eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.5هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم مقدار خونگی👇👇 شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید🤚❤️😍حمایت از پیج یادتون نره آموزش های زیادی تو‌راهه😎❤️🌹 ۲۰۰گرم شکر ۶۰گرم آب نصف قاشق چایی خوری جوهر لیمو ۲۰گرم گلاب با جوهر لیمو ۳دقیقه بجوشه بعد گلاب اضافه بشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 موارد استفاده شربت بار، واسه شربت شیرینی های لایه ای و کره ای و دانمارکی و باقلوا 🌹واسه بامیه و زولبیا واسه نمدار کردن کیک های خامه ای واسه داخل خمیر رولت و بعضی از کیک و شیرینی ها واسه براق کردن کیک و کاپ کیک و... نگداریش هم داخل ظرف دربسته بزارید یخچال تا یک سال هم میمونه و مشکلی پیش نمیاد/ شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید✋ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋👈بدون داغ زدن و همزن👌 🙏🌹 ۲عدد سفیده تخم‌مرغ درشت یک‌لیوان(۱۸۰گرم) پودر شکر یک‌لیوان(۱۰۰گرم) پودر نارگیل چرب نوک قاشق وانیل ۳چهارم استکان‌ (۹۰گرم)روغن مایع دما فر ۱۸۰ نکته ها👇 اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف حتما از پودر‌نارگیل چرب استفاده کنید به هیچ وجه شکر‌ نزنید پودر شکر بزنید روغن اصلا به هیچ‌وجه داغ نشه فقط گرم‌باشه تا کاملا روش‌طلایی نشده از‌فر‌در‌نیارید دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
18.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ماندانا سادات بهشتی هستم بااموزش ساندویچ جگر مرغ مواد لازم برای ۸ عدد نان باگت کوچک جگر مرغ ۲ بسته یا ۸۰۰گرم سیب زمینی ۴ عدد متوسط قارچ ۶ عدد متوسط فلفل دلمه نَر یک عدد گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی یه قاشق سرپر روغن نمک زردچوبه ادویه کاری جگرها روخرد کنید و بشویید،با مقداری روغن سرخ کنید. درهمین زمان صیفی جات و اماده کنید سیب زمینی و پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه فلفل دلمه و قارچ و خرد کنید. جگرها که سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیب زمینیها رو سرخ کنید. سیب زمینیها که سرخ شدن ،قارچ فلفل و گوجه اضافه بشه و صب کنید ابش تبخیر شه و تفت بخورن. بعد جگرها رو بهشون اضافه میکنیم. حالا نمک و ادویها رو اضافه کنید و رب گوجه ،رب که تفت خورد آمادستتتت....حرارت و خاموش کنید ،نانهارو برش بزنید خمیر داخلشونو خالی کنید و با مواد پرکنید.نوش جان هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍧🍨🍹 مواد لازم برای دسر مدل اول(پاناکوتای زعفرانی): آب سرد.... نصف لیوان پودر ژلاتین.... دو‌قاشق غذاخوری شیر.... یک و نیم لیوان شکر.... نصف لیوان(بعد از حل شدن در شیر بچشید و اگر دوست دارید شیرین تر بشه بازم شکر اضافه کنید) زعفران..... یک‌سوم لیوان خامه صبحانه..... یک پاکت مواد لازم برای دسر دوم(تیرامیسو فوری): پنیر خامه ای کم نمک یا پنیر ماسکار پونه....صدگرم خامه قنادی فرم گرفته.... دویست گرم بیسکوییت پتی بور.... یک بسته قهوه.... یک‌قاشق چایخوری مواد لازم برای دسر مدل سوم(ژله دو رنگ): نصف بسته پودر ژله انبه+نصف لیوان آب جوش+نصف لیوان شیر نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا+نصف لیوان آب+نصف لیوان شیر Faezeh__foodمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید نیم ساعت تابه ای منبع پیج @digcheh تخم مرغ روغن ارد شکر بکینگ‌پودر @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋‍♀️ایده عالی برای میز مهمونیاتون @tazin.mize.salad . همه موارد كامل تو فيلم هست برای سس ها 👇👇👇 ✅سالاد مرغ سيب زميني پخته ،هويج پخته،مرغ پخته ريش شده،نخودسبز،جعفري،پيازچه ✅سس سالاد (مايونز،ماست،اب لیمو،نمک،فلفل سیاه،پولبیبر) . ✅سالاد نودل ی لیوان اب جوش تو ظرف بریزید ادویه داخل نودل و نودل توش بریز بذارید چند دقیقه تو اب نرم بشه و بعد ابکشی کنید (رو شعله نیاز تیست بذارید چون نمیخوایم خیلی له بشه ) کاهو،ژامبون،ذرت،خیارشور،زیتون،پیازچه ✅سس سالاد مایونز،سس فرانسوی،نمک فلفل سیاه . ✅سالادماکارونی اب بذارید جوش بیاد با روغن نمک و پاستلها رو بریزید توش بذارید کامل مغز پخت بشه بعد ابکشی کنید .پاستا،ژامبون،خیارشور،ذرت،هویج(هر چیزی دیگه ای هم به سلیقه خودتون میتونید بزنید اما من این موارد میپسندم ) ✅سس سالاد مایونز اب لیمو ی کوچولو ی کوچولو روغن زیتون نمک فلفل سیاه و نعناع خشک . . ✅سالاد خیار خیار،پیاز،گردو،شویدتازه ✅سس سالاد مایونز ،ماست،اب لیمو،نمک ،فلفل سیاه . ✅همه سالادها بهتر یک تا دوساعت با سس مخلوط تا طعم دار بشن . ؛فیلم تا اخر ببینید هر سوالی بود کامنت بذارید در خدمتم.🙏 . هایلایت های پیج دسته بندی شده حتما به هایلایت سالادها سر بزنید قطعا به كارتون مياد .@amenehkazemi.ak هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@digcheh مواد لازم: هندونه یک عدد طالبی یک عدد شکر نمک تخم شوید فلفل سیاه و سفید پودر اسید سیتریک جوش شیرین آب جوش به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید زیر آب بگیرید و آبکش کنید. هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید. طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید. هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید شیشه هارو با آب جوش پر کنید در شیشه ها رو بذارید نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید. به هر شیشه دوقاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذا خوری نمک نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین نصف قاشق چایخوری تخم شوید و چند دانه فلفل سیاه و سفید اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید . تکون بدید تا مواد حل بشن. روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید بعد از ۲۴ساعت تو جای خنک نگهداری کنید و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه نوش جان کنید😍 🟣آموزش نگهداری هندوانه @digcheh هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@digcheh مواد لازم: هندونه یک عدد طالبی یک عدد شکر نمک تخم شوید فلفل سیاه و سفید پودر اسید سیتریک جوش شیرین آب جوش به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید زیر آب بگیرید و آبکش کنید. هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید. طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید. هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید شیشه هارو با آب جوش پر کنید در شیشه ها رو بذارید نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید. به هر شیشه دوقاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذا خوری نمک نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین نصف قاشق چایخوری تخم شوید و چند دانه فلفل سیاه و سفید اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید . تکون بدید تا مواد حل بشن. روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید بعد از ۲۴ساعت تو جای خنک نگهداری کنید و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه نوش جان کنید😍 🟣آموزش نگهداری هندوانه @digcheh هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a