فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا سیب زمینی بافته بودید ؟😂
.
بی نهایت ترد میشه ، پشیمون نمیشید 😍
@hassani.delish
@hassani.delish
اینارو میخوایم 👇
سیب زمینی ۴۰۰ گرم ( حدودا ۴ تا متوسط)
آرد ذرت ۱۰۰ گرم ( حدودا دو سوم پیمانه )
نمک ۱ ق.چ
فلفل نصف ق.چ
.
✨توضیحات✨
با ترازو جلو برید بهتره
و اگر موادتون به اندازه ای شل نبود که قیف بخوره میتونید با شیر یا آب مقداری نرمش کنید ، کم کم اضافه کنید تا خیلی نرم نشه .
از هنرمندی هاتون عکس بفرستید 😁
ببینم کی بهتر میبافه 😂
.
حسنی هستم 👨🍳
@hassani.delish
@hassani.delish
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 🍔 ( کپشن مهم )
.
آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍
ذخیره اش کنید که داشته باشید
لطفاً برای عزیزانتون هم بفرستید ❤️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۳۵ گرم
شکر ۱ ق.غ
نمک نصف ق.غ
مخمر ۱ ق.غ
کنجد به مقدار لازم
.
دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا
فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم
به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید .
.
✨توضیحات✨
استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت
خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه
من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره .
از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه
خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید .
رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره
نوش جانتون 😍
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 🍔 ( کپشن مهم )
.
آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍
ذخیره اش کنید که داشته باشید
لطفاً برای عزیزانتون هم بفرستید ❤️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۳۵ گرم
شکر ۱ ق.غ
نمک نصف ق.غ
مخمر ۱ ق.غ
کنجد به مقدار لازم
.
دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا
فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم
به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید .
.
✨توضیحات✨
استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت
خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه
من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره .
از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه
خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید .
رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره
نوش جانتون 😍
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره ابر خوردم ☁️🤌🏻
مواد لازم:
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱ ق غ شکر
۲ ق غ نشاسته ذرت
نوک قاشق چای خوری نمک و وانیل
رنگ غذا
۱ سفیده ها رو خوب فرم بدید تا سفت بشه
۲ بعد کم کم شکر و وانیل و نمک اضافه بشه
۳ و در آخر نشاسته ذرت بریزید یکم هم بزنید و تمام (در صورت دلخواه تو این مرحله کمی رنگ غذا هم میتونین بزنین)
۴ حدود ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر گرم
#کیک #نان #شیرینی #آموزش_غذا #موچی #نان_خانگی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج 🥕
.
لوکوم ترکی ، شبیه باسلوق خودمون هستش
فوقالعاده خوشمزه میشه ، تضمینی 🤤😁✋
ذخیره اش کنید تا بعدا درست کنید 👌
.
تقدیم به نگاه ارزشمندتون 😍
@hassani.delish
@hassani.delish
.
مواد لازم ✍
هویج ۱ کیلو
آب ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۵ ق.غ
پودر ژلاتین ۲ ق.غ سر پُر
پودر نارگیل به مقدار لازم
.
نکته 🥕
یک لیوان آب حدودا تو قابلمه بمونه برای پوره کردن هویج ها ، کامل کامل آبش خشک نشه .
اگر نشاسته ذرت گلوله شد ، میتونید مجدد با هر وسیله ای که دارید ترکیب کنید .
.
حسنی هستم 👨🍳
اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید
در توانم باشه پاسخ میدم
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#هویج #حلوا #حلوا_مجلسی #باسلوق #لوکوم #دسر #دسرخانگی #عصرانه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین نون چینی داخل پیجمه، حتما دو تا پست نون چینی منتو رو ببینید🌹
منتو mantou
منتو، نون بخارپز سادهای هست که داخلش هیچ موادی قرار نمیگیره.
اما به جرأت میتونم بگم نون منتو چینی، از اون نون هاییه که اگه یکبار امتحانش کنی، عاشقش میشی.
🎈مواد لازم:
۱۸۰ میلی لیتر شیر سرد (سه چهارم پیمانه)
۱ قاشق غذاخوری شکر (۱۲ گرم)
یک قاشق چای خوری مخمر فوری ( ۳ گرم )
۳۰۰ گرم آرد (آرد سفید گندم/ آرد شیرینی پزی / آرد همه منظوره / آرد چهار صفر نول قنادی)
با همه ی این آرد ها میشه نون منتو درست کرد، دقت کنید که نباید میزان درصد پروتئین آردی که استفاده میکنید بالای ۱۲ درصد باشد.
🎈نکته: اگه دوست داشتید، مجازین ۱ تا ۲ گرم بکینگ پودر هم بزنید.
🎈نکته: بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین، در بخارپز رو به مدت پنج دقیقه باز نکنید تا همه بخارها از بخارپز خارج بشه وگرنه پف نون میخوابه.
🎈نکته: بجای ورز دادن با دست از همزن برقی استفاده کنید، سرعت 1 را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. اگر خمیر شروع به "بالا رفتن" از قلاب خمیر کرد، همزن ایستاده را متوقف کنید، خمیر را بیرون بیاورید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید. روی سطح کمی آرد پاشی شده خمیر را با وردنه از پایین به بالا باز کنید. خمیر را به صورت افقی برگردانید و از پایین به بالا رول کنید و برش دهید.
🎈نکته: اگه میخواین نون خیلی سفید بشه، داخل آب جوشی که میخواد خمیرتون بخارپز بشه کمی سرکه سفید اضافه کنید
@mahshidsamet1992
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک توت فرنگی
دستور پست بعد
به امید خدا دورره ی راایگان چیزکیک ها رو شروع کردم و امیدوارم این دورره رو هم مثل 3 دورره ی راایگان قبلی دوست داشته باشین 🥰
@behh_food
@behh_food
😍✅
چیزکیک توت فرنگی و شکلات 🍓🍫
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
3 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر دانه ریز
150 م ل روغن مایع
150 م ل شیر یا آب
45 گرم پودرکاکائو
220 گرم آرد قنادی
35 گرم نشاسته ذرت
1 ونیم ق چ بکینگ پودر
1/2 ق چ وانیل
👈 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.آب یا شیر و سپس روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم. مواد رو داخل قالب 22 تا 24 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، حتما با خلال چک کنید کیک پخته باشه. بعد از بیرون آوردن و خنک شدن لایه بالایی کیک رو جدا می کنیم.
دور کیک رو با رینگ فیکس کرده و تعدادی از توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و دورتادور کیک می چینیم. مابقی توت فرنگی ها رو خرد کرده و روی کیک میزاریم و چند دونه هم برای تزئین کنار میزاریم. تمام مواد پنیری رو به هم مخلوط کرده و روی کیک و توت فرنگی ها میریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و داخل یخچال میزاریم. برای گاناش 80 گرم خامه صبحانه رو کمی گرم کرده و 100 گرم شکلات تلخ بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد روی لایه پنیری ریخته و حداقل 4 ساعت چیزکیک رو داخل یخچال میزاریم. رینگ رو به آرومی جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان 😋
@aysegulas.bakery 💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
مواد پنیری
مواد لازم برای کرم پنیری:
250 گرم پنیر ماسکارپونه
400 گرم خامه قنادی
4 تا 5 ق غ پودرقند
2 ق غ پودرکاکائو
200 گرم شکلات تلخ بن ماری شده
5 ق چ پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده در نصف لیوان آب
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😱😱**کسانی که زود عصبی میشن و استرس بالایی دارن مغزشون سرد شده و دچار غلبه ی بلغم هستند.از عوارض غلبه ی بلغم میتوان به پرخاشگری،کم حوصلگی،بیخوابی ، استرس شدید، میگرن و سردرد، خلط پشت حلق، مشکلات معده و یبوست و پرخوری عصبی اشاره کرد
برای درمان غلبه ی سردی مغز و اگر دچار این عوارض هستید فرم مشاوره زیر را پرکنید تا کامل راهنمایی شوید
🔰درمان مشکلات زیر
1️⃣کبد چرب
2️⃣ دیابت (قند خون)
3️⃣ عفونت مجاری ادراری
4️⃣ یبوست و مشکلات روده
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/r48uo
https://formafzar.com/form/r48uo
https://formafzar.com/form/r48uo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍
@behh_food
@behh_food
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅
چیزکیک پسته 💚
برای کراست:
200 گرم بيسکوئيت پودرشده
100 گرم کره ذوب شده
👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم.
180 گرم پسته خرد شده
40 گرم کره ذوب شده
3 ق غ پودرقند
👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم.
برای لایه پنیری:
3 عدد تخم مرغ
190 گرم شکر دانه ریز
45 گرم نشاسته ذرت
200 م ل خامه
700 گرم پنیر خامه ای
زست 1 عدد لیمو ترش
1 بسته وانیل شکری
👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، بهمدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋
@ayseguls.bakery💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
#اطلاعیه | #قرار_جمعه_ها
مراسم سراسری دعا و توسل به امام زمان علیهالسلام (بمنظور تعجیل در امر فرج) واقع در قطعه ۴۰ (فانوس) بهشت زهرا، #فقط جمعه ۶ مهر ماه، به علت مانور هفته دفاع مقدس، با همکاری آستان مقدس امامزادگان پنج تن علیهالسلام در لویزان برگزار می گردد.
• سخنران : استاد محمد شجاعی
• با نوای : حاج حسین خلجی
• پیش منبر : محمود معماری
قاری : محسن امامی
📍 تهران/ لویزان/ خیابان فرشادی / امامزادگان پنج تن علیهمالسلام لویزان
⏳ جمعه ۶ مهر | ساعت ۱۶:۰۰
🌐 esteghase.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسهههه دیگه .......😳🫣
هرچی کتلت تکراری درست کردی😱💯
سی.وش کن مطمعنم به دردت میخوره😍
@sahar_1_chef
@sahar_1_chef
چیا میخایم:
سینه مرغ یک عدد نگینی
جعفری خرد شده
تخم مرغ سه عدد
ارد گندم سه چهارم لیوان
نمک،پاپریکا،فلفل سیاه
پنیر پیتزا سه چهارم لیوان
سس مایونز دو ق،غ
همه مواد رومخلوط و داخل روغن داغ سرخ کنید،درب تابه رو بهتره بزارید تا مغزپخت بشه...
#کتلت_مرغ#مرغ#آشپزی#کتلت#ایده
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ راز مهم پخت نان بربری 👇🏻👇🏻👇🏻
✅ راز ۵ از همه مهمتره 👇🏻👇🏻
📍با دقت فیلم رو ببینید ۲ راز مهم داخل فیلم گفته شده 👌
📍راز سوم بهترین زمان پخت اینه، بربری تو ده دقیقه پختش انجام بشه .
📍البته بسته به نوع فر ممکنه کمی زودتر یا دیر تر پخت انجام بشه
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
@zahraadab_bakery
🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
📍راز چهارم از رومال بربری استفاده نکن بهترین رومال تو فر خونگی آب .
✅ البته درسته نوع فر بسیار اهمیت داره .
با اینکه فر خونگیم برقیه هیچ وقت از رومال بربری استفاده نمیکنم فقط اسپری اب ! پس اگر نکات تو فیلم رو رعایت کنید میتونید بربری خوبی داشته باشید .
📍و راز اخر برای پخت بهتر از سنگ یا سینی داغ داخل فرت استفاده کنی .
تو پ.ی.ج چندین بربری اموزش داده شده بربری فانتزی ،بربری سنتی و.....حتما نگاه کنید.
یدونش بدون ورز خیلی راحته!
@zahraadab_bakery
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🤗🙏🙇♀️
🔶️موادلازم:
🔹️پودر نبات/قند/شکر۶لیوان
🔹️آب۳لیوان
🔹️لیموشیرین🍋
👈(برای لیموترش،زمان و اندازه شکر فرق میکنه قطعا👌 برای لیموشیرین میشه کمتر از مقدار لیموها،شکرریخت ولی برای لیموترش،حتا کمی بیشتر باید ریخت)
👈(اندازه ها،تقریبی هستن،برای حدود۱کیلو)
🟢طرزتهیه:
آب و پودر قندیاشکریانبات رو مخلوط کن،بذار رو حرارت،جوش اومد،لیموهایی رو ک حتما هسته هاش رو درآوردی،بریزتوش،
بعد۲،،۳دیقه دربیار،بریز تو آب یخ،و دوباره بریز تو آب شیرین در حال غُل،و این باربین۱۰تا۳۰دیقه غَل زد،دربیار بذا رو صافی،تا شیره اضافش کشیده و خشک شن👍👌
🔵بافت مرکبات باهم خیلی فرق دارن،پس حواست به تایمی ک تو آبجوش هستن،باشه👍✋️
🟡❌️نکته مهم❌️:لیموبدون هسته،گرون تر هست،ولی بهتره،کارت راحت تره🤌👌
دوبار تو آبجوش معمولی بجوشون،بعد تو آب یخ بریز،بذار آبش کامل خشک ش،یا با دستمال خشک کن🙋♀️👍
بعدبریزتو آب شیرین ک خوب بجوشه، حواست باشه وانرن🤭🤲
میتونی نصف هر اسلایس رو کاکائویی کنی،اون سلیقه ایه🤤👍
بعدم ک رو صافی خشک کن😋
❌️👈❌️اگه بار اول هم میخای تو آب شیرین بذاری،بعدازخارج کردن اسلایس ها،از آب بخور،اگه خیلی تلخ شده بود،نمیتونی برای بار دوم استفاده کنی❌️✋️❌️✋️❌️گفففففته باشم😌
⚫️این اسلایس ها،مث چیپس ترد و خش خشی نمیشن❌️✋️
⚪️چون هوا رو ب سردی میره،میشه تو ظرف تمیز،درکیپ،تو محیط آشپزخونه هم نگهداشت،ولی یخچال مطمئن تره👍😊اگر مراحل رو درست انجام بدین کپک نمیزنه✋️(بازتاکیدمیکنم،بمقدارکمتردرست کن ک ترس خراب شدن نداشته باشی👍روزه شک دار نگیر✋️❌️)
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه کسی که دوسش داری درست کن❤️
همه عاشقش میشن...😍
@sahar_1_chef
@sahar_1_chef
چیا لازم داریم:
شیر عسلی یک قوطی
پودر ژله توت فرنگی یک بسته(بهتره فرمند باشه)
شیر دو لیوان سرخالی
خامه ۲۰۰ گرم
(برای غلظت بهتر و این که سریع تر ببنده میتونید یک ساشه پودر ژلاتین یا دو ،ق،غ ارد نشاسته گندم اضافه کنید...)
تمام مواد رو مخلوط کنید روی حرارت بزارید و یکدست شد داخل قالب شیر یا قالب دلخواهتون بریزید و یک شب داخل یخچال بزارید...
#دسر_مدرن#آشپزی#ایده#دسر#دسر_توت_فرنگی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽