حمل بار با سر
مقداری لباس👖👚👗 در یک بقچه یا روسری بپیچید و آن را روی سرِ کودک 👧👦قرار دهید. او بدون آن که دست به بقچه بزند، باید مسیری را که از قبل تعیین شده، برود و برگردد.🚶🚶♀
اگر مرحلۀ اوّل را با موفّقیت😊 طی کرد، در مرحلۀ دوم، باید حالتی میان دویدن و راه رفتن🏃 داشته باشد.
این بازی، اگر به صورت گروهی👧👦👩 انجام بگیرد، جذّابتر است. به این ترتیب که حدّاقل دو نفر با هم مسابقه بدهند. هر کسی زودتر بقچه را به نقطۀ پایان برساند، برنده است.
📣📣اگر در میان راهِ رفت، بقچه روی زمین افتاد یا بازیکن آن را با دست ✋گرفت، باید برگردد ↪️و از نقطۀ آغاز بازی، شروع کند. اگر در مسیر برگشت این اتّفاق افتاد، باید به ابتدای مسیر برگشت، باز گردد ↩️و بازی را ادامه دهد.
این بازی را با چیزهای دیگری غیر از بقچه هم میشود انجام داد، به شرطی که روی سر قرار بگیرد و افتادنش هم خطرناک نباشد.❌❌
📚 بازی ، بازوی تربیت ص ۱۰۰
#بازی_بازوی_تربیت
#محسن_عباسی_ولدی
♦️اختصاص وقت حداقلی به فرزندان
به زندگی خود برگردید و ببینید در طول روز، چند دقیقه با فرزندانتان صحبت می کنید. البته گزاره های دستوری را جزو گفتگوی خود، حساب نکنید.
📚من دیگر ما، کتاب اول، ص49
#من_دیگر_ما
#کتاب_اول
#تربیت_فرزند
#ناآگاهی_از_روشهای_تربیت_صحیح
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
♦️اختصاص وقت حداقلی به فرزندان به زندگی خود برگردید و ببینید در طول روز، چند دقیقه با فرزندانتان صح
❌اختصاص وقت حداقلی به فرزندان
برخی از پدر و مادرها میگویند مشکل ما، زمان نیست. ما حوصلۀ کافی برای عمل کردن به این چیزهایی که شما میگویید، نداریم.❗️
⚠️ما نام «حوصله» را با اجازۀ شما عوض میکنیم و میگذاریم: «انگیزه». این دسته از افراد، انگیزۀ کافی برای پرداختن به امور تربیتی را ندارند.
✅یکی از دلایل نبودِ انگیزه، اعتماد کاذب به وضعیّت موجود فرزندان است.
اگر والدین باور میکردند که نپرداختن به امور تربیتی، میتواند فرزند آنان را در مسیر انحراف قرار دهد، انگیزۀ کافی برای پرداختن به مسائل تربیتی را پیدا میکردند.
⛔️همین که یک جوان با گرایش به مسائل ضدّ اخلاقی، عمر خود را ضایع میکند و به جای این که بتواند کاری برای خود و جامعه انجام دهد، موجودی بیاستفاده میشود، ضرر بزرگی به خانواده و جامعه وارد شده است.
📚من دیگر ما، کتاب اول، ص51
#من_دیگر_ما
#کتاب_اول
#تربیت_فرزند
#ناآگاهی_از_روشهای_تربیت_صحیح
4_256380522182214009.amr
1.05M
فایل های صوتی کتاب تربیت کودک
💟من دیگر ما💟
📝 نوشته: #استاد_عباسی_ولدی کارشناس برجسته تربیت کودک و خانواده...
📚 جلد یک ( 👈 مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز )
1⃣ جلسه هفتم(ب)
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
#دوست_دختر #دوست_پسر #ارتباط_با_نامحرم آسیب شناسی ارتباط 👫 اگه تو کوچه و خیابون، دلبری مرسوم بشه و ج
#دوست_دختر
#دوست_پسر
#ارتباط_با_نامحرم
آسیب شناسی روابط دختر و پسر
👫👫👫👫👫
ب- آسیب اجتماعی: چیزی که موجب فلج شدن جامعه میشه، آلوده کردن محیط کار به لذت جویی های شهوانی هست.
زیرا از طرفی شخصیت زن را در حد یک کالا برای کام جویی مردان تنزل میده و امنیت روانی لازم را برای فعالیت اجتماعی اون از بین می برد، و از طرف دیگه مردان، تمرکز کافی را برای کارهای خود ندارند.
هر چه روابط دختر و پسر ضابطه مندتر بشه و جامعه از تحریکات شهوانی و جنسی دور بشه، اجتماع سالم تر میشه و افراد جامعه بهتر به کار خودشون میرسن، جوانان در محیط کار، درس و دانشگاه راحت تر هستند و به پیشرفت های بیشتری میرسند.
⛔⛔⛔
ج- آسیب خانوادگی: معاشرت های بی حد و مرز در برخی خانواده ها زمینه بی بند و باری پسر و دختر را فراهم میکنه و ازدواج را به صورت یک وظیفه، تکلیف و محدودیت در آورده.
تفاوت جامعه ای که روابط جنسی را به محیط خانوادگی و ازدواج قانونی محدود می کنه با اجتماعی که روابط آزاد در آن اجازه داده می شود اینه که ازدواج در اجتماع اول، پایان محرومیت و در اجتماع دوم، آغاز محرومیت و محدودیته.
در سیستم روابط آزاد جنسی، ازدواج به دوران آزادی دختر و پسر خاتمه می دهد و آن ها را ملزم میکنه که به یکدیگر وفادار باشند و در سیستم اسلامی به محرومیت آنان پایان میدهد.
اختصاص یافتن لذت های جنسی به زناشویی و محیط خانواده و ازدواج، پیوند زن و شوهری را محکم و زندگی را شیرین میکند و موجب اتصال بیشتر زوجین به یکدیگر می شود.
💐💐💐💐💐
⭕️ مهم / زمزمههای شوم توطئهای دیگر؛ اگر پاییز و زمستان امسال خبر شیوع ویروس جدیدی را در جهان شنیدید، تعجب نکنید‼️ (بخش اول)
🔹با پیگیری و رصد اخبار پیرامون برخی سازمانهای بینالمللی و متولیان تولید واکسنهای کووید19 در جهان زمزمههای عجیب و مشکوکی به نظر میرسد.
🔹اخیراً انگلستان خبر از راهاندازی یک کمیته تخصصی بینالمللی با همکاری کشورهای گروه جی7 (شامل اتحادیه اروپا، ایالات متحده، بریتانیا، ژاپن، ایتالیا، آلمان، فرانسه، کانادا) و همکاری کمپانیهای داروسازی فایزر، جانسون و آسترازنکا برای آمادگی در برابر همهگیری جهانی آینده دادهاست.
🔹این کمیته تخصصی که PPP یا Pandemic Prepardeness Partnership ( اتحاد آمادگی برای همهگیری جهانی) نام دارد قرار است شرایط را برای تولید سریع واکسن فقط طی «100روز» در همهگیری جهانی بعدی فراهم کند.
🔹پیش از این بوریس جانسون نخستوزیر انگلستان در کنار برخی دیگر از رهبران اروپایی خواستار اتحاد جهان برای مقابله با همهگیری جهانی آینده شدهبود.
🔹یک ماه قبل ائتلاف جهانی آمادگی برای همهگیریها (CEPI) درخواستی خطاب به کشورهای جهان صادر کرده و خواستار تامین مالی برای ساخت واکسن در همهگیری جهانی بعدی در طی «100روز» شدهاست.
🔹سازمان CEPI در سال 2017 با همکاری بنیاد بیلگیتس و کمپانی ولکام در اجلاس داووس تشکیل گردیدهبود. به گفته بیلگیتس اهداف این سازمان کار بر روی واکسنهای ژنتیکی DNA و RNA و همچنین ساخت پرسرعت واکسن برای همهگیری بعدی در طول «یک سال» بود.
🔹جالب است بدانید که فاصله وقوع همهگیری کرونا در چین تا عرضه اولین واکسن کرونا در جهان «دقیقاً» یک سال به طول انجامید. دسامبر 2019 اولین شواهد رسمی از کرونا در چین اعلام شد و دسامبر 2020، واکسن ژنتیکی فایزر به عنوان اولین واکسن کرونا وارد تزریق عملیاتی در جهان شد.
🔹این کانون و جمع مشکوک بینالمللی که همگی نگران همهگیریهای «آینده» هستند و برای آن «برنامهریزی» میکنند، قصد دارند این بار چه توطئهای را در جهان کلید بزنند؟ آیا قرار است یک همهگیری «مصنوعی» در ماههای آینده اعلام شود و این بار به جای یک سال در سه ماه واکسن جدیدی برای آن ساخته شود؟
🔹آیا قرار است موج بسیار محتمل بعدی کرونا در انتهای پاییز 2021 و ابتدای زمستان 2022، به این ویروس جدید «منتسب» شود؟ نام این ویروس جدید چیست؟
#ایلومیناتی
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
⭕️ مهم / زمزمههای شوم توطئهای دیگر؛ اگر پاییز و زمستان امسال خبر شیوع ویروس جدیدی را در جهان شنیدی
⭕️ زمزمههای شوم توطئهای دیگر؛ اگر پاییز و زمستان امسال خبر شیوع ویروس جدیدی را در جهان شنیدید، تعجب نکنید‼️ (بخش دوم)
🔹سازمان CEPI که خواستار تهیه بودجه و سرمایه برای آمادگی جهت تولید واکسن در صد روز شدهاست، یکی از بنیانگذاران کواکس نیز میباشد و اتفاقاً در سه سال اخیر تمرکز بالایی در پژوهش روی ویروسهای خاص داشتهاست.
🔹مرس-کروناویروسها، لاساویروس و نیپاویروس محل تمرکز عمده پژوهشهای این سازمان برای ساخت واکسن بودهاست.
🔹جالب است بدانید بنیاد بیلگیتس به عنوان یکی از بنیانگذاران CEPI از بزرگترین حامیان کاهش جمعیت جهان، مهندسی ژنتیک انسان و واکسنهای ژنتیکی بوده و کمپانی ولکام دیگر بنیانگذار این سازمان توسط یک فراماسونر به نام هنری ولکام تأسیس گردیده و حامی تفکرات یوجنسیستی (اصلاح نژاد انسان) میباشد.
🔹بیلگیتس و افراد دیگری مانند آنتونی فائوچی، از سال 2016 تا پیش از شیوع کرونا همواره هشدارهای غیرعادی و زیادی نسبت به وقوع یک همهگیری جهانی و کشنده در سالهای آینده میدادند و اطمینان بسیار زیادی به وقوع آن داشتند!
🔹موضوع مهم پیرامون احتمال وقوع یا حداقل «اعلام وقوع» یک همهگیری جدید در ماههای آینده وجود برخی شواهد خاص در این زمینه است. به برخی از این اخبار توجه کنید:
▪️اتحادیه جهانی واکسن (GAVI): خطر شیوع جهانی نیپاویروس بالاست! اگر این اتفاق بیافتد با حادثهای کاملاً ویرانگر مواجه خواهیمشد!
▪️سازمان بهداشت جهانی (WHO): نسبت به نیپاویروس هوشیار باشید! میتواند همهگیری بعدی باشد!
▪️بنیاد جهانی دسترسی به دارو (AMF): در حالی که کمپانیهای داروسازی بر کووید19 متمرکز هستند نیپاویروس میتواند تبدیل به همهگیری بزرگ بعدی شود!
▪️ائتلاف آمادگی برای همهگیریها (CEPI): نیپاویروس 75بار مرگبارتر از کروناست و میتواند همهگیری بعدی باشد!
▪️مدرنا در حال ساخت سه واکسن جدید mRNA برای آنفولانزای فصلی، ویروسHIV و نیپاویروس است! (منبع)
▪️بیل گیتس: همه گیری جهانی بعدی میتواند ده برابر بدتر از کرونا باشد! (منبع)
🔹نیپاویروسها (Nipah Viruses) شباهتهای بالایی با کروناویروسها دارند: در خفاشها یافت میشوند، به مانند آنها ژنوم تکرشتهای RNA دارند و علائم بیماری همراه آنها مواردی مانند تب، سرفه، سردرد و تنگی نفس ذکر شدهاست.
🔹با توجه به اخبار فوق، اگر مانند کروناویروسها که با کد COVID-19 معرفی شدند، نیپاویروسها با چیزی شبیه به کد NIVID-21 به عنوان یک بیماری جدید جهانی معرفی شوند، چندان نباید تعجب کرد!
#ایلومیناتی
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
⭕️ زمزمههای شوم توطئهای دیگر؛ اگر پاییز و زمستان امسال خبر شیوع ویروس جدیدی را در جهان شنیدید، تعج
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅معجزه داروی امام کاظم علیه السلام
✍در طب اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین از این گونه داروهایی که دارای ترکیباتی ساده هستند، اما بیماریها و مشکلات سخت و صعب العلاج را درمان میکنند، زیاد مشاهده میکنید.
امام کاظم علیه السلام مبتلا به بیماری شدند و طبیبان داروهای مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا میروید، از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید، هلیله و رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه بهجای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.
📚 طب الأئمة، ابن سابور الزيات، ص ۵۰
از حدیث امام علیه السلام مشخص میشود که این ترکیب توصیه شده، تنها یک دارو برای مواقع بیماری نیست، بلکه یک راه پیشگیری است.
بنابراین اگر کسی مقید باشد به استفاده از این نسخه، نه تنها بیماری هایی که در وی است بهبود خواهد یافت، بلکه قدرت دفاعی بدن وی به حدی قوی خواهد شد که دیگر بیماری به سراغ وی نخواهد آمد.
🔺توصیه می شود همه افراد خصوصا افرادی که دارای ضعف سیستم ایمنی بدن هستند و زود به زود دچار بیماری می شوند، برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود هر زمان که خواستند از این دارو استفاده لازم را ببرند.