فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
البالو یخی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی دو رنگ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
by:@sukrankaymak💐
محلبی دو رنگ(پودینگ دو رنگ)
✅مواد لازم برای پودینگ سفید :
شیر 4 و نیم لیوان
آرد 1 لیوان
پودر قند 2 سوم لیوان
وانیل 5 گرم
کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری
✅مواد لازم برای پودینگ شکلاتی :
شیر 2 و نیم لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری سر پُر
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
وانیل 5 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
✅طرز تهیه :
شیر ، آرد ، و پودر قند را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید بعد از اینکه به جوش آمد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
لیوانها را داخل قالب کیک یزدی به صورت کج بگذارید و از محلبی داخل لیوانها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.(محلبی شکلاتی هم به همین صورت درست کنید)
وقتی محلبی به صورت کج خودشو گرفت از محلبی شکلاتی داخل لیوانها بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل خودشو بگیرد بعد از خنک شدن از یخچال بیرون بیارید و تزیین کنید.
#محلبی #محلبی_شکلاتی #پودینگ #خوشمزه #پودینگ_شکلاتی #دسر #دسر_لیوانی #ژله #دسر_تکنفره #دسر_خونگی #شکلات #آشپزی #آشپزی_آسان
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته
تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳
@omid_shirinii
رسپی سس فرانسوی
۷۵ گرم آب
۱۵۰ گرم گلوکز
۱۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات
۵۰ گرم مس ژلاتین
۱۲۵ گرم خامه صبحانه
🔴 مس ژلاتین
۸۰ گرم آب ولرم
۲۰ گرم ژلاتین
طرزتهیه
آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود
و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست
🔴 طرزتهیه پوس ماری
۱۰۰ گرم گلوکز
رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید
میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر
من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو
آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم
راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه
نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک
نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین
نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه
نکته سوس نباید داغ باشه وقتی میریزی رو کیک
نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇
@cakeyousef
یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹
شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم.
دستورالعمل شوکوآرت
ژلاتین ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
گلوکز ۴۰ گرم
گلیسیرین ۳۰ گرم
شکلات ۲۵۰ گرم
رنگ ژله ای به میزان نیاز
🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم.
🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم.
🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده میکنیم.
🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم.
🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده میریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم.
🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا مواد کاملا سفت شود.
🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم.
🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم.
🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسوره کاری کیک
کپشن مهم👇
تزئین کیک با ماسوره همیشه طرفدارهای خاص خودش رو داشته در این نمونه کار از باتر کریم برای ماسوره کاری استفاده شده.
منبع پیج
@cakeyousef
یکی از بهترین باترکریم هایی که میتونید براق این کار استفاده کنید باترکریم آمریکایی هسن
شما طرفدار تزئین ماسوره هستید؟
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇
@cakeyousef
🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد
@cakeyousef
مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی
🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇
تخم مرغ 1 عدد
آرد 32 گرم
شکر 30 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
پودر کاکائو 3 گرم
آب یا شیر 5 گرم
روغن مایع 15 گرم
بکینگ پودر 1 گرم
====================
🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۹۲ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۱۸ گرم
آب یا شیر ۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
دمای پخت ۱۸۰ درجه
تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای
👇
کره ۱۸۰گرم
شکر قهوه ی۱۸۰گرم
آرد ۴۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
شکلات چیپسی ۹۰گ رم
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل دلخواه
نسکافه دم شده ۱ق چ خ
دستور کارگاهی
کره ۹۰۰گ
شکر قهوی ۹۰۰گ
تخم مرغ ۸عدد
شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ
نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ
بکینگ پودر ۱ق
وانیل دلخواه
آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم
❌نکات مهم کوکی❌
✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅
حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه
✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین
تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای گلابی
فیلم
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
#سوال
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نحوه سرو مرغ بریان
فیلم
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
#سوال
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
▫️کیک شکلاتی
مواد لازم:
1لیوان آرد
4عدد تخم مرغ
1پیمانه شکر
یک سوم پیمانه روغن
نصف لیوان پودر کاکائو
4ق غ شیر
2ق م پکینگ پودر
1قاشق چ وانیل
طرز تهیه
چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك قاشق چ وانيلي مخلوط كرده و با همزن ميزنيم
تا سفيد و كشدار شود.یك ليوان ارد الك شده را ارام ميريزيم و با همزن هم ميزنيم ،خوب كه مخلوط شد ،نصف ليوان پودر كاكائو الك شده هم اضافه كرده و با همزن ميزنيم .سپس يك سوم پيمانه يا ليوان معمولي روغن اضافه كرده با چهار قاشق غذاخوري شير سرد و باز كني با همزن ميزنيم تا خوب مخلوط بشن و در اخر دو قاشق مرباخوري بكینگ پودر الك شده ميريزيم و كاملا مخلوطش ميكنيم .مواد را درون قالب ريخته ،فر را از قبل گرم كرده و با درجه صدو هفتاد و پنج س ،وتا زمانيكه كيك كاملا پف كند و بپزد اجازه ميدهيم درون فر بماند.
براي روي كيك ،يك ليوان شير سرد را با دو قاشق شير عسلي و دو قاشق پودر كاكائو و دو قاشق نشاسته مخلوط ميكنيم و ميذاريم رو شعله ،مرتب هم ميزنيم تا زمانيكه مواد غليظ شد و به غلظت كافي رسيد.اگه شيرينيش براتون كم بود بيشتر شير عسلي اضافه كنيد،ميتونيد دنت شكلاتي هم بهش اضافه كنيد ميل خودتان،وقتي اماده شد ميذاريم كني از حرارت بيفته و بعد ميريزيم روي كيكمون ،و روش با شير عسلي يا شكلات سفيد تزيين كنید.
كيك را چند ساعت بذاريد تو يخچال تا حسابي خنك و سرد بشه.
این کیک بسیار لطیف و خوشمزه است. حتما بپزید و از خوردنش به همراه عزیزانتون لذت ببرید.
نوش جان🍃
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_الویه مرحله به مرحله
پست بالا
فیلم
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر مرغ با نان لواش
فیلم
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
#حلوای_هویج
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ ونصف قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته شود.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن مایع را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را و خوب مخلوط کنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا شود بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید.
-اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شلتر باشه و بتونید ماسوره بزنید.
-حلوای خوش طعمی هست.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید.
-نیازی نیست از قبل شربت درست کرده و مصرف کنید در نهایت دونه های شکر با حرارت آرد و روغن ذوب میشه ولی میتونید شکر و گلاب رو روی حرارت بزارین تا فقط شکر حل بشه بعد به آرد و روغن اضافه کنید
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_سوخاری_پنیری
#سس_مخصوص
سلام دوستای گلم😘😍
امیدوارم خوشتون بیاد😘😍
ممنووون ازاینهمه پیامهای پرمهرتون واقعا مهربونید😘😍
موادلازم:
۱ عددپیاز
نیم کیلو گوشت
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری فلفل
۱ قاشق چای خوری پودرسیر
پنیر ورقه ای
خیارشور
آرد
آرد سوخاری
تخم مرغ
موادلازم برای سس:
سس مایونز ۳۰۰ گرم
۲ قاشق چای خوری سس خردل
خیارشور
۱ قاشق چای خوری سرکه
شکر ۱ قاشق چای خوری
پودرپیاز ۱/۵ قاشق چای خوری
پودرسیر ۱/۵ قاشق چای خوری
پودرپاپریکا۱/۵ قاشق چای خوری
فلفل سفید نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه توفیلم کاملا مشخصه😉
نوش جان😍😋
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
بیسکویت شیر عسلی
@_.ideamarket._
-,✎مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم کره هم دمای محیط
- ۱۵۰ گرم شیرعسلی
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک پنس نمک
-,✎طرزتهیه:
1. آرد، بیکینگ پودر و نمکُ در ظرف بریز و مخلوط کن.
2. کره هم دمای محیط و شیرعسلی رو اضافه کرده و سریعاً با هم مخلوط کن، مهم اینه که زیاد ورز ندی، فقط یکدست بشه کافیه.
3. خمیرُ در سلفون بپیچ و حداقل نیم ساعت در یخچال بذار.
4. بعد از استراحت، خمیرُ روی سطح آردپاشی شده بذار و با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلیمتر باز کن.
5. با یه کاتر دالبر شکل موردنظرتو به خمیر بده.
6. خمیرها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و مانند فیلم بهشون شکل بده، سوده خانم با نقطههای کوچیکی که دورتادور خمیر ایجاد کردن بهش شکل دادن، شما میتونی شکل دلخواه خودتُ بهش بدی.
7. در فر 160 درجه از قبل گرم شده (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) بپز.
-,✎برای تهیه شیرعسلی:
- ۳۰۰ میلیلیتر شیر
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۵۰ گرم کره
-,✎طرزتهیه:
1. شیر، کره و شکرُ در یک قابلمه یا تابه نسوز بریز و روی حرارت متوسط قرار بده.
2. نکته مهم در این مرحله اینه که قبل از به جوش امدن شیر باید موادُ هم بزنی تا شکر بطور کامل حل بشه و گوله گوله نشه.
3. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کنه، سریعا حرارتُ تا حد ممکن کم کن و هر چند دقیقه یک بار موادُ هم بزن تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر برسه (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه).
4. هنگامی که حجممواد کم شد و رنگش تیرهتر شد، آمادست، یه کم که بمونه غلیظترم میشه.
5. حالا اجازه بده شیرعسلی در دمای محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای بریز. (میتونی از شیرعسلی آماده استفاده کنی😉)
❗نکته:
*برای تهیه شیرعسلی بسیار مهمه که حرارتُ کم نگه داری و مدام هم بزنی، در غیر این صورت ممکنه ته شیر بسوزه و بو و طعم سوخته بگیره.
*برای بیسکوئیت کاکائویی همین میزان مواد تکرار بشه فقط از آرد ۲قاشق غ بردار و بجاش پودرکاکائو بریز.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن👇🏻
خب این یکی از بهترین میان وعده های رژیمی و سالمه ک میترکونه انقد ک خوشمزه و لاکچری بهت لذت میده🤤
ترکیبات خفن 💖
سیس رایس ۵ عدد
کره بادوم زمینی ۲ ۳ قاشق غذا خوری
شیره انگور یا خرما ۲ ق .غ
شکلات تلخ ب میزان دلخواه
کمی نمک
پودر کاکائو ۱ ق. چ
سیس رایس هارو طبق ویدیو خورد کنین و با کره بادوم زمینی و شیره دلخواهتون ب همراه یک قاشق چایی خوری پودر کاکائو ترکیب کنین
برای تاپینگ روش هم از شکلات تلخ بن ماری شده استفاده کنین و اگ دوس داشتین یکم نمک دریایی روش بریزین💫😌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید اینو کسی بهت نگفته باشه ولی بعضی فراستینگ ها عجیب خوشمزه تر از هر خامه ای هست😍🤗
@vaa.nil
@vaa.nil
و خب
یه کم بیخیال خامه شیم دیگه😊
نظرتون چیه؟ :)
بریم یه فراستینگ شکلاتی جذاااااااب بسازیم
📌مواد لازم
کره هم دمای محیط 55گرم 1/4پیمانه
پودر کاکائو نچرال 25گرم 1/3پیمانه
پودر قند 170 گرم 1پیمانه
شیر 3تا 4قاشق غذاخوری
و اگه دوست داشتید یک قاشق چایخوری وانیل
.
📌طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کنید کنید
و در آخر شیر رو قاشق شقایق به مواد اضافه کنید تا به اون بافتی که دوست دارید برسه
میتونید با همزن دستی هم بزنید یا برقی خیلی تفاوتی نداره ولی اگه با برقهم ميزنيد همه مراحل تو یک دقیقه انجام بشه نه بیشتر
برای هم زدن با ویسک هم سریع هم بزنید که کاملا پودر قند با مواد قاطی و یکدست بشه
.
از فراستینگ روی کیک های شکلاتیتون بزنید و یک راست برید فضا
نوش جون 🤍🌱
نکته
اگه وانیل مایع ميزنيد،وانیل رو قبل از شیر به مواد اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁