریکا به یک رویارویی همه جانبه می انجامد.»
این مطلب بیان راهبرد #سیدمقاومت است که در سخنرانی ۱۲ آبان بشکل سربسته وجود داشت اما زیرکانه دشمن را در تحیر و بلاتکلیفی گذاشت
#غزه
فایل ۱.mp3
22.73M
🔹فقط خواستم بدونی که......
🔹فایل صوتی شماره ۱۰۲
❎ سخنرانی تبیینی در مورد اسرائیل و خطرات این رژیم
چهارشنبه ۱۷ آبان تهران
درجمع علماء و مدیران یکی از سازمانهای دولتی کشور.
🔹🔹🔹
🔹محمود قاسمی.
❎❎❎
Salavat khasse 64.mp3
573.9K
🔰 صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
🌎🌎🌎
⭕️طوفان، پایان اسرائیل
و شروع نظم جدیدجهانی
✍️ علی قاسمی
🔸در خلال اغتشاشات پاییز1401، زمانی که دشمن_به خیال خام خود_ نسخه فروپاشی جمهوری اسلامی ایران را پیچیده بود، رهبر انقلاب افق بلندی پیشروی حقیقتجویان عالم گشود. آری او میبیند: «علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد». (11/08/1401). اینک در پاییز 1402 روند پرشتاب «تحولات منطقهای-جهانی» درحال رمزگشایی از اسرار این سخن حکیمانه است و در این میان، عملیات طوفانالاقصی، شاهد مثالی است با نکات راهبردیای که در ادامه سطور مرور خواهیم کرد:
1. «طوفانالاقصی» به مثابه یک زلزله ویرانگر، هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را درهم شکست. به تعبیر رهبری، رژیم صهیونیستی دچار یک شکست غیرقابل ترمیم شد. این «غیرقابل ترمیم بودن»، صرفاً ناظر بر شکست نظامی-اطلاعاتی نیست بلکه وجهی از آن به روند غیرقابل برگشت تغییرات علیه جبهه غربی-عبری اشاره دارد. چرا که «رژیم درمانده صهیونیستی» با آن «شکست مفتضحانه» اُبهت خود را از دست داد و دیگر آن حالت تسلط بر فلسطین را ندارد. این همان پیشبینی صادق رهبرمعظم انقلاب است: «این حالت تسلطی که استکبار جهانی بر کشورها و بر ملتها و بر مناطق گوناگون داشته، دارد تغییر میکند». (22/07/1401)
بهزعم صاحبنظران، اسرائیل اکنون در بدترین شرایط ممکن از ابتدای تأسیسش قراردارد. این شرایط باعث شده، رژیم صهیونیستی با مسأله «بحران بقا» مواجه شود. لذا از سراسیمگی حامیان رژیم صهیونیستی، یعنی امریکا و اروپا نباید تعجب کرد! آنها علائم تغییرات جهانی را با طوفانالاقصی دریافت کردند. به تعبیر اخیر رهبری «سفرهای پیدرپی سران غربی برای جلوگیری از متلاشیشدن رژیم صهیونیستی است.» و مقاومت فلسطین، اکنون به تنگنای امنیتی برای اسرائیل و پاشنه آشیل تمدن غرب، تبدیل شده است.
2. درچشمانداز آیندهنگرانه رهبری، میتوان خطوط تغییر در نظم جهانی را در سه گزاره ترسیم کرد: اول، انزوای امریکا. دوم، انتقال قدرت به آسیا و سوم، ایده مقاومت و گسترش جبهه مقاومت در مقابل زورگوییهای جهانی. از این منظر کنش مقاومت فلسطین دراین نبرد- که یک ماه از آن میگذرد- نشان دادهاست، مهندسی معادلات منطقهای و جهانی، دیگر در اختیار چند قدرت استکباری نیست. این همان افول امریکا و سربرآوردن قدرت مقاومت در عرصه معادلات منطقهای و جهانی است. توجه داشته باشید که طوفانالاقصی در عرصه میدانی، یک عملیات درونزای فلسطینی و یک سناریوی پیچیده اطلاعاتی-نظامی بود اما در عرصه راهبردی، اکنون بهمثابه یک «پارادایم سیاسی- تاریخی» است که تحلیل و بررسی اوضاع منطقه و جهان را به دوره قبل و از بعد از این نبرد تقسیم کرد. لذا پیامدهای طوفانالاقصی، صرفاً در یک جغرافیای محلی و نبرد منطقهای خلاصه نخواهد شد.
📣 بررسی ادعاها در مورد پرونده شهید عجمیان
🔺قاتلان شهید اعدام شدند
مرکز رسانه قوهقضائیه:
🔺در پرونده شهید روح الله عجمیان، بر اساس گزارش پزشکی قانونی، علت تامه فوت، نارسایی حاد قلبی به دنبال خونریزی شدید داخلی متعاقب برخورد تقریبا همزمان جسم برنده و نوک تیز (چاقو) به قفسه صدری و جسم سخت به پهلوی راست است که هر دو اقدام نیز با توجه به ادله و مستندات متعدد و فیلم صحنه جنایت و همچنین اقاریر صریح افراد در صحن دادگاه از سوی محمد حسینی و محمدم.هدی کرمی صورت گرفته است.
🔺هیچ یک از قاتلان و افرادی که سابقا به اعدام محکوم شده بودند آزاد نشدهاند.
🔺حکم تعدادی دیگر از متهمان پس از رسیدگی و صدور احکام مجدد، مورد تایید دیوانعالی کشور قرار گرفت و بدین ترتیب «حمید قره حسنلو» به ۱۵سال حبس نفی بلد؛ «رضا آریا»، «حسین محمدی» و «مهدی محمدی» هر کدام به ۱۰ سال حبس نفی بلد محکوم شدند و این افراد بدون یک روز آزادی در حال طی دوران محکومیت هستند.
🔺این ادعا که حمید قره حسنلو دست شهید را شکسته یا با چاقو ضرباتی به شهید وارد کرده است غیرواقع بوده و هیچگونه سند و مدرکی دال بر این موضوع نیز در پرونده وجود ندارد و علاوه بر آن، مطابق گزارش پزشکی قانونی شکستگی مورد اشاره اصولا در جسم شهید مظلوم وجود نداشته است، همچنین نه تنها تصاویر روز حادثه نیز نشان می دهد چاقویی در دست حمید قره حسنلو نبوده است بلکه هیچ ادعا و یا مطلبی در پرونده مبنی بر حمل چاقو از سوی قره حسنلو مطرح نشده است و نقشی در قتل شهید نداشته است.
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 روند فرسایشی و کند پیشروی اسرائیل در نوار غزه به روایت نقشهها
🔺«منصور براتی»، پژوهشگر حوزه رژیم اسرائیل در ویدئویی تحلیلی، روند پیشروی زمینی نیروهای اسرائیلی در نوار غزه را مورد بررسی قرار داده است.
🔺به رغم آغاز حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه از ۲۸ اکتبر (۶ آبان) و تلاش نظامیان این رژیم بمنظور تکمیل روند محاصره غزه از ۳ محور شمالی و شرقی و جنوبی، خبرها از توقف و کندشدن روند پیشرویها در برخی محورها با مقاومت جانانه رزمندگان فلسطینی حکایت دارند.
🔺اسرائیلیها ۳ روز پیش اعلام کردند ظرف ۴۸ ساعت غزه را از سه طرف محاصره خواهند کرد، اما روند کند پیشروی آنها نشان میدهد، این کار برای آنها بسیار دشوار است.
🔺در کنار روند کُند پیشروی زمینی اسرائیلیها، میزان تلفات آنها نیز افزایش یافته است. همچنین به نظر میرسد تعداد جنگ افزارهایی که اسرائیل در این نبرد از دست داده نیز در حال افزایش است.
🔺اگر روند پیشروی نیروهای اسرائیلی به سوی شهر غزه مختل شود، جنگ طوفان الاقصی به جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ شباهت بیشتری پیدا خواهد کرد.
🔰هوا در ساحل مدیترانه همیشه آفتابی نخواهد بود
✍️ حسین حسینی نژاد
⏺️ اگر چه قرن بیست و یکم با پدیده جنگ های مخرب و ویرانگر آشنا است با این حال واکنش وحشیانه و کشتار انبوه غیر نظامیان توسط ارتش رژیم صهیونیستی این سوال را به ذهن می آورد که علت این همه تکاپوی وحشیانه صهیونیستها در باریکه غزه برای چیست؟
↙️ به نظر می رسد همه تلاشهای این رژیم بر این امر استوار شده است تا با کنار زدن گرد و غبار برخواسته از طوفان الاقصی، هوای تازه و آفتابی قبل از طوفان و اعتماد به نفس از دست رفته را مجددا به سرزمینهای اشغالی بازگرداند.
⬅️ تا پیش از طوفان الاقصی غاصبان این سرزمینها بر این تصور بودند که آسمان در سواحل مدیترانه برای آنها تا ابد آفتابی یا رنگین کمانی خواهد بود اما حمله ۷ اکتبر حماس این باور را در ذهن شهرک نشینهای صهیونیست حک کرد که هر آن ممکن است طوفانی به پا خیزد و به جای قطراتی زیبا از آسمان بر سرشان بارانی از راکت ببارد؛ باوری که تغییر آن اکنون به اساسی ترین دغدغه سران صهیونیست تبدیل شده است.
⬅️آنها امیدوارند تا از طریق کشتار زنان و کودکان علاوه بر باز سازی اعتبار از دست رفته ، مبارزان ضد صهیونیست را به این باور برسانند که هزینه مقاومت سنگین تر از تصور است و بایستی برای همیشه دست از مقاومت بردارند، چیزی که امروز برخی تحلیگران واقعگرا نیز آنرا توصیه میکنند؛ آنها معتقدند چون اسرايیل حکومتی قدرتمند و بی رحم است و فلسطینیان تاب و توانایی شکست دادن آنرا ندارند لذا باید واقعیت موجود را پذیرفت و دست از مبارزه برداشت.
🔚محمد المسیری نویسنده و اندیشمند مشهور مصری در کتاب« موسوعة اليهود واليهودية والصهيونية» پیشتر در پاسخ به این استدلال می نویسد: «برای ما نیز اسرائیل همچون سرطان امری واقعی است، ولی این نه تنها به معنای پذیرش و تسلیم شدن در برابر آن نیست، بلکه باید با سرطان جنگید و در برابرش مقاومت کرد؛ واقعیت تنها آنچه که رخ داده نیست ، بلکه آنچه که امکان وقوع دارد نیز واقعی است» بر همین اساس می توان گفت این نوع از شقاوتها هر اندازه که صهیونیستها را به هبوط اعتبار نزدیک خواهد کرد به همان میزان مبارزان را در مسیر صعود مصصم تر خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 جنگ امروز، جنگ اراده هاست نه جنگ امکانات!✊
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این بزرگترین تظاهراتی است که تل آویو از شروع جنگ به خود دیده است!
♦️طبق نظرسنجی دیروز کانال۱۳ اسرائیل،۷۶درصد از اسرائیلی ها دیگر به شخص نتانیاهو اعتمادی ندارند!
🔷 انهدام پهپاد شانزده میلیون دلاری
1️⃣ هواپیمای MQ9 Reaper آمریکایی برای ترور خائنانه فرمانده سپاه قدس حاج قاسم سلیمانی، سردار شهید ابومهدی المهندس و کسانی که همراه آنها در فرودگاه بغداد بودند مورد استفاده قرار گرفت.
2️⃣ ارزش آن تقریباً 16 میلیون دلار تخمین زده می شود و یکی از بهترین پهپادهای آمریکا محسوب میشود.
3️⃣ این پهپاد میتواند بیش از 27 ساعت مداوم پرواز کند، سرعت آن حدود 400 کیلومتر در ساعت است و می تواند 1740 کیلوگرم مهمات حمل کند و برد پروازی آن به 6000 کیلومتر می رسد.
4️⃣ پهپاد منهدم شده دارای 6 نقطه تعلیق است که دو نقطه آن در داخل بدنه است. آنها می توانند بمب یا موشک هایی با وزن 680 کیلوگرم را حمل کنند.
5️⃣ آموزش عملیات MQ-9 در ارتش آمریکا یک سال کامل طول می کشد و اطلاعات به دست آمده بیان میکند که پنتاگون از ۲۰۱۱ تنها 12 فروند از این پهپاد را از دست داده است.
6️⃣ انهدام این پهپاد توسط انصارالله نشان از قدرت بالای پدافندی مقاومت یمن دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهجالبلاغه
من خواب نخواهم رفت‼️
✍️گفتمان انقلاب اسلامی منطبق بر آموزه های اسلام ناب
گفتمان به چارچوب و استخوانبندی نظری و فکری هر مکتب گفته میشود که نگرش، بینش و رفتار پیروان آن مکتب را سازماندهی میکند و به تعبیری دیگر شاید بتوان گفتمان را شامل مسائل ذهنی و عینی به صورت توأمان دانست.گفتمان انقلاب اسلامی در تداوم حرکت انبیا و تعالیم آسمانی به ویژه اسلام راستین است که دال مرکزی آن را اسلام و هویت اسلامی تشکیل میدهد.گفتمان انقلاب اسلامی در بردارنده مفاهیم رکنی چون: استقلال خواهی، آزادی، مردم پایگی و اسلام مداری است که در شعار اساسی «استقلال»، «آزادی»، «جمهوری اسلامی» مطرح شده است توأمان بودن دین و سیاست، ستون فقرات و رکن اساسی گفتمان انقلاب اسلامی را شکل میدهد، به این معنا که قانون مبتنی بر دین و مشارکت و نقش آفرینی مردم در حکومت با محوریت رهبری دینی از ارکان انقلاب اسلامی است که این گفتمان را از دیگر گفتمانها جدا و متمایز میکند.گفتمان انقلاب اسلامی جهانی است و به مرزهای ایران محدود نمیشود.
پیوند دین و دنیا و ساری و جاری بودن دین در متن جامعه و سیاست و احیای واژههای مهجور ماندهای چون: جهاد، مقاومت، مبارزه با طاغوت و ظالم، شهادت و شهادتطلبی از اصول حاکم بر گفتمان انقلاب اسلامی است که توانسته است در جوامع اسلامی شور جدید ایجاد کند و خیزشهای اسلامی را در جوامع راه اندازد.
حق مداری و خدا محوری از دیگر اصول حاکم بر گفتمان انقلاب اسلامی است که در عرصه حکومت فراتر از مشروعیت قانونی- عقلانی، مبنای مشروعیت حکومت را الهی میداند و برای تحقق حاکمیت الهی، رضایت مردم را لازم میداند، از این منظر، دولتمردان و کارگزاران حکومتی برای خوشبختی و سعادت واقعی جامعه رسالتی الهی دارند.
تکلیف گرایی و کمال جویی از دیگر اصول حاکم بر گفتمان انقلاب اسلامی است که حفظ حرمت و کرامت انسانی و ظرفیتسازی برای سعادت بشری را در بر میگیرد.
در نظام اسلامی بر آمده از گفتمان انقلاب اسلامی، مصالح جمعی بر مصالح فردی مقدم است، از این منظر دفاع از آرمانها و ارزشها، از وظایف آحاد جامعه اسلامی است.
عدالت همه جانبه و فراگیر از دیگر اصول حاکم در گفتمان انقلاب اسلامی است و جامعه آرمانی منطبق در گفتمان انقلاب اسلامی، جامعه مبتنی بر عدالت است و عدالت به معنای بازگرداندن حقوق صاحبان حق به آن هاست، از این منظر نظام اسلامی منطبق بر گفتمان انقلاب اسلامی، نظامی است که در آن احکام و قوانین اسلامی با تمرکز بر عدالت، پیاده سازی میشود و با توجه به رشد فرهنگی جامعه، مردم، خود در پیاده سازی عدالت مشارکت میکنند
در گفتمان انقلاب اسلامی، وظیفه محوری (تکلیف گرایی) و معنویت خواهی از اصول مورد توجه است، از این دیدگاه مبارزه، مشارکت سیاسی، اقدامات انقلابی بانگاه تکلیف گرایانه دنبال میشود. بر این اساس، انجام تکلیف الهی، طلب رضایت خدا و دفاع از ارزشهای دینی برخی از واژگانی هستند که در چارچوب اصل تکلیف گرایی و معنویت خواهی در گفتمان انقلاب اسلامی مورد توجه قرار میگیرند.حمایت از مظلومان و مستضعفان جهان، یکی دیگر از اصول بنیادین و اساسی گفتمان انقلاب اسلامی است، این گفتمان به حکم عقل و نقل، خود را موظف میداند تا از مظلومان و مستضعفان در مقابل ظالمان و مستکبران دفاع کند. گفتمان انقلاب اسلامی که مبلغ و مروج معنویت، عدالت، استقلال، آزادی، ظلمستیزی، مظلوم یاوری و… است، برخوردار از ظرفیتهایی است که بتواند راه حل و برنامههای لازم، برای بازیابی و بازسازی هویت اسلامی مسلمانان در جوامع اسلامی ارائه نماید و جامعه و حکومت را بر اساس اصول اسلامی، بازسازی کند و جوامع مترقی و پیشرفته با معیارهای اسلامی بسازد و تمدن نوین اسلامی را شکل دهد.
گفتمان انقلاب اسلامی با شکل دهی و محور قرار دادن «حکومت اسلامی» یا «مردم سالاری دینی» در قالب جمهوری اسلامی در پی معنابخشی به این حقیقت بوده است که دین و سیاست و دین و دولت، پیوندی ناگسستنی با هم دارند.
از منظر صاحبنظران دینی، کار ویژه اساسی نظام سیاسی اسلام، زمینهسازی برای تقرب به خداوند است و تمام تصمیمات و برنامهها در این نظام، جهت تحقق همین هدف است.
علم و معرفت از جمله موضوعات محوری در گفتمان انقلاب اسلامی است، در آموزههای دینی و به تبع آن در گفتمان انقلاب اسلامی، دانش، پژوهش و رسیدن به معرفت واقعی، صبغه ای وحیانی داشته و از توحید سرچشمه گرفته است
مردم سالاری برخاسته از آموزههای دینی که در مفهوم «مردم سالاری دینی» تجلی دارد، مدل روزآمد حکومتی است که با تشکیل جمهوری اسلامی در ایران، نمادی از پیوند حاکمیت و دین در جامعه ارائه نموده است. این اصطلاح که مرکب از دو واژه «مردم سالاری» و «دینی» است، به معنی حاکمیت مردم بر سرنوشت خود از طریق دین است.👇
دین چارچوبه ی حکومت را از لحاظ فکری، اصول اساسی و روح حاکم بر مقررات و قوانین تعیین میکند و مردم در درون چارچوبه ی دین بر سرنوشت خود حاکم میگردند. امام خمینی (ره) در این زمینه فرمودهاند: «ما میخواهیم اسلام را - لااقل حکومتش را - به یک نحوی که شباهت داشته باشد به اسلام اجرا بکنیم تا شما معنی دموکراسی را به آنطوری که هست بفهمید، و بشر بداند که دموکراسی که در اسلام هست با این دموکراسیِ معروف اصطلاحی که دولتها و رؤسای جمهوری و سلاطین ادعا میکنند بسیار فرق دارد.» (صحیفه نور، ج ۴، ۴۱۸)
در گفتمان انقلاب اسلامی مفهوم حقوق بشر اسلامی جایگاه برجستهای دارد. در این گفتمان حقوق بشر با قید اسلامی معنایی مبتنی بر اسلام دارد، به این معنا که در این گفتمان، انسان موجودی است که در حوزه اسلامی منطبق بر قوانین اسلامی و از حیث انسانی، دارای حقوقی است
آزادی مشروع از مفاهیم و موضوعات محوری در گفتمان انقلاب اسلامی است، تا زمینههای لازم برای شکوفایی استعدادهای آحاد کشور نظیر حقیقت جویی، خیر اخلاقی و… فراهم شود.
در گفتمان انقلاب اسلامی ارزشهای مسلم و ثابتی وجود دارد که حرکت در جهت و به سمت آن ارزشها، زمینه کمال انسان را فراهم میکند.
تعلیم و تربیت اسلامی از اصول حاکم بر گفتمان انقلاب اسلامی است و مراکز تعلیم و تربیت و دانشگاهها و حوزههای علمیه در این راستا دارای وظایف خطیری هستند. مراکز حوزوی و دانشگاهی، همواره این قابلیت را داشتهاند که با تعلیم و تربیت منطبق بر آموزههای اسلام، مبانی و اصول اسلام، گفتمان انقلاب اسلامی را تقویت کنند. مراکز دینی و دانشگاهی با ظرفیت معرفت افزایی، ایمانافزایی و تقویت یقین از ارکان مهم و نقش آفرین در عرصه تعلیم و تربیت در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی هستند، البته این معنا زمانی کارآمد خواهد بود که مفاهیمی چون دانشگاه اسلامی، اسلامی سازی دانشگاه، اسلامی شدن دانشگاهها و… محقق شود، از این رو دانشگاه، در کنار حوزههای علمیه، به عنوان کانون تولید علم و دانش و مرکزی برای تعلیم و تربیت اسلامی در گفتمان انقلاب اسلامی جایگاه مهمی دارد. در واقع هدف اساسی نظام سیاسی برخاسته از انقلاب اسلامی از اسلامی کردن دانشگاه، «انسان سازی» است، انسانی که معتقد به خدا، متعهد، مؤمن و امین باشد، در واقع انسانی که نسبت به دین، انقلاب اسلامی و نظام اسلامی، تعلق خاطر داشته باشدو با جهت گیری ارزشهای انقلاب اسلامی، همسو باشد، بر این اساس است که امام خمینی (ره)، دانشگاه و دانشگاهیان را مبدأ همه تحولات و تعیینکننده جامعه و مبنا و مبدأ همه تحولات و مرجع سعادت و شقاوت ملت برشمردهاند. در واقع مراکز تعلیم و تربیت، متناسب گفتمان انقلاب اسلامی مراکزی مولد علم و معرفت با جهتگیری همسو با ارزشهای اسلامی هستند و باید کانونی برای تربیت انسانهای ارزش مدار و در عین حال، مبلغ و متعلق به هویت و فرهنگ اسلامی ایرانی باشند.گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه تمدن و در جهان اسلام، ظرفیت سازی های کم نظیری داشته است که شکلگیری جریانهای اسلامگرا مانند جهاد اسلامی و حماس در فلسطین، نمادی از این ظرفیت هاست و این مهم، برخاسته از اصول، مؤلفه ها و شاخصههای گفتمان انقلاب اسلامی است.
انقلابی گری، بین المللی و فراملی و جهانی بودن، فراقومی، فرانژادی و فرامذهبی بودن، جامعیت، برخورداری از ذات معرفتی، فکری و عمیق، عقلانی و اجتماعی بودن، تحول و تعالی خواهی، نفی تفرقه و تکفیر، وحدت گرایی و… از محوری ترین شاخصههای گفتمان انقلاب اسلامی هستند.
انقلابیگری مرتبط با گفتمان انقلاب اسلامی در بر دارنده مفاهیمی چون: ۱- پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب اسلامی، ۲- هدف گیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها (جهت گیری برای رسیدن به تمدن اسلامی)، ۳- پایبندی به استقلال همه جانبه کشور (باور به استقلال، گره نزدن توفیقات به رفتارهای دشمنان، جهد و جهاد استقلال طلبانه، شکرگزاری در عمل به عنایات الهی و…)، ۴- حساسیت در برابر کار و نقشه و دشمن عدم تبعیت از او (پرهیز از غفلت، هوشیاری در مقابل توطئهها، قوی شدن در مقابل دشمن، شناخت نقاط قوت و ضعف دشمن، مرعوب نشدن در مقابل دشمن و…)، ۵- تقوی دینی و سیاسی (تکلیف گرایی، تعهد، ظلم ستیزی، مظلوم یاوری، پرهیز از لغزش، صداقت) و… است.
گفتمان انقلاب اسلامی که با مرکزیت بخشیدن به اسلام و توجه به نقش آفرینی مردم در تحولات سیاسی – اجتماعی، همراه با هدایتگری رهبری حکیمانه، هوشمندانه و متعهدانه رهبری دینی، یک نظام معنایی را تشکیل داد که در این نظام معنایی بر: عدالت، آزادی توأم با مسئولیت، اخلاقمداری و معنویت گرایی، اجرای قوانین الهی، مبارزه با ظلم و استکبار، حمایت از مستضعفان، بیداری اسلامی، خودباوری، استقلال خواهی، پیشرفت همه جانبه و… تأکید میشودگفتمان انقلاب اسلامی با مشکلات و چالشهایی نیز روبرو است که توسط سردمداران👇
گفتمانهای رقیب ایجاد و گسترش مییابند تا ماهیت نظام سیاسی برآمده از این گفتمان را به نحوههای مختلف، تضعیف کنند.
قدرتهای استکباری به عنوان دشمنان اصلی انقلاب اسلامی، با بهره گیری از گفتمانهای وابسته به خود در منطقه، همواره به دنبال ضربه زدن و تضعیف گفتمان انقلاب اسلامی هستند.
انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت و رویکردهای خود، محیطی فراتر از محیط ملی را تحت تأثیر خود قرار داده است و شکل گیری گفتمان انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن (جمهوری اسلامی)، احیای اسلام سیاسی مبتنی بر آموزههای اسلام ناب را در دستور کار خود قرار داده است و با گسترش این روحیه در جوامع اسلامی، ارزشها، هنجارها، ایدهها و انگارههایی متفاوت و متمایز از گفتمان غیردینی یا گفتمانهای انحرافی منسوب به دین، مطرح شده است.گفتمان انقلاب اسلامی با تأکید تلفیق دین و دولت موجب احیای نقش دین در عرصه بینالملل شده است. بازگشت دین و ارزشهای دینی به روابط بینالملل صورت گرفته است که جریانهای ضددینی و یا غیردینی فعال در روابط بین الملل را در نظریه و عمل به چالش کشیده است، از این رو، غربیها با محوریت آمریکا از ابتدای شکل گیری گفتمان انقلاب اسلامی، همواره به مواجهه و مقابله با انقلاب اسلامی و ارزش های آن پرداختهاند. آنها همواره با روشهای مختلف و ابزارهای گوناگون، تلاش کردهاند تا گفتمان انقلاب اسلامی را از بین ببرند که این نگاه امروزه در چارچوب براندازی نرم، اسلام هراسی، ایران هراسی و انقلاب هراسی به شدت دنبال میشود. بر این اساس، آنها با تاکتیکهای مختلف و پیچیدهای، با بهرهمندی از ظرفیت امپراطوری رسانهای، در صدد بی تفاوت کردن جوانان به اعتقادات دینی و رسوخ تفکرات الحادی در آنها، ایجاد و تقویت شکاف و اختلاف بین گروههای اجتماعی، تضعیف اعتماد به نفس مردم، ناامید سازی اقشار مختلف اجتماعی، تغییر ادراک مسئولان، ایجاد شائبه ناکارآمدی نظام برخاسته از گفتمان انقلاب اسلامی، به جنگ با گفتمان انقلاب اسلامی برخاستهاند.
آنها با توجه به دسترسی گسترده به صنایع فرهنگی مختلف، رسانهها، خبرگزاریها و فناوریهای نوین ارتباطی مانند شبکههای اجتماعی و…، در جهت تضعیف گفتمان انقلاب اسلامی، همه تلاش خود را به کار گرفتهاند که کمک به رشد و گسترش سبک زندگی غربی، گسترش شکاف بین نسلی، مسئله سازی و مسئله یابی غلط، فرقه سازی و… بخشی از این تلاش هاست.
تقویت گفتمان انقلاب اسلامی از رهگذر، شناخت و شناساندن مفاهیم رکنی و اصول این گفتمان از قبیل اسلام؛ هویت اسلامی، توأمان بودن دین و سیاست، فرا جغرافیایی بودن، حق مداری و خدا محوری، ظلم ستیزی، مظلوم یاوری، تکلیف گرایی، معنویت خواهی، استقلال همه جانبه و… امکان پذبر است، این مهم همواره باید مورد توجه همگان به ویژه نخبگان، تصمیم سازان و تصمیم گیران در حوزههای سیاست گذاری و برنامه ریزی قرار داشته باشد.