■ توحید تشیع ■
#برشی_از_متن_سخنرانی (3) قدم اول در بندگی حقیقی! ابتدا باید کاری کرد که تشنگی حقیقی به بندگی خالصا
سرورانی که به موضوعات اخلاقی و معنوی بسیار علاقهمند هستند، برای در امان ماندن از فریبکاریهای نفس، حتماً این متن را مطالعه کنند ...
🔴 #پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
موضوع: نیّت
باتوجه به حقیقت «الأعمالُ بالنّیّات»، برای برخورداری از اَحسن نیّات (بهترین نیّتها) چه باید کرد؟
♦️توحید تشیّع (جلسات استاد مؤیدی)
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
استاد #مؤیدی
با حفظ لینک در انتشار این پست، دیگران را به این کانال دسترسی دهید ...
🚩شب و روز مبعث ؛ قله ماه رجب و از شبهای قدر
استاد محمد تقی #فیاض_بخش
🔶نشر_حداکثری🔶
▫️شب ۲۷ رجب از لیالی قدر است. نکته بسیار جالب و عجیب آن است که این شب و روز تعلق ویژه به حضرت علی (علیهالسلام) دارد. عجیبتر آنکه اهل معنا مانند مرحوم میرزاجوادآقای ملکی تبریزی در المراقبات و جناب سید در اقبال الاعمال و شیخ عباس در مفاتیح میفرمایند که توصیه شده در این شب به حرم حضرت امیر (علیهالسلام) مشرف شوید و شفای بیماران خود را از مولا بگیرید.
▫️شب مبعث، شب تجلی اعظم!
با تأمل در ادعیه وارده در شب مبعث، میتوان به گوشه ای از عظمت این شب پی برد. جناب شیخ عباس قمی در مفاتیح ذیل اعمال این شب این دعا را آورده که: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالتَّجَلِّي الْأَعْظَمِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَ الْمُرْسَلِ الْمُكَرَّمِ...» ملاحظه میکنید که صحبت از «تجلی اعظم» است؛ که خدایا من تو را به تجلی اعظم این شب قسم میدهم. اما این معنا صرفا اشاره وار و در هاله ای از ابهام در دعا ذکر شده. برای فهم معنای تجلی اعظم به فراز دیگری از دعا مراجعه میکنیم که میفرماید: «اللَّهُمَّ وَ هَذَا رَجَبٌ الْمُكَرَّمُ الَّذِي أَكْرَمْتَنَا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ أَكْرَمْتَنَا بِهِ مِنْ بَيْنِ الْأُمَمِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا ذَا الْجُودِ وَ الْكَرَمِ فَأَسْأَلُكَ بِهِ وَ بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ...» گفتیم که رجب ماه حضرت امیر (علیهالسلام) از یک سو و ماه خداوند از سوی دیگر است. هم در براهین عقلی اثبات شده و هم در روایات اهل بیت (علیهمالسلام) آمده که جلوه انسیِ حقیقت توحید، کلمه ولایت است و کسی که میخواهد به توحید وارد شود، باید مراتب ولایت را طی کند.
به تعبیر مرحوم استاد سعادتپرور (ره)، اینکه لفظ «اعظم» در دعا سه بار تکرار شده، تبیین معنای تجلی اعظم است و این شب، عرصه تجلی تام و تمام پروردگار است.
▫️آن تجلی که باید در شب قدر برای ما اتفاق بیفتد، در این شب برای رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و ائمه هدی (علیهمالسلام) و اولیای الهی اتفاق افتاد که همانا ظهور اسم اعظم است. کسی جز صاحب ولایت، لیاقت درک آن اسم را به طور تام ندارد؛ چرا که در فراز بعد میفرماید: «الَّذِي خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِي ظِلِّكَ فَلا يَخْرُجُ مِنْكَ إِلَى غَيْرِكَ...» یعنی جایگاه اسم اعظم در ظل عرش است و مراتب مادون تحمل پذیرش آن را ندارد. اگر ما تحمل و ظرفیت درک این اسم اعظم را نداریم، بیایید لااقل همچون آن پیرزن خود را در صف خریداران یوسف (علیهالسلام) جا بزنیم...
🔴 سفارشهای عملی برای شب و روز مبعث:
1️⃣ اگر میتوانید روز مبعث را روزه بگیرید. در روایات است که روزه آن معادل هفتاد سال است و مبعث یکی از چهار روز ممتاز سال برای روزه است.
2️⃣ شب مبعث را بسیار غنیمت بشمارید که این شب، مقدمه شب قدر بعدی یعنی شب نیمه شعبان است. برای درک آن شب، باید از شب مبعث شروع کرد.
3️⃣ این شب، هنگام تضرع به درگاه اهل بیت (علیهمالسلام) است و چه بهتر که با تحفهای به پیشگاه ائمه هدی (علیهمالسلام) برسیم. لذا بنده توصیه میکنم که با هدیهای از جانب حضرت صدیقه طاهره (سلاماللهعلیها) به محضر حضرت امیرمومنان (علیهالسلام) توسل کنیم؛ به این صورت که چهار رکعت نماز حضرت امیرمومنان (علیهالسلام) را که ایشان علاقه خاصی به این نماز دارند به نیابت از حضرت صدیقه طاهره (سلاماللهعلیها) بهجای چهار رکعت از نماز شبمان بخوانیم و به جناب حضرت امیر (علیهالسلام) و یا حضرت رسول (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و یا هر دوی این بزرگواران هدیه کنیم و عرضه بداریم که اگر من قابلیت و ظرف این هدیه را دارم، شما به بنده عنایتی بفرمایید.
اين نماز چهار ركعت است؛ در هر ركعت يک بار سوره «حمد» و پنجاه بار سوره «توحید» و بعد از نماز، تسبیحات خاص ایشان را که در مفاتیح آمده است، ذکر کنید.
4️⃣ این شب، شب شفای از بیماریهاست و مرحوم شیخ عباس در مفاتیج روایات عجیبی از عنایات امیر مؤمنان (علیهالسلام) ذکر نموده است. لذا تعجب نکنید اگر حضرت در این شب عنایت ویژهای نیز بر ما بکنند.
بیایید ما هم به سنت حضرات ائمه (علیهمالسلام) گِله عاشقانهای به درگاه حضرت امیر (علیهالسلام) داشته باشیم که شما در این شب، بیماران بسیاری را شفا میدهید، پس عنایت بفرمایید و قلب بیمار ما را نیز شفا دهید.
5️⃣ در این شبها دعا کردن برای یکدیگر را فراموش نکنید که دعا در حق دیگران، اول، در حق خود داعی (دعاکننده) اجابت میگردد. در سیره حضرت صدیقه طاهره (سلاماللهعلیها) است که از شب تا صبح فقط برای دیگران دعا میفرمودند.
تذکرةالاولیاء
♦️توحید تشیّع (جلسات استاد مؤیدی)
ایتا | تلگرام | سروش | اینستگرام
#متفرقه #دیگر_اساتید #مناسبتی
اگر انسان مرتکب گناه نشود،
در و دیوار، آسمان و زمین ـ به اذن الهی ـ
به او برکت و نورانیّت عطا میکنند.
استاد #مؤیدی
♦️توحید تشیّع (جلسات استاد مؤیدی)
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#عکس_نوشته
با حفظ لینک در انتشار این پست، دیگران رابه این کانال دسترسی دهید ...
#برشی_از_متن_سخنرانی (4)
بیداردلی فطری و بیداردلی نفسانی
حضرت امام صادق علیهالسلام با راندن «عنوان بصری» از خود، بهنوعی به او پیام میدهند؛ در واقع، حضرت صادق علیهالسلام او را وادار فرمودند تا برای خود خلوتی گزیند! چرا که در خلوتنشینیها یقظههای فطری را میتوان شناخت.
گاهی انسان در اثر بازیگری نف۫س، احساس بیداری دل کرده و میپندارد که در راه خدا در حال پیشرفت است؛ اما پس از آن که حیلههای نف۫س برملا شود، در کمال حیرتزدگی در مییابد که احساسِ بیداری دل، از نف۫س اَمّاره و از همان الهِ نف۫س، مدیریت میشده است. چرا که او در ظاهر، اعمال عبادی را بهشایستگی ادا میکرده و همه طاعات را بخوبی بهجا آورده است؛ در حالی که در تمام طول این مدت، تحت فرمان نف۫س بوده است. نف۫س اینچنین، نیش زهرآلوده خود را بر باطن انسان نشانده و بهآسانی نیز گَزندگی را رها نمیکند. باید هوشیار بود تا آن زمان که حیات مادی ادامه دارد، تهدید نف۫س پا برجاست. کمترین غفلت، سبب میشود تا نف۫س به اهداف خود نائل آید.
طلب فطری، طلبی جدی است که شخص را رها نمیکند. فرد مبتلا به این طلب، خود را به آب و آتش میزند تا پاسخی برای آن بیابد. آیا آن شخصِ بیمارِ صعبالعلاجی که اطبا از بهبودی او قطع امید کرده و با یقین، مرگ او را پیشبینی کردهاند، آرام و قرار دارد؟ او که از هر درمان و داروی ظاهری قطع امید کرده، با اخلاص و از صدق دل، لب به «الله الله» گفتن باز میکند.
حضرت امام صادق علیهالسلام، با نپذیرفتن ابتدایی و ظاهری «عنوان بصری»، نهتنها او را از خود نَراندند، بلکه «عنوان» را در مسیر هدایت و سعادت قرار دادند. چرا که باید صداقتورزیِ «عنوان بصری» و پرهیز او از تصنّع و بازیگری در عرصه عبودیت اثبات میشد. «عنوان بصری» در امر حقجویی صادق بود؛ زیرا با رانده شدن از محضر امام صادق علیهالسلام، باز در پی یافتن پاسخی به طلب فطریاش بود. او خود را در بنبست دیده و تنها راه برونرفت را در تفضّل الهی یافته بود. از این رو، خالصانه خدا را میخواند و از پروردگار میخواست تا درِ خانه امام صادق علیهالسلام که خانه نور و هدایت است، به رویش باز شود! او چنین میطلبید؛ در آخر، اینچنین هم شد!
📌 استاد #مؤیدی؛ شرح حدیث شریف عنوان بصری؛ جلسه دوم
❗️ متن، بدون تغییر در محتوا، مورد تصرف و ویرایش ادبی قرار گرفته است.
♦️توحید تشیّع (جلسات استاد مؤیدی)
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
تغییر تصویر پروفایل کانال «توحید تشیّع» بر اساس خواست استاد مؤیدی صورت گرفت. ایشان فرمودند: چنانکه چندی است آثار دیگراساتید معتبر و مورد تأیید منتشر میشود، از ظرفیت این کانال، بهصورت غیر اختصاصی، برای نشر معارف و تعالیم اخلاقی و معنوی بهره برداری گردد.
بنابراین، از این پس، جز نشر آثار چندرسانهای استاد مؤیدی، از دیگر اساتید نیز مطالب متناسب منتشر خواهد شد.
این یعنی، کانال «توحید تشیّع» هر چند مطالب صحیح و معتبر را در موضوعات اخلاقی و معنوی بهطور مستقیم از اساتید معظم اخلاقی منتشر خواهد کرد، اما هیچ وابستگی و انتسابی به هیچیک از ایشان ندارد.
بیداری نفس لَوّامه.mp3
1.7M
بیداری نفس لَوّامه
«شکستهحالی نجاتبخش است!»
استاد #مؤیدی
حجم و مدتزمان تقریبی: 2 مگابایت | 2 دقیقه
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#پادکست_صوتی (3)
اهمیت مراقبت و هوشیاری
... حضرت حجةالله الحق، آیةالله #پهلوانی (قدّساللهنفسهالزّکیه) به تلامذه سلوکی خود سفارش میکردند که مراقب باشید تا شیطان، سرمایهها و اندوختههای معنوی شما را از دستتان نگیرد! گاهی سه ماهِ رجب، شعبان و رمضان را زحمت کشیدهاید و اندوختههایی بهدست آورده اید؛ برای آن که از دستتان بگیرد و از نتایج آن محرومتان کند، همسرتان را تحریک میکند تا اوقاتتلخی کرده و بهانهجویی کند و شما در برابر رفتار نابجای او که دور از انتظارتان بوده، یک سخن ناشایستهای بگویید و سرمایههای معنوی و اخروی را از دستتان بگیرد.
کتاب «سلوک با همسر»: ص85.
برگرفته از تذکرةالاولیاء
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#متفرقه
تفرقه در دل با سخنان متفرقه
سخنان متفرقه، در دل تفرقه ایجاد میکند. بعضی سخن گفتنها، در ظاهر خوب هستند؛ اما هیچ فایده و ربطی به ما ندارند! مثلا در جلسهای مطرح میشود که آیا مقام آیتالله بهجت بالاتر است یا علامه طباطبایی؟! چنین سخنانی نهتنها ارتباطی به ما ندارند، بلکه بیفایده هم هستند.
در حالی که ما هنوز به ابتدائیترین امور شرعی در ترک محرمات و انجام واجبات نپرداختهایم، میخواهیم روش اساتید رابا یکدیگر مقایسه کنیم. اگر جلسهای در محضر مرحوم آیتالله سعادتپرور تشکیل میشد، ایشان از همان ابتدا مانع طرح مطالب بیربط میشدند. ایشان با پرداختن به خواندن روایات، از تفرقه حواسی جلوگیری میکردند تا دلها تیره نشده و افراد به آنچه که به سلوکشان مربوط است، بپردازد.
استاد #وزیری_فرد
به نقل از https://www.instagram.com/ostad.vazirifard با کمی ویرایش
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#متفرقه | #دیگر_اساتید
استاد مؤیدی_مطالعه کتاب «سه دقیقه در قیامت» و «آنسوی مرگ».mp3
92.2K
مادامی که انسان در ایمانش به خداوند سبحان صداقت بورزد،
همواره حالت شکر و سپاسگزاری در او وجود خواهد داشت.
این حالت، نشانه صداقت در ایمان است.
استاد #مؤیدی
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#عکس_نوشته
🔴 #پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
موضوع: مشارطه
مشارطه چیست؟
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
استاد #مؤیدی
■ توحید تشیع ■
استاد #مؤیدی: کتابهای «سه دقیقه در قیامت» و «آنسوی مرگ» بسیار خوب و مُنَبّه (بیدارکننده) هستند! ♦
برشی از #کتاب «سه دقیقه در قیامت» که مورد تأکید و سفارش استاد #مؤیدی است؛
... جوانِ پشت میز، وقتی عشق و علاقه من را به شهادت دید جملهای بیان کرد که خیلی برایم عجیب بود. او گفت: «اگر علاقهمند باشی و برای شما شهادت نوشته شده باشد، هر نگاه حرامی که شما داشته باشید، شش ماه شهادت شما را به عقب میاندازد ...»
♦️«توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
استاد مؤیدی_غسل توبه پیش از ورود به ماههای رجب، شعبان و رمضان المبارک.mp3
507.8K
سفارش استاد #مؤیدی به بهجا آوردن غسل و نماز توبه پیش از ورود به ماههای رجب المرجب، شعبان المعظم و رمضان المبارک
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
■ توحید تشیع ■
سفارش استاد #مؤیدی به بهجا آوردن غسل و نماز توبه پیش از ورود به ماههای رجب المرجب، شعبان المعظم و
غسل و نماز توبه
براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلىاللهعلیهوآله روایت کرده؛ مختصر آن، این است که هر که آن را بهجا آورد، توبهاش پذیرفته و گناهش آمرزیده شود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى گردند، باایمان از دنیا رود، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى گردد، والدینش از او راضى شوند، آمرزش حق نصیب والدین، فرزندان و نژاد او گردد، روزى او توسعه یابد، فرشته مرگ در وقت مردن با او مدارا کند و جانش را بهآسانى ستاند.
کیفیت آن چنین است:
🔸 روز یکشنبه غسل بهجا آورد؛
🔸 وضو گیرد؛
🔸 چهار رکعت نماز بخواند؛
🔸 در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره «ناس» را یک مرتبه بخواند؛
🔸 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند؛
🔸 استغفار را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» ختم نماید؛
🔸 سپس بگوید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلّا أَنْت»
سفارشهای استاد #مجاهدی در مراقبتهای ماه شعبان؛
1⃣ هر روز هفتاد مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَهَ»
2⃣ هر روز هفتاد مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إلا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إلَیه»
3⃣ در بعضی روايات «اَلْحَيِّ الْقَيّوم» پيش از «اَلرّحْمنُ الرَّحيمُ» بیان شده است.
4⃣ در طول تمام ماه شعبان، هزار مرتبه «لا إِلَهَ إلا اللَّهُ وَ لا نَعْبُدُ إلا إِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»
5⃣ هر روز در وقت زوال (هنگام ظهر شرعی) قرائت صلوات شعبانیه
6⃣ قرائت روزانه مناجات شعبانیه
7⃣ روزه گرفتن در روزهای دوشنبه و پنجشنبه ماه شعبان
8⃣ بهجا آوردن دو ركعت نماز در هر پنجشنبه از این ماه، به روش زیر؛
در هر ركعت پس از سوره حمد، صد مرتبه سوره توحید و بعد از سلامِ نماز، صد مرتبه صلوات.
بهنقل از فطرت
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#دیگر_اساتید | #متفرقه | #مناسبتی
#برشی_از_متن_سخنرانی (5)
نزدیک شدن به حق، دور شدن از باطل
ای عزیزم! اگر انسان اهل نور باشد، نتیجه نوری خواهد دید؛ اگر هم اهل نار و آتش گردد، نتیجه ناری میبیند. نباید بهانهجویی کرد که رسیدن به نور سخت و دشوار است. رسیدن به نور با دراُفتادن با نفس حاصل میشود. درافتادن با نفسِ جهنمی نیز سخت است؛ در حقیقت، کار انبیا علیهمالسلام، تعلیم چگونگی درافتادن با نفس بوده است. سختترین کار، کار انبیا و ائمه هدی علیهمالسلام و دشوارترین رسالت، رسالت آنان است.
پیامبران و امامان معصوم علیهمالسلام، آمدند تا انسان بسازند؛ آن هم نه با اِعمال قدرت! بلکه با تعالیم خود، کاری میکردند که افراد با اراده خود بهسوی ایشان میشتافتند. جالب این است که رسالت انبیا و حضرات معصومین علیهمالسلام، درست در نقطهمقابل ظواهر و زیباییهای فریبنده دنیا بوده است؛ «زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَ الْبَنِينَ وَ الْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَ الْفِضَّةِ وَ الْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَ الْأَنْعَامِ وَ الْحَرْثِ ذلِکَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ؛ محبّت امور مادی، از زنان و فرزندان و اموال هنگفت از طلا و نقره و اسبهای ممتاز و چهارپایان و زراعت، در نظر مردم جلوه داده شده است؛ اینها سرمایه زندگی پست ـ مادی ـ است؛ و سرانجام نیک نزد خداست.» (آلعمران: 14). اما با همه این، انبیای الهی و ائمه اطهار علیهمالسلام، با تعالیم خود، بسیاری را از آلودگیهای مادی نجات بخشیده و به عرصه سعادت راهنمایی فرمودند.
تا دنیا برقرار و بنیبشر در آن ساکن است، پیوسته خیر و شر، حق و باطل، نور و ظلمت، عدل و ظلم و پاکی و ناپاکی در جریان است. این حقیقت، از کمترین مراتب زندگی فردی جاری است تا بزرگترین ابعاد اجتماعی! هنگامی که «عنوان بصری» به محضر امام صادق علیهالسلام شرفیاب شد، حضرت علیهالسلام به او فرمودند: «إِنِّی رَجُلٌ مَطلُوبٌ!» این در ظاهر یعنی، امام صادق علیهالسلام از سوی حکومت وقت، مورد مطالبه و بازخواست بودهاند. از این رو، هر که با ایشان در ارتباط باشد، اسباب گرفتاریهای بسیاری را برای خود فراهم آورده است. اما در حقیقت، این کلام امام علیهالسلام، از این حقیقت حکایت میکند که لازمه نزدیک شدن به حق، بردباری کردن بر رنجهایی است که بهسبب جدا شدن از باطل به شخص تحمیل میشود.
📌 استاد #مؤیدی؛ شرح حدیث شریف عنوان بصری؛ جلسه اول
❗️ متن، بدون تغییر در محتوا، مورد تصرف و ویرایش ادبی قرار گرفته است.
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
🔴 #پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
موضوع: عشقورزی
ضابطه عشق مخلوق با خداوند چگونه است؟
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
استاد #مؤیدی
صمیمانه از یکایک عزیزان دعوت میشود تا با ارسال پیشنهادها یا انتقادهای خود به آیدی @ST_A01، به یاری شما سروران، سطح کیفی کانال «توحید تشیّع» را ارتقا ببخشیم.
#برشی_از_متن_سخنرانی (6)
تقویت عزم و اراده
حضرت امام صادق علیهالسلام به «عنوان بصری» درباره نظم در اوقاتشان تذکر داده و میفرمایند: «لِي أَوْرَادٌ فِي كُلِّ سَاعَةٍ مِنْ آنَاءِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ فَلَا تَشْغَلْنِي عَنْ وِرْدِي؛ در هر ساعت از شب و روز اوراد و اذکاری دارم که باید آنها را بگویم؛ مرا از گفتن ذکر باز مدار!». انسان گاهی از ضعف اراده خود به ستوه میآید. چه باید کرد؟!
بنا بر فرمایش امیر مؤمنان علی علیهالسلام باید نظم را در زندگی جاری ساخت؛ «أُوصِيكُمَا ... بِتَقْوَى اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِكُم؛ سفارش میکنم شما دو فرزندم را ... به رعایت تقوای الهی و نظم بخشیدن در امرتان!» (نهجالبلاغه: وصیت حضرت امیر علیهالسلام به امام حسن و حسین علیهماالسلام). نظم، اوضاع و احوال درونی انسان را سامان بخشیده و مطمئناً عزم، اراده و همت نوری را بتدریج به ارمغان میآورد.
حضرت امام صادق علیهالسلام، در خطاب خود به «عنوان بصری» همین نکته را مورد توجه قرار میدهند. این مطلب پاسخی به این پرسش است: «چگونه میتوان در سلوک الی الله، همت را افزایش و اراده را تقویت کرد؟»
📌 استاد #مؤیدی؛ شرح حدیث شریف عنوان بصری؛ جلسه دوم
❗️ متن، بدون تغییر در محتوا، مورد تصرف و ویرایش ادبی قرار گرفته است.
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
این سنت الهی است که حق و باطل، اینچنین منشأ اثر باشند. از این رو، زمان ظهور حضرت حجت عجلاللهفرجه نیز عقول کامل شده و بیشتر انسانها بصیرند.
با همه این، بساط فسق، فجور و گناه برچیده نمیشود! اما سلطنت و اقتدار با عدل و با بُعد ملکوتی و فطری خواهد بود.
در آن زمان، لیاقتها و استعدادها چنان اوج گرفته که افراد شایستگی درک ظهور و حضور حجت کبرای الهی علیهالسلام را دارند!
استاد #مؤیدی
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#عکس_نوشته
🔴 #پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
بهترین هدیه به امام عصر علیهالسلام چیست؟
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
استاد #مؤیدی
شهدا ...
نباید به این بهانه که آیتالله قاضیها و آیتالله شاهآبادیها در این عصر زندگی نمیکنند، از راه حق دست کشید. شهدا برای رسیدن به این حقیقت، نشانههای کاملی هستند.
استاد #مؤیدی
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#عکس_نوشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استغفار
خاطره آیتالله تحریری حفظهاللهتعالی از آیتالله العظمی بهجت قدساللهنفسهالزکیه، درباره استغفار
بهنقل از صراط مستقیم
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام
#متفرقه | #مناسبتی | #دیگر_اساتید
#برشی_از_متن_سخنرانی (7)
موانع رشد معنوی؛ خَلق!
توجه به اقتضای مطلوب خَلق و مهم شمردن آنچه که خَلق میپسندد، یکی از موانع پیشرفت انسان در مسیر حق است. این مانع، سهم بسیاری در غافل شدن از مبدأ هستی دارد. افراد بهجای آن که به ذات اقدس احدی صمدی که سرچشمه هستی است، توجه کنند، به خَلق و ملاحظات آن میپردازند.
در این شرایط آدمی، پیوسته در صدد سنجش خود و هر آنچه که از او سر میزند برآمده تا دریابد که خَلق، کدامیک را پسندیده و کدامیک را نمیپسندند! این نگاه که در همه ابعاد گوناگون زندگی، جاری است، سبب ایجاد رقابتها، حسادتها و تفاخرها و دیگر موانع رشد معنوی است. بدتر آن که این امور، خود سلسلهای از لذتهای خیالی و وَهمی ایجاد میکند که تا مدتها باعث مشغولیّت انسان به آنها میگردد.
📌 استاد #مؤیدی؛ شرح حدیث شریف عنوان بصری؛ جلسه دوم
❗️ متن، بدون تغییر در محتوا، مورد تصرف و ویرایش ادبی قرار گرفته است.
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا: https://eitaa.com/joinchat/2247819265Cd0a3037941
تلگرام | سروش | اینستگرام