سلام خدمت دوستان گرامی.
به نظر شما اگه یه ظرف شیشه ای رو تو فریزر بذاریم شیشه ترک برمیداره؟؟
روغن شحم و دمبه درست کردم زیاده ،میترسم تو یخچال بمونه بوش برگرده و کهنه بشه.
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
طریقه کنسرو کردن کاملو تو همین کانال گذاشتن یک خانم به اسم مرضیه خانوم میفرستاد
سرچ کنید عالیه
فکر کنم برای کنسرو شیشه شکسته ممکنه بهم خوردن شیشه ها تو اب و شکسته
یا تغییر دما تجربه کرده
یا یهو سرد بود داغ شده
یا داغ بوده یهو سرد شده
شوک شدن باعث شکستن میشه
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
روغن دنبه در یخچال تغییر بو نمی ده
اگر در ظرف رو خوب ببندید
در مورد شیشه هم
به نظر من هیچ موقع روغن دنبه یا شحم رو در شیشه نریزید
چون روغنش موقع سرد شدن می بنده
و زمانیکه می خواهید استفاده کنید
احتمال داره قاشق به ضرب به شیشه
بخوره وشیشه بشکنه
این تجربه خودم بود که شیشه شکست
از اون موقع روغن رو در ظرف مناسبی
می ریزم و داخل یخچال نگهداری می کنم
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
من روغ دنبه تو یخچال گذاشتم شاید یکسال شده باشه دیروز برداشتم هنوز بو نگرفته بود زدم تو ماکارونی
من خودم نمیتونم روغن دنبه که بو گرفته بخورم اما راحت خوردم
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیموناد بدون پختن
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیوه دیدن در بیرون از بدن
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام این بهترین روش دستر تهیه خیار شور خونگی هست که من از استادم یاد گرفتم وهمیشه هم عالی بوده.به ازای هر کیلو خیار 4تا5پیمانه آب ویک و 1/4پیمانه سرکه و4تا5قاشق غذاخوری سر صاف نمک(به ازای هر پیمانه آب یک قاشق نمک)نیاز هست .ترخون خشک و سیروفلفل سیاه یافلفل تندتازه ونخود .مرزه وشوید هم دوست داشتین استفاده کنین.آب وسرکه ونمک روباهم بریزید توی قابلمه بزارید روی حرارت 10تا15دقیقه بجوشه بزارید کنار خنک بشه خیار وسیر وفلفل وسبزیها رو لابه لادرظرف بریزید وآب خنک شده رو روی اون بریزید وبزارید جا بیوفته برا تابستان که هوا گرمه بعد 4روز بزارید یخچال یایه جای خنک.البته گاهی اوقات جنس بعضی خیارا طوریه که بعد ریختن توی ظرف چروک میشه وداخلشون پوک میشه برای رفع این اشکال بایدخیارهاروقبل از ریختن در ظرف سوزن بزنید بایه سوزن تمیز چند سوراخ به اونا بزنید طوری که هر دوطرف سوراخ بشه.
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
روغن شحم دنبه
داخل یخچال گذاشتیم خراب نشده
حتی روغن شحم را داخل کابینت گذاشتم
سلام اگه سرخالی باشه فکرنکنم بشکنه
تقریبا ۶ کیلو گرفتم آب کردم.
درست کردنش سخته گفتم بزار یه دفعه درست کنم حداقل یه دوماه مصرف کنیم.
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه عرق نعنا درست کن
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند پاک کردن ماهی
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
39.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زبان گوساله😋😋😋😋
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#باسلوق 👇
دقت کردید که باسلوقهای بیرون حتی نوع نشاسته ای دارای انسجام هستش از هم جدا نمیشه ولی در باسلوق ژله ای دیگه کاملا حالات ژله ای و نرم داره خوب این نشون میده در هردو نوع از باسلوق مقداری ژلاتین استفاده شده ولی در باسلوق نشاسته ای کمتر و در باسلوق ژلاتینی بیشتر اکثر عزیزان در باسلوق ژله ای
مشکلی ندارن من اینجا طرز تهیه یک باسلوق نشاسته ای خوب رو بهتون آموزش میدم باسلوق خیلی آسونه فقط برخلاف اونچه که خیلیها فکر میکنند نباید فقط ۱۵دقیقه برای پختش زمان صرف کرد اگر میخواهید باسلوق تون بهیچ عنوان بوی خامی و طعم ترشی نده این دستور رو امتحان کنید باز هم میگم هر چی با حوصله تر باسلوق رو درست کنید نتیجه ی کارتون و طعم باسلوق تون بهتر میشه.
مواد لازم:
گل نشاسته(نشاسته ی دانه درشت)۱پیمانه
آب سرد ۱ونیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۱ق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱ق غ خ سرصاف اگر از ورق ژلاتین استفاده میکنید ۲ورق و نصفی کافیه
شکر ۲پیمانه
گردو و پودر نارگیل برای تزئین بمیزان لازم
۲ق سر خالی آب جداگانه برای حل کردن پودر ژله یا ورق ژلاتین
طرز تهیه :
نشاسته و آب رو مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه یکم بچشید اگر احساس کردید ترشه
بهش کمی آب اضافه کنید حتما مخلوط آب و نشاسته رو از یک صافی ریز رد کنید و در یک ظرف مناسب که مسی باشه بریزید و شکر رو داخلش بریزید و تا جایی که میشه در مخلوط اب و نشاسته حلش کنید شعله پخش کن رو روی گازتون بگذارید ظرف مسی حاوی نشاسته رو روی شعله پخش کن قرار
بدید با شعله متوسط روبه کم حالا بهیچ عنوان دیگه نباید از نشاستتون قافل بشید با یک قاشق چوبی مدام همش بزنید رمز یک باسلوق خوب اینه که نشاسته تون به هیچ عنوان قل نزنه یعنی نجوشه اگر شعلتون ملایم باشه و مرتب هم بزنید نشاسته کاملا بصورت یکنواخت میپزه و هیچ جایی از نشاسته
خام نمیمونه که طعم ترشی یا خامی بده٬ نشاسته رو مدام هم بزنید تا وقتی خط روی نشاسته میکشیم محو نشه تقریبا باید ۴۵ تا ۵۰دقیقه طول بکشه و در این مدت مدام هم بزنیدش و ازش غافل نشید اگر اینطور عمل کنید نشاستتون حتی کوچکترین گلوله ای نخواهد داشت یک لعاب کاملا یکدست و لطیف خواهید داشت خوب وقتی به جایی رسیدید که خط قاشق بر روی نشاسته از بین نرفت نصف پیمانه گلابتون رو اضافه کنید دوباره نشاستتون رقیق میشه باز هم هم بزنید تا مجددا سفت بشه و بعد کره رو بهش اضافه کنید
همینطور پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین رو روی بخار آب یا داخل مایکرویو حل کنید و بهمراه کره به نشاستتون اضافه کنید وقتی نشاستتون
وسط ظرف جمع شد باز هم با قاشق چوبیتون وسط گلوله رو باز کنید که بازهم سفتتر بشه یعنی از زمانی که نشاسته وسط ظرف جمع میشه ۱۰دقیقه دیگه بگذارید بپزه البته مدام با قاشق چوبیتون گلوله رو باز کنید و مثل اینکه میخواید لهش کنید بکشیدش ته ظرفتون اگر هم خواستید رنگ اضافه کنید رنگتون رو باید بهمراه گلاب اضافه
کنید٬ بعد از ۱۰دقیقه شعله رو خاموش کنید دقت کنید تمام مراحل پختن باید با شعله ی ملایم انجام بشه٬ خوب حالا برای تزئین ۲ کار میتونید انجام بدید اول اینکه ته ی ظرف مستطیل یا مربع رو چرب کنید و مایع نشاسته رو همونطور داغ بریزید داخلش و با قاشق صافش کنید و به فواصل معین یک چهارم از
گردو رو داخل نشاسته فرو کنید بطوریکه وقتی سرد شد مابین گردوها رو ببرید و هر گردو داخل یک مربع قرار بگیره حالا بگذاریدش داخل یخچال تا کاملا ببنده بعد از ۲ساعت از یخچال درش بیارید و با یک چاقو باسلوقتون رو به شکل مربعهای کوچک که وسط هر کدوم یک گردو قرار داره برش بزنید اگر
احساس کردید بغلهای باسلوق حالت چسبندگی داره دورش رو داخل پودر نارگیل بزنید و هم میتونید اجازه بدید نشاستتون کمی سرد بشه اندازه ی یک گردو از مواد بردارید و بهش فرم یک استوانه ی گنبدی شکل رو بدید و داخل پودر نارگیل بغلطونید و در انتها یک
چهارم از گردو رو بر روی باسلوقتون فرو کنید البته میتونید از هل هم استفاده کنید که این باز به ذائقتون برمیگرده اگر میخواستید هل بریزید هل رو آسیاب کنید و بهمراه گلاب داخل نشاسته بریزید .نوش جان
تجربه ی خودم من یه قاشق چایخوری پودر هل و کمی عرق بیدمشک هم اضافه کردم طعمش فوق العاده میشه .
می تونید برای براق تر شدن و کشسانی شدن یک قاشق غذاخوری گلوکز هم به همراه گلاب به مواد اضافه کنید ولی ضروری نیست و قابل حذفه😉رماح
اگر از دستور استفاده کردید لطف کنید فاتحه ای نثار روح رفتگانم عنایت کنید
ممنون
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تک تک اعمال در آن دنیا بازتاب دارد....
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
#سوال👇
از لوازم قنادی فروش ، خامه خریدم. منجمد بود. گذاشتم در محیط کمی نرم شد .با همزن زدم .و رو مال کردم کیکم رو. ولی مثل کیک تولد های بیرون خامه پف نداشت. چطور میتونم خامه ام رو فرم بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
#پاسخ👇
سلام خامه منجمد را بایدچند ساعت قبل از کار بگذارید داخل یخچال تا یخش باز بشه ،ظرفی که میخواین خامع رو توش هم بزنید و داخل یه ظرف آب یخ بزارید و بعد خامه را با هم زن بزنید ممکنه سه تا هفت دقیقه طول بکشه که بستگی به میزان خامه و قدرت همزنتون داره،خامه را میزنیم تا مثل چین پلیسه رد همزن روی خامه بمونه این مرحله خامه کمی فرم گرفته ولی خیلی زود هم فرمشا از دست میده باز هم هم بزنید تا خامه سفت بشه و حالت تیکه تیکه از ظرف جدا بشه،این مرحله نهایت فرم دهی به خامه هست مواظب باشید بیشتر نزنید چون خامتون کره میشه....توجه کنید مارکهای خامه ها متفاوت هست و فرم دهیشون هم متفاوت هست مثلا من تازگیها خامه گلرود گرفتم هر چی میزدم فرم کامل نمیگرفت اینجور مواقع میتونید بعد از اینکه کمی خامه رو زدین و کمی فرم گرفت به ازای یک لیوان خامعه،یک قاشق نشاسته ذرت بپاشین روی خامه و بعد ادامه هم زدن و فرم دهی را انجام بدین
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
وقتی برنج دم میگذارید برا مهمون و فاصله میفته تا موقع پهن و کشیدن غذا چیکار می کنید پلو سرد نشه
پتو هم گذاشتم ولی سرد شده باز
#پاسخ👇
می تونید شعله پخش کن بگذارید بعد زیرش رو خیلی خیلی کم کنید اینجوری اصلا خشک نمیشه و گرم هم میمونه
@sofrebanovanbeheshti
سلام من فلافل سرخ میکنم روش میسوزه بعد داخلش خامه مشگل کجاست؟
سلام.به خاطر اینکه شعله گاز زیاد و روغنتون خیلی داغه،این باعث میشه که روش زود طلایی بشه ولی مغز پخت نمیشه
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کینه ها بار سنگینی است بر دوش ما...
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام عصر بخیر
دوستان وقتی ران مرغ رو می پزیم یک رگ خونی داره که معمولا با حرارت خون ازش خارج میشه!
شما راهکاری برای تخلیه ی اون قبل از پخت و در مرحله ی شستن ندارید؟
ممنون.
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام من گل محمدی خشک کردم خیلی خوشرنگ شد
ریختم داخل بطری
دیروز نگاه کردم کلا رنگش سفید شده
داخل کابینت گذاشتم
غنچه ها سفید شدن
ولی اونیکه پر پر کردم هنوزم رنگ خودش رو دارهوخیلی نرم
به نظر شما چرا؟
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام
بهتره گل محمدی رو تو جای خشک و خنک نگه دارید من خودم تو ظرف یبار مصرف تو یخچال ۲سال نگهداشتم بدون تغییر رنگ تو گرما و جایی باشه که نور بخوره تغییر رنگ میده
و این که نحوه خشک کردن هم مهمه
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام
غنچه های خشک شده که تو بطری پر پر کرده بودید نرم نشده به این علت بوده که جای هوا نداشته که هوا باعث نرمی گلها بشه
بطری که سر خالی بوده هوا کشیده و ممکنه غنچه ها کمی نم داشته هنوز و باعث عرق کردن و نرم شدن گلها شده
غنچه ها رو مطمئن بشید که خشک شده باشه حتما بعد تو ظرف بریزید
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
#تجربه
نکات مهم در طبخ خورش قرمه سبزی مجلسی👇
بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.آب را به صورت یک جا به خورش اضافه نمایید.حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.
نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی👇
گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.
نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی
لیمو عمانی جزء لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
😋فوت کوزه گری در تهیه سبزی #قورمه_سبزی:🍵
🥙برای بهتر شدن عطر و بوی قورمه سبزی کمی برگ کرفس خشک را به سبزی خود بیافزایید.
🥙برای تیره شدن رنگ قورمه سبزی ، سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید.
🥙می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید.
🥙برای خوش رنگ و بو تر شدن قورمه سبزی ، از سبزی تازه استفاده کنیدیا می توانید سبزی را خام را به صورت خرد شده داخل فریزر بگذارید و قبل از درست کردن خورش آن را سرخ کنید.
🥙از شنبلیله کمتر استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی تلخ و بوی آن تند نشود و قورمه سبزی شما آن عطر مطلوب را داشته باشد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرح فراق/بزرگداشت عارف مجاهد،شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگهای نامنظم
🔹دوشنبه ۳۰ خرداد - ساعت ۱۷.۳۰
🔹میدان فاطمی، تالار بزرگ کشور
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄
@BaSELEBRTY