سلام
خانمی که حلواشون گوله گوله میشه
بعد از الک کردن ارد ،شعله هم باید کم باشه ، و همینطور شربت رو هم باید کم کم اضافه کرد و در حین کار مدام هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسه
@T_ASHPAZE
سلام
دلایل وا رفتن کوفته
اول اینکه تناسب مواد گوشتی و غیر گوشتی رعایت نشده
دوم اینکه چربی زیاد گوشت هست
سوم اینکه خوب مواد ورز نخورده
چهارم اینکه سس کوفته جوش که امد کوفته ها رو بذارید بعد ۵ دقیقه در قابلمه را ببندید
قبل از جوش امدن سس، کوفته ها رو اضافه نکنید
پنحم آب پیاز اگر زیاده بگیرید
کوفته هاتون نوش جانتون😁😋
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
در جواب عزیزی که کوفته هاشون باز میشه
اول اینکه وقتی کوفته هارو شکل میدن کامل گرد کنن و اطراف کوفته اگر شکافی داره کامل صاف کنن و هیچ شکافی نداشته باشه
@T_ASHPAZE
تجربه شخصی یک عاشق خورشت کرفس😁
من بینهایت عاشق خورشت کرفسم
میگم بینهایت یعنی دیوانه این خورشتما😍😋
واسه همین هیچی از کرفسو دور نمیریزم
برگ های سبز کرفسو خشک میکنم
گاهی بجای ساقه کرفس از این پودر خشک کرفس استفاده میکنم خیییلی خوشمزه و خوش عطر میشه
یعنی دستور کامل خورشت کرفسه بجای ساقه کرفس از این پودر استفاده میشه
هر وقت اراده کنین دم دست هست دیگه
خانوما از این تجربه ها و ترفندها دارید بفرستید پی وی بزنم اینجا👇
@T_ASHPAZE
خواهر عزیزی که گفتن به خاطر شرایط اقتصادی غذای گوشتی ومرعی نمیشه درست کرد،ما شمالیا خیلی از عذاهامون مثل میرزاقاسمی ،ترشه تره ،باقلاقاتق،گوجه خورش،شوید پلو باسیب زمینی سرخ شده یابا لوبیا چشم بلبلی قاطی میکنیم وعذاهایی مثل عدس پلوباپیاز داغو سیب زمینی وسبزی پلو،دمی گوجه،انواع کوکوی عدس،کو کو سیب زمینی ،سیب زمینی سرخ شده باتخم مرغ،پنیر برشته که ترکیب تخم مرغ نیمرووشوید باپنیرهستش،دوپیازه،یا مثل من که هروقت نهار عجله ای دارم تخم مرغ سرخ میکنم با رب یاگاهی باشوید خشک باپلو قاطی میکنم باپیاز خیلی میچسبه😋😋
@T_ASHPAZE
سلام میشه با بوقلمون چند مدل غذا یاد بدهید چون بو زمختی داره
@T_ASHPAZE
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند کیک زبرا با بطری
درمان چاقی(و رطوبت اضافی بدن)
صبحانه ارده میل شود
مصرف شیرینی طبیعی مثل خرما و عسل قبل غذا که باعث میشود اشتهای شما کم شود
ادامه دارد..
😍👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
صرفا جهت ایده😉
اگه شماهم مثل من قالب تفلون مشکی دارین که ته کیک یا کاپ کیک توش میسوزه
کافیه قالبتون رو توی سینی گالوانیزه بزرگتر بگذارید
مدت زمان پخت کمی بیشتر میشه ولی کیکتون توش عالی میشه
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام بانو خداقوت💐
در جواب دوستی که گفتن برنج دمی وصافی شون کته میشه...
منم از برنج ایرانی استفاده میکنم وبرای خودمون بخاطر اینکه قیمتش مناسبتره از برنج نیم دانه استفاده میکنم
وهمیشه دمی میپزم وکاملا دون دون وکاملا هم نرم وخوشمزه
اول اینکه برنج رو یه مقدار بزارن خیس بخوره وآبش رو بریزن دور تا لعاب برنجشون کم بشه
بعدم همون یه بند انگشت روی برنج آب داشته باشه ونمک وروغن هم بزنن و زیر قابلمه رو از اول زیاد کنن نه خیلی 😅
یعنی زمانی که آب برنج جوش اومد کم نکنن ودر ظرف رو هم باید باز باشه وبا همون حرارت متوسط باید بپزه تا آب برنج خشک بشه
بعدم همه رو (مثل صافی)روی هم وسط قابلمه جمع کنن ودمکنی بزارن
مطمئناً دون میشه واگه بعد از دم کشیدن دیدن نرمی برنجشون کمه یکم آب دم از کنار قابلمه بدن یا یزره گلاب
ولی روی برنجشون نه از گوشه روی دیواره قابلمه
با این روش ۹تا پیمانه رو هم دمی پختم وعالی شده👌
من با آب برنج خیس خورده موهای خودم ودخترم رو میشورم😍
خیلی پر خاصیته👌
اینطوری یه تیر ودو نشون میشه👍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اون عزیزی هم که برای چرخ کرده مرغ پرسیدن
گوشت مرغ معمولا خودش رو جمع میکنه
من از چرخ کرده بوقلمون استفاده کردم واصلا گوشت قلقلی ها باز نمیشه واز قلقلی گوشت گوسفندی سفت تر میشه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE