فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای عالی با بادمجون کبابی
وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست.
صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید.
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شام قوق العاده اسون
وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست.
صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید.
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم مقدار خونگی👇👇 شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید🤚❤️😍حمایت از پیج یادتون نره آموزش های زیادی توراهه😎❤️🌹
۲۰۰گرم شکر
۶۰گرم آب
نصف قاشق چایی خوری جوهر لیمو
۲۰گرم گلاب
با جوهر لیمو ۳دقیقه بجوشه بعد گلاب اضافه بشه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
موارد استفاده شربت بار، واسه شربت شیرینی های لایه ای و کره ای و دانمارکی و باقلوا 🌹واسه بامیه و زولبیا
واسه نمدار کردن کیک های خامه ای
واسه داخل خمیر رولت و بعضی از کیک و شیرینی ها
واسه براق کردن کیک و کاپ کیک و...
نگداریش هم داخل ظرف دربسته بزارید یخچال تا یک سال هم میمونه و مشکلی پیش نمیاد/ شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید✋
#قنادی #قنادی_خونگی #شیرینی #کیک #کیک_فوندانت #باقلوا #دانمارکی #کوکی #کیک_پایه #کیک_عصرانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نارگیلی 😋👈بدون داغ زدن و همزن👌
🙏🌹
۲عدد سفیده تخممرغ درشت
یکلیوان(۱۸۰گرم)
پودر شکر
یکلیوان(۱۰۰گرم)
پودر نارگیل چرب
نوک قاشق وانیل
۳چهارم استکان
(۹۰گرم)روغن مایع
دما فر ۱۸۰
نکته ها👇
اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید
بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف
حتما از پودرنارگیل چرب استفاده کنید
به هیچ وجه شکر نزنید پودر شکر بزنید
روغن اصلا به هیچوجه داغ نشه فقط گرمباشه
تا کاملا روشطلایی نشده ازفردرنیارید
#قنادی #شیرینی #کیک #شیرینی_عید #کاپ_کیک #کیک_پایه #کیک_ساده
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ماندانا سادات بهشتی هستم
بااموزش ساندویچ جگر مرغ
مواد لازم برای ۸ عدد نان باگت کوچک
جگر مرغ ۲ بسته یا ۸۰۰گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
فلفل دلمه نَر یک عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یه قاشق سرپر
روغن نمک زردچوبه ادویه کاری
جگرها روخرد کنید و بشویید،با مقداری روغن سرخ کنید.
درهمین زمان صیفی جات و اماده کنید
سیب زمینی و پوست بگیرید و خرد کنید.
گوجه فلفل دلمه و قارچ و خرد کنید.
جگرها که سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیب زمینیها رو سرخ کنید.
سیب زمینیها که سرخ شدن ،قارچ فلفل و گوجه اضافه بشه و صب کنید ابش تبخیر شه و تفت بخورن. بعد جگرها رو بهشون اضافه میکنیم.
حالا نمک و ادویها رو اضافه کنید
و رب گوجه ،رب که تفت خورد آمادستتتت....حرارت و خاموش کنید ،نانهارو برش بزنید خمیر داخلشونو خالی کنید و با مواد پرکنید.نوش جان
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#آموزش_دسر_مجلسی🍧🍨🍹
مواد لازم برای دسر مدل اول(پاناکوتای زعفرانی):
آب سرد.... نصف لیوان
پودر ژلاتین.... دوقاشق غذاخوری
شیر.... یک و نیم لیوان
شکر.... نصف لیوان(بعد از حل شدن در شیر بچشید و اگر دوست دارید شیرین تر بشه بازم شکر اضافه کنید)
زعفران..... یکسوم لیوان
خامه صبحانه..... یک پاکت
مواد لازم برای دسر دوم(تیرامیسو فوری):
پنیر خامه ای کم نمک یا پنیر ماسکار پونه....صدگرم
خامه قنادی فرم گرفته.... دویست گرم
بیسکوییت پتی بور.... یک بسته
قهوه.... یکقاشق چایخوری
مواد لازم برای دسر مدل سوم(ژله دو رنگ):
نصف بسته پودر ژله انبه+نصف لیوان آب جوش+نصف لیوان شیر
نصف بسته پودر ژله آلوئه ورا+نصف لیوان آب+نصف لیوان شیر
Faezeh__foodمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید نیم ساعت تابه ای
منبع پیج
@digcheh
تخم مرغ
روغن
ارد
شکر
بکینگپودر
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
۴ مدل سالاد پرطرفدار
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋♀️ایده عالی برای میز مهمونیاتون
@tazin.mize.salad
.
همه موارد كامل تو فيلم هست برای سس ها 👇👇👇
✅سالاد مرغ
سيب زميني پخته ،هويج پخته،مرغ پخته ريش شده،نخودسبز،جعفري،پيازچه
✅سس سالاد
(مايونز،ماست،اب لیمو،نمک،فلفل سیاه،پولبیبر)
.
✅سالاد نودل
ی لیوان اب جوش تو ظرف بریزید ادویه داخل نودل و نودل توش بریز بذارید چند دقیقه تو اب نرم بشه و بعد ابکشی کنید (رو شعله نیاز تیست بذارید چون نمیخوایم خیلی له بشه )
کاهو،ژامبون،ذرت،خیارشور،زیتون،پیازچه
✅سس سالاد
مایونز،سس فرانسوی،نمک فلفل سیاه
.
✅سالادماکارونی
اب بذارید جوش بیاد با روغن نمک و پاستلها رو بریزید توش بذارید کامل مغز پخت بشه بعد ابکشی کنید
.پاستا،ژامبون،خیارشور،ذرت،هویج(هر چیزی دیگه ای هم به سلیقه خودتون میتونید بزنید اما من این موارد میپسندم )
✅سس سالاد
مایونز اب لیمو ی کوچولو ی کوچولو روغن زیتون نمک فلفل سیاه و نعناع خشک
.
.
✅سالاد خیار
خیار،پیاز،گردو،شویدتازه
✅سس سالاد
مایونز ،ماست،اب لیمو،نمک ،فلفل سیاه
.
✅همه سالادها بهتر یک تا دوساعت با سس مخلوط تا طعم دار بشن
.
؛فیلم تا اخر ببینید هر سوالی بود کامنت بذارید در خدمتم.🙏
.
هایلایت های پیج دسته بندی شده حتما به هایلایت سالادها سر بزنید قطعا به كارتون مياد
.@amenehkazemi.ak
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@digcheh
مواد لازم:
هندونه یک عدد
طالبی یک عدد
شکر
نمک
تخم شوید
فلفل سیاه و سفید
پودر اسید سیتریک
جوش شیرین
آب جوش
به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم
روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید
زیر آب بگیرید و آبکش کنید.
هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید.
طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید.
هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید
شیشه هارو با آب جوش پر کنید
در شیشه ها رو بذارید
نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید.
به هر شیشه
دوقاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری نمک
نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری تخم شوید
و چند دانه فلفل سیاه و سفید
اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید .
تکون بدید تا مواد حل بشن.
روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید
بعد از ۲۴ساعت
تو جای خنک نگهداری کنید
و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه
نوش جان کنید😍
🟣آموزش نگهداری هندوانه
@digcheh
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@digcheh
مواد لازم:
هندونه یک عدد
طالبی یک عدد
شکر
نمک
تخم شوید
فلفل سیاه و سفید
پودر اسید سیتریک
جوش شیرین
آب جوش
به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم
روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید
زیر آب بگیرید و آبکش کنید.
هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید.
طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید.
هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید
شیشه هارو با آب جوش پر کنید
در شیشه ها رو بذارید
نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید.
به هر شیشه
دوقاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری نمک
نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری تخم شوید
و چند دانه فلفل سیاه و سفید
اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید .
تکون بدید تا مواد حل بشن.
روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید
بعد از ۲۴ساعت
تو جای خنک نگهداری کنید
و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه
نوش جان کنید😍
🟣آموزش نگهداری هندوانه
@digcheh
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موکا
کیک موکا فوق العاده خوشمزه و بافت عالی داره و بهترین گزینه برای کافی شاپها👌🥰
👇😍😍😍
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۸۰ گرم (یک و یک دوم لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان)
روغن ۵۰ گرم ( کمی بیشتر از ۱/۴ لیوان)
پودر کاکائو ۱۲ گرم (۳ ق غ)
پودر نسکافه ۱ ق م
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۸ ق م
♦️قالب من ۲۵ سانت با ارتفاع ۶
♦️برای چرب کردن قالب میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید آموزش تو پیج هست
♦️برای اطمنیان از پخت یه سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه تمیز بیرون اومد آماده اس
🥰
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
این کیک تعریف نداره چون امتحان خودش رو پس داده قبول داری؟
کیک هویج🥕🥕🥕 و گردو با کرم پنیری
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم :
منظور از لیوان (لیوان دسته دار فرانسویه)
هویج خام رنده شده: یک لیوان
گردوی خرد شده: یک استکان
آرد: 2ونیم لیوان
شکر:
یک ویک سوم لیوان
بکینگ پودر: 1ق غ
تخم مرغ:5 عدد
روغن مایع: یک لیوان
دارچین: ی ق غ
وانیل: یک چهارم ق چ
شیر.... نصف لیوان
طرز تهیه :
⬅️تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم .
⬅️آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مواد اولیه کمکم اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
⬅️وبعد که آرد تموم شد هویج ها رو اضافه کرده
(هویج ها با رنده ریز یا درشت فرقی نداره فقط در یک جهت رنده کنید تا آب نندازه وکیک خمیر بشه)
⬅️سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه گرم کردیم با درجه حرارت 180 بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .
نکته👇👇👇
پخت کیک بسته به حرارت فر شما برق داره پس حتما زمان رو با فر خودتون تنظیم کنید
نکته 👇👇👇
برای توستر درجه حرارت روی 155 ومدت پخت 50 دقیقه بازم نسبت به توستر خودتون بسنجید زمان پخت کیک رو
نکته :👇👇👇
قالبتون رو حتما با روغن جدا کننده خوب چرب کنید
سس پنیری
پنیر ماسکار پونه یا ویلی ... 200 گرم
خامه قنادی... 300گرم
برای کرم پنیری ابتدا خامه رو خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد پنیر ویلی یا ماسکا رپونه رو اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد روی کیک وقتی خنک شد با کرم پنیری میپوشونیم
برای این کیک از قالب 23 استفاده کنید یا قالب مستطیل 25 در30
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
درود بر شما 💫
روش کار با ابزار کاردک و ماسوره گلبرگ 🔆
امیدوارم از این آیتم لذت ببرید 🙏
فیلم پست بعدی👇
منبع
omranicake
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁