هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تزیین_غذا👩🍳
Daryachdf78منبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🔷#پفک_خونگی 🍟 😋
▫️3 عدد سیبزمینی متوسط
▫️نشاسته ذرت 100 گرم
▫️2 ق غ خ روغن مایع
▫️نمک 1 ق غ خ
▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ
🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن.
حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
👈 #ایده
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد
سیر یا پودر سیر: دو حبه
فلفل سیز: یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
روغن یا کره: یک قاشق
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید. مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 2ساعت زمان نیاز داره تا بپزه. با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشه
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای جدید😍😋
من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍
اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه.
بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊
یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
سلام به روی ماهتون🥰
عصرتون شاد شاد😍
@hanieh__haghshenas
اینم پیاز داغ مجلسی فوق العاده ترد و چیپسی و خوشرنگ🥰👌
#پیاز_داغ_مجلسی_هانیه
میدونم که همتون کدبانو هستین و بلدین🥰
عزیزای دلم حتماً ذخیره کنید و برای دوستاتونم بفرستید
من هر دو روش رو خواستم بهتون نشون بدم که تفاوت رنگشو ببینید از لحاظ طعم هم هیچ فرقی با هم ندارن فقط اونیکه توی آبجوش میریزیم خوشرنگتر و چیپسی تره😍
مثل همیشه بهم انرژی و انگیزه بدین برای تولید محتواهای جدید🥰
خیلی دوستون دارم و آرزوی بهترینها رو براتون دارم❤️❤️❤️
ممنون میشم نظرتونو برام کامنت کنید🥰
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#ترشی_مخلوط_زیتون
▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
▫️هویج حدود 800 گرم
▫️سیر یه بوته بزرگ
▫️آب 1.5 لیوان
▫️سرکه دو لیوان
▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل)
▫️نمک مقدار لازم
▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه
▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه
▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین
🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه
اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قند_رنگی
#قند_پذیرایی_عید
این قندای رنگی رنگی هم درست کردنشون کاری نداره هم خیلی جذاب ودلرباس حتماپیشنهادمیکنم درستش کنید 😍
من برای هررنگ ازدوقاشق غذاخوری شکراستفاده کردم قبلش به کل شکرنصف قاشق مرباخوری پودرهل اضافه کردم به هرقسمت رنگ دلخواهمو زدم وبایک مقدارگلاب مخلوط کردم
گلاب روکم کم اضافه کنیدتایک خمیرنه خیلی شل نه خیلی سفت بهمون بده بعدداخل سینی روکاغذروغنی پهن کنیدوباکاترهای فشاری طبق فیلم قالب بزنیدویک روز توهوای محیط بزاریدکنارتاخشک بشه
بعدباچای میل کنید من قسمتی که زعفرون ریختم دیگه ازگلاب استفاده نکردم
میتونیدازطعم دهنده مثل هل،زنجبیل،وانیل ویااسانسهای خوراکی هم استفاده کنید
اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#سالادنخودفرنگی در کاسه های سیب زمینی🥗
مواد لازم :
۵ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
۲ عدد هویج متوسط
۱ ق کره
۳ ق غ مایونز
کمی زردچوبه
مواد میانی:
۱عدد کنسرو نخودفرنگی
۵ تا ۶ قاشق کنسرو ذرت
۵ عدد خیارشور
۵ قاشق غذاخوری ماست چکیده یا خامه ای
۲ حبه سیر له شده
۲ قاشق غذاخوری مایونز
۱ قاشق غذاخوری سس فرانسوی ( قابل حذف کردن)
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی های پخته را رنده کنید در ماهیتابه ای هویج ها را با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و به سیب زمینی ها اضافه کنید سپس کره و نمک و زردچوبه و مایونز را اضافه کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
سپس مواد میانی را با هم مخلوط کنید.
از سیب زمینی ها به اندازه مشتمان برداشته و به شکل کاسه دراورده در ظرف می چینیم و از مواد میانی داخلش می ذاریم و دو ساعت در یخچال استراحت داده نوش جان
#خواستگارانه😁
دختر خانومهای گل ،سوال هایی که در مراسم خواستگاری میپرسید جوابش بله یا خیر نباشد.توضیح کافی بگیرید از آقای داماد😁مثلا دختر پرسیده شما دوست دارید با مادرتون زندگی کنین پسر گفته بله سوال بعدی😁دختره گفته من ازدواج نمیکنم باشما🤦♀بگید کامل توضیح بده که منظورش چیه؟
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
خیلی وقته دنبال یه چاپ سرا میگشتم بشه بهشون اعتماد کرد هم کادرشون خانم باشه هم با کیفیت چاپ کنم
تا این دوستم لینک این کانال فرستاد
روی هر چی که بخوای برات عکس تو چاپ میکنن
تازه عکس ها بی کیفیت تو رایگان برات طراحی وبا کیفیت میکنن👇
https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
اکلیل خوراکی خونگی در رنگ های مختلف فقط با دو ماده😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@dinacook22
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
دیگه از بیرون اکلیل خوراکی گرون نخر و خودت با کمترین مواد درست کن👏👏👏
.
راستی دیگه پستامو دوست ندارید؟؟؟ چون اصلا لایک نمیکنید 😢😢😢
مواد لازم
200 میلی لیتر آب(یک لیوان )
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
رنگ خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکلیل خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌
@marjan_mazeh
@marjan_mazeh
🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی
هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور
فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه
و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل
بیاد💕😎
❌حالا بریم سراغ نکات:❌
🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل لز کیپ کردن درب ظرف
۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن
خیار شور میشه..
🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان
۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین
🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا
نداره حتما محیط خنک باشه
🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎
پس درست کنید و لذت ببرید💕💕
#خیارشور #ترفند
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بلانچ_کردن_قارچ👩🍳
Digchehپیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانم های آشپز
یکی از معمول ترین روش هایی که برای مرینت کردن ماهی های جنوب به کار میره... خوابوندن اون تو یک محلول پودری درست شده از پودر زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و به همراه آرد سفیده..
و اینکه یکی از ادویه های رایج که در اکثر غذاهای جنوبی برای طعم دار کردن غذا از اون استفاده می شه، ادویه کاریه. این ادویه موقع مزه دار کردن ماهی طعمی بینظیر برای اون خلق میکنه.. 😋
دقت کنید خانوما به مقدار کم از پودر کاری استفاده کنید چون مقدار زیاد پودر کاری به طعم های دیگه قالب میشه ..
یکی دیگر از روش های مزه دار کردن ماهی جنوب که خیلی ساده اما نتیجه اون یک ماهی لذیذ و خوشمزه رو به همراه داره اینه که...
اول ماهی رو با آبلیمو نمک آغشته کنید 20 دقیقه استراحت بدید و در مرحله آب یک عدد پیاز متوسط همراه با سیر رنده شده با ادویه های زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید بر روی ماهی بریزید. در مرحله پایانی کار هم دو طرف ماهی را باید به زعفران غلیظ دم کرده آغشته کنید...
این هم روش های جنوبی 😌😍:)
تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#میدونستی که موقع طمع دار کردن ماهی حتما باید ی مقدار از پوستش رو بکنی؟ چونکه باید مواد به گوشت ماهی و درونش هم برسه ☺️
تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام ستایش خانم ممنون میشم سوال بنده رو تو گروه بگذارید
من یک کیسه برنج دارم ک متاسفانه سوسک های ریزی بهش زده و برنج بوی این سوسک ها رو به خودش گرفته
چکار کنم ک برنج رو بتونیم استفاده کنیم و حروم نشه؟
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
من چندکیلو گردو امسالی گرفتم مزش خوبه فقط رنگش خال خال داره روش حالت کپک ولی کپک نیست
میخاستم بپرسم شما میدونید خراب شده یعنی گردوها یا مدلشه
یا اگه ممکنه بزارید تو کانال اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمـــزگیــــش هرچی بگم کمـــــه، بمــب انرژی هم که هست😜یدونه موز میخوایم با ۲ تا بستنی لیوانی و نصف بسته بیسکوییت مادر، نصف لیوان شیر. همه رو باهم میکس کردم. یه کمی ازش نگه داشتم توش ۲ ق پودر قهوه فوری و ۱ ق پودر کاکائو ریختم و دوباره میکس کردم ریختم روی قبلی. ترکیبش بی نظیره. حتما امتحان کنید😋👌غلیظ و خنک و خوش طعم...
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
.
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
درمورد سوال خانمی که گفتن گردو دارن رنگش قهوه ای است وخال داره
میخوام بگم گردوش مشکلی نداره ماخودمون گردو داریم وگردو میفروشیم اکثر گردوها همين طورهست نگران نباش و نوشجان کنید
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام وقت بخیر
درموردسوال خانمی که فرستادنددرمورد
گردو......خاستم بگم گردوهاش کپک زده
به هیج عنوان مصرف نکنندخطرناکه...
واین که مطمئن هستم یانه ماخودمون باغ گردودرتویسرکان که گردوهاش معروفه درسراسرایران داریم ....