eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی شکلاتی داغ 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی کوکی شکلاتی داغ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ترکیب شکلات و مارشمارلو معرکه س، حتما امتحانش کنید😍 @behh_food @behh_food کوکی مارشمارلو و شکلات 🍫 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ(68 گرم با احتساب پوسته) 125 گرم کره بی نمک همدمای محیط 120 گرم شکر سفید دانه ریز 60 گرم شکر قهوه ای 1ق چ عصاره وانیل 200 گرم آرد سفید قنادی الک شده 40 گرم پودرکاکائو الک شده 1 ق چ جوش شیرین 30 گرم مینی مارشمارلو 80 گرم شکلات چیپسی 1/8 ق چ نمک 👈داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن دستی یا با همزن برقی تا جایی می زنیم که تقریبا دونه های شکر کامل حل بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد و جوش شیرین و پودر کاکائو ونمک رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.مارشمارلو و شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه می کنیم.از خمیر چونه های 50 تا 60 گرمی گرفته، دقت کنید مارشمارلو باید کاملا با خمیر پوشونده بشه چون در غیر این صورت داخل فر آب میشه و از کوکی میزنه بیرون. روی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.روی کوکی ها چند دونه شکلات چیپسی فشار داده و روی اونا رو پوشونده و سینی رو 1 تا 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم وبعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 14 دقیقه میزاریم. فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت تا کوکی داغه چند دونه مارشمارلو روی کوکی با کمی فشار میزاریم گرمای کوکی اونا رو یکم ذوب میکنه یا اگه نیاز دیدین فقط 1 دقیقه دیگه داخل فر بزارین. نوش جان 🥰 ✅حتما نکات گفته شده در پست نکات و هایلایت پرسش و پاسخ کوکی ها رو قبل از دست به کار شدن بخونید. @behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی ۲۹ 👇
اینم یه کوکی ساندویچی فول شکلاتی فوق العاده خوشمزه خدمت شما😍 با پیمانه هم نوشتم که همتون بتونید درستش کنید 🥰 @behh_food @behh_food ✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق کوکی هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدید کوکی ساندویچی شکلاتی🍔🍫 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ متوسط 115گرم کره بی نمک همدمای محیط 1 پ شکر سفید دانه ریز 1 و 3/4 پ آرد سفید قنادی الک شده 3/4 پ پودرکاکائو الک شده 1 پ شیر +1 ق چ آب لیمو ترش یا سرکه 1 بسته بکینگ پودر 1 بسته وانیل یا 1 ق چ عصاره وانیل یک پینچ نمک(1/8 ق چ) برای گاناش: 150 گرم شکلات تلخ 150 گرم خامه صبحانه رنده ی پوست 1 عدد پرتقال یا چند قطره عصاره ی دلخواه 👈داخل کاسه ای آرد و پودرکاکائو و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک می کنیم. کره و شکر رو با همزن دستی یا با دور تند همزن برقی می زنیم تا پفکی و خامه ای مانند بشه. دور گیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نشه. تخم مرغ و عصاره وانیل و شیر عمل اومده رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط مواد خشک رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.مواد رو یا داخل قیف بدون ماسوره ریخته و روی کاغذ روغنی به صورت عمود نگه داشتن دست پایپ مي کنيم یا با اسکوپ بستنی ازش برداشته و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن وسط هر دوتا کوکی از گاناش مون پایپ می کنیم. برای تهیه گاناش کافیه شکلات و خامه رو داخل کاسه ای ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست بشه وقتی خنک شد رنده پوست پرتقال و یا عصاره دلخواه رو بهش اضافه کرده و داخل قیف ماسوره دار ریخته و روی یه کوکی مقداری پایپ کرده و کوکی دوم رو با کمی فشار بچسبونید. نوش جان 🥰 ✅حتما نکات گفته شده برای کوکی ها که اول دوره گذاشتم رو بخونید. @behh_food @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کانال اول دیدنیهای آشپزی👇 1⃣ https://eitaa.com/joinchat/751764325Cc79e269e76 کانال دوم دیدنیهای آشپزی👇2⃣ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42d کانال سوم دیدنیهای آشپزی👇3⃣ https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd هر سه تا کانالو عضو شدید ❓عالیه ضرر نمیکنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌 کلی سفره مهمونی رو جذاب میکنه🥰 دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند شپشک برنج علامت دوست داشتن ائمه اینه همسراشونو بیشتر دوست دارن (روابط موفق استاد شجاعی) لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 😋رولت مرغ و پنیر یه غذای خوشمزه که میتونه یه گزینه مناسب برای شام یا مهمونی و دورهمی باشه ✅طرز تهیه یک سینه و ران مرغ را با هم چرخ کنید، سپس ادویه ها (1قاشق چای خوری نمک، زردچوبه، پودر سیر و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز ) و 1 قاشق غذاخوری کنجد و آرد ذرت اضافه کنید و حسابی ورز بدین و اجازه بدید نیم ساعت در یخچال استراحت کنه. 1 پیمانه پنیر پیتزا و 1 قاشق غذاخوری پنیر سفید (یا خامه ای یا لبنه) و 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و 1 قاشق چای خوری آویشن مخلوط کنید تا کاملا میکس بشه حالا مرغ چرخ شده رو روی یه پلاستیک پهن کنید، مخلوط پنیر رو کامل روی مرغ ریخته و رول کنید. به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید و سپس یک ربع داخل فریزر استراحت کنه. به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید تا پولک دار بشه. رول مرغ هم میتونید داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و هم داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار بدید تا طلایی رنگ بشه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩سیب زمینی شکم پر👩‍🍳 🔹سیب زمینی روغن زیتون ادویه(نمک،فلفل،پاپریکا) ذرت و فلفل دلمه سس مایونز و ژامبون پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای پیازچه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی بدون فر وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش کوفته رول بادمجون وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
با مغزیجات و آرد گندم درست میشه، برای ورزشکارها و بچه ها خیلی خیلی مقویه خیلی هم خوشمزه س🥰 اینم 31 مین کوکی 👇👇👇 @behh_food @behh_food کوکی مغزیجات🌰🥜 مواد لازم: 200 گرم کره ی سرد 100 گرم شکر سفید دانه ریز 100 گرم شکر قهوه ای 2 عدد تخم مرغ سرد 200 گرم آرد گندم با پروتئین متوسط 150 گرم آرد گندم کم پروتئین 2 ق چ نشاسته ذرت 1ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ جوش شیرین 1/4 ق چ نمک 1ق چ عصاره وانیل 300 گرم شکلات چیپسی یا تخته ای خرد شده 150 تا 200 گرم مغزیجات بو داده شده خرد شده (من:بادام، بادام زمینی، گردو) طرز تهیه : کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن برقی یا دستی میزنیم. تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که الک کردیم، بهش اضافه می کنیم و خمیر رو جمع می کنیم. مغزیجات و شکلات رو هم بهش اضافه کرده و روی خمیر رو پوشونده و داخل یخچال 2 ساعت استراحت میدیم. با اسکوپ از خمیر برداشته و روی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت تقریبی 13 تا 15 دقیقه میزاریم فقط کافیه سطح زیری کوکی ها کمی تغییر رنگ بده. ✅درصد پروتئین آردها روی جلدش نوشته شده. اگه دیدین داخل فر کوکی هاتون شکل نگرفته می تونید بعد از 8 دقیقه سینی رو خارج کنید و با یه رینگ که قبلا ترفندش رو گذاشتم به کوکی هاتون فرم بدین و مجدد سینی رو داخل فر بزارین و مابقی پخت رو انجام بدین. @behh_ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نشاسته و شیره انگور این خوشمزه رو بپز پارت دوم وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نشاسته و شیره انگور این خوشمزه رو بپز وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و آب میل کنید. هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
رب آلو قرمز 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاشنی همه ی غذاهات میشه 😋 @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 آلو قرمز ۲ کیلو آب یک لیوان نمک یک قاشق مرباخوری حتما درستش کنین ی چاشنی خیلی عالی واسه انواع خورشت و گوشت مرغ ...حتی میتونید در کنار انواع لواشک سرو کنید @shirinbanoo16 @shirinbanoo16 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول حلوای انبه مواد لازم * آرد قنادی 1/2 پیمانه * آرد سمولینا 1/2 پیمانه * شکر 1و ۱/۴ پیمانه * انبه پوره شده 1 پیمانه * روغن و کره مجموعا 50 گرم * شیر 2/3 پیمانه یا 130 گرم * هل پودر شده 1/2 قاشق چایخوری * زعفران آب کرده به میزان لازم * خلال بادام  برای تزیین 📒📒📒📒 نکات: آرد سمولینا باعث تردی این حلوا میشه اما اگر در دسترس ندارید،میتونید بجاش آرد قنادی استفاده کنید. روغن باعث روان شدن حلوا میشه و کره عطر و طعم دلپذیر بهش میده،پس کره را حذف نکنید. اگر شیرین تر دوست دارید،نهایت یک ونیم پیمانه شکر می توانید اضافه کنید. شیر را جداگانه گرم کنید و بعد حین پخت حلوا به آن اضافه کنید.نیاز نیست شیر را بجوشونید فقط گرم بشه کافیه. وفتی حلوا از ظرف پخت جدا میشه،یعنی حلوا حاضره. می تونید مثل من با قیف دیزاین کنید یا قالب موردنظرتون رو چرب کنید و حلوا را داخلش ریخته و فشرده کنید.کمی در یخچال بگذارید و بعد قالب را برگردانید در ظرف سرو. @ashpazi.baharee @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل تبریزه. پختن این غذا نیاز به مهارت و دقت داره، و به‌همین دلیل نمادی از هنر آشپزی مردم آذربایجانه. بقال‌زاده، کوفته تبریزی رو با استفاده از بهترین مواد اولیه و با طرز تهیه سنتی به مشتریان خود عرضه می‌کنه . بقال‌زاده؛ اصیل و باکیفیت @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽