eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن خیلی مهمه👇 @ideas_day . . . . ‌ ✅ نکته اول : چند تا از مواردی که باعث میشه پنیر پیتزا بیشتر کش بیاد تو ویدیو گفتم... نکته دیگه ای که وجود داره برای کش اومدن پنیر خصوصا تو بحث درست کردن به روش خونگی این هستش که پیتزا در فرهای صنعتی معمولا هشت الی ده دقیقه آماده میشه چون دمای فر حدودا ۲۸۰درجه هست اما در فرهای خونگی چون دما ۲۲۰ درجه هست مدت زمان پخت پیتزا بیشتر میشه و بهتره که بعد از تاپینگ کردن پیتزا (رو چین کردن ) روی پنیر در اتمام کار یه مقدار آب یا شیر اسپری کنید ✅نکته دوم: برای کش آمدن بهتر پنیر پیشنهادم این هستش که از ترکیب پنیر مناسب استفاده کنید که پنیر مطهر دو رنگ رو با دانمارکی بصورت پنجاه پنجاه ترکیب کنید تا پنیر مصرفی تون کش بهتری داشته و البته طعم قابل قبول . . . . ✅نکته سوم : اگر در منزل پیتزا درست می کنید حتما خمیرتون رو دو پخت کنید یعنی یکبار پنجاه درصد خمیر تون رو پخت کنید و سپس از فر خارج کنید و بعد مواد دلخواه تون رو اضافه کنید و مجدد داخل فر قرار بدید تا پخت تکمیل بشه با این روش خمیر و پنیر و مواد دیگه به یک اندازه پخت میشه و کیفیت بهتری رو خواهید داشت و کش پنیرتون فوق العاده میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب ۲ عدد پرتقال یا ۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال (بهتره طبیعی باشه) شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ (اگه نداشتین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنید) کره ۴۰ گرم آب پرتقال،شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم بذارین تا غلیظ شه، بهش کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره کامل حل شه.داخل لیوان یا ظرف مورد نظرتونو با آب کاملا خیس کنید تا مسقطی راحت ازش جدا بشه.مواد رو داخل لیوان بریزین،و به مدت ۳۰ دقیقه بذارین داخل فریزر.بعد به دلخواه توی مخلوط شکر آیسینگ و پودر نارگیل بغلتونید.میتونین به دلخواه کمی گلاب هم بهش بزنید.شکر آیسینگ آماده، علاوه بر پودر شکر، حدود سه درصد نشاسته ذرت هم داره، یعنی به ازای هر ۱۰۰ گرم پودر شکر، شما باید ۳ گرم نشاسته ذرت هم اضافه کنید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانه در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
دیگه نگو عزیزم ، دوستت دارم ممنونم که هستی چون اینا دیگه قدیمی شده... اینجا 100 جمله دلبرانه یاد بگیر🥰👇 https://eitaa.com/joinchat/2336031148C1a1a15b5a0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف یه غذای خیلی خوشمزست که هم‌ میتونه برای شام و هم ناهار باشه😍 مواد لازم : سینه مرغ ۱عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه شیر نصف پیمانه خامه ۳ق غذا خوری قارچ ۸ عدد کره ۵۰ گرم آویشن روغن زیتون ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
یا توت سیاه مواد لازم: شاتوت یخ زده 3/4 پیمانه آناناس خرد شده یخ زده 1/2 پیمانه ماست خامه ای 1/2 پیمانه شیر 1 پیمانه عسل در صورت تمایل 1 قاشق همه مواد را به جز عسل داخل یک مخلوط کن قوی بریزید اگر هنوز خیلی غلیظ بود کمی دیگر شیر اضافه کنید.بچشید در صورت تمایل عسل اضافه کنید. نوش جان استفاده از میوه های یخ زده در اسموتی باعث غلیط شدن آن میشود حتما از اینکه مخلوط کن شما قابلیت خرد کردن یخ را داشته باشید اطمینان حاصل کنید . نکته : ماست رو میتونید حذف کنید و به جاش شیر بریزید یا کلا میتونید از شیرهای گیاهی استفاده کنید🧉 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ماندانا سادات بهشتی هستم بااموزش ساندویچ جگر مرغ مواد لازم برای ۸ عدد نان باگت کوچک جگر مرغ ۲ بسته یا ۸۰۰گرم سیب زمینی ۴ عدد متوسط قارچ ۶ عدد متوسط فلفل دلمه نَر یک عدد گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی یه قاشق سرپر روغن نمک زردچوبه ادویه کاری جگرها روخرد کنید و بشویید،با مقداری روغن سرخ کنید. درهمین زمان صیفی جات و اماده کنید سیب زمینی و پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه فلفل دلمه و قارچ و خرد کنید. جگرها که سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیب زمینیها رو سرخ کنید. سیب زمینیها که سرخ شدن ،قارچ فلفل و گوجه اضافه بشه و صب کنید ابش تبخیر شه و تفت بخورن. بعد جگرها رو بهشون اضافه میکنیم. حالا نمک و ادویها رو اضافه کنید و رب گوجه ،رب که تفت خورد آمادستتتت....حرارت و خاموش کنید ،نانهارو برش بزنید خمیر داخلشونو خالی کنید و با مواد پرکنید.نوش جان هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋‍♀️ایده عالی برای میز مهمونیاتون @tazin.mize.salad . همه موارد كامل تو فيلم هست برای سس ها 👇👇👇 ✅سالاد مرغ سيب زميني پخته ،هويج پخته،مرغ پخته ريش شده،نخودسبز،جعفري،پيازچه ✅سس سالاد (مايونز،ماست،اب لیمو،نمک،فلفل سیاه،پولبیبر) . ✅سالاد نودل ی لیوان اب جوش تو ظرف بریزید ادویه داخل نودل و نودل توش بریز بذارید چند دقیقه تو اب نرم بشه و بعد ابکشی کنید (رو شعله نیاز تیست بذارید چون نمیخوایم خیلی له بشه ) کاهو،ژامبون،ذرت،خیارشور،زیتون،پیازچه ✅سس سالاد مایونز،سس فرانسوی،نمک فلفل سیاه . ✅سالادماکارونی اب بذارید جوش بیاد با روغن نمک و پاستلها رو بریزید توش بذارید کامل مغز پخت بشه بعد ابکشی کنید .پاستا،ژامبون،خیارشور،ذرت،هویج(هر چیزی دیگه ای هم به سلیقه خودتون میتونید بزنید اما من این موارد میپسندم ) ✅سس سالاد مایونز اب لیمو ی کوچولو ی کوچولو روغن زیتون نمک فلفل سیاه و نعناع خشک . . ✅سالاد خیار خیار،پیاز،گردو،شویدتازه ✅سس سالاد مایونز ،ماست،اب لیمو،نمک ،فلفل سیاه . ✅همه سالادها بهتر یک تا دوساعت با سس مخلوط تا طعم دار بشن . ؛فیلم تا اخر ببینید هر سوالی بود کامنت بذارید در خدمتم.🙏 . هایلایت های پیج دسته بندی شده حتما به هایلایت سالادها سر بزنید قطعا به كارتون مياد .@amenehkazemi.ak هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥 اول سی‌وش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍 @danyal_cakee @danyal_cakee مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی: خامه فرم گرفته: 200 گرم پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر مرسی که قلب سفیدمو قرمز می‌کنی❤️ مواد لازم کاور مخملی شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم روغن 50 قنادی: 500 گرم روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپی‌های جدید می‌خوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁