eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکه یا واگعی؟😳😁 دورهمی همه کیک سازهای حرفه ای دنیا😳👏👏👏👏 گلچینی از همه هنرمندی های قنادان دنیا از ایرانی و خارجی اینجا واقعا یک پا کیک ساز حرفه ای خواهید شد بدون غلو عرض میکنم👇 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26 هر عزیزی اومد اینجا موندگار شد😋👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گز خونگی همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
گز خونگی رو فقط با چند قلم‌مواد در دسترس به راحتی‌درست کنید @ashpazi.ba.elisa20 @ashpazi.ba.elisa20 بدون آرد، توی دهان شما آب میشه😍 عناصر: 1/2 فنجان بادام (70 گرم) 1/2 فنجان پسته (75 گرم) 1/2 فنجان فندق برشته شده (65 گرم) 1/2 فنجان بادام زمینی برشته شده (65 گرم) 1 و 1/3 فنجان عسل (400 گرم) 1 فنجان + 3 قاشق غذاخوری شکر (250 گرم) 3 عدد سفیده تخم مرغ کمی نمک گلوکز یه قاشق می توانید اینا رو هم اضافه کنید که کاملا اختیاریه😍 1 قاشق چایخوری پوست لیمو یا یه قاشق چای خوری وانیل . شکر و عسل رو بزارید روی حرارت تا ذوب بشه و شفاف‌بشه گلوکز رو حالا اضافه کنید . زرده و سفیده تخم‌مرغ رو از هم‌جدا کنید و سفیده رو با بین دوانگشتتون نمک بزنید تا فرم بگیره سفیده و مغزها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید @pluss_food @ashpazi.ba.elisa20 . کف قالب رو سلفون‌بپیچید و مواد رو درونش بریزید و بزارید داخل یخال ۶ ساعت تا خودشو بگیره . عالیه طعمش همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند طلایی شدن روی کیک ها 😍 همون خانومی که روز پاتختش گریه میکرد چون باید از فرداش غذا میپخت و بلد نبود میگفت اول ازدواجم میخواستم سوپ درست کنم یادمه مادرم با برنج نیمه سوپ خوبی درست میکرد بهش میگفت شوربا ...منم اومدم چند پیمونه برنج ریختم تو قابلمه گذاشتم رو گاز یهو دیدم قابلمه پر شد از برنج داره میریزه😩گفتم چرا اینجوری شد ؟ریختم تو یک قابلمه بزرگتر باکمی آبجوش، خوشحال رفتم نشستم تا سوپ اماده بشه دوباره که رفتم درشو برداشتم دیدم باز قابلمه لب لب برنج پرشده😤😭....ادامه شو میگم بهتون😰 @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ببخشید میخواستم ازتون مشورت بگیرم که کشک بادنجان برای ۱۰۰ نفرچقدر بادنجان میخواد؟! دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند زود دم کشیدن برنج از مامان حسین😂👏👏👏 منبع پیج shali.wood دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند میزان شیر در شیربرنج با مامان حسین اقا منبع پیج shali.wood دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامان حسین یادش رفته تو پلو نمک بریزه😂 منبع پیج shali.wood دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خوبید شرمنده مگم که من مربابالنگ پختم تلخ شده چکارش کنم اول هم 4بارباآب جوش جوشوندم وآبش وریختم وباآب سردشستم حالاکه باشکرپختم خیلی تلخه چکارش کنم دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عزیز دل برای نگهداری طولانی مدت شلغم یه راه کار بدید ممنون میشم راهنمایی کنید😘😘😘میشه فریزر کردن؟؟؟ دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه میشد آریشه این مدل رو بهتون آموزش نده😍 منبع پیج @arishehcake @arishehcake @arishehcake بریم سراغ نکات مهمش👇🏻 . 🔰میتونید به جای کاغذ از فوندانت هم استفاده کنید، اما توصیه من کاغذ هست چون فوندانت ضخامت بیشتری داره و خامه‌ی روی کیکتون ضخیم میشه 🔰ابعاد طلق، از نظر طول باید بلندتر از کاغذ باشه تا از یک سمت کیک بزنه بیرون و بتونیم از اون قسمت طلق رو از روی کیک بلند کنیم، از نظر عرض هم بهتره یا هم اندازه کاغذ باشه یا کمی کوچیکتر 🔰خود کاغذ هم بهتره وسط کیک باشه یعنی از دو طرف فاصله داشته باشه تا طلق از اون قسمت‌ها به سطح کیک بچسبه 🔰من تسلط کافی نداشتم روی کیک به خاطر فیلمبرداری، شما موقع گذاشتن کاغذ و طلق دقت کنید صاف و دقیق روی هم باشند . . @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده چای خوش رنگ و عطر با مامان حسین منبع پیج shali.wood دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه رژیمی و هوس کیک کردی این کاپ کیک رژیمی بدون شکر و روغن و حتی بدون قالب درست میشه حتما امتحانش کن😍 پیج ننه👇 www.drhoney.net اینم پیج عسل دکتر هانی راد🍯🍯 @drhoneyrad @drhoneyrad مواد لازم: 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🥄وانیل نوک ق چ 🥄بیکینگ پودر دو سوم ق غ 🥡آرد ۱ پیمانه 🍇عسل دو سوم پیمانه جایگزین عسل ، شیره انگور هم میتونید بریزید 🔸۱ پیمانه = ۱ لیوان دسته دار فرانسوی🔸 🔻طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجمش زیاد شه، هر از گاهی ظرف رو دورگیری کنید که بوی تخم مرغ توش نمونه. بهش عسل یا شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر الک کرده و بهش اضافه کنید. بریزین توی لیوان یکبار مصرف کاغذی و یک سوم لیوان رو خالی بذارین، لیوان ها رو داخل قابلمه بذارین و تا نصف ارتفاع لیوان ها آب جوش بریزین و درش دمکنی بزارین و بپزید روی حرارت ملایم بذارین حدود نیم ساعت بپزه، قبل از این زمان درب قابلمه رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه، بعد از نیم ساعت با یه خلال دندون یا چاقو تست کنین اگه کیک بهش نچسبید یعنی پخته. بقیه آشپزی های ننه اینجاست👇🏻👇🏻 ‌@fatimaaafoood #کاپ_کیک_رژیمی#کیک_بدون_شکر#کیک_بدون_روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب پیتزا قیفی منبع پیج nisha_creative_ کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
🍀اگرچه آویزان کردن بامیه تو آفتاب باعث زودتر خشک شدن بامیه میشه اما نور خورشید باعث از بین رفتن بخش زیادی از ویتامین های آ ویتامینهای گروه ب و ث می شود و از خواص بامیه های شما کاسته می شود بنابراین بهتره که بامیه ها در سایه خشک بشن... می تونید ریسه های بامیه رو تو همون محیط آشپزخونه آویزان کنید وقتی خشک شد برشون دارید و البته مطمئن بشید که وسط بامیه ها هم خشک شده باشه... می تونید بامیه ها رو در ظرف در بسته یا کیسه پارچه ای در  محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید یا اونها رو آسیاب کنید. ضعف خستگی بیحالی ،استرس اضطراب ،افسردگی ،وسواس فکری ،ترس،بالا پایین فشار کاهش قوای جنسی از قلب و ضعف قلب هست قلب را خیلی جدی بگیرید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
✅ آبکشی‌نکردن حبوبات کنسروی ◀️وقتی قوطی حبوبات کنسروی رو باز می‌کنید، به‌راحتی می‌تونید مایع کدر داخل قوطی رو ببینید. ◀️نکته‌ای که باید بهش توجه کنید، اینه که فقط خالی‌کردن مایع داخل قوطی و ریختن حبوبات داخل غذا، روش درستی نیست و باید حبوبات رو پیش از اضافه‌کردن به غذا آبکشی کنید. ◀️آبکشی‌نکردن حبوبات باعث می‌شه مقدار زیادی سدیم و نشاسته اضافی شسته نشده، وارد غذاتون بشه. ◀️به‌جز مواردی که طبق دستور تهیه غذا باید مایع کنسرو هم استفاده بشه، در موارد دیگه همیشه حبوبات رو با آبکش صاف کنید و زیر شیر آب بشورید. با این کار هم از ایجاد طعم فلزی در غذا جلوگیری می‌کنید و هم ماده غذایی سالم‌تری رو به غذاتون اضافه می‌کنید. ضعف خستگی بیحالی ،استرس اضطراب ،افسردگی ،وسواس فکری ،ترس،بالا پایین فشار کاهش قوای جنسی از قلب و ضعف قلب هست قلب را خیلی جدی بگیرید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef