eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🔴 دولــت پـزشـکیـان دستـور استـخــدام ۶۰ هـــزار معـلـم جـدیـد را صــادر کـرد 📝 ✅ زمـــــان آزمــــون دی مـــاه 📆 ✅ جـذب با مدرک لیسانس یا حـوزه ❗️جــزئیــات آزمــون و منبـع قبــولــی با هــزاران کـارنــامـه استـخـدامی در لیـنـک زیــر 👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b راز قبولی درآزمون استخدامی اینجا😉👆
رول پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش آخر این پیتزا رو سه سوته درست کن بچه های خودم سر خوردنش دعوا داشتن 😅 📍به نکاتی که داخل کپشن نوشتم لطفا دقت کنید . 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 @zahraadab_bakery 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 📍این نون رو با خمیر پست نون پنیر نذری درست کردم اگر دوست داری مراحل خمیرگیریش رو ببینید حتما به اون پست سر بزن . 📍برای سفره های افطاری، تغذیه بچه ها و صبحانه هم مناسبه خلاصه ذخیرش کن یه جا بدردت میخوره☺️ مواد لازم : ارد ۵۰۰ گرم آب ۲۵۰ گرم کره ۵۰ گرم نمک ۱۰ گرم ماست ۵۰ گرم مخمر ۱۰ گرم شکر ۲۰گرم شیرخشک ۲۵ گرم @zahraadab_bakery مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش لطفا وقت بذارید فیلم هارو با دقت ببینید سرعت فیلم هارو زیاد نکردم که شما راحت فیلم هارو ببینید و یاد بگیرید پس وقت بذارید . @zahraadab_bakery ۴۰ دقیقه استراحت اولیه ۱۰ دقیقه استراحت میانی استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه . دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه . 📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید . این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره به شدت پیشنهاد میشه از دستش ندید 🙏🏻🌾💚 حالا که تا اینجا امدی بهم بگو تو خونه شما چه کسی سهم بقیه هم میخوره 😁خونه ما که مشخص !دیدی! 🌾الحمدالله کما هو اهله 🌾 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نون قندی بدون قند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون قندی بدون قند ! بدون ورز بدون ارد تخصصی ! دیگه چی میخوای 😁🫡 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 @zahraadab_bakery @zahraadab_bakery 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖 به نکاتی که داخل فیلم گفتم توجه کنید مخصوصا اخریش !😌💐 دوتاش رو اخر کپشن نوشم 👇🏻👇🏻 مواد لازم : ارد ۳۸۰ گرم نمک ۴گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست شیرین و کمی سفت ۱۲۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم بکینگ پودر ۴گرم شکر ۱۱۰ گرم وانیل و پودر هل و زعفران درصورت دلخواه @zahraadab_bakery @zahraadab_bakery 🟢خمیرگیری مثل فیلم حتما ببینید به اخرین نکته هم توجه کنید . ✅ نکته اول ارد قوی نیاز نیست با ارد کیک که همه سوپری ها هم دارن میتونید درستش کنید . ✅نکته بعدی دمای فر اگر خوب فر رو گرم کنید خوب و یکست رنگ میگیره . یادتون نره اگر دمای فر بالا باشه امکان سوختن هست ! دمای فر ۱۶۵ ده دقیقه و ۱۶۰ ده دقیقه این زمان تقریبی ❇️من مواد رو دو برابر کردم برای همین دو قسمت کردم مقدار موادی که تو کپشن نوشتم برای یک نونه . استراحت نداره خیلی راحت و بی دردسر اماده میشه خیلی از دوستان با این دستور به درامد رسیدن امیدوارم برای شماهم پر از خیرو برکت باشه . @zahraadab_bakery 🍃الحمدالله کما هو اهله 🍃 #نون#آموزش_رایگان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
،کیک سیب عصرانه
دستور کیک سیب عصرانه ای به سبک فرهاد ارغوانی رسپی خانگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گرم. شکر ۲۸۰ گرم روغن مایع ۲۰۰گرم زرده تخم مرغ۱۲۵گرم شربت بار یه م خ اسانس پرتقال یه ق م خ آرد قنادی. ۳۰۰گرم بکینگ پودر یه م خ وانیل نوک ق م خ رسپی کارگاهی 👇 سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر ۱/۴۰۰ ک گ روغن مایع ۱. ک گ زرده تخم مرغ. ۶۰۰ گرم بکینگ پودر. ۱ق پ غ خ وانیل نصف. ق م خ شربت بار ۲ ق پ غ خ آسانس پرتقال. یه در کامل ❌نکته مهم👇❌ مرحله اول سفیده تخم مرغ. میزارین یخچال خنک بشه بعد ظرف مون قشنگ میشورم حالا سفیده رو داخل ظرفمون میریزیم میبندیم دستگاه دور متوسط. تا کامل سفیده حجم بگیره بعد شکر اضاف میشه ب مدت ۳دقیقه دور متوسط 👇 زرده با روغن مایع. اسانس و شربت ترکیب میکنم و ب مواد قبلی اضاف میکنم ب مدت یه دقیقه. دور یک مرحله آخر میریزم داخل ظرف بزرگ تر حالا آرد همراه با بکینگ پودر وانیل. الک شده باهاش ترکیب میکنم. تا مواد کامل قاطی شد. قالب مورد نظرمون چرب میکنم خمیر مون ب اندازه میریزیم داخل قالب لایی اول بعد سیب. و دارچین. همراه با گردو. مریزم ‌وسطش مرحله دوم خمیر هم میریزم روش دلخواهی میتونید. گردو هم روش بریزید میندازیم فر۱۸۰درجه مدت زمان حداقل ۴۰الی۵۰دقیقه بستگی ب فر شما داره وقتی از. پخت کیک مون تموم شد بزارین کامل. خنک بشه بزارین یخچال ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین روش با پودر قند یا نوتلا تائزین کنید اینم از مراحل کیک نوش جان امید وارم راضی باشین کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم صبح 👋👋👋 کیک هندوانه شیفون 🍉🍉🍉 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 @Zhele_shik21 ساخته شده توسط @rondut . مواد: 500 گرم سفیده تخم مرغ 250 گرم شکر/شکر دانه ریز 1 قاشق غذاخوری امولسیفایر 1 قاشق چایخوری نمک / نمک 1 قاشق غذاخوری کره وانیل/عصاره وانیل 100 گرم شیر نارگیل فوری (شیر مایع) / شیر نارگیل یا شیر خامه کامل 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد گندم با پروتئین متوسط / آرد همه منظوره 30 گرم نشاسته ذرت/نشاسته ذرت 15 گرم شیرخشک/شیرخشک خمیر پاندان و رنگ خوراکی زرد / عصاره پاندان و رنگ خوراکی زرد کنجد سیاه/کنجد سیاه . روش: 1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر گرانول تا 2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود 2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود، خاموش کنید... خمیر را تقسیم کنید ... و ماکارونی و رنگ آمیزی را به سلیقه اضافه کنید ... بخارپز آماده کنید ، روی بخارپز را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید. 3. یک ورقه یا قالب را با مقدار کافی روغن پخت و پز / روغن ماهیتابه (زیاد سوراخ نکنید) با برس سیلیکونی چرب کنید و کنجد سیاه بپاشید….. ابتدا مخلوط زرد را بریزید سپس رنگ سفید را بریزید. سپس رنگ سبز را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید. 4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید. 5. موفق باشید منبع @Zhele_shik21 👉flow @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مايونز خونگى سالم @dokhtarhaji403 مواد لازم 👇 ٣ عدد تخم مرغ پخته ۲ قاشق اب ۶۰ ميل روغن زيتون ۱ قاشق سركه مقدارى نمك ترجمه:dokhtarhaji403@ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@medinesaldiik سس صبحانه زمستونی @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 تو ترکیه این سس تو وعده صبحانه با نون میخورن هم خوشمزه ست هم خوش طعم این سس میتونید به نیمرو بزنید خوش طعم ترش می کنه یا به غذاهای کبابی یا انواع بورک بزنید واقعا خوشمزست 🤌 الان بهترین زمان برای درست کردن این سس مواد لازم 👇 ۲ کیلو گوجه فرنگی ۱ کیلو فلفل کاپیا ۱ بوته سیر 1 فنجان روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق فلفل قرمز ✔️نمک و فلفل میتونید بسته به ذائقه تون کم و زیاد کنید @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 طرز تهیه 👇 فلفل کبابی کنید و پوست بگیرید همه مواد بریزید تو دستگاه خرد کنید بعد بزارید ۲۰ دقیقه بجوشه تا کمی آبش خشک بشه و غلیظ بشه بعد همونطور که میجوشه بریزید تو شیشه درش ببندید و شیشه رو برعکس کنید بزارید یک شب به عمین حالت بمونه بعد بزاریدش یه جای خنک برای زمستون نوش جونتون 😍 ترجمه:dokhtarhaji403@ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
“شیربادام” معجزه ای برای همه افراد🥛 @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 ترافل بادام 👇 بعد از اینکه بادوم صاف کردید تفاله رو تو ظرفی بریزید مقداری بادوم زمینی خرد شده و مقداری هم خرد نشده ( میتونید از کره بادوم زمینی هم استفاده کنید )و شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بزارید تو یخچال تا سفت بشه بعد به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید( یا به‌صورت توپک های گرد در ست کنید و بغلتونید تو پودر نارگیل) شیر بادام یا almond milk خوشمزه و پرخاصیت کسانی که به دلیل رژیم گیاهخواری و یا حساسیت به لاکتوز به دنبال شیرهای گیاهی هستند، معمولا شیربادام یکی از انتخابهای مهم آنها است. شیربادام به دلیل دارا بودن میزان بالای کلسیم، می‌تواند تا حدی جای شیر گاو را بگیرد @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله انگشتی ترد و خوشمزه یه ایده خوشمزه و فوری بعنوان وعده غذایی ترد و خوشمزه 👌😋 @nicee__food @nicee__food 🔹️ هم میتونید تو ماهیتابه سرخش کنید هم میتونید با کمی روغن پاشی بزاریدش تو فر که مدل رژیمیشه ✅️ ترجمه: @dokhtarhaji403 مواد لازم تو ویدئو اومده طرز تهیه👇 ✔️سینه مرغ انگشتی برش بزنید و بکشید به سیخ چوبی ✔️از ادویه هایی که میکس کردید بپاشید روشون و خوب به ادویه آغشته کنید ✔️بعد بزنید تو مایع آرد و آب و ادویه که درست کرده بودید بعد هم بغلتونید تو دو تا آردی که میکس کردیم ✔️در آخر تو روغن فراوان سرخ کنید و تمام نوش جان 😍 من مطمئنم که هر روز دلتون میخاد که درسش کنید چون آسونه فوری و خوشمزست 👌 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@recognizingmaster 📌حتما حتما کپشن مطالعه بشه 🙏 ✅️نکات کلیدی تو کپشن, قبل تست این رسپی لطفا کپشن تا انتها مطالعه ‌کنید 🙏 کوکوی 🐔 @dokhtarhaji403 @dokhtarhaji403 مطمئنم این کوکوی مرغ جایی ندیدی 😉 ببین ، بپز ، بخور 🥰 مواد لازم 👇 سینه مرغ ۲ عدد خرد شده(قطعات کوچک) تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل و پاپریکا از هر کدام یک قاشق غذاخوری(البته بستگی به ذائقه تفراد داره کمتر یا بیشتر ) مایونز ۳ قاشق جعفری ۲ قاشق آرد سفید گندم۱۰۰ گرم ( تقریبا ۱ لیوان) پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم 📌نکته اول: مرغ ریز خرد کنید اگر درشت باشه خوب پخته نمیشه ( ویدئو نمای نزدیک یا close _up و ممکنه شما رو به اشتباه بندازه ، در واقعیت قطعات مرغ ریزه) 📌نکته دوم: همه ی کوکوها جهت انسجام نیاز به تخم مرغ داره 📌نکته سوم: مایونز بافت مرغ نرم و پنبه ای میکنه و طعم خوبی به مرغ میده ولی به خاطر کلسترول بالاش میتونید حذفش کنید سینه مرغ خرد کن بهش تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و مایونز اضافه کن و خوب هم بزن تا همه مواد با هم مخلوط بشن بعد آرد بریز هم بزن موزارلا بریز هم بزن کمی جعفری خرد شده هم اضافه کن و خوب همه مواد با هم میکس کن بعد تو روغن داغ سرخ کن نگم براتون از مزش که فوق‌العاده ست 😋 ترجمه:dokhtarhaji403 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
شیرینی کشمشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی بخش دوم سلام دوستان آموزش شیرینی کشمشی رو براتون آماده کردم امیدوارم نهایت استفاده را ببرید 💥 🙋 ♥️ 🌹 🫲 👇 @hamid_chef_shirini تخم مرغ ۲ عدد خاک قند ۳۳۰گرم رنگ یا زعفران به دلخواه کشمش ۱۰۰گرم روغن مایع ۲۰۰گرم آرد۴۵۰گرم وانیل نوک قاشق چایخوری کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی پیتزا یه داداش داره که از خودش خوشتیپ تره 😎🤌🏻 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 @zahraadab_bakery @zahraadab_bakery 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 خمیرگیری این نون کامل تو پست پیتزا سوسیس بندری اموزش داده شده . لطفا کپشن رو با دقت بخونید به مراحل خمیرگیری در فیلم توجه کنید . مواد لازم : ارد ۵۰۰ گرم شکر ۲۰ گرم نمک ۱۰ گرم روغن ۱۵ گرم اب ۳۲۵ گرم الی ۳۵۰ مخمر ۱۰ گرم @zahraadab_bakery استراحت خمیر ۶۰ دقیقه برای من طول کشید به خاطر گرمی هوا ۲۰ دقیقه خمیر رو گذاشتم تو یخچال ما بقیش رو تو محیط استراحت بدید . دمای محیط ۳۲ درجه به خاطر گرمی هوا میتونید مقدار مخمر رو کمتر بریزید حدود ۵ گرم اب خنک استفاده کنید اردتون خنک باشه دمای فر ۲۲۰ درجه به مدت تقریبی ده دقیقه من موادم رو نصف کردم @zahraadab_bakery الحمدالله کماهو اهله 💐 #پیتزا_ایتالیایی #خوشمزه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کیک ایتالیایی