eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
رب آلو قرمز 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاشنی همه ی غذاهات میشه 😋 @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 آلو قرمز ۲ کیلو آب یک لیوان نمک یک قاشق مرباخوری حتما درستش کنین ی چاشنی خیلی عالی واسه انواع خورشت و گوشت مرغ ...حتی میتونید در کنار انواع لواشک سرو کنید @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول حلوای انبه مواد لازم * آرد قنادی 1/2 پیمانه * آرد سمولینا 1/2 پیمانه * شکر 1و ۱/۴ پیمانه * انبه پوره شده 1 پیمانه * روغن و کره مجموعا 50 گرم * شیر 2/3 پیمانه یا 130 گرم * هل پودر شده 1/2 قاشق چایخوری * زعفران آب کرده به میزان لازم * خلال بادام  برای تزیین 📒📒📒📒 نکات: آرد سمولینا باعث تردی این حلوا میشه اما اگر در دسترس ندارید،میتونید بجاش آرد قنادی استفاده کنید. روغن باعث روان شدن حلوا میشه و کره عطر و طعم دلپذیر بهش میده،پس کره را حذف نکنید. اگر شیرین تر دوست دارید،نهایت یک ونیم پیمانه شکر می توانید اضافه کنید. شیر را جداگانه گرم کنید و بعد حین پخت حلوا به آن اضافه کنید.نیاز نیست شیر را بجوشونید فقط گرم بشه کافیه. وفتی حلوا از ظرف پخت جدا میشه،یعنی حلوا حاضره. می تونید مثل من با قیف دیزاین کنید یا قالب موردنظرتون رو چرب کنید و حلوا را داخلش ریخته و فشرده کنید.کمی در یخچال بگذارید و بعد قالب را برگردانید در ظرف سرو. @ashpazi.baharee @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل تبریزه. پختن این غذا نیاز به مهارت و دقت داره، و به‌همین دلیل نمادی از هنر آشپزی مردم آذربایجانه. بقال‌زاده، کوفته تبریزی رو با استفاده از بهترین مواد اولیه و با طرز تهیه سنتی به مشتریان خود عرضه می‌کنه . بقال‌زاده؛ اصیل و باکیفیت @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نهممین غذا آبگوشت قوری ایران🇮🇷 . . این غذا به شدت ساده و راحته خیلی خوشمزه است حتما امتحانش کنید توی قوری که درست میکنین سرو کردنشم خیلی راحته 😋 من که خیلی دوستش داشتم بدون رب و گوجه فرنگی حرف نداشت خیلی دلچسب بود .@sadeghrostam.i مواد لازم برای هر یک نفر گوشت ۱۵۰گرم گوسفندی دنبه ۳۰گرم نخود ۳۰گرم پیاز و سیب زمینی کوچک ۱عدد ادویه ها فقط زردچوبه و فلفل و نمک آب جوشیده زمان پخت این غذا بستگی به نوع گوشت هم داره معمولا بین ۳الی ۴ساعت آماده است 👨🏻‍🍳 .:@ashpazi.jonoob @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش برگ پاییزی برای دیزاین کیک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
۱۱دلیل فرو رفتن کیک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پست رو سیو کنید تا همیشه داشته باشید 👇 @hamid_chef_shirini @hamid_chef_shirini آموزش شیرینی نخود چی رسپی خانگی : _______ روغن صاف 140گرم خاک قند 150 گرم آرد نخودچی 250گرم آرد معمولی 50 گرم وانیل 1/4قاشق چایخوری زعفغو پودر هل به میزان لازم درجه فر 150 مدت پخت 30 دقیقه رسپی کارگاهی : _________ روغن صاف 1.400 کیلو گرم خاک قند 1.500 کیلو گرم آرد نخودچی 2.500 کیلو گرم آرد معمولی 500گرم وانیل 1ق غ خ زعفران و پودر هل دلخواه درجه فر 150 مدت پخت 40دقیقه طرز تهیه : ابتدا خاک قند و روغن صاف رو به خوبی با هم میکس کنید تا شود سپس پودر هل ، وانیل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آرد ها رو اضافه میکنیم تا خمیرمون آماده شود کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا