فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است
و عطر خواستنت
دوباره گيج ميكند ثانيههای بيقرار را ...
تو كجای جهان منی
ای نزديك ترين دور !
كه من سالهاست
پنجشنبه را به انتظار نشستهام
و سهم چشمانم هميشه بیخبری ست.!
🍃🍂🍃🍂🍃
پ.ن
به نیت اموات همه اعضای کانالمون و مادر بنده یک گل فاتحه نثار کنیم
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند غوره با بطری
✋ #طیبات_لامسه :
تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت
حتی اگه خونیه
شما تا ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی.
سریع بذارند این انس میگیره
بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم)
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
✅طرز تهیه #خمیر_مایه در خانه
در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل میکند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیهی باکتریها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول میکشد.
🔸مرحلهی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. میتوانید با یکچهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آنها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال میکند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتریها و مخمرها بتوانند آن را بخورند.
🔸مرحلهی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث میشود فرآیند رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در خمیر سریعتر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد.
🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا میدهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن میکند که نشانهی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان میشود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آمادهی استفاده شده باشد. یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آمادهای که از مغازه تهیه میکنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعملهایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده میکنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر میرسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه میکردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠زنی که قبر خود را دید و به دنیا برگشت!
🔺این قسمت: اسب بالدار
🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی
فیلم کامل این قسمت در این کانالمون👇
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥕استفاده از تفاله های هویج 🥕
🍚 هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخممرغ🥚 و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
کشک قالبی 🍥
⚜ اگه میخواید کشک رو همیشه تازه داشته باشید داخل قالب شکلات یا قالب های کوچک یخ بریزید و داخل فریزر بذارید تا یخ بزنه بعد از قالب جدا کنید و داخل کیسه فریزر یا ظرف در دار داخل فریزر نگه دارید هر وقت خواستید بیرون بذارید تا یخش باز بشه
⚜ ولی همونجوری یخ زده میشه روی آش بچینید و برای تزیین آش های مختلف ازش استفاده کنید
❄️ فریزر بهتره چون کشک تازه داخل یخچال مدت زیادی نمی مونه و کپک میزنه البته یه سری روش آب میریزن و داخل یخچال میذارن 👌اینم یه ایده ی دیگه😉
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#نشاسته_سیب_زمینی
#چالش_خودکفایی
سلام دوستان نشاسته درست کردن خیلی لذت داره مخصوصا با بچه ها 😉چون مراحل کار خیلی براشون جذابه
خب حالا بریم سراغ طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های خام رو با رنده ریز رنده میکنید می تونید هروقت که خواستید کتلت درست کنید دست یه کار بشید😉 وقتی سیب زمینی ها رو رنده کردید با یه تنظیف خوب آبش رو می گیرید بعد درون یک ظرف میریزید و اجازه میدید تا کاملا ته نشین بشه بعد آبِ روی سیب زمینی رو می تونید بریزید دور یا به گلدون ها بدید یا به پوست تون بزنید و یا..... تفاله ها هم برای کتلت درست کردن 😉👌
آب سیب زمینی رو که اول میذارید ته نشین بشه
یه آب زرد رنگ میاد بالا و یه ماده سفید رنگ ته ظرف می شینه
اون آب زرد رنگ رو میریزید بیرون، اون ماده سفید رنگ که ته نشین شده نشاسته اس😉
مجدد روش یه کمی آب میریزید که کاملا آب زرد شسته بشه و دیگه اثری ازش نباشه
بعددوباره اجازه میدید تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب رو به آهستگی خالی میکنید
حالا دیگه یه ظرف دارید که نشاسته ته نشین شده 😉
یه گوشه آشپزخانه قرار بدید
اگر ظرفتون کوچک باشه دو روز طول می کشه تا خشک ِخشک بشه ولی اگر ظرف بزرگ باشه یه روزه خشک میشه
بعد میبینید که خودش بعد از خشک شدن تَرَک میخوره و با یه ضربه کوچیک شکل نشاسته میشه 😉😁
به همین سادگی 😉
حالا داخل چه چیزهایی از نشاسته سیب زمینی استفاده کنیم 🤔؟؟
غذاهایی که نیاز به لعاب دارن مثل خوراک لوبیا،عدسی ،آش یا...
امیدوارم کامل توضیح داده باشم❤️
اگر از این دستور استفاده کردید وراضی بودید برای فرج آقامون دعاکنید 🤲
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti