eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده و ترفند آشپزی
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین و
سلام خدمت این دوستمون عزیزم اون قسمت‌های چراغانی مربوط به ماکت کیک هست شما ماکت کیک به هر شکلی میتونید تهیه کنید و خریداری کنید کیکی که میپزید روش سوار کنید تهیه ورق رایس هم کلیپشو براتون میفرستم👇 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|آموزش کار با رایس پیپر یا ورق برنج|💖💖 ✅رایس پیپر رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ❌حواستون باشه زیاد داخل آب نمونه در حد چند دقیقه کافی هست کدبانو جان لطفا آموزش ها رو برای بقیه هم بفرستید @sahar_sofre
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍👌 مواد مورد نیاز: ورق رایس پیپر رنگ دلخواه ژله ای آب یه تزئین خوشگل واسه کیکاتون 😍👌 کانال رضایتمون😍👇 🆔@rezayat_aseman83 به‌دورهمی‌دهه‌هشتادی‌هاخوش‌اومدین😍👇 🆔@marziye_asemani83
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
دوکیلو به و یک و نیم شکر واب رو دوساعت گذاشتم رو گاز..بعد گلاب و یکم هل سابیده اضافه کردم دم کنی گذاشتم ۱ونیم ساعت، خیلی قرمز و خوشرنگ شد آخرشم یک قاشق ابلیمو اضافه کردم تا شکرک نزنن دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
برای غلظت و سفت شدنش باید دونه های به رو حین پخت میریختی توش. اگر هم شکر کم ریخته باشی شل هست و غلظت نداره دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
ببین مثلا دوکیلو شکر 1 لیتر آب میخواد برای شهد بعد برای به باید به را پوست کنی ومدل دلخواه خورد کنی تو قابلمه یه لایه به یه لایه شکر بریزی بذاری یه شب تا صبح با در بسته بمونه بعد نگاه کن اگر به از نوع آبدار باشه خودش آب انداخته اگر از اون ندلای خیلی خشک باشه بیشتر از یک لیتر آب برای چهار کیلو به ودوکیلو شکر نریز بانو بعد که کف روی مربارو قشنگ گرفتی درب قابلمه راهم با دم کن کیپ کن تا مربات قرمز خوشرنگ بشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
مربای به باید ۴تا ۵ ساعت بجوشع. ودم بشه همزمان .در ضمن مربای به بعد از سرد شدن غلیظ میشه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
عزیزم میتونی نشاسته تو آب سرد حل کنی بریزی داخلش تند تند هم بزنی عالی میشه باعث غلظتش میشه فقط زیاد نریزی زیادم روی گاز نمونه تا دیدی داره غلیظ میشه بردار
ایده و ترفند آشپزی
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- ورق رایس پیپر ( بصورت بسته بندی باید از لوازم قنادی ها تهیه کنید) - روغن مایع در تابه ای که قطرش بزرگتر از ورقتون باشه روغن بریزید. روی حرارت بگذارین تا روغن داغ بهش یه تیکه کوچیک از ورق برنج رو داخل روغن بذارید اگر سریع پفکی شد پس دمای روغن مناسبه اولین ورق رو که انداختین داخل روغن، حرارت رو خاموش کنید به سرعت فرم میگیره و از روغن خارج کنید روی دستمال بگذرین تا روغنی بهش نمونه و مابقی ورق ها رو درست کنید اگر حرارت بالا بره این توییل ها تغییر رنگ میدن و به سطح طلایی شدن میرن @art401
نکات کلیدی غلیظ شدن خورشت کرفس به طور کلی برای جا افتادن بهتر خورشت کرفس چند مورد وجود دارد که معمولاً از این موارد استفاده می‌شود. در ادامه با هر یک از آنها و نحوه استفاده اطلاعاتی داده خواهد شد. زمان: اولین نکته در جا افتادن بهتر خورشت، زمان است. تمامی خورشت‌های ایرانی مانند کرفس در صورتی که مدت زمان بیشتری را برای پخت آنها اختصاص دهیم قطعا جا افتاده‌تر خواهد شد و طعم بهتری خواهند داشت. آرد: شاید اولین گزینه‌ای که برای جا افتادن بهتر خورشت به ذهن برسد استفاده از همین آرد است. معمولاً آرد به دلیل حالت پودری و دانه‌ای خود در جا افتادن خورشت تاثیرگذار است. بهترین آردی که می‌توان برای اینکار استفاده کرد آرد گندم است. فقط در نظر داشته باشید برای اضافه کردن آرد می‌توانید به شیوه‌های زیر عمل کنید: در روش اول بهتر است در انتهای زمان پخت خورشت یک قاشق آرد را در آب سرد حل کرده و به خورشت کرفس اضافه نمایید. در روش دیگر می‌توانید آرد را به همراه کره تفت دهید و به خورشت در حال پخت اضافه کنید. پیاز: پیاز هم در لعاب انداختن خورشت بی‌تاثیر نیست. در صورتی که زمان تفت دادن گوشت از پیاز رنده شده استفاده می‌کنید در نهایت خورشت جا افتاده‌تری خواهید داشت. سبزی خورشت: برای داشتن یک خورشت خوشمزه و جا افتاده انتخاب درست سبزی و میزان آن بسیار اهمیت دارد. معمولاً به ازای هر بوته کرفس لازم است از 250 گرم نعنا و 500 گرم جعفری استفاده کنید. علت تلخ شدن خورشت کرفس در برخی از مواقع استفاده بیشتر از نعنا در خورشت هست. شما می‌توانید مانند این نسبت عمل کرده و یا مقدار کمتری از نعنا را استفاده کنید. آنچه که باعث لعاب خورشت می‌شود نعنا و یا جعفری نیست بلکه کرفس است. همچنین استفاده از سبزی‌قرمه بدلیل داشتن اسفناج و تره باعث لعاب بیشتر خورشت خواهد شد. رب: در صورتی که مشکلی با اضافه کردن رب گوجه به داخل خورشت کرفس از لحاظ تغییر رنگ ندارید می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز برای لعاب بیشتر استفاده کنید. نیمه باز گذاشتن در: برخی مواقع که میزان آب خورشت زیاد است بهتر است در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آب اضافی آن بخار شود و خورشت جا افتاده‌تری تهیه گردد. آب قلم: آب قلم و یا آب عصاره استخوان در زمان پخت باعث لعاب‌دار شدن بیشتر خورشت می‌گردد. در صورتی که خورشت فاقد استخوان است می‌توانید از عصاره آب قلم استفاده کنید. گوشت: هرچه گوشت چربی بیشتری داشته باشد لعاب بیشتری به خورشت خواهد داد. در صورتی که از گوشت مرغ برای تهیه خورشت استفاده می‌کنید میتوانید از گوشت ران استفاده کرد که پر چرب و به نسبت نرم‌تر است دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام من مرضیه خانوم هستم که گفتم باغ داریم دستم مدام تو کار کمپوت و خشک کردن میوه‌های باغه😂 یادتونه؟ امشب گفتم از محصولات امسالم ک آماده کردم براتون بگم ما امشب زردآلو تخم مرغی زیاد داشتیم خداروشکر البته امسال زردآلو زیاد بود کلا ما هم زیاد داشتیم منم یه سری خشک کردم یه سری شوهرم که خودش خودکفا شده از من یادگرفته هر چی جمع می‌کرده کمپوت کرده 😁حالا عکسشو میذارم هنر همسر منو ببینید خلاصه یه مقدار مربا کردم بعد دیدم مربا نمی‌خوریم مقداری از مربا رو تو مخلوط کن ریختم خوب میکس و یکدست شد یک مواد خوبی برای شربت زردآلو شد من علاوه بر شربت از این مواد آب قاطیش میکنم میذارم فریزر یخ در بهشت درست میکنم خیلی خوب میشه جاتون خالی حالا عکسشو میزنم ببینید👇
این که ریختم پیاله همون مربا هست که کمی گذاشتم جوشیده زعفرون زدم قوام اومده شبه مارمالاد شده
غلظت مارمالاد زردآلو رو بببینید👆
اینم شربت کردم می‌ره فریزر یخ در بهشت بشه برای یخ در بهشت نباید سفت بشه حواستون باشه یادتون نره سفت بشه باید روان و یخی بشه
ایده استفاده از تکه های میوه برای خوش عطر و خوش طعم شدن نوشیدنی ها در روزهای گرم سال👍 آب جوشیده ی سرد در داخل قالب بریزید تا یخ ها شفاف باشن👌 برای دوغ هم میتونید نعناع یا گلپر داخل قالب بریزید👍😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحلو توی فیلم کامل توضیح دادم😇 شیر 2 لیوان بستنی وانیلی 1 لیوان نشاسته ذرت یا آرد برنج 6 قاشق غذاخوری شکر 4 تا 6 قاشق(به ذائقه شما بستگی داره) وانیل 1/4 قاشق چایخوری گلاب 1 قاشق عذاخوری(دلخواه) خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری سر پر(دلخواه) زعفران دمکرده به میزان لازم پودر کاکائو 1 قاشق عذاخوری(با کمی آب جوش مخلوط و حل کنید) همه نکاتو توی فیلم گفتم...هر لایه رو که داخل ظرف سرو میریزید یکم صبر کنید رویه ببنده بعد لایه بعدی رو آروم روش بریزید بین مراحل کار فرنی که داخل سه تا کاسه به صورت مساوی ریختید رو یکم هم بزنید تا رویه نبنده فرنی رو میتوتید سرد یا گرم سرو کنید من معمولا سرد سرو میکنم😇😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مزاج گوشت ها ✅ شتر: گرم و خشک ✅ گاو: سرد و خشک ✅ گوساله: سرد و تر ✅ گوسفند: گرم و تر ✅ بز: سرد و خشک ✅ مرغ محلی: گرم و تر ✅ خروس: گرم و خشک ✅ جوجه مرغ: گرم وتر ✅ ماهی: سرد و تر ✅ میگو: گرم و تر ✅ اردک: گرم و خشک ✅ غاز: گرم و تر ✅ بوقلمون: گرم و تر ✅ کبک: گرم و تر ✅ بلدرچین: گرم و خشک ✅ قرقاول: گرم وتر ✅ سار: گرم و تر ✅ گنجشک: گرم و خشک ✅ کبوتر: گرم و خشک ✅ آهو: گرم و خشک ✅ سیرابی: سرد و خشک ✅ قلوه: سرد و خشک ✅ جگر سفید: گرم و تر ✅ جگر سیاه: گرم و تر ✅ پاچه: گرم و تر 👈👈 مزاج ادویه جات ✅ آویشن: گرم و خشک ✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک ✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک ✅ برگ_بو: گرم و خشک ✅ پونه کوهی: گرم و خشک ✅ جوز هندی: گرم و خشک ✅ خردل: گرم و خیلی خشک ✅ دارچین: گرم و خشک ✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک ✅ زردچوبه: گرم و خشک ✅ زعفران: گرم و خشک ✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک ✅ زنیان: گرم و خشک ✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک ✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک ✅فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک ✅سماق: سرد و خشک ✅ هل: گرم و خیلی خشک ✅میخک: خیلی گرم و خشک ✅ گلپر: گرم و خشک ✅ سیاهدانه: گرم و خشک ✅ انیسون: گرم و خشک ✅ گلرنگ: گرم وخشک 👈👈 مزاج میوه جات ✅ سیب: گرم و تر ✅ انار: سرد و تر ✅ به: معتدل ✅ گیلاس: گرم و تر ✅ آلبالو: سرد و خشک ✅ آلو: سرد و تر ✅ زردآلو: سرد و تر ✅ گوجه سبز: سرد و خشک ✅ آلو_سیاه: سرد و تر ✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک ✅ ازگیل: سرد و خشک ✅ انجیر: گرم و تر ✅ زیتون: گرم و خشک ✅ زالزالک: سرد و خشک ✅ انگور: گرم و تر ✅ گلابی: گرم و تر ✅ شفتالو: سرد و تر ✅ موز: گرم و خشک ✅ آناناس: گرم و تر ✅ انبه: گرم و خشک ✅ شلیل: سرد و تر ✅ هلو: سرد و تر ✅ خرما: گرم و تر ✅ نارگیل....گرم وخشک 👈 مزاج صيفي جات ✅ خربزه: گرم و تر ✅ هندوانه: سرد و تر ✅ طالبی: گرم و تر ✅ گرمک: سرد و تر ✅ دستنبو: گرم و تر ✅ خیار: سرد و تر ✅ کدوحلوایی: گرم و تر ✅ گوجه فرنگی: سرد و تر ✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک ✅ فلفل_سبز: گرم و خشک ✅ کدو خورشتی: سرد و تر ✅ بادنجان: گرم و خشک 👈👈 مزاج بذرهای ملین ✅ قدومه شیرازی: گرم و تر ✅ تخم_مرو: سرد و تر ✅ خاکشیر: گرم و تر ✅ بارهنگ: سرد و خشک ✅ سرشیر: سرد و تر ✅ اسفرزه: سرد و تر ✅ فرنجمشک: گرم و خشک ✅ تخم_شربتی: گرم و تر ✅ بالنگو: گرم و تر ✅ تخم_ریحان: گرم و تر 👈👈 مزاج سبزیجات ✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅ کلم_برگ: گرم و خشک ✅ گل کلم: گرم و خشک ✅ ریحان: کمی گرم و خشک ✅ جعفری: خیلی گرم و خشک ✅ شنبلیله: گرم و خشک ✅ گشنیز: سرد و خشک ✅ ریواس: سرد و کمی خشک ✅ مارچوبه: گرم و تر ✅ قارچ: سرد و تر ✅ لوبیاسبز: سرد و تر ✅ خرفه: خیلی سرد ✅ تربچه: گرم و خشک ✅ پیازچه: گرم و خشک ✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک ✅ ترخون: خیلی گرم و خشک ✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅ پونه: گرم و خشک ✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅ شوید: گرم و خشک ✅ اسفناج: کمی سرد و تر ✅ کرفس: گرم وخشک ❔❕ مزاج ریشه ها ✅ شلغم: گرم و تر ✅ ترب_سیاه: گرم و خشک ✅ترب_سفید: گرم و خشک ✅پیاز: گرم و خشک ✅سیر: گرم و خشک ✅سیب_زمینی: سرد و تر ✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅هویج فرنگی: گرم و تر ✅زردک: گرم و تر ✅کلم قمری: گرم و تر ✅موسیر: گرم و خشک ✅چغندر: معتدل و کمی گرم 👈👈 مزاج مغزهای گیاهی ✅ بادام_هندی: گرم و خشک ✅ گردو: گرم و خشک ✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر ✅ پسته: گرم و خشک ✅ بادام_زمینی: گرم و تر ✅ بادام_کوهی:گرم و خشک ✅ کنجد: گرم و تر ✅ شاهدانه: گرم و خشک ✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر ✅ تخمه_کدو: سرد و تر ✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر ✅ تخمه_خربزه: گرم و تر ✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک 👈👈 مزاج حبوبات وغلات ✅ نخود: گرم و خشک ✅ لوبیاسفید: کمی گرم و تر ✅ لوبیاچیتی: گرم و تر ✅ لوبیاقرمز: گرم و تر ✅ لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر ✅ عدس: سرد و خشک ✅ دال_عدس: گرم و خشک ✅ گندم: گرم و تر ✅ جو: سرد و تر ✅ جودوسر: مع تدل ✅ ماش:سرد و خشک ✅ لپه: گرم و خشک ✅ برنج: سرد و خشک 👈👈 مزاج لبنیات ✅ ماست: سرد و تر ✅ شیر: کمی سرد و تر ✅ کره: سرد و تر ✅ دوغ: خیلی سرد و تر ✅ سرشیر:.سرد و تر ✅ خامه: سرد و تر ✅ پنیر: سرد و خشک ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش فریز کردن ذرت _سلام بچه ها خوبین🙋 _خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه _برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه _ومیتونید به روشی که در فیلم می‌بینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلو‌ها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید _ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه _ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز