هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام ستایش خانم
می خواستم از خانما
بپرسم که چرا خمیر من پف نمیکنه
من تمام نکات رو رعایت می کنم اما خمیرم
پف نمی کنه .
اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون 🌷
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام لطفا طرز تهیه سس مایونز سالم هم بگید لطفا
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام، طاعات و عبادات قبول 🌼
میشه از خمیرهای چونه ی نانوایی ها برای درست کردن پیتزای ماهیتابه ای استفاده کرد؟
کدام خمیرنان، لواش، تافتون، سنگک، یا بربری؟ کدوم بهتر میشه
الان میخوام برم بیرون بخرم، اگر ازالان بخرم تا برای افطار درست کنم آیا خراب نمیشه، واینکه برای چند ساعت چطور نگهداري کنم؟
خیلی خیلی ممنون 🌷 🌸 🌷
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام ستایش خانوم
به اون خانوم بگید با خمیر نون بربری پیتزا بپزن
#پیتزا
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
پذیرایی فوق العاده راحت با چادر میزبان😍😍
زیباترین طرح ها😍
با کیفیت ترین پارچه ها😎
عالی ترین دوخت☺️
مدلهای مختلف چادر میزبان برای اولین بار در ایتا 😎
زیباترین چادرهای نمازی 🤩
و روسري های عالی😍
در مجموعه هنری عالیا🌸
ارسال به کل کشور 😊
https://eitaa.com/joinchat/1626865849Cb8d9e46867
#چادر
#روسری
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
این دستور ساده برای خمیر پیتزا 👇👇
اکثریت پختن و راضی بودن یک بار دیگه طرز تهیه خمیر جادویی و یا معرکه رو یادآوری میکنم آسونترین و بی دردسرترین #خمیر هاست. نیاز به ورز دادن زیاد نداره و راحت میتونید آماده ش کنید
برای دو عدد پیتزای بزرگ و یا چهار عدد پیتزای کوچک :
داخل یه کاسه یک عدد تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری روغن مایع
250 میلی لیتر شیر گرم
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غداخوری شکر
مایه خمیر فوری یک قاشق سوپخوری
آرد نیم کیلو( ممکنه کمتر نیاز بشه)
تخم مرغ و نمک و روغن و شکر و مایه خمیر و شیر گرم رو باهم مخلوط کنید.با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد رو کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جایی آرد اضافه کنید که یک خمیر نرمی به دست بیاد و البته کمی چسبندگی داشته باشه آرد بیش از حد نریزید کیفیتش پایین میاد. ده دقیقه ورز بدید بعد خمیر و جمع کنید اگه احساس کردید خیلی میچسبه آرد و با احتیاط اضافه کنید. داخل یک کاسه رو کمی چرب کنید و خمیرو داخلش بذارید، روشو با دستمال بپوشونید و جای گرم قرار بدید. یک ربع بعد کاملا خمیر ور میاد و پف میکنه .
پف خمیر رو میگیریم و داخل تابه رو با یکی دو قطره روغن چرب میکنیم. و خمیر رو داخل تابه پهن میکنیم و روشو سس گوجه میمالیم ( هر سس دیگه ای که دوست دارید میتونید برای روش آماده کنید )و بعد یه مقدار پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد مواد میریزیم و دوباره روی مواد پنیر پیتزا میزنیم و در آخر اسپری آب بعد داخل فر میذاریم 180 درجه بیست تا بیست و پنج دقیقه بستگی به قدرت فرتون داره همینکه پنیر آب بشه اماده هست ، بعد میتونید یکی دو دقیقه گریل هم بزنید تا روش کاملا طلایی بشه .
نکات :
۱)خمیر مایه رو حتما داخل یخچال نگهداری کنید ( برای خریدنش من همیشه از نونوایی فانتزی ها میگیرم که مطمئنم خمیر مایه شون سالمه )
۲) از پنیر پیتزای یخ زده استفاده نکنید چون کش دار نمیشه ، پنیر رو از چند ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا نرم بشه .
۳) اسپری آب هم باعث کش اومدن پنیر پیتزا میشه .
۴) اگه از خمیر مایه مطمئن هستید مستقیم به مواد اضافه کنید . چون اگه عمل نکنه خمیرتون بی کیفیت میشه .
۵) آویشن هم یادتون نره .
#خمیر_پیتزا
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_مرغ_قارچ
#پیتزا_با_خمیر_بربری
با خمیر نون بربری درستش کردم😍
برای سینی 30در40 کافیه این مقدار. رفتم نونوایی یه دونه خمیر گرفتم هزار تومن😉👊 خیلی راحت و بی درد سر
حالا بیا دوساعت خمیر رو آماده کن آیا ور بیاد آیا نیاد والا به خدا😂
اینجوری هم راحته هم به صرفه
نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه.
وقتی پخت ریش کنید.
فر رو گرم کنید.
300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه.
کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
سس گوجه بریزید.
پنیر پیتزا بپاشید.
مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم.
فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم
پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم.
میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه.
خیلی نرم و لطیف میشه 😋
#پیتزا
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از تبلیغات
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
دنبال روسری های شیک و زیبا هستید
کانال ما رو از دست ندید
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
⭐️یه کانال پر از روسری و شال های زیبا ،با کیفیت،قیمت مناسب⭐️
🌹 شیک بودن را با ما تجربه کنید🌹
🎊خبر خوب اینکه به مناسبت 🍉یلدا🍉
روی همه کارها ٪۵ تخفیف داریم
و اینکه خرید بالای ۳عدد هم ارسالش رایگانه😍
❤️پیشنهاد میکنم کانال ما رو از دست ندید ❤️
https://eitaa.com/joinchat/3865903363C09e684ddf9
💞لینک کانال💞
https://eitaa.com/joinchat/3865903363C09e684ddf9
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام برای گوشت که نمیپزه باید چکار کرد واسه نذری هست مقدارش زیاده بعد چند ساعت پخت هنوز زیر دندون یکم سفته
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه
در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل میکند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیهی باکتریها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول میکشد.
🔸مرحلهی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. میتوانید با یکچهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آنها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال میکند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتریها و مخمرها بتوانند آن را بخورند.
🔸مرحلهی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث میشود فرآیند رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در خمیر سریعتر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد.
🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا میدهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن میکند که نشانهی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان میشود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آمادهی استفاده شده باشد. یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آمادهای که از مغازه تهیه میکنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعملهایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده میکنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر میرسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه میکردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد.
سبک تغذیه اسلامی👇👇👇
@ashpaziIslami
#خمیرمایه
#نان
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#حلوا_پسته_اي_مدرن_مجلسي
مواد لازم:
پودر پسته ١ ليوان
آرد گندم سفيد ١ ليوان
پودر قند نصف ليوان
روغن جامد ٥٠ گرم
كره ٥٠ گرم
پودر هل يك ق چ
گلاب يك ق غ
رنگ سبز خوراكي(به دلخواه) كه من نريختم ولي توي فيلم مرحله اي كه بايد اضافه كنينش رو گذاشتم براتون.
خمير فوندانت و قالب گل و نگين خوراكي(خمير هر رنگي كه دوس دارين ، قالب گل هر طرحي كه دوس دارين)
من خمير فوندانت رو آماده از لوازم قنادي فروشي تهيه كردم
نگين ها هم كاملا خوراكي هست و پايه شكري داره.
قالب براي حلوا ( هرطرح و اندازه اي كه دوس دارين)
طرز تهيه :
آرد رو توي تابه ي داغ با شعله ملايم گاز به مدت ١٠ دقيقه تفت ميديم تا بوي خامي آرد گرفته بشه،دقت كنين كه نبايد رنگ عوض كنه بعد كه خاميش گرفته شد كره و روغن جامد رو اضافه ميكنيم،بعد خوب تفت ميديم ، گلاب رو اضافه ميكنيم و تابه رو از روي گاز ورميداريم ، يه كوچولو ميزاريم سرد بشه بعد پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه ميكنيم و با قاشق خوب هم ميزنيم كه حالت پودري داره و منسجم نيست بعد اگه رنگ حلواتون زياد سبز نبود يكم رنگ خوراكي بزنين كه من نـــزدم،بعد داخل قالب رو كمي چرب ميكنيم و با قاشق حلوا رو داخلش ميريزيم و با دست فشارش ميديم تا منسجم بشه داخل قالب ، بعد ٢ ساعت ميزاريم فريزر ، ٢ ساعت كه شد درش مياريم و آروم از قالب بيرون مياريم(دقت كنين كه آروم و باحوصله درش بيارين تا شكلش خراب نشه)،بعد يكم از خمير فوندانت رو پهن ميكنيم و قالب ميزنيم و وسط گل نگين ميزاريم و روي حلوا رو با گل فوندانت و پودر پسته تزيين ميكنيم.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a