eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همگی دوستان غذای های معتدل چ غذای هایی هست خیلی گرم وسرد نباشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام واسه نو عروسی که خورشت آسون خواستن میتونید خورشت بادمجون کدومسما خورشت سیب زمینی خورشت بامیه درست کنید باگوشت قرمز یامرغ یا چرخکرده که یا حتی بدون گوشت اینجوری که مثلا کدو رو حلقه حلقه کنید سرخ کنید بعد پیازخوردکنید تفت بدید با ادویه رب نمک چاشنی هم ابلیمو قره قروت یا الو یا غوره که طعم بگیره قشنگ اضافه کنید بذارید باهم پخته بشه جا بیفته حتما هم کم اب درست کنید این روش هم چون بدون گوشت هست زیر یک‌ساعت خورشتتون اماده میشه باهرمدل پلویی که دوست دارید میتونید سرو کنید خورشت لوبیا سبز هویج کدو حلوایی هم که بهتر گوشت داشته باشه خورشت لوبیا سفید هم خوبه مثل قیمه فقط بجا لپه لوبیا سفید بریزید خورشت الو اسفناج کرفس فسنجون انواع مرغ همه اینارو میتونید سرچ کنید از نت آموزشش هاشو دریافت کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزان نوعروس باید دیگه خورشتهای اصلی ایرانی رو بپزن تا رو کار سوار شن ان شالله خدرشت لوبیا چشم بلبلی هم خوشمزه س اول ثیاز ذاغ کنید گوشت خورشتی توش بریزید تا سرخ بشن باهم بعد زردچوبه و فلفل بزنید نمک نزنید گوشت دیر پز نشه رب هم بزنید سرخ کنید بعد لوبیا چشم بلبلی برا دد نفر سه قاشق یا چهار قاشق غذاخوری بریزید اب بریزید بذارید جوش بیاد جوش اومد کم کنید تا بجوشه وقتی گوشت پخت ابشم کمتر شد نمک به خورشت میزنی اماده میشه خیلی خوشمزه س اگه زمان پخت خدرشتو بخواهی کمتر کنی با گوشت چرخ کرده که قلقلی کردی بپز زمان پختش کمتر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام یه تجربه به دوستان بگم.....که زمانی که گوشت گوسفند یاگاو یا مرغ دیرپزبود به علت پیربودن حیوان یاگوشت مرغ تخم گذار دیرپزه! اگه یه کیویه سفت رو پوست بکنید ودرون قابلمه ای که گوشت را به شکل خورشت یا چلو یا ابگوشت بازگذاشتیم بیاندازیم به طورباورنکردنی گوشت سریع میپزد وخوش طعم میشود ودراخر کیوی را با قاشق درمی اوریم ودور می اندازیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یه تجربه ی دیگه،،،،، عزیزانی که درون مرغ فلفل دلمه میاندازند که بوی نامطبوع مرغ خنثی شود یه سری هستن از فلفل دلمه بدشون میاد وبی اشتها میشن که من خودم ازاون دسته افرادی هستم ازبوی فلفل دلمه ای خوشم نمیاد خاستم بگم بجای فلفل دلمه یه ساقه کرفس رو به قطعات 3سانت برش بدین وبه تعداد 4یا5تا برش کافیه بندازن داخل مرغ درحال پختن.به اینصورت مرغ مجلسی وخوشمزه تهیه کنن! این روش رو درتالار وهتلها بکارمیبرن! فوت وفن حرفه ایه دراور کرفسهاراجداکنید که ظاهرمرغ شلخته نشه.چون کرفس درمرغ میزد ولهه میشود جداکنید بهتره😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ترفند ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ستایش عزیز دو سوال از اعضای کانال؟1_چکار کنیم قورمه سبزی خوشمزه و معطر بار بیاد؟2_چکار کنیم رنده تیزتر بشه؟با سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عروس خانمی ک خورش میخاستن عزیزم ی غذاروچن بارک درس کنی اسون میشه 😉سعی کن تنوع ایجاد کنی مثلاهمین ماکارونی. یباررشته ای ته دیگ بزاریبارفرمی یبارسالادماکارونی, یبارم پاستاالفردودرس کن. خورش داوودپاشا. خورش کرفس. خورش بادمجون. خورش بامیه. خورش الواسفناج. فسنجون. خورش الومسما. خورش گل کلم ک اینوخودم برای اولین بار درس کردم خوشمزه بود. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
من داخل خورشت کرفس جعفری نمیزنم. یه کمی نعنا خشک میریزم و سبزی قورمه سبزی. اینطوری خیلی خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خدمت همه خانمای گل کانال برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻 سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن ۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
چالش**** برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر. *هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر* ❤️@khanomie❤️
اون خانمی که گفتن شیر خریدن موقع جوشوندن بریده شده،،،، هنگامی که شیر رو میخاییم بجوشونیم باید بالا سرش بایستیم و مراقب باشیم وقتی شیرمون داره گرم میشه ودماش میره بالاتر شیری که توگرما مونده ممکنه بریده بریده بشه فورا شعله روخاموش کنید وظرف رو درون لگن آب سرد میگذاریم تادماش سریع بیاد پایین وقتی ولرم شد نصف استکان سرکه فرق نمیکنه چه نوع سرکه باشه بعد هم میزنیم نصف قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم کمی صبر میکنیم تا سرد بشه بعد درون سبد یه پارچه اطلسی یا متقال پهن میکنیم شیرکه بهش سرکه ونمک اضافه کردیم رو درون پارچه میریزیم وچهارطرف پارچه روجم میکنیم تا آبش بره کمی که آبش رفت یه جسم سنگین روش میزاریم تاکاملا فرم فشرده بگیره بعد برش میدیم وروش نمک میپاشیم ودر سینی میچینیم ودریخچال میگذاریم بعداز سه روز پشت ورو میکنیم ویژه حالت خشک بخودش میگیره بعد درون آب پنیر تبریز میریزیم چنان خوشمزه میشه که واقعا ازدسترنجتون لذت میبرید! ده کیلو شیر یک ونیم کیلو پنیرمیده اگه فشرده برداریم یک کیلو پنیردرمیاد👍من خودم درست کردم والان داخل یخچاله وصبح ها میخورم عالیه😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جان ی ایده برای خانمایی ک بادمجون کبابی استفاده میکنن بااین روش پوست بادمجون ب راحتی جدامیشه کافیه وقتی کبابشون کردی هنوزک داغه توی ظرف درداربزاری درشوببندی. من توظرفای غذانگه دارمیزارم وقتی سردشدپوستشومیکنم😁.توی پلاستیکم میشه بزارین فقط سرپلاستیکوببندین بخارکنه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
لطفا این سوال رو تو گروه آشپزی ارسال کنید:یه ماه پیش ده کیلو رب خانگی خریدم و گذاشتم انباری الان می بینم حالت انگار ترشیدگی داره و بوی ترشیدگی هم داره (تو اصطلاح ترکی قیژقیرماخ میگن😁)چیکار میشه کرد تا درست بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم برای خوشمزه شدن غذااول اینکه حتماوضوبگیرین مخصوصادوران پریودی دوم اینکه خورش زودباربزارین اب کم بریزین وقتی جوش اومدزیرشوکم کنین ب دل خودش بجوشه روغن میندازه. خورشام معروفه مخصوصاقیمه همین کارو میکنم چوب دارچین وزعفرون دم شده ادویه ک استفاده میکنم. ادویه خاصی هم نمیریزم بنظرم ب مقدارابیه ک بریزین وشعله کم 👌👌👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ستایش جان این را بزارین کانال برای دوست عزیزی که پرسیده بودن برای طعم وعطر قرمه سبزی چیکار کنیم 👆🏻👆🏻👆🏻 عالیه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هنگام تهيه ته چين در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
تبلبغ کانالهای اخلافی و فروشگاهی👇☺️ http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
مرسی از همراهی شما اومدم با یه پست مفصل و کاربردی پس سیوش کن گمش نکنی😉 من با اینکه شهر گرمسیر(اهواز) زندگی می کنم و حبوباتم توی کابینت زیر گاز هست(گاز صفحه ای) هیچ وقت ندیدم حشره بزنه یا اینکه برنج هام رو بیشتر از یکسال نگه می دارم هیچ وقت حشره نزده گفتم بیام روش نگهداری خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم اول حبوبات رو توضیح بدم بعد برنج حبوبات: ۱-همیشه اول ظرف قبلی رو می شورم از روز قبلش و می زارم کامل خشک بشه بدون هیچ نم ۲-حبوبات رو چک می کنم پاک شده باشه اگر پاک شده نبود خودم پاکش می کنم ۳-الک رو میارم توی سینی اول الک می کنم که اگر خاک و گرده داره ازش دور بشه چون عامل حشره ست خاک و گرده ۴-روی ظرف حبوبات ۲-۳حبه سیر میزارم ۵- حبوبات رو کنار روغن ها نزارین به هیچ وجه ۶-کف کابینت حبوبات چک می کنم همیشه تمیز باشه ۷-من از هر حبوبات یک کیلو می خرم و بیشتر از دوماه تمام نمیشه چون زیاد مصرف نداریم حالا بریم سراغ برنج ها ۱-من برنج ها رو میزارم توی اتاقی که کولرش عر روز روشنه ۲-کیسه ها رو به حالت ایستاده می زارم تا خرد نشن و خاکه ایجاد نکنن ۳-گونی های پلاستیکی بهتر از نخی هست ۴- زیر گونی ها رو مرتب جارو می زنم ۵-اگر خونتون مورچه داره دوروبر کیسه های برنج یم بپاشین ۶-بعد از چند ماه توی برنج ها سیر بزارین ۷-محض احتیاط می تونید نمک هم بزارین من نمک نزاشتم تابحال اما دیدم مادرم میزاره خب دوستان حالا شماهم تجربیات و نظراتتون رو کامنت کنید من و بقیه دوستان استفاده کنیم پست رو بفرست برا اونایی که می دونی بدردشوپ می خوره😉 . . . . . @sani.lifestylee ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام علیکم چیکار کنم قرمه سبزیم آب نندازه به اصطلاح آب پس نده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
و در جواب اون خانم ک گفته بودند اب قرمه سبزی ازش جدا میفته من برای اینکار یه قاشق ارد رو در یه مقدار روغن تفت میدم و وقتی خامی ارد گرفته شد یه نصف قاشق رب با یه قاشق رب انار میزنم و قاطی میکنم ومواد رو داخل خورش میریزم اینکار باعث میشه قرمه سبزی جا بیفته و ابش جدا نباشه و مجدد میزارم 45 دقیقه خورش قل بخوره.. اگر رب انار هم نداشت اشکال نداره من چون ذائقه ام ملسه اینکار رو انجام میدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اگه میشه غذاهای آپز یادمون بدین در حد یه پیاز داغ باشه بقیش آپز یا بخار بز باشه آسون و کم هزینه هم باشه غذاهای ساده و سریع 😄😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دو پیازه همونه که دوستمون خواستن😂 پیاز تف میدی سیب زمینی اب پز رو میکوبی قاطیش میکنی خیلیم کم خرج و خوشمزه س😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE