eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات
دوره رایگان پیش نیاز همسرشناسی 💎 + مشاوره رایگان 👪 1⃣ برقراری ارتباط مقدور نمی‌باشد ! 2⃣ اشتباهات رایج خانم‌ها که از آن بی‌اطلاعند و آقایان را آزار می‌دهد 3⃣ اشتباهات رایج آقایان که از آن بی اطلاعند و خانم‌ها را می‌آزارد 4⃣حرف خصوصی با خانم‌ها(نباید آقایان بشنوند) 5️⃣ اگر همسرم خطایی داره چطور برخورد کنیم که دعوامون نشه؟ 7⃣ اگر مجردی... 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/936968388C91593302a9
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام. برای اون خانم که پرسیده بودن چرا خمیر پف نمیکنه بخاطر خمیر مایه تون هست. ک یا تاریخش گذشته یا نوعش خوب نیست. خمیر مایه رو از نانوایی ها تهیه کنید مطمعن باشید خمیرتون خوب پف میکنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
. بلغور گندم دو نوع خام و پخته داره و در چند اندازه مختلف برای مصارف متنوع آسیاب میشه. معمولا برای تهیه تبوله و سالاد و آش و بورانی و سوپ و دلمه و پلو و دمی و چی کوفته یا کوفته خام ترکیه و کوفته و کتلت و کبه یا کیبه و ... مصرف میشه . بلغور فله رو عطاری ها دارند . در فرهنگ آشپزی ایرانی ترخینه و .پلته یا .پتله و .یارما کاملا شناخته شده است . در فرهنگ ترکیه و فرهنگ عربی نیز از انواع بلغور بسیار استقاده میکنند . .سالادگندم .گمنه .للک .گوینه ،تبوله سالادبلغور و ترخینه ، به مرور بقیه رو پست میکنیم . در ترکیه به نوع ریز دانه آن köftelik bulgur یا بلغور کوفته ای و به نوع درشت آن pilavlık bulgur بلغور پلویی میگویند . روی بسته ها نوشته که بلغور مناسب چه غذایی هست و اندازه های ریز و درشت و درسته یا کوبیده اون مشخصه . من از نوع درشت پلویی بلغور یک پلوی خوشمزه درست میکنم . البته بلغورهای ترکیه کاملا تمیز و پاک کرده ست و چشم بسته میشه بریزی و بپزی و خیالت راحت باشه که ریگ نداره ولی امان از نوع ایرونی !!!!! یعنی آخرش بعد از چندبار پاک کردن بازم آبروی آدمو میبره و بالاخره محض خالی نموندن عریضه یه ریگ توش پیدا میشه ! ضمنا بلغورهای ترکیه قبلا نیم پز شده و لعاب زیاد نداره که پلوش خمیر بشه و وابره . دونش بعد از پخت حفظ میشه . . در اغلب فرهنگ های غذایی از هند و افریقا و امریکا و کشورهای عربی و اکثر شهرهای خودمون بلغور و پخت غذاها با اون رواج داره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
🔰 الحمدلله با همراهی خیرین عزیز، توانستیم بخش قابل توجهی از 5 کتاب برنامه ریزی شده را با تخفیف های و
سلام شب بخیر دوستان عزیز واقعا جایی سراغ دارید ۵۰۰ تومن تخفیف بده؟☺️☺️☺️ ثبت سفارش کردید تو سایت؟ از دست ندید این فرصت عالی رو از من گفتن بود😁 👇 https://oniketab.ir/ref/36
هدایت شده از تبلیغات
🔥فروشگاه عطر 💎إکسیر💎 🔥عرضه کننده عطر اورجینال با قیمت بصرفه 🔥کیفیت کارهامون تضمین شده است، کافیه یک بار امتحان کنید. 09361187842☎️ 🔥ارسال به سراسر کشور 🔥سفارش: @Eksiir777 کانال ما: https://eitaa.com/joinchat/1981939967C3e5796ab50
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
.ببخشید دستور کیک ساده که گذاشتین اگه بخوام موادش رو 2برابر کنم باید زمان پختش در فر هم 2برابر کنم؟؟؟ دمای فر باید از180درجه بیشتر بگذاریم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام.خانمی که پرسیده بودند گوشتشون نپخته میتونند اگر اندازه زود پز هست از اون استفاده کنند واگر جا نمیشه یه کیوی سفت بدون اینکه قاچ کنند استفاده کنند وهیچ طعمی به غذا نمیده.التماس دعا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام یک سوال داشتم از خانم های کانال میخواستم برای تابستان شربت پرتقال خانگی درست کنم عزیزان تجربه داشتند یا نه؟ شربت خوبی میشه؟ اگر ممکنه دستور تهییه اش رو بگن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام خسته نباشیداستاد،ببخشیددستورکلوچه کام مخواستم اگه لطف کنین چندسال دنبالش میگردم نه اینترنت هیچ جاپیدانمکنم یکی از دوستان درست کرده بود دستورشوخواستم دستورکلوچه کنجد راداد،خواهش مکنم کمکم کنین اجرتون با شهیدان ماه عزیز. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام برای خانومی که کیک بدون همزن بپزن بله من درست کردم بدون همزن به جای همزن مواد را ریختم داخل مخلوط کن بعد ریختم تو ظرف و آرد را با بکینگ پودر روش الک کردم بعد هم کف قابلمه را چرب کردم کاغذ گذاشتم گذاشتم تو فر خییییییییییییییییییییییلی هم خوب شد تازه من کیک زبرا هم این مدلی درست کردم یه چیز دیگه برای اینکه کیکتون گنبدی نشه مواد را از وسط قالب نریزین از اطرافش شروع کنید وقتی مواد را میریزین به صورت دایره وار از اطراف قالب شروع کنید و قبل از گذاشتن تو فر یه 5 دقیقه تو یخچال بگذارید عالی میشه (برا من که اینطور بوده) و حتما قبل از گذاشتن تو فر قالب را بزنید روی زمین که هواش گرفته شه ستایش خانم اینکه میگم از اطراف بریزید از وسط نریزید ممکنه متوجه منظورم نشن برا همین این ویدئو را ببینن متوجه میشن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از تبلیغات
♨️ زبانت ضعیفه ؟ ♨️ دنبال یه استادی که یه شبه انگلیسی ات رو از صفر به بیست برسونه ؟🤩 من «فاطمه صادق احمدی » سالها سابقه تدریسم در بالاترین سطح مدارس ایران رو در اختیارت میذارم که با صد در صدی ما امسال بهترین نمره رو از درس زبان انگلیسی بگیری 💯 خودت استاد میشی😍👨‍🎓👩‍🎓 🔻 بزن رو لینک زیر و 😳 😳 رو از ما «هدیه» بگیر 👇🎁👇 https://eitaa.com/joinchat/835059907Cd75dc7fc5c عدد 6 رو به آیدی زیر بفرست از استاد نمونه تدریس، اطلاعات دوره ها و مشاوره رایگان بگیر 👇 @parmida2022 🎓 پر استقبال ترین دوره ی آموزش زبان کشور
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
یه درخواست راهنمایی برای سمنو من چندین بار سمنو پختم بار اول رنگش کاملا قهوه ای دراومد ولی بعد اون دقیقا مثل بار اول می پزم زمانش مثل اون،روشش مثل اون ولی رنگش قهوه ای نمیشه اگه دوستان تجربه ای داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنن.با سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE