eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنظرت با این همه حرز کبیر قراره چکار کنم؟ 😎😎 دوست داری جواب سوال رو بدونی 😇😇 بیا تا بهت بگم توی کانالمون چه خبره👇 https://eitaa.com/joinchat/3496935558C982fa70a3d 👆👆 با یه تیر دونشون🏹🎯🎯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک فوری برای پیوند قلب نوزادی با قلب سوراخ 🏮این نوازد با بیماری قلبی (قلب سوراخ) متولد شده و نیز اکنون مبتلا به عفونت خون شده و باید پیوند قلب بدهد پدرشان نیز اعتیاد داشته و خانواده را رها کرده. 🍃 برای تامین هزینه درمانی این نوزاد معصوم، با هر مبلغی که دارید سهیم باشید؛ 🔹شماره کارت‌ و قانونی به‌ نام گروه جهادی حضرت زین العابدین ( ع) و شبا هیئت مذهبی قمر منیر بنی هاشم (ع) (ارجحيت با شبا به دلیل عدم محدودیت)
6037997750014749
●IR
840690082101102230186001
🏮لینک کانال 👈 @charityi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا سیب زمینی بافته بودید ؟😂 . بی نهایت ترد میشه ، پشیمون نمیشید 😍 @hassani.delish @hassani.delish اینارو می‌خوایم 👇 سیب زمینی ۴۰۰ گرم ( حدودا ۴ تا متوسط) آرد ذرت ۱۰۰ گرم ( حدودا دو سوم پیمانه ) نمک ۱ ق.چ فلفل نصف ق.چ . ✨توضیحات✨ با ترازو جلو برید بهتره و اگر موادتون به اندازه ای شل نبود که قیف بخوره میتونید با شیر یا آب مقداری نرمش کنید ، کم کم اضافه کنید تا خیلی نرم نشه . از هنرمندی هاتون عکس بفرستید 😁 ببینم کی بهتر میبافه 😂 . حسنی هستم 👨‍🍳 @hassani.delish @hassani.delish . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 🍔 ( کپشن مهم ) . آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍 ذخیره اش کنید که داشته باشید لطفاً برای عزیزانتون هم بفرستید ❤️ @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۵۰۰ گرم شیر ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۳۵ گرم شکر ۱ ق.غ نمک نصف ق.غ مخمر ۱ ق.غ کنجد به مقدار لازم . دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید . . ✨توضیحات✨ استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره . از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید . رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره نوش جانتون 😍 . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 🍔 ( کپشن مهم ) . آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍 ذخیره اش کنید که داشته باشید لطفاً برای عزیزانتون هم بفرستید ❤️ @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۵۰۰ گرم شیر ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۳۵ گرم شکر ۱ ق.غ نمک نصف ق.غ مخمر ۱ ق.غ کنجد به مقدار لازم . دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید . . ✨توضیحات✨ استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره . از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید . رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره نوش جانتون 😍 . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نان ابری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره ابر خوردم ☁️🤌🏻 مواد لازم: ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۱ ق غ شکر ۲ ق غ نشاسته ذرت نوک قاشق چای خوری نمک و وانیل رنگ غذا ۱ سفیده ها رو خوب فرم بدید تا سفت بشه ۲ بعد کم کم شکر و وانیل و نمک اضافه بشه ۳ و در آخر نشاسته ذرت بریزید یکم هم بزنید و تمام (در صورت دلخواه تو این مرحله کمی رنگ غذا هم میتونین بزنین) ۴ حدود ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر گرم @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک حرفه ای استاد عمرانی ببینیم کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج 🥕 . لوکوم ترکی ، شبیه باسلوق خودمون هستش فوق‌العاده خوشمزه میشه ، تضمینی 🤤😁✋ ذخیره اش کنید تا بعدا درست کنید 👌 . تقدیم به نگاه ارزشمندتون 😍 @hassani.delish @hassani.delish . مواد لازم ✍ هویج ۱ کیلو آب ۳ لیوان شکر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ ق.غ سر پُر پودر نارگیل به مقدار لازم . نکته 🥕 یک لیوان آب حدودا تو قابلمه بمونه برای پوره کردن هویج ها ، کامل کامل آبش خشک نشه . اگر نشاسته ذرت گلوله شد ، میتونید مجدد با هر وسیله ای که دارید ترکیب کنید . . حسنی هستم 👨‍🍳 اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین نون چینی داخل پیجمه، حتما دو تا پست نون چینی منتو رو ببینید🌹 منتو mantou منتو، نون بخارپز ساده‌ای هست که داخلش هیچ موادی قرار نمی‌گیره. اما به جرأت میتونم بگم نون منتو چینی، از اون نون هاییه که اگه یکبار امتحانش کنی، عاشقش میشی. 🎈مواد لازم: ۱۸۰ میلی لیتر شیر سرد (سه چهارم پیمانه) ۱ قاشق غذاخوری شکر (۱۲ گرم) یک قاشق چای خوری مخمر فوری ( ۳ گرم ) ۳۰۰ گرم آرد (آرد سفید گندم/ آرد شیرینی پزی / آرد همه منظوره / آرد چهار صفر نول قنادی) با همه ی این آرد ها میشه نون منتو درست کرد، دقت کنید که نباید میزان درصد پروتئین آردی که استفاده میکنید بالای ۱۲ درصد باشد. 🎈نکته: اگه دوست داشتید، مجازین ۱ تا ۲ گرم بکینگ پودر هم بزنید. 🎈نکته: بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین، در بخارپز رو به مدت پنج دقیقه باز نکنید تا همه بخارها از بخارپز خارج بشه وگرنه پف نون می‌خوابه. 🎈نکته: بجای ورز دادن با دست از همزن برقی استفاده کنید، سرعت 1 را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. اگر خمیر شروع به "بالا رفتن" از قلاب خمیر کرد، همزن ایستاده را متوقف کنید، خمیر را بیرون بیاورید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید. روی سطح کمی آرد پاشی شده خمیر را با وردنه از پایین به بالا باز کنید. خمیر را به صورت افقی برگردانید و از پایین به بالا رول کنید و برش دهید. 🎈نکته: اگه میخواین نون خیلی سفید بشه، داخل آب جوشی که میخواد خمیرتون بخارپز بشه کمی سرکه سفید اضافه کنید @mahshidsamet1992 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
به امید خدا دورره ی راایگان چیزکیک ها رو شروع کردم و امیدوارم این دورره رو هم مثل 3 دورره ی راایگان قبلی دوست داشته باشین 🥰 @behh_food @behh_food 😍✅ چیزکیک توت فرنگی و شکلات 🍓🍫 مواد لازم برای کیک شکلاتی: 3 عدد تخم مرغ 150 گرم شکر دانه ریز 150 م ل روغن مایع 150 م ل شیر یا آب 45 گرم پودرکاکائو 220 گرم آرد قنادی 35 گرم نشاسته ذرت 1 ونیم ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 👈 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.آب یا شیر و سپس روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم. مواد رو داخل قالب 22 تا 24 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، حتما با خلال چک کنید کیک پخته باشه. بعد از بیرون آوردن و خنک شدن لایه بالایی کیک رو جدا می کنیم. دور کیک رو با رینگ فیکس کرده و تعدادی از توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و دورتادور کیک می چینیم. مابقی توت فرنگی ها رو خرد کرده و روی کیک میزاریم و چند دونه هم برای تزئین کنار میزاریم. تمام مواد پنیری رو به هم مخلوط کرده و روی کیک و توت فرنگی ها میریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و داخل یخچال میزاریم. برای گاناش 80 گرم خامه صبحانه رو کمی گرم کرده و 100 گرم شکلات تلخ بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد روی لایه پنیری ریخته و حداقل 4 ساعت چیزکیک رو داخل یخچال‌ میزاریم. رینگ رو به آرومی جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان 😋 @aysegulas.bakery 💝 Tr:@behh_food @behh_food . مواد پنیری مواد لازم برای کرم پنیری: 250 گرم پنیر ماسکارپونه 400 گرم خامه قنادی 4 تا 5 ق غ پودرقند 2 ق غ پودرکاکائو 200 گرم شکلات تلخ بن ماری شده 5 ق چ پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده در نصف لیوان آب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😱😱**کسانی که زود عصبی میشن و استرس بالایی دارن مغزشون سرد شده و دچار غلبه ی بلغم هستند.از عوارض غلبه ی بلغم میتوان به پرخاشگری،کم حوصلگی،بیخوابی ، استرس شدید، میگرن و سردرد، خلط پشت حلق، مشکلات معده و یبوست و پرخوری عصبی اشاره کرد برای درمان غلبه ی سردی مغز و اگر دچار این عوارض هستید فرم مشاوره زیر را پرکنید تا کامل راهنمایی شوید 🔰درمان مشکلات زیر 1️⃣کبد چرب 2️⃣ دیابت (قند خون) 3️⃣ عفونت مجاری ادراری 4️⃣ یبوست و مشکلات روده 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/r48uo https://formafzar.com/form/r48uo https://formafzar.com/form/r48uo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍 @behh_food @behh_food ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅ چیزکیک پسته 💚 برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 100 گرم کره ذوب شده 👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم. 180 گرم پسته خرد شده 40 گرم کره ذوب شده 3 ق غ پودرقند 👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم. برای لایه پنیری: 3 عدد تخم مرغ 190 گرم شکر دانه ریز 45 گرم نشاسته ذرت 200 م ل خامه 700 گرم پنیر خامه ای زست 1 عدد لیمو ترش 1 بسته وانیل شکری 👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، به‌مدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋 @ayseguls.bakery💝 Tr:@behh_food @behh_food . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
| مراسم سراسری دعا و توسل به امام زمان علیه‌السلام (بمنظور تعجیل در امر فرج) واقع در قطعه ۴۰ (فانوس) بهشت زهرا، جمعه ۶ مهر ماه، به علت مانور هفته دفاع مقدس، با همکاری آستان مقدس امامزادگان پنج تن علیه‌السلام در لویزان برگزار می گردد. • سخنران : استاد محمد شجاعی • با نوای : حاج حسین خلجی • پیش منبر : محمود معماری قاری : محسن امامی 📍 تهران/ لویزان/ خیابان فرشادی / امامزادگان پنج تن علیهم‌السلام لویزان ⏳ جمعه ۶ مهر | ساعت ۱۶:۰۰ 🌐 esteghase.com