eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام عزیزم بچه های من زیاد شیرینی دوست دارن و براشون درست میکنم ،سوالم اینه جایگزین بکینگ پودر و شکر سفید چی پیشنهاد میدین که همون اثرو داشته باشه و خاصیت هم داشته باشه؟ بکینگ پودر جایگزین داره اصلا؟ جایگزین شکر سفید روی مزه شیرینی تاثیر نداره؟ روغن جامد شیرینی پزی رو میشه جایگزین کرد؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام‌میخوام‌غذا‌ساز‌که‌مخلوط‌کن‌وآسیاب‌داره‌بخرم‌چه‌مارکی‌خوبه‌همچنین‌همزن‌برقی‌کاسه‌دار ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام از خانما کسی دستور نون خامه ای داره که خوب در بیاد و ترک نخوره؟ اگر عزیزی دستور شیرینی داره که خوب و خوشمزه میشه راهنمایی که که ماهم استفاده کنیم اگر امکان داره دستور سوپ های مختلف بزارید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
معذرت🙈 میشه دستوریه کله پاچه خوشمزه هم بدید؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام باتشکر از کانالهای خوبتون اون دوستی که گفته بودن دخترم روغن دنبه نمیخوره میگه بو میده شحم خالی اب کردش بو نمیده .اونی که بو میده دنبه هست شحم گرونتره دنبه ارزونتر من یه ماه پیش شحم اب شده خریدم کیلویی ۴۵ اصلا اصلا بو نمیده دخترم منم اصلادوست نداشت میگفت بو میده ولی الان با شحم سیب زمینی سرخ میکنه میخوره😋😋 میخام دیگه دروغن نخرم ولی نمیشه یه سرخ کردنی خریدم برای مواقعی که مهمان میاد استفاده کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ببخشید میشه طرز تهیه یه کرم خوشمزه رو بزارید تا به جای خامه برای تزیین کیک ازش استفاده کنیم ممنونتون میشم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشی این برای اون خانمی که قابلمه استیلش لک گرفته بود 💢استیلی که لک شد چیکار کنیم ؟ رنگ شعله گرفت چه کنیم؟؟ با جلاسنج برق میوفته 😍 💢جلاسنج یه چیزی شبیه خمیر دندونه میریزید رو سطح بعد با یه پنبه انقدری مالش میدیم تا برق بیوفته پنبه سیاه میشه نگران نباشید این روال کاره و در آخر بشورید عکس جعبه شو الان میزارم براتون استوری که راحت بتونید تهیه کنید 💢اگر سینکتون سیاه شده هم با این روش عین اولش میشه (برا من پیش اومده بود) برای برق انداختن خیلی فلزات استفاده میشه 💢و حتی برق انداختن اجاق گاز استیل فقط یکم حوصله میخواد اینجوری نیس که فکر کنید یک دقیقه ای میشه مثل روز اول ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشید میشه یه دونه کیک بذارید که بدون فر باشه و خیلی راحت و آسون بشه درستش کرد برای تولد مامانم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دستور کله پاچه خواستن مامانم همیشه کله پاچه رو با یکم سیرابی و جگرسفید میپزن البته کله کامل نه نصف میکنن یکم نخود لوبیا با سیر پیاز ادویه همون فلفل زرچوبه اخرهم یکم رب وابلیمو میزنن کلا غذا بی رنگ سفید دوس ندارن واسه همون اینجوری درست میکنن اما خودم معمولا کله رو شب بار میکنم با سیر پیاز فلفل سیاه میذارم رو گاز جوش که اومد زیرشو کم میکنم درشو میذارم شب تا صب بپزه آخر هم نمک دارچین میزنم ولی در کل سیر خوب میکنه عطر طعم کله پاچه رو موقع خوردن فقط حواستون باشه یسری غده هم تو کله هم پاچه هست اونارو حتما جدا کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خواهر عزیز خوشحالم از اینکه روز به روز تعداد خانم هایی که به فکر سلامتی خانواده شون هستند اضافه میشه خدا حفظتون کنه. سوال کردند میشه دنبه رو بدون بو کرد، بله من بیش از چهار ساله که روغن مایع مصرف نمیکنم.وخدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشتیم روشی که من استفاده میکنم برای بی بو کردن روغن دنبه؛ ۱: پیاز متوسط رو خلالی یا نگینی کنید ۲: نصف لیوان فرانسوی سرکه ۳: نصف لیوان فرانسوی آبلیمو ۴: چند حبه سیر خرد شده با شعله ملایم بمونه تا به روغن دهی برسه گاهی هم بزنید تا تکه های دنبه به طور مساوی آب بشن و نسوزن هر چه تکه های دنبه کوچکتر باشه سریعتر و بهتر آب میشن ، در این صورت میتونید از باقیمانده تکه های دنبه هم در غذا استفاده کنید. 🌟من تو ماکارانی جای سویا ( از جزغاله های دنبه) استفاده میکنم.🍝 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام مدیرجان خسته نباشید ببخشید ی سوال داشتم من چندوقت پیش میخاستم ماهی بخرم ماهی هاریزبودن ازترس اینکه نتونم قشنگ درس کنم منصرف شدم کسی هست ک ی راهکارخیلی خوب بده براپخت این ماهیا واینکه کلابراپخت ماهی راهکاری هست ک استفاده بشه وماهی روخوشمزه ترکنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برا اینکه یک قرمه سبزی خوش طعم و روغن انداخته و خوش رنگ داشته باشیم چه کنیم ...من قرمه هام سبزی و آبش جدا از هم میشه و جاافتاده نمیشه ؟ طعمش هم خوب نیست چرا؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت همه خانمای گل کانال برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻 سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن ۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
البته باید رنگش تیره تر باشه من چون روغن دنبه اضافه کردم خودشو گرفته و یکم رنگش کدر شده
سلام در جواب عزیزی ک قرمه سبزیش جا نمیفته عزیزم‌من ی بار سبزی فروشی همیشگیم بسته بود از ی جا دیگ خریدم قرمه سبزیم جا نیفتاد ک‌متوجه شدم سبزی ب اندازه کافی ریز خرد نشده.اگر کامل ریز بشه در اب غوطه ور میشه و دیگ سنگین نیس ک بره ته قابلمه و قشنگ‌جا میفته میتونی برای غلظت و جا افتادنش از جو پرک اسیاب شده استفاده کنی ی قاشق هیچ طعمی ب غذا نمیده ولی لعاب میده دیگ عرضم ب حضورت ک عصاره گوشت هم لعاب میده ارد ساده گندم رو یک قاشق در روغن تفت بده بریز تو خورشت لعاب میده همرو تست کن ولی مهم ترینش سبزیه لوبیا تم بذار کامل نرم شه ک مثلا تو هر ۱۰۰ تا دونه ده تا دونه ترک بخوره له بشه لعاب بده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای پخت کیک اگه قیمت بالا براشون مشکلی نیست قالبای کمربندی جنس خوبشون و قالبای فلزی اونم جنساش درجه بندی داره جنس خوبشون خیلی خوبه من خودم از اینا استفاده میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم سوال در مورد خیارشور داشتم چرا خیارشور درست میکنم چند تا خیار اول دبه رو برمیدارم نرم و پوک هستن چرا اینجوری میشه اگر امکانش هست یه خیارشور خوب بشه مقدار نمک و اب و سرکه رو میگید و اگر فوت و فنی هست بگید ممنون میشم ممنون بابت کانال خیلی عالیتون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ی سوال هم داشتم اون پفک خونگی ک توی کانال گذاشتین رو دیشب خاستم درست کنم همش وا رفت چرا😥 کسی درست کرده؟تجربشو بگه لطفا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ب همه عزیزان کسی دستورته چین خوشمزه داره تاحالادرست نکردم. براطعم دارکردن جوجه کباب تابه ای ازچ چیزایی استفاده میکنین ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ی راهکار برای خوشمزه شدن روغن دنبه دارم شاید بدرد کسی بخوره من دنبه چرخ شده رو همون اول که میخام بذارم روی گاز ی لیوان شیر بهش اضافه میکنم خیلی طعم خوبی میگیره امتحان کنین😍 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر ممنون از کانال خوبتون. یه راهنمایی میخواستم از دوستان. من هر غذایی که می‌خوام درست کنم فقط غذاهایی به ذهنم میرسه که گوشت پایه ی اصلی غذاس به خاطر همین مصرف گوشتمون خیلی بالاس😔بعداز گوشت مصرف برنجمون بالاست میخواستم اگه میشه غذاهایی که بدون گوشت و برنج هست را بهم معرفی کنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براخانومیکه کیک راحت براتولدمادرشون میخاستن برای این کیک یک کاسه یک قاشق و یک چنگال لازمه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما خوبین. ممنون از تجربه های خوبتون واسه خانمی که گفتن همش غذا با گوشت یا برنج درست میکنن،میخواستم بگم که غذا با حبوبات هم خیلی خوبه.هم مقویه هم خوشمزه مثل خوراک نخود.خوراک لوبیا.عدسی.یا همه حبوباتا باهم دیگه بعلاوه گندم خیلی خوب میشه.توشون هم پیاز داغ و فلفل و زردچوبه بریزین😋😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.اول از کانال خوبتون تشکر میکنم. برای درست کردن ته چین مرغو میپزم وریش ریش میکنم،بعد یه پیاز تفت میدم ومرغا را هم یه تفت کوچک میدم وفلفل سیاه ،نمک ومقداری دارچین میزنم. بعد برنجا ابکش میکنم وتخم مرغ وماست که بهتر ماست سفت باشه وزعفران مخلوط میکنم .کف ماهیتابه را روغن میریزم ویه لایه از برنج ولایه بعد مرغا رو میریزم ویا زرشک ویا کشمش میریزم وبقیه برنجها ودم میزارم. راستی وقتی همه مواد را ریختید با قاشق فشار بدید که بهم چسبنده بشند. امیدوارم درست کنید ودوست داشته باشید.سفره هاتون پر برکت ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE