فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
چیز کیک پسته (تکنفره)
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹پنیر خامه ای 175گرم
🌹خامه قنادی 100گرم
🌹کرم پسته دو قاشق غذاخوری
🌹بیسکویت 150گرم
🌹کره 40گرم
🌹کرم پسته 200گرم
نکته ها👇👇👇
🍁🍁پنیر ماسکارپونه به همراه پنیر خامه ای و خامه قنادی و کرم پسته خوب باهم مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت رو پودر کنید بهش کره رو اضافه کنید (اگه دلتون خواست کمی نرم تر بشه دوقاشق شیر بهش اضافه کنید)
🍁🍁توی لیوان سرو اول از لایه بیسکویت استفاده کنید خوب روشو صاف کنید. بعد مواد پنیری بریزید روش رو صاف کنید برای لایه آخر کرم پسته استفاده کنید.
🍁🍁برای دیزاین هم از پسته خورد شده و کامل بههمراه گل رز خشک شده استفاده کنید.
🍁🍁حتما چند ساعت بذارید داخل یخچال.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
پای پنیر با خمیر پنبه ای🧀🧀
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹آب ولرم یک پیمانه و نیم
🌹شیر خشک 2قاشق غذاخوری
🌹سرکه سفید 1قاشق غذاخوری
🌹شکر یک چهارم پیمانه
🌹خمیر مایع یک بسته
🌹سفیده تخم مرغ 1عدد
🌹روغن نصف پیمانه
🌹شیر یا ماست یک چهارم پیمانه
🌹وانیل نوک قاشق چایخوری
🌹آرد 5پیمانه
🌹وانیل یک قاشق چایخوری
🌹بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
🌹نمک یه پنس
🌹کره به دمای محیط رسیده یک قاشق غذاخوری سرپر
برای سس👇👇👇
🌹کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری پر
🌹شیر له شده دو حبه
🌹پاپریکا یک قاشق مرباخوری
🌹پونه کوهی یک قاشق مرباخوری
برای داخل خمیر👇👇
🌹پنیر خامه ای شور
🌹پنیر چدار
🌹پنیر موزارلا
تمامی مواد به میزان لازم
برای رومال👇👇
🌹زرده تخم مرغ
🌹زعفران
🌹شیر یک قاشق چایخوری
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁دمای فر از قبل گرم شده 180به مدت20تا 25دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها با هم فرق داره.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
تمامی مراحل رو توی کلیپ توضیح دادم بازم سوالی بود کامنت بذارید
نوش جان 😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@maryamgolifood
کیک دسر خوشمزه😍
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
برای کرم پنیری 👇👇👇
پنیر ماسکارپونه 250گرم
پنیر خامه ای 200گرم
پودر خامه 16گرم
پودر شکر 45گرم
وانیل 8گرم
خامه قنادی 400گرم
پايه کیک 👇
🍰بیسکویت ماریا به میزان لازم
🍰شیر 200میلی لیتر
برای گاناش 👇👇👇
🥮شکلات سفید 200گرم
🥮خامه 80میلی لیتر
نکته ها 👇👇👇
🍁سعی کنید مواد پنیری بصورت یکنواخت روی بیسکویت ها پهن کنید.
🍁🍁بهتره کیک دسر یک شبانه روز در یخچال باشه.
🍁🍁شما میتونید از یک مدل پنیر استفاده کنید.
🍁🍁پودر خامه قابل حذف است.
🍁🍁شما برای دیزاین میتونید از هر میوه و شکلاتی استفاده کنید.
🍁🍁مقدار شکر رو بستگی به خودتون داره چقدر اضافه کنید.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودر خامه و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. پنیر خامه ای رو اضافه کنید مجدد مخلوط کنید. سپس خامه قنادی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد پنیری یکدست به شما بده.
🍁برای گاناش خامه صبحانه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات تخته ای سفید رو بهش اضافه کنید مرتب هم بزنید تا رقیق بشه. کمی که خنک شد بریزید توی قیف.
🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و روی ظرف سرو بچینید. لایه لایه از مواد پنیری و گاناش روی بیسکویت بکشید این کار 3بار باید تکرار بشه. بعد از بار شدم کیک دسر باید توی یخچال بمونه.
🍁🍁حتما اطراف کیک دسر هم با مواد پنیری پوشش بدهید. بعد از اینکه از یخچال درآوردید روش رو با گاناش پر کنید مجدد بذارید یخچال. کمی که شکلات بست با همون گاناش روش خط بندازید و با خامه قنادی و میوه ها دیزاین کنید
@cakekhaneh🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مینی چیز کیک لقمه ای 🎂🍰🥮
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت 140گرم
🌹کره 65گرم
برای مواد پنیری 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹پنیر خامه ای 400گرم
🌹پودر شکر75گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹نشاسته ذرت 25گرم
🌹تخممرغ 2عدد
برای گاناش 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹خامه 45گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁قبل از شروع به کار کردن همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
🍁🍁اگه قالب سیلیکونی ندارید توی قالب کمربندی درست کنید.
🍁🍁بعد از پخت در فر حتما 1ساعت چیز کیک ها در فر خاموش بمونند.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید بعد بهش کره آب شده اضافه کنید (برای نرمی چیز کیک دوقاشق شیر میتونید بریزید) بریزید توی قالب روشو صاف و فشرده کنید.
🍁🍁شکلات سفید رو آب کنید کمی از دما افتاد با پنیر خامه ای مخلوط کنید. شکر و وانیل هم بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد بهش نشاسته ذرت رو بزنید. یکدست که شد تخممرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بریزید توی قیف و روی بیسکویت ها بریزید چند بار قالب رو بکوبید تا صاف بشن.
🍁🍁توی فر از قبل گرم شده دمای115به مدت 20الی 25دقیقه تا پخته بشن.
🍁🍁بعد از خنک شدن ترجیحا نصف روز توی یخچال بمونن بعدش گاناش رو آماده کنید (برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعد بهش شکلات سفید رو اضافه کنید حل که شد و از دما افتاد بریزید توی قیف و به آرامی روی چیز کیک ها بریزید. بذارید یخچال کمی خودشو بگیره.
🍁🍁برای دیزاین شکلات رافائلو.. بیسکویت لوتوس.. کرم لوتوس.. مربا دلبخواه. میوه دلبخواه. کرم مورد نظر دیزاین کنید.
نوش جان 😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽