دستور کیک سیب عصرانه ای
به سبک فرهاد ارغوانی
رسپی خانگی 👇
سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گرم.
شکر ۲۸۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰گرم
زرده تخم مرغ۱۲۵گرم
شربت بار یه م خ
اسانس پرتقال یه ق م خ
آرد قنادی. ۳۰۰گرم
بکینگ پودر یه م خ
وانیل نوک ق م خ
رسپی کارگاهی 👇
سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ
شکر ۱/۴۰۰ ک گ
روغن مایع ۱. ک گ
زرده تخم مرغ. ۶۰۰ گرم
بکینگ پودر. ۱ق پ غ خ
وانیل نصف. ق م خ
شربت بار ۲ ق پ غ خ
آسانس پرتقال. یه در کامل
❌نکته مهم👇❌
مرحله اول سفیده تخم مرغ. میزارین یخچال خنک بشه
بعد ظرف مون قشنگ میشورم
حالا سفیده رو داخل ظرفمون میریزیم
میبندیم دستگاه دور متوسط. تا کامل سفیده حجم بگیره
بعد شکر اضاف میشه ب مدت ۳دقیقه دور متوسط
👇
زرده با روغن مایع. اسانس و شربت ترکیب میکنم و ب مواد قبلی اضاف میکنم ب مدت یه دقیقه. دور یک
مرحله آخر
میریزم داخل ظرف بزرگ تر حالا آرد همراه با بکینگ پودر
وانیل. الک شده باهاش ترکیب میکنم. تا مواد کامل قاطی شد.
قالب مورد نظرمون چرب میکنم
خمیر مون ب اندازه میریزیم داخل قالب لایی اول
بعد سیب. و دارچین. همراه با گردو.
مریزم وسطش
مرحله دوم خمیر هم میریزم روش
دلخواهی میتونید. گردو هم روش بریزید
میندازیم فر۱۸۰درجه مدت زمان حداقل
۴۰الی۵۰دقیقه بستگی ب فر شما داره
وقتی از. پخت کیک مون تموم شد بزارین کامل. خنک بشه بزارین یخچال ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین
روش با پودر قند یا نوتلا تائزین کنید
اینم از مراحل کیک
نوش جان امید وارم راضی باشین
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم صبح 👋👋👋
کیک هندوانه شیفون 🍉🍉🍉
@Zhele_shik21
@Zhele_shik21
@Zhele_shik21
ساخته شده توسط @rondut
.
مواد:
500 گرم سفیده تخم مرغ
250 گرم شکر/شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری امولسیفایر
1 قاشق چایخوری نمک / نمک
1 قاشق غذاخوری کره وانیل/عصاره وانیل
100 گرم شیر نارگیل فوری (شیر مایع) / شیر نارگیل یا شیر خامه کامل
80 میلی لیتر روغن نباتی
240 گرم آرد گندم با پروتئین متوسط / آرد همه منظوره
30 گرم نشاسته ذرت/نشاسته ذرت
15 گرم شیرخشک/شیرخشک
خمیر پاندان و رنگ خوراکی زرد / عصاره پاندان و رنگ خوراکی زرد
کنجد سیاه/کنجد سیاه
.
روش:
1. همزن سفیده تخم مرغ + امولسیفایر + شکر گرانول تا
2-3 دقیقه نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت بالا مخلوط کنید تا غلیظ شود
2. بعد از آن سرعت را کم کنید و آرد + نشاسته ذرت را اضافه کنید تا یکدست شود، در آخر کره وانیل، شیر نارگیل فوری و روغن نباتی را داخل آن بریزید تا یکدست شود، خاموش کنید...
خمیر را تقسیم کنید ... و ماکارونی و رنگ آمیزی را به سلیقه اضافه کنید ... بخارپز آماده کنید ، روی بخارپز را بپوشانید ، فراموش نکنید که آن را در پارچه بپیچید.
3. یک ورقه یا قالب را با مقدار کافی روغن پخت و پز / روغن ماهیتابه (زیاد سوراخ نکنید) با برس سیلیکونی چرب کنید و کنجد سیاه بپاشید….. ابتدا مخلوط زرد را بریزید سپس رنگ سفید را بریزید. سپس رنگ سبز را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بخارپز کنید.
4. پس از پخت، بلند کرده و بلافاصله از قالب خارج کنید.
5. موفق باشید
منبع
@Zhele_shik21 👉flow
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@nadiyaooelsayed
تخم مرغ پخته به سبک ترکیهای 🥚
@dokhtarhaji403
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مايونز خونگى سالم
@dokhtarhaji403
مواد لازم 👇
٣ عدد تخم مرغ پخته
۲ قاشق اب
۶۰ ميل روغن زيتون
۱ قاشق سركه
مقدارى نمك
ترجمه:dokhtarhaji403@
#سس_مایونخونگی
#مایونزسالم
#آشپزخانه_دخترحاجی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@medinesaldiik
سس صبحانه زمستونی
@dokhtarhaji403
@dokhtarhaji403
تو ترکیه این سس تو وعده صبحانه با نون میخورن هم خوشمزه ست هم خوش طعم
این سس میتونید به نیمرو بزنید خوش طعم ترش می کنه یا به غذاهای کبابی یا انواع بورک بزنید واقعا خوشمزست 🤌
الان بهترین زمان برای درست کردن این سس
مواد لازم 👇
۲ کیلو گوجه فرنگی
۱ کیلو فلفل کاپیا
۱ بوته سیر
1 فنجان روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری نمک
۲ قاشق فلفل قرمز
✔️نمک و فلفل میتونید بسته به ذائقه تون کم و زیاد کنید
@dokhtarhaji403
@dokhtarhaji403
طرز تهیه 👇
فلفل کبابی کنید و پوست بگیرید
همه مواد بریزید تو دستگاه خرد کنید بعد بزارید ۲۰ دقیقه بجوشه تا کمی آبش خشک بشه و غلیظ بشه بعد همونطور که میجوشه بریزید تو شیشه درش ببندید و شیشه رو برعکس کنید بزارید یک شب به عمین حالت بمونه بعد بزاریدش یه جای خنک برای زمستون نوش جونتون 😍
ترجمه:dokhtarhaji403@
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
“شیربادام” معجزه ای برای همه افراد🥛
@dokhtarhaji403
@dokhtarhaji403
ترافل بادام 👇
بعد از اینکه بادوم صاف کردید تفاله رو تو ظرفی بریزید مقداری بادوم زمینی خرد شده و مقداری هم خرد نشده ( میتونید از کره بادوم زمینی هم استفاده کنید )و شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بزارید تو یخچال تا سفت بشه بعد به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید( یا بهصورت توپک های گرد در ست کنید و بغلتونید تو پودر نارگیل)
شیر بادام یا almond milk خوشمزه و پرخاصیت
کسانی که به دلیل رژیم گیاهخواری و یا حساسیت به لاکتوز به دنبال شیرهای گیاهی هستند، معمولا شیربادام یکی از انتخابهای مهم آنها است.
شیربادام به دلیل دارا بودن میزان بالای کلسیم، میتواند تا حدی جای شیر گاو را بگیرد
#شیربادوم
#لاکتوز
#کلسیم
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله انگشتی ترد و خوشمزه
یه ایده خوشمزه و فوری بعنوان وعده غذایی ترد و خوشمزه 👌😋
@nicee__food
@nicee__food
🔹️ هم میتونید تو ماهیتابه سرخش کنید هم میتونید با کمی روغن پاشی بزاریدش تو فر که مدل رژیمیشه ✅️
ترجمه:
@dokhtarhaji403
مواد لازم تو ویدئو اومده
طرز تهیه👇
✔️سینه مرغ انگشتی برش بزنید و بکشید به سیخ چوبی
✔️از ادویه هایی که میکس کردید بپاشید روشون و خوب به ادویه آغشته کنید
✔️بعد بزنید تو مایع آرد و آب و ادویه که درست کرده بودید بعد هم بغلتونید تو دو تا آردی که میکس کردیم
✔️در آخر تو روغن فراوان سرخ کنید و تمام
نوش جان 😍
من مطمئنم که هر روز دلتون میخاد که درسش کنید چون آسونه فوری و خوشمزست 👌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cr:@recognizingmaster
📌حتما حتما کپشن مطالعه بشه 🙏
✅️نکات کلیدی تو کپشن, قبل تست این رسپی لطفا کپشن تا انتها مطالعه کنید 🙏
کوکوی 🐔
@dokhtarhaji403
@dokhtarhaji403
مطمئنم این کوکوی مرغ جایی ندیدی 😉
ببین ، بپز ، بخور 🥰
مواد لازم 👇
سینه مرغ ۲ عدد خرد شده(قطعات کوچک)
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا از هر کدام یک قاشق غذاخوری(البته بستگی به ذائقه تفراد داره کمتر یا بیشتر )
مایونز ۳ قاشق
جعفری ۲ قاشق
آرد سفید گندم۱۰۰ گرم ( تقریبا ۱ لیوان)
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
📌نکته اول: مرغ ریز خرد کنید اگر درشت باشه خوب پخته نمیشه ( ویدئو نمای نزدیک یا close _up و ممکنه شما رو به اشتباه بندازه ، در واقعیت قطعات مرغ ریزه)
📌نکته دوم: همه ی کوکوها جهت انسجام نیاز به تخم مرغ داره
📌نکته سوم: مایونز بافت مرغ نرم و پنبه ای میکنه و طعم خوبی به مرغ میده ولی به خاطر کلسترول بالاش میتونید حذفش کنید
سینه مرغ خرد کن بهش تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و مایونز اضافه کن و خوب هم بزن تا همه مواد با هم مخلوط بشن بعد آرد بریز هم بزن موزارلا بریز هم بزن کمی جعفری خرد شده هم اضافه کن و خوب همه مواد با هم میکس کن بعد تو روغن داغ سرخ کن
نگم براتون از مزش که فوقالعاده ست 😋
ترجمه:dokhtarhaji403
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
بخش دوم
سلام دوستان آموزش شیرینی کشمشی رو براتون آماده کردم امیدوارم نهایت استفاده را ببرید 💥 🙋
♥️ 🌹 🫲 👇
@hamid_chef_shirini
تخم مرغ ۲ عدد
خاک قند ۳۳۰گرم
رنگ یا زعفران به دلخواه
کشمش ۱۰۰گرم
روغن مایع ۲۰۰گرم
آرد۴۵۰گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی پیتزا یه داداش داره که از خودش خوشتیپ تره 😎🤌🏻
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
@zahraadab_bakery
@zahraadab_bakery
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
خمیرگیری این نون کامل تو پست پیتزا سوسیس بندری اموزش داده شده .
لطفا کپشن رو با دقت بخونید به مراحل خمیرگیری در فیلم توجه کنید .
مواد لازم :
ارد ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ۱۵ گرم
اب ۳۲۵ گرم الی ۳۵۰
مخمر ۱۰ گرم
@zahraadab_bakery
استراحت خمیر ۶۰ دقیقه برای من طول کشید
به خاطر گرمی هوا ۲۰ دقیقه خمیر رو گذاشتم تو یخچال ما بقیش رو تو محیط استراحت بدید .
دمای محیط ۳۲ درجه
به خاطر گرمی هوا میتونید مقدار مخمر رو کمتر بریزید حدود ۵ گرم
اب خنک استفاده کنید اردتون خنک باشه
دمای فر ۲۲۰ درجه به مدت تقریبی ده دقیقه
من موادم رو نصف کردم
@zahraadab_bakery
الحمدالله کماهو اهله 💐
#پیتزا#پیتزا_ایتالیایی #پیتزا_خونگی#خوشمزه#کدبانو #کالزونه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ایتالیایی
بخش سوم
ایده و ترفند آشپزی
کیک ایتالیایی بخش سوم
آموزش کامل کیک ایتالیایی
دوستایی عزیزم
دستور خانگی و کارگاهی تایپ شده لطفا با دقت بخونید (به نکات مهم کیک هم دقت کنید دستور خانگی 👇
آب جوش ا استکان
تخم مرغ. ۷عدد
آرد ۲۱۰گرم
شکر ۲۵۰گرم
پودر کاکائو ۲۵گرم
روغن مایع ۴۰گرم
بکینگ پودر نصف ق م خ
دستور کارگاهی همون قنادی 👇
زرده و سفیده ۶شونه
شکر ۶ کیلو
روغن مایع ۱کیلو
پودر کاکائو ۵۰۰گرم
آرد ۵/۵۰۰ ک گرم
آب جوش ۱/۸۰۰ک گرم
پکن ۲ق پر
وانیل ۱ق پر
❌نکات مهم کیک❌
✅تایم فره خونگی حداقل ۳۵دقیقه
✅درجه حرارت برای فر گازی یا همون توستر ۱۷۰
✅برای دستور کارگاهی همون درجه و مدت زمانی که تو کلیپ گذاشتیم
✅دوستایی عزیزم تخم مرغ باید از قبل بزارید یخچال خنک شده
✅برای دستور خونگی ۱استکان بیشتر آب نریزید خیلی کم
✅ برای رویی این کیک میتونید هم نوتلا هم سس کیک خیس روش بریزد عالی میشه
دوستان گلم کامل طبق این ویدیو انجام بدین عالی میشه
ارادتمند شما فرهاد ارغوانی
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون قند بدون چربی
کاملا موقویی
جوپرک ۱۵پیمانه
دانه چیا ۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره بادام زمینی ۱ق پر
پروتین ویی👈 ۲پیمانه پر WHEY
بکینگ پودر ثر ق م خ
کشمش ب اندازه
کل مواد میکس کنید قشنگ مخلوط شه
بعد بریزید داخل قالب هاتون
داخل فر ۱۷الی ۱۸ مدت زمان ۱۰/ ۱۵ دقیقه
به دلخواهی خودتون تائزیین کنید
نوش جانتون
❌نکات این کیک ❌
✅شیر حتما باید کم چرب استفاده کنید
✅بکینگ پودر ثر قاشق مربا خوری
✅شما میتونید. برای شیرین کردن این کیک از عسل استفاده کرد
✅تایم فر شما باید امتحان کنید یه دونه تستی بعد بندازید داخل فر
اینم صفر تا صد کیک رژیمی خوشت اومد سیوش کن بفرست برایی دوستات
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌میدونستی اگه بااین روش قارچ درست کنی تایکسال توی یخچالسالم وتازه میمونه❌
@setayeshshahbazi12
@banoye_pange_tala
❌ذخیرش کن کمش نکنی وپاشودستبکارشودرستش کن❌ومدیونی اگه نفرستی واسه بقیه چون ترفندعالیه✅
✅ اگه ازاکسپلورمیبینی یه سربه پیجم بزن کلی آموزشهای بدون فرتوی پیجم دارم که به کارتون میاد👇🏻👇🏻
✅یه سربه پست قبلی بزن اگه ندیدی آموزش خورشت کرفس بالوبیا قرمز✅
برای یک کیلوقارچ
قارچهاروبعدازشستن ورقه ای برش میدیم داخل قابلمه میریزیم دوپارچ آب سردبهش اضافه میکنیم یک ق غ نمک ودوق غ ابلیموقابلمه رومیزاریم روی حرارت وقتی به جوش اومددودقیقه بجوشه کافیه بلافاصله داخل مخلوط آب ویخ میریزیم واجازه میدیم خنک بشه ابکش میکنیم وداخل شیشه میریزیم بهش آب سرداضافه میکنیم برای هریک کیلوقارچ یک ق غ نمک ودوق غ سرکه سفیداضافه میکنیم برای ماندگاری بالا✅درستش کن تا یکسال قارچ تازه داخل یخچال داری ✅
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽