فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کشمشی ، نوستالژی و پرطرفدار🫠با شیر کاکائو و نوشابه خیلی میچسبید😁قبول داری؟
@golnoush_food
@golnoush_food
🌸مواد لازم👇🏼
تخم مرغ. ۲ عدد
کشمش. ۵۰ گرم( حدودا ۱/۳ پیمانه)
آرد قنادی ۱۶۰ گرم( ۱ پیمانه + ۲ ق غ سرخالی)
شکر دانه ریز. ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه)
روغن مایع. ۸۰ گرم(۱/۳ پیمانه + ۱ ق غ)
ماست سفت و پرچرب. ۱۲۰ گرم( نصف پیمانه)
اسانس وانیل. ۱ ق چ
اسانس موز دو قطره
بیکینگ پودر. ۴ گرم(۱ ق چ)
مدت زمان پخت برای این مینی کیک ۱۸ تا ۲۰ دقیقه
دمای فر برقی. ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی. ۱۸۵ درجه
دمای توستر. ۱۷۰ درجه
اگه میخواید کیکاتون قله ای و ترک دار بشه با چاقوی چرب وسط مواد بکشید و فرتون باید کاملا داغ باشه.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به روش من 🥰میتونی خوشمزه ترین و تُرد ترین ترشی رو درست کنی🤤🥒
حتما کپشن رو تا انتها بخون👇
@golnoush_food
@golnoush_food
مواد لازم:
یک کیلو خیار (بهتره بوته ای باشه)
سبزی معطر: ترخون شوید مرزه از هر کدام یک دسته کوچک
نخود خام و فلفل سیاه نساییده
فلفل سبز تند و چند حبه سیر
سرکه که مهم نیست قهوه ای یا سفید باشه یک لیوان
آب سه لیوان
نمک یک ق غذاخوری سرصاف
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
✅ نکات مهم :
⛔ این میزان مواد که دیدید برای یک کیلو خیار کافی هست.
⛔ مهم نیست از خیار ریز استفاده کنید یا درشت در هر حال با رعایت نکات تردترین خیارشور را خواهید داشت.
⛔ لطفا نخود خام و خلال زدن خیار را حذف نکنید به علت ایجاد گاز داخل خیارشور باعث تردتر شدن خیارشور میشه
⛔ بهتره خیارشور را داخل شیشه درست کنید معمولا ظروف پلاستیکی
باعث سفیدک زدن خیارشور میشه ولی اگه نداشتید مهم نیست.
⛔ حتما بعد اتمام کار ۱۲ ساعت روی ظرف آبکش بذارید و درش رو نبندین تا گازهای موجود در اون بیرون بیاد و بعد ۱۲ ساعت درش رو ببندید تا ۴ روز.
⛔ بعد ۴ روز داخل یخچال بذارید و استفاده کنید تا مدت ها ترد و عالی میمونه.
✅ سوالی داشتید تو کامنت بپرسید جواب میدم.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
این غذا یا میان وعده یا هرچیزی که بهش بگیم واقعا یه وعده غذایی کامله که میتونید برای شما تو سه سوت درستش کنید و ازش لذت ببرید
تخم مرغ ابپز
گوجه
خیارشور
پیازچه
ماست (کم چرب یا یونانی یا چکیده)
نمک فلفل
ابلیمو
کاهو
نوووش جاااان ❤️
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیوش کن گمش نکنی ❤️
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
رفقا این سالاد خودش یه وعده غذایی کامله و میتونید بعد تمرین هم
به عنوان وعده پروتئینی ازش استفاده کنین
برای بلانچ کردن بروکلی اونو حداقل پنج دقیقه بریزید تو اب جوش
اینارو میخوایم
خیار
گوجه
بروکلی
شوید
زیتون
کینوا پخته شده
برای سس
ماست یونانی
ارده
اب لیمو
نمک فلفل
شوید
اگه دوست داشتید سیرم بریزید
نوووش جااان ❤️❤️
««««»»»»
@amirr_paz
@amirr_paz
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با برنج باقی مونده اینو درست کن
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این ته چین گوشت و بادمجون :
🍆بادمجون 2عدد
🍆گوشت چرخ کرده 150گرم
🍆پیاز 1عدد
🍆رب گوجه فرنگی 1قاشق
🍆برنج 2پیمانه و نیم
🍆زعفران به میزان لازم
🍆روغن یک چهارم پیمانه
🍆تخممرغ 2عدد
🍆ماست پر چرب 4غ خ
🍆گلاب دلبخواهی 2قاشق غذاخوری
🍆نمک. زردچوبه. فلفل سیاه
نکته ها 👇👇👇
🏵️بادمجون رو پوست بگیرید بذارید داخل آب نمک تا تلخیش بره. بعد توی روغن سرخ کنید.
🏵️پیاز رو خورد کنید کمی تفت بدید و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید تفت که خورد رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو اضافه کنید. بذارید خوب تفت بخوره.
🏵️تخم مرغ.. ماست.. روغن.. زعفران... ادویه ها... گلاب (سلیقه ای) خوب باهم مخلوط کنید بعد نصف برنج رو بهش اضافه کنید مخلوط کنید.
🏵️ته قابلمه رو چرب کنید اول از برنج زعفرانی بعد بادمجون بعد مواد گوشتی بریزید برنج سفید رو اضافه کنید روشو فشرده کنید بذارید دم بکشه.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این پیتزای خوشمزه :
🍕نان تست به میزان لازم
🍕سس گوجه فرنگی به میزان لازم
🍕پنیر ورقه ای به میزان لازم
🍕پنیر پیتزا به میزان لازم
🍕کنسرو ماهی یک عدد
🍕ذرت. قارچ. زیتون. فلفل دلمه ای. پیاز......
نکته ها 👇👇👇
🏵️مواد لازم برای این خوشمزه کاملا تقريبي هست.
🏵️مقدار پنیر ها رو میتوتید کمتر یا بیشتر کنید.
🏵️دمای فر 170به مدت 8الی 15دقیقه حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این پیتزا پپرونی:
🍕آب یک لیوان ونیم
🍕شکر یک قاشق غذاخوری
🍕خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
🍕نمک یه پنس
🍕آرد 3پیمانه و نیم
🍕روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
برای سس👇👇👇
🍅رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
🍅سیر یک حبه
🍅روغن زیتون 2قاشق غذاخوری
🍅آب 4قاشق غ خ
🍅پونه کوهی یک قاشق مرباخوری
🍅نمک و فلفل سیاه
🍅مواد داخل پیتزا کاملا سلیقه ای هست.
🍅پنیر پیتزا به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇
🍁برای سس رب گوجه فرنگی رو با روغن زیتون.. سیر.. پونه کوهی... نمک. فلفل سیاه.. آب خوب مخلوط کنید. سس شما آماده اس.
🍁برای خمیر آب ولرم... شکر... خمیر مایه.. نمک.. روغن رو باهم مخلوط کنید. ارد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست بیاد بذارید یه جای گرم تا عمل بیاد.
🍁مواد داخل پیتزا کاملا سلیقه ای هست هرچیزی میتونید استفاده کنید.
🍁خمیر رو طبق کلیپ به شکل قلب دربیاورید. روش سس گوجه.. پنیر پیتزا بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای فر160به مدت 10تا 20دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این کباب خوشمزه :
🍡گوشت چرخ کرده 300گرم
🍡پیاز رنده و آب گرفته 2عدد
🍡سیر له شده 2عدد
🍡نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. پاپریکا. پولبیبر. ادویه گوشت. ادویه کبابی
🍡پودر سوخاری نصف پیمانه
🍡آب یک سوم پیمانه
🍡فلفل قلمی یا دلمه ای 1عدد
🍡گوجهفرنگی به میزان لازم
🍡روغن به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇👇
🍁گوشت چرخ کرده رو با پیاز و سیر ادویه جات و پودر سوخاری و آب خوب مخلوط کنید. بذارید یک ساعت توی یخچال بمونه و استراحت کنه.
🍁توی دستتون به اندازه گردو بردارید گرد کنید به سیخ چوبی بکشید مابین کباب ها از گوجهفرنگی و فلفل دلمه ای استفاده کنید. توی تابه کامل سرخ کنید.
🍁دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با نمک و فلفل سیاه و روزماری خوب مخلوط کنید بهش آب اضافه کنید . کباب ها رو توی تابه بچینید بعد سس رو بریزید روش بذارید کامل پخته بشه. هرمدل که دوست دارید سرو کنید.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این نان مغز دار:
🥖شیر 190میلی لیتر
🥖خمیر مایه 8گرم
🥖شکر 30گرم
🥖وانیل 16گرم
🥖کره35گرم
🥖تخممرغ 1عدد
🥖آرد 400گرم
🥖نمک 4گرم
🥖شکلات یا نوتلا 200گرم
🥖شکر به میزان لازم برای دیزاین
نکته ها 👇👇👇
🍞شیر نباید خیلی داغ یا سرد باشه (حدودا 37تا40درجه سانتی گراد)
🍞برای لطیف شدن خمیر باید خوب ورز داده بشه.
🍞خمیر باید حتماً جای گرم باشه تا عمل بیاد و نون خوش بافت تری داشته باشید.
🍞وقتی مواد شکلاتی داخل خمیر گذاشتید خوب اطرافش رو ببندید تا موقع سرخ شدن وا نره.
🍞بلافاصله بعد از سرخ شدن توی شکر بزنید.
🍞اگه شیر نداشتید از آب استفاده کنید.
🍞شیر ولرم رو با خمیر مایه و شکر و وانیل توی ظرفی هم بزنید بذارید 15دقیقه توی جای گرم عمل بیاد. بعد کره آب شده رو اضافه کنید (به دمای محیط رسیده) مخلوط کنید. تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید مخلوط که شد. آرد و نمک رو اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر لطیف بشه. حالا بذارید یک ساعت توی جای گرم عمل بیاد. بعد پف خمیر رو بگیرید به 12قسمت (58گرمی)تقسیم کنید با کمک وردنه بازش کنید داخلش رو شکلات تخته ای... نوتلا... مربا... کرم لوتوس... کرم پسته... کرم فندق.. هرچیزی خودتون دوست دارید بذارید. لبه های خمیر رو خوب بهم بچسبانید بذارید نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
🍞توی تابه روغن بریزید داغ که شد حرارت رو کم کنید بعد نان ها رو بذارید داخلش روی حرارت ملایم سرخ کنید. بعد بزنید داخل شکر و بذارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه بره.
نوش جان 😍😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات بار
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@maryamgolifood
مواد لازم برای این شکلات بار بارونی پسته ای:
برای خمیر براونی 👇👇👇
🍫کره 125گرم
🍫شکلات تلخ 150گرم
🍫شکر160گرم
🍫وانیل 8گرم
🍫نمک یه پنس
🍫تخممرغ 2عدد
🍫آرد 100گرم
🍫پودر کاکائو 10گرم
🍫بکینگ پودر 8گرم
مخلوط پسته ای 👇👇👇
🍡پسته 135گرم
🍡خامه 80میلی لیتر
🍡شکلات سفید 150گرم
🍡کرم پسته 50گرم
برای کاور کردن 👇👇
🏵️شکلات شیری 300گرم
🏵️کورن فلکس 30گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁برای برش زدن حتماً چاقو تیر و گرم باشه.
🍁براونی بهتره یک شب توی یخچال بمونه
🍁بجای کورن فلکس میتونید از هر مغزی استفاده کنید.
🍁کره رو با شکلات تلخ بنماری کنید بذارید کامل خنک بشه. شکر.. وانیل... نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تخممرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنید و همه ی مواد رو با هم ترکیب کنید. بریزید داخل قالب یا ظرف مناسب فرکه کاغذ روغنی پهن کردید.
بره داخل فر از قبل گرم شده دمای175درجه سانتیگراد به مدت 20تا 30دقیقه. حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره. کیک براونی باید کامل خنک بشه.
🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات سفید بهش اضافه کنید
یکدست که شد بذارید کمی از دما بیوفته بعد کرم پسته رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پسته ها رو بریزید توی دستگاه تا خورد بشن. مواد شکلاتی رو بهش اضافه کنید و یکدست کنید. حالا بریزید روی براونی و یکسان پخش کنید بذارید داخل یخچال تا خوب سرد بشه. اگه ممکنه حداقل یه شبانه روز. حالا با چاقو به برش های یکسانی تقسیم کنید.
🍁شکلات شیری رو بنماری کنید بهش کورن فلکس اضافه کنید مخلوط کنید و هر قسمت از شکلات رو داخلش بزنید بذارید روی کاغذ روغنی. وقتی خودشون رو گرفتن آماده اس.
نوش جان 😍😍😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯