eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما از چه سبزی هایی در قرمه سبزی استفاده می کنید؟ دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🙋‍♀️تاحالا این مدلی خوراک دل درست کردی🤔 اگه نه بهت پیشنهاد میدم حتما امتحان کنی که خیلی خوشمزه میشه 👌👌👌 مرسی که لایک میکنی ❤️ ذخیره کن تا هروقت تونستی خواستی درست کنی ❤️ خوراک دل👌👇👇👇 مواد لازم برای 5 نفر🙏❤️ دل مرغ... دو بسته سیب زمینی .... 4 عدد پیاز... دوعدد نمک وفلفل زردچوبه وزعفرون به میزان لازم ابتدا👈 پیاز رو داخل تابه خورد میکنیم وروغن میریزیم وتفت میدیم یکم که سبک شد💛 جگر رو که از قبل تمیز کردیم وازوسط نصف کردیم وشستم اضافه میکنیم وبا هم تفت میدیم👍 بعد ⬅️ کمی زعفرون میزنیم نمک وفلفل هم اضافه کرده وسیب زمینی ها رو خلالی خورد میکنیم ومیشوریم به دل ها اضافه کرده ی استکان آب اضافه کرده ومیزاریم با هم جابیفته وقتی که سیب زمینی پخت غذا آمادس نباید آب دار هم باشه زیاد آب اضافه نکنید🌸🌸🌸 #خوراک_دل#شام_فوری @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی روسی تاحالا هرچی کیک شکلاتی خوردی بزار کنار،یبار به این روش درستش کن ،بهت قول میدم میشه خوشمزه ترین وخوشبافت ترین کیکی که تاحالا خوردی🥰 😍دوست خوبم برای دیدن اموزش انواع کیک،بستنی ودسرهای راحت وخوشمزه پیجمو دنبال کن🥰🙏🏻 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم کیک روسی: آردسفید:یک وسه چهارم پیمانه شکر:یک ونیم پیمانه تخم مرغ:سه عدد پودرکاکاعو:نصف پیمانه یا پنج قاشق غ جوش شیرین:یک قاشق مرباخوری نمک:یک پنس بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری وانیل:نوک قاشق چ شیر:سه چهارم پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه آبجوش:نصف پیمانه 🌸طرز تهیه: تخم مرغ ووانیل یکم هم بزن تااز لختگی دربیاد،شکر اضافه وبادور تند هم بزن تا کرمرنگ وکشدار بشه. شیر وروغن اضافه وکمی با دور کند هم بزن،حالا مواد خشک که از قبل هم الک کردیم دوباره طی دومرحله روی مواد الک میکنیم وهربار بادور کند هم میزنیم تا مواد یکدست بشه،دراخر هم ابجوش اضافه بادور کند هم میزنیم،میریزیم داخل قالبی که ازقبل با کره یا ارده چرب کردیم وکاغذ روغنی گذاشتیم. چندضربه میزنیم به زمین ومیزاریم داخل فر از قبل گرم شده،بعد از یکساعت کیکمون امادست. بعد از خنک شدن با سس گاناش روکش میکنیم. من با کرم لوتوس هم روش طرح انداختم. ❌فر رو از یه ربع قبل حتما داغ کنید. ❌بستگی به دمای فر مدت پخت فرق میکنه،با دمای ۱۸۰درجه بعد از ۴۰دقیقه چک کنین ببینین کیک پخته یانه. ❌مواد کیک رو نیم ساعت قبل از اماده سازی از یخچال بیارین بیرون که هم دمای محیط بشه. 🌸سس گاناش: نصف پاکت خامه صبحانه ویه پیمانه شکلات تخته ای رو با هم بزارین روی بخار کتری تا ذوب بشن ،بعد روی کیکتون بریزین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن نکات مهم داره😌 . . @roghaye.hossinvand @roghaye.hossinvand @roghaye.hossinvand . . ❌حتماازآجرهای پخته استفاده کنیدحایگزین نداره آجر ❌استراحت دادن به چونه،وخمیربازشده مهمه یادت نره ❌آجربایدکامل بره داخل قابلمه تاحرارت نوناروخوب بپزه ❌اگه ازشعله بزرگ استفاده میکنیدکم باشه حرارت ❌اگه شعله کوچیکه متوسط به بالاباشه ❌حتماهرده دقیقه چک کنیدتانونتون نسوزه . . آموزش خمیراین فطیرداخل پی.جم هست حتماببنیدهم لایوکلی گذاشتم،هم اموزش خمیروطبق رسپی دقیق داخل لایوگفتم حتماحتمااون لایوببنیدکلی نکات طلایی گفتم☺️ . پس.ت دوم پیجمم بیین باتنوراموزش گذاشتم،اسلایداخرش خمیرهست میتونی پیداکنی☺️ باهواپزقدیمی وجدیدم اموزش این نون خوشمزه روگذاشتم حتماببین بدردت میخوره☺️ . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍 @behh_food @behh_food چیزکیک پسته 💚 برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 100 گرم کره ذوب شده 👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم. 180 گرم پسته خرد شده 40 گرم کره ذوب شده 3 ق غ پودرقند 👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم. برای لایه پنیری: 3 عدد تخم مرغ 190 گرم شکر دانه ریز 45 گرم نشاسته ذرت 200 م ل خامه 700 گرم پنیر خامه ای زست 1 عدد لیمو ترش 1 بسته وانیل شکری 👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، به‌مدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋 @ayseguls.bakery💝 Tr:@behh_food @behh_food . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه برای گرفتنش دوتا صف می کشند! اینقدر خوشمزه که هر بار درست کنید سرش دعواست !😋 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 @zahraadab_bakery 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 فکر کنید با خانواده یا دوستان خود ،این نان خوشمزه را دور هم میل کنید !بیاد باهم درستش کنیم 👌🏻😋 @zahraadab_bakery مواد لازم : ارد ۳۳۰گرم اب ۱۷۰گرم کره ۳۳گرم مخمر خشک فوری ۶گرم نمک ۶گرم شکر ۲۵گرم شیرخشک۱۵ سیبزمینی پخته ۱۲۵گرم @zahraadab_bakery خمیرگیری مثل فیلمه لطفا با دقت ببینید مخمری که من استفاده کردم تر هست دو برابر خشک استفاده میشه به هیچ عنوان به خمیر ارد نزنید چسبنده با ورز کافی جمع میشه استراحت اول ۴۰دقیقه استراحت میانی ۱۰دقیقه استراحت اخر بستگی به دمای خمیر و دمای محیط داره برای من حدود ۹۰دقیقه طول کشید اگر تخمیر رو نشناسید کیفیت نونتون میاد پایین پس حواستون باشه 👌🏻 دمای فر ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه انتخاب شما برای مواد میانی چیه ؟به منم بگید چون واقعا سخته تنوع دوست دارم بدم 🙏🏻💕 «الحمدالله کما هواهله » @zahraadab_bakery پست بعدی چی باشه ؟دویت داری باز هم نووون غذایی یادتون بدم 😋🙏🏻مزیت نون غذایی با یه تیر دوتا نشون زدنه 😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهت قول میدم این راحت ترین وخوشمزه ترین تیرامیسوی عمرت میشه😋👌🏻 بدون تخم مرغ ،بدون قالب یه تیرامیسوی جذاب ،حرفه ای ومجلسی داری👌🏻👌🏻🥹 میتونی تو ظرفای تکنفره درست کنی طبق اخر فیلم وباهاش کسب درامد کنی 👌🏻😍 🌸دوست عزیز اگه به دسرهای راحت وسه سوته علاقه داری پیجمو دنبال کن که منبع دسرهای راحت وخوشمزست🙏🏻😍 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸چی میخوایم واسه تیرامیسو: بیسکوییت لیدی فینگر:یه بسته(میتونین اگه ندارین بیسکوییت پتی بور هم بزنین ولی خوب با لیدی فینگر یه چیز دیگست) خامه قنادی:۲۰۰گرم پنیر خامه ای کم نمک مثل ویلی:۲۰۰گرم پودرقند:دوقاشق غ وانیل:نوک قاشق چ نسکافه فوری:یک قاشق غ آبجوش:یک لیوان پودر کاکائو:برای تزیین 🌸طرز تهیه: ابتدا نسکافه وابجوش مخلوط کنین بزارین خمک بشه. حالا خامه،رو ابتدا با دورتند همزن بزنین تا فرم بگیره،بهش پنیر،پودر قند،وانیل وسه چهار قاشق از نسکافه که خنک شده رو اضافه ومخلوط کنید تا یکدست بشه. بریزین داخل کیسه یا قیف . حالا داخل ظرف مورد نظر خیس کنین نایلون بکشین تا قشنگ به ظرف بچسبه. دونه دونه بیسکوییت رو طبق فیلم بزنین داخل نسکافه ویه ردیف بچین ،روشم یه لایه خامه بزن حالا پودرکاکائو بپاش،دوباره لایه ها رو تکرار کن تا ظرفت پر بشه لایه اخر خامه باشه،روشو با پشت قاشق صاف کن نایلون رو بکش روش بزار یخچال تا استراحت کنه. بعد بیار بیرون طبق فیلم روش با خامه گردگرد فولد کن ،روشم پودرکاکاعو بپاش. 🌸محشرترین وپرطرفدارترین دسر دنیا همینه 👌🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه راحت تر وفوری تر ازین دسر نداریم،سه سوته وبدون پخت وپز مخصوص عاشقان طعم موزی👌🏻🍌🥹 🥰دوست گلم اگه دسرهای سه سوته وفوری دوست داری پبجمو دنبال کن که خوب جایی اومدی🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸مواد لازم دسر موزی: شیرسرد:۲لیوان پودینگ موزی اماده:یه پاکت بیسکوییت پای بور ساده یا شکلاتی:یه بسته پودرکاکائو وگردو:به مقدار لازم 🌸طرز تهیه: شیر وپودینگ رو مخلوط کن تا غلیظ بشه،حالا لایه لایه داخل لیوان یا ظرف سروت ببسکوییت وپودینگ بریز ،روی لایه ها هم مبتونی کاکائو گردو بریزی که اختیاریه.ولی خوشمزه تر وخوشگتر میشه. ❌همونموقع قابل سروه،ولی اگه بزاری یخچال خنکتر بشه خوشمزه تر میشه.نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی شکلاتی تکنفره مخصوص تولد ودورهمی👌🏻 بدون دردسر وخیلی هم فوری اماده میشه👌🏻😋 🌺دوست عزیز اگه دسر دوست داری بیا توی پیجم کلی دسر سه سوته وراحت دارم🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸مواد لازم دسر موزی شکلاتی: شیر:سه لیوان نشاسته ذرت:۴قاشق غ شکلات تخته ای:۱۵۰گرم خامه صبحانه:۱۰۰گرم یا نصف پاکت موز:یک عدد بیسکوییت شکلاتی:نصف بسته 🌸طرز تهیه: شیر ونشاسته باهم ترکیب روی حرارت متوسط مرتب هم بزن تا کمی غلیظ بشه خاموش کن،خامه صبحونه وشکلات تخته ای بهش اضافه کن خوب هم بزن تا یکدست بشه،حالا بریز داخل میکسر بهش موز وبیسکوییت اضافه کن خوب باهم میکس کن بریز داخل ظرفای سروت،بزار یکی دوساعت داخل یخچال.نوش جان😋 ❌خامه صبحانه ازقبل بیرون بیارین که هم دمای محیط بشه. ❌برای تزیین میتونین از شکلات رنده شده یا پودر کاکاعو وانواع میوه استفاده کنین. ❌این دسر بافتش کرمیه که همینجوری خیلی خوشمزست @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل خرمایی مطمعنم اگه بدونین این ترافل های جذاب وخوشمزه چقدر راحت درست میشه هرروز درست میکنین وازخوردنش لذت میبرین🥰😋 🌸برای دیدن دسرهای راحت وخوشمزه بیشتر پستهای قبلی هم ببین🙏🏻🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم ترافل: بیسکوییت پتی بور:یه بسته خرما:۱۰۰گرم گردو:پنج عدد آبجوش:خیلی کم ❌درصورتیکه موادتون سفت بود،کمی ابجوش اضافه کنین. 🌺طرز تهیه: همه مواد رو باهم ترکیب خوب چنگ میزنیم تا خمیر یکدستی بشه،داخل کف دست گرد میکنیم بعد داخل گردو خردشده،پودرپسته،انواع ترافل رنگی بغلطونین. 🥰کنار چایی بینظیره👌🏻😋 🌸اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن بفرستش واسه دوستات🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مدرن ومجلسی فقط باچندقلم مواد ساده وارزون،بدون قالب👌🏻😋 🌸دوست عزیز اگه بستنی ودسر دوست داری پستهای قبلی هم ببین🙏🏻🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم دسر: شیر:۵پیمانه شکر:یک لیوان پودرکاکاعو:۳قاشق غ پودرژلاتین:۳قاشق غ نشاسته ذرت:۵قاشق غ آرد قنادی:۴قاشق غ کره:۵۰گرم 🌸طرز تهیه: شیر،شکر،آرد،نشاسته،ژلاتین،کاکاعو،باهم مخلوط،روی حرارت متوسط بزارین مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه، خاموش کنین بهش کره یا خامه صبحونه اضافه کنین. حالا لیوان شیشه ای یا یکبار مصرف رو باروغن مایع چرب کنین،مواد که از داغی افتاد بریزین داخلش. بزارین شب تا صبح داخل یخچال تا خودشو بگیره. بعد از لیوان بیرون بیارین وبرش بزنین وداخل پودر نارگیل بغلطونین. ❌با شکلات ذوب شده وپودر پسته هم تزیین کنین. ❌اگه راحت از لیوان جدا نشد،کف لیوان رو سه چهار ثانیه بزن داخل ابجوش ،کناره هاشو با چاقو جدا کن وراحت برگردون. 🌸عزیزم اگه آموزش رو دوست داشتی سیوش کن گمش نکنی،بفرست واسه دوستات.🥰🙏🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽